SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.03.2012, 17:37   #621
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

З настанням весни все частіше з вікон та балконів випадають коти, які не в змозі після довгої зими всидіти на підвіконні.

Як повідомляє ТСН, ветеринари навіть термін придумали цьому явищу - "кішкопад", який зазвичай триває від середини березня і до початку травня.

Часто домашні улюбленці відбуваються переляком, але трапляються і трагічні випадки.

Ветеринари кажуть, що найбільш небезпечними поверхами, з яких може впасти тварина, є з третього по шостий.

"Найкращі - з шостого по 13-ий. Летимо довго, встигаємо згрупуватися, падаємо на лапки", - пояснив лікар-ветеринар Ярослав тищенко.

Лікарі наголошують: лишень віконна сітка - і ваш чотирилапий буде в безпеці.
Старий 31.03.2012, 12:52   #622
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Українським безпритульним собакам пробиватимуть вуха через Євро-2012

В останній день березня на вулиці 16 європейських столиць вийдуть захисники тварин із вимогами розслідувати випадки жорстокого поводження із собаками та котами напередодні Євро-2012 в Україні. Ініціатори акцій – німецькі та українські активісти, йдеться в сюжеті ТСН.

Тим часом ентузіасти розпочали боротьбу із негуманним поводженням із безпритульними собаками в нашій державі. Напередодні в Україну привезли 10 мобільних клінік для стерлізації та допомоги бродячим псам.

Одне авто обладнане навіть для транспортування ведмедів. Усі вони подаровані Україні.

Патрулюватимуть ці машини насамперед по містах проведення Євро-2012. Разом із мобільними клініками приїхала команда австрійських та румунських ветеринарів.

За той термін, що тут житимуть іноземні лікарі, вони навчатимуть вітчизняних експертів техніки поводження з безпритульними собаками, яку застосовують у Європі.

Як пояснив один із європейських ветеринарів, кожній простерлізованій і перевіреній у мобільній клініці українській собаці вони чіпляти на вухо спеціальний номер. Це потрібно, щоби всі бачили:тварина безпечна і чіпали її нема потреби.

Ветеринари запевняють, що робитимуть усі процедури під анастезіею та закликають усіх українців приєднуватися до допомоги чотирилапим.
Старий 31.03.2012, 15:33   #623
ac&dc
Учасник

Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Ця трагедія сталась на моєму подвір'ї!
Вийшовши з будинку помітив, що мій котик Кіся веде себе як естет!

Він уважно споглядав (фото_1) на віточки троянди.

Придивившись уважніше, я побачив на віточці (фото_2) мишку.

Далі події розгортались драматично! Кіся трусонув гілочкою і мишка, не втримавшись, упала (фото_3) між віти куща!

Погравшись з жертвою (фото_4,5), Кіся приготувався до вирішального (фото_6) стрибка...
Мініатюри долучень
1.jpg   2.jpg   3.jpg   4.jpg   5.jpg  

6.jpg  
ac&dc зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2012, 16:40   #624
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Чечетов назвав собак "останніми ангелами на Землі"

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов виступає за цивілізоване вирішення в Україні проблеми бездомних тварин.

"Я вважаю, що собаки - останні ангели на Землі. Людина може зрадити, говорити в очі одне, а позаочі - інше. Собака не зрадить. За це я люблю собак", - заявив Чечетов.

Він також висловився проти вирішення проблеми бездомних тварин "звіриними відстрілами".

"Необхідно вирішувати проблеми бездомних тварин, як це вирішується на Заході, в Європі", - зазначив Чечетов.

Слід додати, що сам Чечетов є власником собаки породи чау-чау.

Як відомо, 31 березня в Києві пройшов Міжнародний марш на захист бездомних тварин в Україні.
Старий 02.04.2012, 14:46   #625
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Флорида потерпає від навали гігантських пацюків розміром з кішку

В американському штаті Флорида розплодилися гігантські гамбійські пацюки, які часто перевершують за розмірами звичайних кішок.

Ці найбільші на планеті щури мають відмінний апетит, харчуючись в основному зернами, фруктами, комахами та зміями, і досить швидко виростають, досягаючи майже метра завдовжки і ваги в понад 4 кілограми.

Поки гризуни були помічені тільки на островах Флорида-Кіс. Проте експерти побоюються, що вони можуть "захопити" нові території і завдати серйозної шкоди унікальній екосистемі штату, а також знищити сільськогосподарські посіви.

Крім того, цей вид щурів є переносником так званої мавпячої віспи, що представляє небезпеку для людини. У зв'язку з цим в 2003 році їх було заборонено ввозити на територію США.

"Ми вважали, що розправилися з ними ще в 2009 році. Однак це виявилося не так. Вони продовжують з'являтися у дворах місцевих мешканців", - повідомив представник Комісії з охорони дикої природи Флориди Скотт Хардін.

Сумчасті гамбійські пацюки почали завозитися до Флориди в 1990-х роках на замовлення любителів домашніх екзотичних тварин. На волі вони вперше були помічені на островах Флорида-Кіс в 1999 році, коли один з власників випустив вісім гризунів, які одразу почали швидко розмножуватися.

Цікаво, що у багатьох африканських країнах гамбійські щури вважаються делікатесом, і місцеві навіть спеціально розводять їх для вживання в їжу.
Старий 03.04.2012, 14:44   #626
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

До Великодня замість фарбованих яєць продають фарбованих курчат

Напередодні католицького Великодня в багатьох країнах світу, зокрема в США, замість фарбованих яєць великим попитом користуються фарбовані курчата.

Милі пташенята помаранчевих, жовтих, рожевих, яскраво-зелених і навіть малинових кольорів викликають бурну радість у дітлахів та обурення у захисників тварин.

Особливо дісталося цього року владі штату Флорида, яка скасувала 45-річний закон, що досі забороняв фарбування тварин.

Курча піддалися і новітнім віянням моди – так, окрім традиційного розфарбовування, з'явилися флуоресцентні пташенята, які світяться в ультрафіолетовому світлі.

Варто зазначити, що процес забарвлення курчат відбувається ще в момент розвитку ембріона. Харчовий барвник вводиться в яйце на 18-й день інкубації, потім отвір обережно закривають воском і кладуть яйце назад до інкубатора.

Фермери стверджують, що це не шкодить птахам, тому що харчові барвники абсолютно безпечні. Після того, як курча вилупилися, колір на них тримається лише кілька тижнів – коли вони скидають пух і пір'я, то набувають нормального забарвлення.

У цей момент багато людей і позбавляються від тварин як від іграшок, які вже набридли. Саме це найбільше обурює захисників природи – пташенят просто викидають як сміття.
Старий 04.04.2012, 12:45   #627
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У київському зоопарку "охрестили" лоша Пржевальського

Лоша народилося у столичному зоопарку 24 березня і набирається сил.

У зоопарку в Києві влаштували хрестини лоша коней Пржевальського, яке народилося 24 березня.

Дивіться також Ведмедиця влаштувала сувору прочуханку своєму малому

Працівники зоопарку, за традицією пропонують киянам обирати кличку для новонародженого малюка.
Старий 05.04.2012, 13:58   #628
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Захисники тварин врятували 300 псів із собачого концтабору

На Філіппінах захисники тварин з організації PAWS виявили собачий концтабір.

На одній з кавових плантацій в провінції Лагуна близько 300 собак породи пітбуль мешкали в жахливих умовах: пораненіх та виснаженіх тварин утримували на ланцюгах у залізних паливних бочках майже без води та їжі.

Собаки були призначені для участі в собачих боях, які транслювали через Інтернет. Частину тварин довелось приспати, долю решти собак поки вирішують.
Старий 06.04.2012, 14:12   #629
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У Харкові собак труять ліками від туберкульозу

У Харкові бездомних собак вбивають отрутами. За словами захисників тварин, приманки для собак напхані пігулками ліків ізоніазиду (ліки від туберкульозу). З'ївши одну таку пігулку, тварина може померти, пише "Сегодня".

"Пес може болісно вмирати мінімум 2 години. Собаці дуже важко допомогти, адже вона не підпускає до себе людей і постійно втрачає свідомість", - розповів член зоозахисного об'єднання "Разом" Олена Кравченко.

Активісти заявляють, що рахунок вбитих дворняг йде на десятки. Причому від рук отруйників страждають не тільки бездомні тварини, але й домашні вихованці.

"Нещодавно сусідська дитина 15 хвилин погуляла з двома собаками у дворі. Коли ж повернулися додому, у них пішла піна з рота і почалися судоми. Ми вкололи їм протиотруту і промили шлунок, на щастя, собаки вижили", - розповіла харків'янка Маргарита, якій вдалося врятувати псів.

Захисники тварин впевнені, що собак труять співробітники служби, які повинні займатися їх виловом.

"Я побачила машину "Чистого дому" на вул. Клочківській і вирішила простежити за ними. Зупинилася машина на вул. Новгородській. Один хлопець вийшов з машини, в руках у нього був пакет. Пішов до узбіччя, де були собаки. Почав їх підкликати і годувати чимось з пакета. Я почекала, чим закінчиться годівля, виявилося - там була отрута, адже через годину пси померли", - розповіла захисниця тварин Діна.

Натомість у компанії "Чистий дім", яка займається виловом бродячих псів, від звинувачень на свою адресу відхрещуються. "Ми відловлюємо собак: знаходимо на вулиці бездомних тварин і веземо їх в стерилізаційний центр. Ні до яких отруєнь ми відношення не маємо", - заявили у компанії.

Захисники бояться, що від отрути можуть постраждати не тільки собаки, а й діти. "У Севастополі дитина загинула через собачу отрути. У Харкові, слава Богу, подібних випадків поки не було. Але статися може всяке", - вважає член "Ліги допомоги тваринам" Тетяна Павшукова.
Старий 07.04.2012, 12:15   #630
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Британцями показали слона у розрізі та горилу без шкіри

В Лондоні у британському Музеї природної історії проходить моторошна виставка "Тварини навиворіт". Відвідувачі виставки можуть детально роздивитись 100 пластинованих тварин: азіатського слона, горилу, риб і птахів без шкіри.

Читайте також Анатомічна виставка в Лондоні показала тварин навиворіт

Експонати виставки "Тварини навиворіт" спеціально для Британії готувала команда відомого німецького пластинатора Гюнтера фон Хагенса. Найскладнішим було препарувати 3,5-метрового азіатського слона - процес пластинації тривав 2,5 роки.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:20.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум