![]() |
|
|
#28 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Блохін: шанси Шевченка вийти в старті з Англією - 50 на 50.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Шевченко поки зберігає шанси вийти в старті. Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін поки не визначився, чи вийде капітан команди Андрій Шевченко у стартовому складі в матчі Євро-2012 з Англією. Про це він заявив 18 червня на прес-конференції. Тренер національної команди прояснив ситуацію із травмою форварда. "Нагадала про себе стара травма, - розповів Блохін. - Робимо все можливе, щоб Андрій був готовий до гри. Рішення буде прийнято в день матчу перед обідом. Запасний варіант є, але... Гравця такого рівня в Україні більше немає. І якщо здоров'я Андрію не дозволить, це стане великою втратою". "Чому не склалося в Англії? Судити важко. Напевно, позначилося щось особисте між гравцем і тренером. Шкода, що після настільки вдалої кар'єри в "Мілані" він не виявив себе в "Челсі", зазначив він, говорячи про Шевченка. "Я розумію: він - великий гравець. Але чому говоримо тільки про нього? У мене є команда! - заявив тренер журналістам на численні питання про капітана збірної. - Перед іншими хлопцями ніяково. Сказати ще щось про його особисте життя? Якщо буде час, прийдемо з Андрієм вдвох, будемо відповідати". Зазначимо, що Шевченко з’явився на вчорашньому передматчевому тренуванні на арені донецького "Металурга". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Востаннє редагував D-Misha: 19.06.2012 о 11:09. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |