![]() |
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
З Днем Народження всього найкращого !!!!!
Саша, вітаю з днем народження !!! симчич, вітаю з днюхою!!! Приєднююсь до привітань... Щастя, здоров'я і всього найкращого Тобі dresmilleсимчич Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! симчич, З Днем Народження! Симчич, вітаю з Днем народження! Зичу міцного здоров*я, радості та всіх, всіх благ!!! Вася, вітаю тебе з Днем Народження!Бажаю тобі, всього того, що і собі!;)dresmille Симчич, вітаю Вас! Всіх благ!!! Вітаю нашого шановного модератора!!! ВІТАЮ!!! ![]() Симчич, вітаю з Днем народження !!!ukrprofukrprofdresmillelmy Вася вітаю з днем народження бажаю всього найкращого! Всім величезне спасибі за привітання!!!))) Вітаємо нашу чарівну даму Sireneti (27) ![]() Вітаємо з днем народження! slavko1235 slavko1235 вітаю , всього найкращого. slavko1235, вітаю з Днем Народження! Успіхів у всьому! slavko1235,- Вітаю з Днем Народження! Бажаю всього найкращого!!! slavko1235, Вітаю з днем народження Эмин, Друже вітаю теье з Днем Народження!!! Бажаю тобі всього най най кращого!!!regards Эмин, вітаю з Днем Народження!!!! Успіхів у всьому!!! Приєднююсь до привітань... Эмин, вітаю тебе з твоїм Днем Народження. Бажаю всього найкращого в житті.;) Эмин, з Днем Народження! ВІТАЮ !!! ВІТАЮ!!! ВІТАЮ!!! Эмин ,вітаю!!!Всього найкращого!!! ДЯкую Всім за привітання ) Славік (SLAVON) вітаю з днюхою drinksdrinksbeerregards Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! SLAVON, з Днем Народження, всього самого найкращого! SLAVON вітаю з Днем Народження!!!! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Желаю жизни без кручины, Не волноваться без причины, Всегда иметь веселый вид, Вовек не знать, где что болит. Счастливым будь - хоть трудно будет иногда, Любимым будь - любовь спасает нас всегда, Будь молодцом - в любых условиях держись, Ведь чтобы ни было - прекрасна эта жизнь. Пускай душа не знает холода, Как ясный день, как сад в цвету. Пусть будет сердце вечно молодо, Добром венчая доброту. Здоров будь и удачливый без меры! Желаю я тебе успехов, светлой веры, Пусть для тебя путеводная звезда Жизнь освещает ярко и всегда Славік, вітаю тебе з Днем Народження!Бажаю успіхів в роботі, щастя і здоровя в житті... Надалі, бути прикладом у відстоюванні державності і цінностей Української нації. Дай Бог, щоб всі твої мрії збулися.Слава Україні! SLAVON, Друже вітаю тебе з Днюхою!!! Хай в тебе буде все як най-най краще!!! SLAVON вітаю з днем народження. SLAVON, вітаю з Днем Народження!!! Щастя, здоров'я, успіхів у всьому!!! flaguaСЛАВIК , ВІТАЮ ДРУЖЕ !!!flagua Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! drinks drinks drinks drinks drinks drinks drinks drinks drinks drinks SLAVON.Приєднуюся до всіх побажань ,і як говориться в народі все найкраще що собі також і тобі бажаю !!lmy Вітаю!!!Всього найкращого,а головне здоровя та натхнення! Сердечно дякую за привітання друзі... VADYA777, Леонід вітаю тебе друже з Днем Народження!!! Бажаю тобі всього най кращого, і щоб здійснювались всі твої мрії!!!regards Леонід, з Днем Народження! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ваш ювілей – не тільки ваше свято, Радіють ваші рідні й друзі теж. Хай Бог пошле іще років багато, Здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповнюється хата, Достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів в ній багато, Прихильна доля огорта крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, Не буде втоми вмілим рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося І добре серце не підкориться рокам. VADYA777, Вітаю тебе друже з Днем Народження!!! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! VADYA777, приєднуюсь до привітань і зичу міцного здоров*я та всіх БЛАГ!!! VADYA777, приєднююсь до привітань.., бажаю усього найкращого і нехай збудуться всі Твої мрії... [B]Леонід, вітаю з Днем Народження!!! Бажаю щастя, здоров'я та успіхів у всьому!!!/B] VADYA777, вітаю ,друже!Всього самого найкращого!!! VADYA777 Приєднуюсь до побажань ,завжди радий темам на форумі ,успіхів і вдачі у Ваших побажаннях!!!lmyukrprof Друзі дуже дякую за привітання-стіл накритий!!! ![]() VADYA777, друже вітаю з Днем Народження, всього найкращого VADYA777, вітаю з днем народження бажаю всього найкращого! Борис(Ковальчук), вітаю тебе з 64-ти річчям твого ювілею! Бажаю всього найкращого в житті: щастя, здоровя, успіхів в роботі.. Дуже не переймайся, що з запізненням. Краще пізно- чим ніколи! Ще раз вибач і не здавайся, ми своє ще візьмемо... Михайле,щиро дякую. boris, Приєднююсь до привітань... Щастя, здоровя і усього найкращого ... Славо,дуже радий,що ти також мене привітав!Дякую! Приєднуюсь теж до прекрасних привітань!!! Зичу, Вам міцного здоров*я, та всіх, всіх благ!!! ;) Друзі,запрошую за стіл! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! boris, З Днем народження дорогий друже!Перш за все - здоровя ,багато що у Вас є а те що потрібно я думаю зробите!,І достигнете! walik, Щиро дякую за поздоровлення. Вітаю!!! boris, також приєднуюсь до всіх привітань. Всьго Вам найкращого.regardsbeerbayan sat-prof, slavko1235, Дякую Вам за привітання! boris, Вітаю з ювілеєм-зичу всього самого найкращого!!! VADYA777, Щиро дякую! Пане Михайле (D-Misha) вітаю Вас з Днем Народження! Бажаю щастя, здоров'я та успіхів у всьому! ![]() Михайле,з днем народження тебе! Здоров"я тобі і всім твоїм рідним,удачі,щастя! З повагою до тебе-Борис! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! D-Misha приєднююсь до привітань. Щастя, здоров'я Вам та усього найкращого Вам і Вашій родині. Як не дивись, з якого боку, А Ви ще чоловік нівроку; Хоч за плечима шістдесятка, Та Вам позаздрять молодятка. Є порох ще в порохівницях! І не одна ще молодиця, Поглянувши в обличчя гоже, Розділить радо з Вами ложе. Бо вікові Ви не підвладні, Такі ж бадьорі і принадні, Дух молодечий б’є фонтаном, Вам на спочинок ще зарано. Ну а завершити усе це Такою б фразою хотілось, Аби гаряче Ваше серце Ще довго без ремонту билось D-Misha,з днем народження Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Михайле !!! Вітаю Вас з днем народження !!! З повагою Сергій ukrprof
Бажаю всього того , чого Ви самі собі бажаєте , та щоб збулися усі Ваші мрії !!! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував VADYA777: 09.02.2013 о 14:55. |
|
|
|
| Закладки |
|
|