![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18. |
|
|
|
|
|
#701 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Пес врятував цілу родину від поховання живцем у машині під тонами багнюки..... В Італії "суперсобаки", що героїчно врятували своїх господарів, надягнули медалі і отримали по 50 кг найкращого корму. Собаки-герої Лео та Наталіне отримали по медалі Найвідважніших чотириногих "друзів людини" нагородили в старовинному рибальському містечку Камольї в Італії премією "Суперсобака". Всього на отримання цього звання було висунуто 10 псів, славетних тим, що врятували життя своїм господарям. Переможцями стали дворічний метис Лео і семирічна дворняжка Наталине. Обидві собаки попередили своїх власників про схід селів під час сильних повеней в Лігурії минулої осені. Лео змусив свого господаря зупинити машину посеред дороги під час сильного дощу. Пес ледве було не розніс салон автомобіля. У результаті чоловік, який подорожував зі своєю родиною, побачив, як прямо перед ними обвалилася частина пагорба, яка поховала б їх під потоком бруду і глини, якби вони продовжили рух. Наталине вивела з дому матір своєї господині за кілька хвилин до того, як будівля була знесена грязьовим потоком. Жінка, яку "оскаженіла" собака буквально витягла за поділ на вулицю, під сильний дощ і блискавки, спочатку сильно розлютилася на Наталине, поки не зрозуміла, в чому справа. В результаті осінніх повеней в районі Генуї загинули 10 людей. Серед номінантів на нагороду був водолаз, який врятував потопаючого чоловіка, а також бельгійська вівчарка, яка допомагала у пошуках людей під завалами після землетрусу в Аквілі в 2009 році. Крім медалі "Суперсобака", переможці отримали 10 кг галет і 50 кг кращого собачого корму. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#702 |
|
Передовик
Ukraine
|
Собака винюхав рак грудей у своєї хазяйки і врятував її від смерті..... Жінка називає свого собаку янголом-охоронцем. Якби не він, вона так і не пішла б до лікарів. Шерон Роулінсон зі своїм янголом-охоронцем Пенні Собака породи кавалер-кінг-чарльз спанієль на ім'я Пенні виявив рак молочних залоз у своєї власниці, 43-річної британки Шерон Роулінсон. Як розповіла Роулінсон, її песик протягом довгого часу намагався вказати на рак молочних залоз. Собака або щось винюхував у тому місці, де пізніше виявили злоякісне новоутворення, або доторкався до нього лапою. Одного разу вночі Пенні встрибнула на груди господині. "Коли вона стала на мене посеред ночі, я відчула гострий біль, ніби мене вжалили тисячі бджіл. На наступний день я виявила припухлість зліва на грудях і вирішила, що це - наслідки стрибка", - розповідає Роулінсон. Через деякий час після нічного інциденту британка, мати якої померла від раку молочних залоз, зважилася сходити до лікаря. "Було щось у глибині моєї свідомості, що говорило мені, що не варто ігнорувати наполегливість собаки, і в січні я нарешті зібралася і наважилася перевіритися", - розповіла вона. Пухлину виявили в тому місці, на яке весь час вказувала Пенні. У березні 2012 року Роулінсон почала проходити курс хіміотерапії, а 22 липня злоякісне новоутворення видалили хірургічним шляхом. Після початку лікування Пенні, якій на той момент було 18 місяців, перестала обнюхувати груди господині. За словами Роулінсон, вона відразу прив'язалася до Пенні, а тепер вважає її своїм янголом-охоронцем. Якби не наполегливість Пенні, жінка так і не зважилася б сходити до лікаря. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#703 |
|
Передовик
Ukraine
|
Для деяких представників тваринного світу зовсім неважливо, що їхній друг чи друзі належать до іншого виду, іноді навіть ворожого. На нашій планеті величезна безліч тварин - хижаки, травоїдні, копитні, гризуни, домашні. Всі вони дуже різні, але іноді попадаються досить цікаві "парочки" (а іноді і тріо, і квартети). Кішки дружать із собаками, мавпи - з кішками, вовки з ослами, а тигри з кроликами. Ех, а люди хоч і одного виду, але часто один з одним ужитися не можуть... |
|
|
|
|
|
#704 |
|
Передовик
Ukraine
|
Мавпа втекла з зоопарку біля Маріуполя й пішла жебракувати під церкву... Японська макака жебрає на паперті під церквою святого Георгія в селищі Сартана під Маріуполем. Яша втік з місцевого зоопарку два тижні тому. Директор звіринця просить місцевих мешканців не ображати мавпу. Каже, що вона не агресивна -- хоча Яша частенько навідується на місцеві городи. Співробітниця зоопарку: "Коли стала наливати води, тримала клітку, щоб він не втік, а він скочив на ногу, відкрив сам (він вміє відчиняти клітку) й втік". Як інформує 5 канал, це вже третя втеча 5-річного самця японської макаки на прізвисько Яша. В зоопарку сподіваються, що він скоро повернеться. Попереднього разу тварину упіймали під час крадіжки, проте запевняють: Яша дуже миролюбний. Анастасія Малкова, співробітниця зоопарку: "Він до жінки заліз у підвал й став красти. Жінка нам розповіла -- ми прийшли, забрали його з підвалу. А зараз шукаємо і не знаходимо". Аліса Герус, співробітниця зоопарку: "Він був більш комунікабельний, аніж інші, брав хліб з рук, підходив до грат. Він не агресивний". Уже другий тиждень Яша на волі. Місцевих мешканців це не лякає. Навпаки - вони підгодовують тварину. Лариса Козачок, мешканка селища Сартана: "Хліб кидаємо, він бере, пробує, поїсть скільки захоче". Павло Іванко, мешканець селища Сартана: "Бігали за ним, він втікав спочатку, потім звик. Ну, печиво хтось дає, хтось цукерки, особливо дітвора. Боже створіння ж!". У зоопарку кажуть: тварини завжди повертаються туди, де їх не кривдили і годували. Так, більшість пернатих звіринця взагалі не замикають у клітках. Савелій Вашура, директор зоопарку: "Павичі літають, пелікани – як вертоліт, і все одно сіли. Журавель перелітав на лівий берег, десь кілометрів за 15. І теж прилітав. Вони звикли -- тут добре, вони тут харчуються". Тож, очікують: коли стане прохолодно -- Яша сам повернеться. Савелій Вашура, директор зоопарку: "Взимку він повернеться, а зараз їжі вистачає. Всюди дерева з грушками і яблуками, поки є -- він їсть". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
|
#706 |
|
Передовик
Ukraine
|
Зуби «прибульців» міксінових... Про ненажерливості цих тварюк ходять легенди. Тварини часто поїдають рибу що попалася в мережі, тому тим самим приносять чимало шкоди риболовного промислу. Схожа на величезного черв'яка, міксин володіє вражаючою щелепою з цікавим розташуванням гострих зубів, розміщених у декілька рядів. За іронією долі, незважаючи на наявність настільки загрозливою щелепи, міксин зовсім не обов'язково нею користуватися, щоб залишатися ситій. Вона вміє харчуватися шкірою: плаває в мутній воді поряд з трупами істот що розкладаються, вбираючи шкірою їх чудові трупні соки через пори на шкірі. |
|
|
|
|
|
#707 |
|
Передовик
Ukraine
|
Ягода, яка лікує все – від діабету до туберкульозу.. На Закарпатті вирощують ягоду, яка лікує все – від діабету до туберкульозу. Унікальною плантацією цілющого кизилу пишаються жителі села Черної. Її на 15-ти гектарах заклали ще в XV столітті місцеві правителі, коли тут вирував черевний тиф. Саме цю смертельну недугу здолав кизил, завезений із Середньої Азії. Відтоді червона кисло-солодка ягода замінює місцевим мешканцям ліки. Коли кизил дозріває, збирають його всі, навіть трирічні малюки. Селяни продають кизил на базарах, по 15 гривень за кілограм. Щодня сім’ї заробляють по 400 гривень. Господині знають безліч рецептів цілющого кизилового варення та компоту. Кизил відновлює обмін речовин, знезаражує та знімає інтоксикацію. А ще очищує повітря від шкідливих бактерій і комах. Ягода допомагає при подагрі, недокрів`ї та хворобах сечового міхура, корисна при діабеті та добре лікує кишково-шлункові хвороби. Ця ягода цілюща в будь-якому вигляді, стверджують і медики. Окрім плодів, корисні також кора й листя. Цілі ягоди з кісточками перед сніданком оздоровлять кишківник. Рослина багата на залізо, йод, калій і магній. Вона найкраще впливає на відновлювальні процеси в організмі. Лікує жовчний міхур, печінку, шлунок, ожиріння та покращує імунітет. «Попереджує порушення метаболічного процесу в організмі, порушення сольового обміну речовин. Він діє навіть на дизентерійну паличку та при туберкульозі легень», - каже доктор медичних наук, директор Науково-дослідного інституту фітотерапії Оксана Ганич. Медики радять давати чай із кизилом школярам на обід. По 3 тижні – двічі на рік. Це збереже дітям здоров’я та покращить апетит. А селяни додають червоні ягоди до перших страв і навіть роблять з них вино. У Черної вирощують майже 20 сортів кизилу. Плодоносять дерева на восьмий рік. «До 2 тисяч років воно може рости. Коли відчуває небезпеку, засуха йде, основний стовбур засихає. А з коріння вибиваються нові гілочки», - розповідає голова села Черної Василь Івашко. Атмосфера на кизиловій плантації дивовижна – запевняють жителі Черної. Кажуть, достатньо кілька хвилин постояти під цілющим деревом – і заряду позитивної енергії вистачить на місяць. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Собакам заборонили гавкати більше 4 хвилин...
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Собача вірність!
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Самий довгий у світі кіт!
Цитата:
|
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |