![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)
Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54. |
|
|
|
|
|
#931 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
Охоронці Януковича застосували силу до журналіста каналу СТБ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Охоронці президента Януковича застосували силу до журналіста каналу СТБ Сергія Андрушка. Про це він розповів "Українській правді". "Ми знімали виступ президента на виставці "Агро-2010". Коли президент вже виступив, він пішов оглядати техніку. Мій оператор пішов за ним разом з іншими. А я трохи запізнився, бо складав техніку, шнури... Коли я теж попрямував за ним, то дорогу мені перекрив невідомий чоловік", - розповів Андрушко. На прохання журналіста представитися, чоловік відповів відмовою. "Коли я попередив його, що все зніматиму на телефон, він заломив мені руки і кинув на газон. До нього приєднався ще один чоловік", - розповів Андрушко. Це не перший випадок конфліктів охорони Януковича з журналістами. 3 червня, під час його послання до народу, стався конфлікт між охороною Януковича і журналістом "Української правди".
|
|
|
|
#932 |
|
Moderator
Ukraine
|
Охорона Януковича вибачилася перед журналістом СТБ за заламані руки
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Управління держохорони вибачилося перед журналістом телеканалу СТБ Сергієм Андрушком. "УДО висловлює жаль за непорозуміння, яке мало місце між працівниками правоохоронних органів та журналістом телеканалу СТБ Сергієм Андрушком під час проведення охоронних заходів у рамках відвідання президентом Міжнародної агропромислової виставки "АГРО-2010", - йдеться у повідомленні УДО. УДО приносить вибачення журналісту "за невиправдане застосування сили правоохоронцями". УДО також обіцяє провести "детальне внутрішнє розслідування з метою встановлення правомірності цих дій та притягнення до відповідальності винних", а також вжити "всіх можливих заходів для недопущення їх у подальшому". "Сподіваємося на розуміння журналістами специфіки охоронних заходів за участі перших осіб держави. Діяльність УДО завжди спрямована на сприяння журналістам у здійсненні їхньої професійної діяльності при висвітленні заходів за участі перших осіб держави. УДО з повагою ставиться до роботи представників ЗМІ, вважає свободу слова невід'ємним принципом української демократії", - сказано у повідомленні. Як відомо, у вівторок охоронці Януковича застосували силу до журналіста каналу СТБ Сергія Андрушка. За матеріалами: УП
|
|
|
|
#933 |
|
Moderator
Ukraine
|
Восени Новий канал запустить два нові проекти
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Восени Новий канал запустить два нові проекти "Світлі голови" та "Зроби мені смішно". За інформацією прес-служби, у новий сезон канал планує увійти з великим пакетом програм власного виробництва. Серед них програма "Світлі голови", ведучим якої буде Андрій Доманський. За форматом проект має стати модернізованою версією "Хто проти блондинок?". За умовами шоу, групі з п'яти-шести представниць "зі світу білявок" потрібно буде відповідати на запитання телеглядачів. За правильні відповіді в кінці шоу на учасниць чекатиме грошова винагорода. А от від другого сезону шоу "Хто проти блондинок?" Новий вирішив відмовитись. Ще однією новинкою каналу має стати програма "Зроби мені смішно".У її основу покладено гру "Крокодил". Учасники шоу - Андрій Доманський, Сергій Притула, Олександр Педан, Маша Єфросініна, а також зірки. Отримавши завдання від ведучого, один з них намагатиметься без слів, діями та жестами, представити своїм колегам загадане слово. Ведучим цього гумористичного шоу стане учасник "Фабрики" - Сергій Кузін. "Мне кажется, ему всегда хотелось, и канал готов был предложить Сергею отдельную авторскую программу. Потому что как член жюри "Фабрики зірок" он показал себя прекрасно. Пилот этой программы получился настолько ярким, интересным и крайне смешным, что, думаю, в новом сезоне это будет просто „бомба"", - говорить головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська. Окрім цього, восени з'явиться нова щотижнева документальна програма хронометражем в 45 хвилин. Тема кожного випуску -певне явище, яке викликає цікавість у суспільстві: вода, їжа, пологи, повітря і т.д. "Это будет не „пугалка", просто серьезное, правильное, яркое расследование", - зазначає продюсер Нового. Також канал готується до зйомок пілоту нового реаліті-шоу. Його деталі поки не розголошуються, але вже відомо, що програма передбачає "проникнення в життя звичайних сімей», як каже продюсер: "Зрителям крайне интересна жизнь простых людей, возможность сравнить ее с собственной. Возможно, это эффект подглядывания в замочную скважину, но, тем не менее, если это показано по-доброму, ярко и хорошо.." Нагадаємо також, що 29 серпня стартує прем'єра осені "Україна сльозам не вірить" та другий сезон проекту "Інтуїція". Також на каналі наголосили, що інші проекти власного виробництва - "Підйом", "Аналіз крові", "Шоуманія", "Ексклюзив", "Info Шок" - залишаться в ефірі. За матеріалами: Телекритка
|
|
|
|
#934 |
|
Moderator
Ukraine
|
На ТРК "Київ" стартує нова програма "На вашому місці"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 19 червня на ТРК "Київ" вийде нова програма "На вашому місці", повідомляє прес-служба Київського медіахолдингу. Ведучою проекту буде Оксана Корнійчук. В рамках випусків глядачів інформуватимуть про "улюблені місця відпочинку зірок та відомих людей". Історії про цікаві куточки Києва поєднуватимуть з подробицями життя українських зірок. До перших випусків програми запрошено таких гостей, як хореограф Григорій Чапкіс, композитор Володимир Бистряков, артист циганського театру Ігор Крикунов. Програма виходитиме щосуботи об 11:00 із повтором у четвер. За матеріалами: Телекритика
|
|
|
|
#935 |
|
Moderator
Ukraine
|
Телеканал "Інтер" розпочав роботу над четвертою частиною серіалу "Свати"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Телеканал "Інтер", "Студія Квартал-95" і компанія KYIVFILM почали зйомки четвертої частини популярного серіалу "Свати". Весела кіноісторія про маленьку дівчинку та її таких різних бабусь і дідусів завоювала всенародну любов і високі рейтинги. Прем'єрний показ попереднього, третього, сезону серіалу, який демонструвався на "Інтері" з 11 до 19 жовтня 2009 року, в середньому збирав на телеканалі третину телеглядачів (частка по аудиторії 18 + / 18-54 становила 34,3% / 30,9% , рейтинг - 12,7% / 11%), а на піках серіал дивилося більше половини телеглядачів. Так що творці серіалу не могли залишитися байдужими до побажань його шанувальників і вирішили зняти 16-ти серійне продовження - "Свати - 4". У четвертій частині "Сватів" телеглядачі зможуть спостерігати за курортними пригодами улюблених героїв. На цей раз бабусі й дідусі вирушають до Криму. Але вони туди поїдуть не стільки відпочивати, скільки опікати свою улюблену онуку Женечку, яку батьки відправили до дитячого табору "Артек". Свати так і не навчилися жити без онучки, але вони й не навчилися жити один з одним! У "Сватах-4" на телеглядачів чекає ще більше гумору, ще більше кумедних ситуацій та знайомство з новими героями. У головних ролях ми побачимо тих самих акторів - Федора Добронравова і Тетяну Кравченко у ролі Івана та Валі Будько, Анатолія Васил'єва та Людмилу Артем'єву у ролі Ольги та Юрія Ковальових, Соню Стеценко у ролі внучки Жені, Данила Бєлих та Інну Корольову у ролі її батьків. Крім того, в "Сватах-4" з'являться нові персонажі, яких зіграють популярні українські та російські актори - Руслана Писанка, Олеся Железняк, Олександр Феклістов, Ольга Аросєва, Володимир Зельдін та інші. Зйомки серіалу триватимуть до середини осені, і будуть проходити у Криму та в Туреччині.
|
|
|
|
#936 |
|
Moderator
Ukraine
|
ВВС розглядає можливість повного зниження звуку вувузела при трансляції матчів ЧС-2010
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Англійський телеканал ВВС розглядає можливість повного зниження звуку вувузела при трансляції матчів Чемпіонату світу з футболу-2010. За час проведення ЧС-2010 в телекомпанію надійшло близько 220 скарг від глядачів, яких дратує звук цього південноафриканського інструменту, повідомляє The Guardian. Нагадаємо, в Україні трансляцію матчів Чемпіонату світу в ПАР здійснюють Перший національний та телеканал ICTV. За матеріалами: kp.ua
|
|
|
|
#937 |
|
Moderator
Ukraine
|
Система умовного доступу Nagravision 2 відходить у небуття
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Система умовного доступу Nagravision 2 (CAID 1801) відходить у небуття. Так, супутниковий оператор Digi відмовився від використання вищезазначеної системи та відключив 16 телеканалів. Нагадаємо, від Nagravision 2 відмовились: Antenna 3, Favorit TV, ActionStar, Star CineStar, Disney Channel, Realitatea TV, Sport 1 Румунія, Hallmark Channel і Zone Reality TV. Вищезазначені телеканали використовують кодування Nagra Media Access - Nagravision 3 (CAID 1802) і Nagravision 4 (CAID 1880). За матеріалами: Parabola
|
|
|
|
#938 |
|
Moderator
Ukraine
|
М1: Ведучі "Гутен Моргена" презентували спільний кліп
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Відтепер глядачі Першого музичного прокидатимуться не тільки під веселі жарти ведучих шоу "Гутен Морген", а й під звуки нової версії саундтреку програми. Річ у тім, що ведучі ранкового ефіру - Танюська, Максим Бахматов, Оля Горбачова, Кузьма, Потап і Настя - записали спільну композицію під назвою "Шикарный план, шеф!". Звісно, новенький саундтрек "Гутена" отримав візуальне оформлення. Основою яскравого відео стала вже добре відома глядачам фотосесія ведучих програми. Прем'єра відеокліпу збіглася з ще однією гучною подією - півріччям оновленого шоу "Гутен Морген". На святковий ефір до Потапа й Насті завітали автор фотосесії "Гутен Морген" Ігор Чурсін, а також саундпродюсери пісні "Шикарный план, шеф!" Кіше та його партнер Тимофій.
|
|
|
|
#939 |
|
Moderator
Ukraine
|
За журналістами "5 каналу" теж стежать?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! За журналістами "5 каналу" вели спостереження. Такий висновок можна зробити зі слів депутата від НУНС Ірини Геращенко в ефірі "5 каналу". "Я не знаю, чи правильно зараз роблю те, що я зараз скажу, але з приватних розмов з деякими колегами з "5 каналу" я знаю, що у них теж Були якісь неприємні моменти, коли за ними їздили незрозумілі машини", - зазначила вона. "Ситуація, на мою думку, є серйозною", - заявила Геращенко. Як відомо, раніше директор телекомпанії ТВі Микола Княжицький заявив, що за ним і його колегами ведеться стеження невідомими особами. За матеріалами: УП
|
|
|
|
#940 |
|
Moderator
Ukraine
|
Телеканал "1+1" знімає пілоти двох форматних шоу
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "1+1" не запускатиме "Суперзірку-2", а натомість створить нові проекти за форматами Trouble with Neighbours та Family at the Crossroads. Trouble with Neighbours формат голландської компанії Talpa. Відповідно до його умов, двоє ведучих ставлять собі за мету вирішити конфлікт між сусідами. Причинами сусідських сварок може бути будь-що: паркан, домашні тварини, гучна музика вночі тощо. Ведучі програми виїжджають до них і через вмовляння та розслідування причин конфлікту намагаються примирити сім'ї. Якщо це не вдається, радять переїхати в інше місце. Окрім цього, за нформацією видання, канал працює над виробництвом докудрами за форматом Family at the Crossroads компанії All3Media. У програмі розкривається історія різних сімейних конфліктів, які допомагають вирішити юристи та судді. Це і поділ спадку, і розлучення, і встановлення батьківства, і конфлікти з державними органами тощо. Зараз канал працює над пілотами цих шоу. За матеріалами: Телекритика
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер | Zinge | Globo (Orton) X80 | 6 | 04.01.2019 20:01 |
| Анонси телеканалів | woods1007 | Транспондери | 535 | 21.10.2017 20:29 |
| Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via | sat-prof | Samsung 9500 | 1 | 29.09.2011 01:46 |