![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Якщо з вечора добре підгодувати рибу горілкою, то на свiтанку вона добре клюне на пиво! *** Якось, коли я прийшов додому, мене зустріла жінка, одягнена в сексуальне нижню білизну. Вона дала мені два шнури і сказала еротичним голосом: - Зв'яжи мене і роби все, що хочеш! Я зв'язав її і пішов на рибалку. *** Як себе почуває твій благовірний після лікування? - запитує одна жінка подругу. - Чудово! Він цілі дні пропадає коло міського фонтану. - Що він там робить? - Ловить рибу. - А тобі не здається, що його не долікували? - Можливо, ти права. Але мені так хочеться ушиці. *** Чистячи на кухні вже двадцяту рибу, дружина роздратовано запитує свого чоловіка-рибака: - Ну чому ти не такий, як усі нормальні чоловіки? Вони ніколи нічого не ловлять! *** Сила звички: Міліціонер Іванов, перебуваючи у відпустці, ловив рибу і сильно бив її ногами. *** Сидять на середині річки в човні три ченця: християнський, католицький і єврейський. Вони ловили рибу. Закінчився у них хліб. Піднявся християнин і каже: "Я сходжу за хлібом". Переступив через борт човна і пішов по воді до берега, купив хліба і повернувся теж по воді... Ніхто нічого не сказав. Раптом скінчилася у них наживка. Піднявся католик, переступив через борт човна і пішов по воді до берега, дістав наживки і повернувся теж по воді... Знову ніхто нічого не сказав. Раптом у них закінчилася вода. Встав єврей і каже: "Я піду за водою". Переступив через борт човна і, як сокиру, пішов на дно... Християнин і католик переглянулися: "Треба було сказати йому, де каміня були". *** Сидить чоловік на рибалці, поруч лежить силіконовий цегла. Молода дівчина, проходячи повз, підходить з запитує: - А навіщо вам на риболовлі цегла? Чоловік відповідає: - Не заважай мені бачите, я ловлю рибу. - Не, ну все-таки навіщо вам цегла? Я все зроблю, що ви скажіть, тільки розкажіть мені... Мужик довго не думав, сказав що б вона роздяглася ну і давай свою справу робити... І тут дівчина ще раз запитує: - І все-таки, навіщо вам цегла? - Розумієш, на цю вудку я ще нічого не зловив, а ти вже третя... *** Сидить рибак і ловить рибу. Повз пливе крокодил. - Мужик, мужик, ти що робиш? - Ловлю рибу. - А можна я теж спробую? - Сідай, спробуй. Дав рибак крокодилові вудку. Той сидить з поважним виглядом і ловить рибу. Повз пливе інший крокодил. - Ти що це робиш? Крокодил: - Пливи, пливи, говно зелене! *** Розмова двох подруг. - Ніколи більше не піду з чоловіком ловити рибу! Спочатку я, виявляється, голосно говорила, потім начепила неправильну наживку, потім занадто рано підсікла. А закінчилося все зовсім кепсько: я наловила риби більше, ніж він... *** Рибак, розставивши руки сантиметрів на тридцять, розповідає одному про свою останню рибалку. Їх дружини спостерігають здалеку. - Якщо Іван показує, яку рибу він зловив в забороненому місці - то він перебільшує. Але якщо мова йде про члена охоронця з рибнагляду, який застав нас зненацька і з яким мені в кущах довелося залагоджувати проблеми - то він далекий від істини. *** Рибак дістав з банки черв'яка, а той каже: - Мужик, ти дуже різко не підсікай, а то закладає вуха. *** Поривом вітру скинуло гусеницю з дерева в ставок, повний риби. Летить вона вниз і молиться: "Господи! Встроми мені в дупу риболовецький гачок, що б моє життя не була даремне. *** Повернувся мужик з рибалки і говорить дружині: - Ну і скупі ж люди пішли! Ми з хлопцями домовилися: хто перший рибу зловить, той ставить могорич, а хто другий - закуску, і що ж ти думаєш? Дивлюся, у Серьоги поплавець на дно пішов, а він сидить, ніби не бачить. У Петьки теж потягнуло, аж вудлище зігнулося. А він анічичирк! Ось скупердяї! - А в тебе клювало? - поцікавилася дружина. - Дурнів немає. Я взагалі без наживки закинув. *** Пішов новий руский на риболовлю: все як годиться - вудка ууууу!, лісочка ооооо!!!!!!, вообщем не вам про снасті круті розповідати. Закинув снасті, сидить - тихо. Поруч дедуня місцевий, сидить покурює. Теж тихо. Бачить він, новий руский починає нервувати. Вирішує заспокоїти: - Нічого, синку, зараз сонечко пригріє - почнеться кльов. Новий руский: - Ну дивись, батя. Тебе за язик ніхто не тягнув... *** Підпливає сом до пічкура і говорить задумливо: - Слухай, піскар... Тобі не здається, що ми, великі риби, повинні їсти маленьких? Згоден? - Звичайно, згоден. Тільки де ми їх знайдемо-то? *** Мальки запитують коропа-батька: - А що таке каструля? - Це джакузі, де температура води не регулюється! *** Дзвінок на мобільник: - Милий, ти де? - Я на риболовлі. - А хто це там так голосно дихає? - Це щука. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| все по sti5518 (з фото) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 03.07.2016 15:16 |
| Все про ремонт ресиверів | seriff | Проф розділ | 194 | 07.07.2014 13:35 |
| Блискавка та все про неї! | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 31 | 12.06.2014 11:42 |
| Hivision HV-5000CI ER:07 і все. | sos200 | Тюнери, які не ввійшли в список | 2 | 26.07.2010 17:45 |