![]() |
|
|
#11 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Риже сонце зрані лиже буду
мого пса, В мене з мого ока котисі сльоза, З тобов ми були зв"язані минулими днєма, А тепер я оден і у мене проблєма. Я літав за тобов, як машини баблисті, Дарував чукуляди і волошки пахнисті, А крім того приносив ще майки, труси, А в неділю і на свєта ще штилиско кубаси. Ти пішла коли сонце зрані буду лизало, Я встаю, мац за постіль тебе вже не стало. На печі лежит майка, на дивані ласіни, А в веранді, коло дверей твої сині макасіни. Мої думки про тебе, про тебе лише є, Коли сапаю грєдку, чи черпа гноївки. Я сам, немов билина в своїй маленькій хаті, Втираю з ока сльози в твоє пахнєче шматі. Мені житє не миле, не миле аж до крику, Висит фартух на кухні на поржавілім цвєку; Усюди ти. Бідую, бідую, аж до крови - Зайду до стайні, вижу таборик до корови. В коморі два гумовці, вони то також ти. Кричу тобі де корчі, благаю гет пусти... Луп-луп на себе в люстро - солене щось на носі, А коло люстри гребінь, на нім твоє волосі. Я п"ю горівк з крапки, від неї чось не п"яний, Так можна загриміти у ящик дерев"яний І їсти щось не годен, лиш п"ю, ото дурдом - Зап"ю водов з криниці, занюхаю котом. Вернисі моя мила, скажи мені привіт, Як нє, то я запхаю си гралі у живіт. Кричу тобі вернись, вернись - горланю знову, Бо як сі не повернеш, я сі кину під корову. Прийди, поцьомай варги, здойми остаток болі, Моя любов до тебе, як гектар бараболі, Я буду цілювати в коліна, литку й далі, Ходи сюда, ти видиш в руках тримаю гралі...
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |