![]() |
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Дядя МІША ВІТАЮ lmy
Дядя МІША , Вiтаю !!! Бажаю вдачi та здоров"я ! ![]() D-Misha ,вітаю,всього вам найкращого!!! D-Misha,Дядя Міша вітаю бажаю всього найкращого здоров'я, щастя і довголіття іще багато працювати на сайті і внуків звісно. D-Misha, drinksdrinksdrinks Вітаю з Днем Народження! bayanbayanregards Минув ще один мій День Народження (64роки)..На голові різні думки, спогади: про добре і недобре, а більше доброго.. Вдячний всім, хто мене розуміє і підтримує. Хотілось би бути з вами якнайдовше, але життя минає дуже швидко, і кожен прожитий рік- це усвідомлення того, що назад дороги нема, і треба миритися з тим що є, і що чекає.. Дуже вдячний всім, за щирі вітання в мій адрес.... D-Misha ,вітаю з Днюхою, та бажаю Вам всього найкращого!!! ;) D-Misha ,вітаю з 64 річницею від дня народження, та бажаю Вам сто літ в здравії зустріти!!! Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа. Вітаю ВАС! Щастя здоров'я і довгих щасливих років життя! roger5000(Віталій), вітаю тебе з Днем народження(29років). Бажаю самого найкращого в твоєму житті:здоровя тобі і твоїм близьким, злагоди в сімї, успіхів в роботі... Сьогодні день народження у одного з моїх друзів, нашого форумчанина Віталія roger5000 , з чим я його вітаю. Бажаю щастя, здоров'я. достатку, сімейного затишку, благополуччя і усього найкращого. З Днем народження Тебе друже !!! roger5000(Віталій), вітаю тебе з Днем народження!!! Бажаю щастя i достатку Ясного неба i тепла. В житті лиш злагоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі — успіху й терпіння, У справах — вічного горіння. ВІТАЛІК , ВІТАЮ ДРУЖЕ !!! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! roger5000 , З Днем Народження ! roger5000, D-Misha, ВІТАЮ ДРУЗІ ЦЕ ВСЕ ВАМ!!! ![]() ![]() ![]() Где взять одних благополучий? Так не бывает - это факт. Но пусть побольше будет "лучше" И меньше будет "кое-как". Тебе желаем в день рожденья Улыбок, радостных хлопот, Здоровья, счастья и веселья Сегодня, завтра, круглый год! ![]() roger5000(Віталій), з Днем народження!!! Ось подарунок ![]() Віталік вітаю lmylmylmylmylmyukrprofukrprof:D Дядя МІША ВіТаЮ!!! D-Mishа, roger5000! Приєднуюсь до привітань!!! Всього найкращого та всіх земних благ!!! Вітаю defcon03 (17) З ДНЮХОЮ!!! Пусть будут у тебя всегда наличные На что ты их потратишь - дело личное Быть может купишь дом, машину, дачу, А после угостишь друзей на сдачу! ![]() defcon03 ,З Днем Народження ! defcon03 Приєднююсь до привітань з Днем народження - щастя, здоров'я та усього найкращого у житті Тобі dresmille defcon03 (Ростик), вітаю з Днем Народження!!! Бажаю щастя, здоров'я та успіхів у всьому!!! Приєднуюсь до привітань! defcon03, з днем народження! defcon03! Приєднуюсь до привітань з Днем Народження і зичу міцного здоров*я, успіхів, вдачі та всіх БЛАГ!!! defcon03, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! defcon03 Приєднуюсь до всіх побажань.саме головне здоровя.все друге буде.,як говорять хоть би цього не забрали. Вітаємо з днем народження! franta (36) Romario 79 вітаю sacha, Друже вітаю тебе з днем народження!!! Всіх благ тобі!!! sacha, вітаю з Днем Народження! Успіхів у всьому! sacha ,вітаю.Всього найкращого!!! sacha.з Днем Народження,здоровя.щастя.а головне йти до мети яку вибрав і все буде ОК!!! sacha, вітаю з Днюхою! Зичу міцного здоров*я та всіх, всіх благ!!! В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! ![]() Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік! BMW ,В і т а ю!!! BMW , вітаю з днюхою!!! BMW, з Днем варення!!!regards Приеднуюсь до привітань!lmy BMW, вітаю з Днем Народження!) BMW, вітаю,всього найкращого!!! BMW, вітаю з Днем Народження! BMW- з Днем Народження!!! BMW вітаю! Удачі і успіхів у всьому! B M W Бажаю здоровя,щастя,і добра. Многая і благая літа.
НЕ КІЛЬКІСТЬ-А ЯКІСТЬ Востаннє редагував VADYA777: 09.02.2013 о 14:59. |
|
|
|
| Закладки |
|
|