![]() |
|
|
#3212 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.06.2010
Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
|
Сигнал із супутника "DIRECTV 1R" який летить на заміну "Бонум-1 (56°E)" з січня 2013 року бажано ловити на прикладі абонентів оператора DIREC TV (США) які живуть в основному під великими мостами :
![]() ![]() ![]()
Востаннє редагував slavon: 26.10.2012 о 15:34. |
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Кращі анекдоти дня.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Успішно продається нова модель миші для комп’ютера – з відкривачкою для пива. *** Туркменські хакери вперше вирішили вийти в мережу. Десятьох з них повбивало відразу. 220 вольт – це вам не жарти. *** Дівчина дзвонить в салон краси: - Пробачте, а фотоепіляція – це як? - У фотошопі … *** У кнопки “Reset” є один недолік: маленька дуже, кулаком потрапити складно. *** - Слухай, бачив новий пристрій: клавіатура безпосередньо приєднана до принтера, працює без процесора, живлення і драйверів. - Друкарська машинка чи що? ** Якщо ви хочете привести дівчину в замішання, подаруйте їй шоколадні туфлі. *** Днями троє невідомих викрали “Запорожець”. Тепер цих дебілів знає все місто. *** Для нас немає бідних і багатих І перед нами всі рівні! . . сказав патологоанатом І витер скальпель об штани. *** Автолюбителю на замітку: - Силу захисту оберегів, іконок і талісманів можна істотно збільшити за допомогою пристебнутих ременів і дотримання швидкісного режиму. |
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
Ранок у селі. Батько синові:
- Вставай, козаче! Підемо косити! - Та неохота щось...напевно не вдасться сьогодні покосити, батьку... - Давай, давай без розмов! Довелося йти. Тільки прийшли, син каже: - Щось у мене коса затупилась, піду нагострю. Приходить додому й до матері: - Зараз батько прийде, ви давайте вареники приготуйте. Повертається в поле і каже батькові: - Там мати кличе! - Ну, раз кличе, треба йти... Пішли. Приходять додому, вареники на столі, а сметани немає. Батько відправляє сина в магазин за сметаною. Син виходить і відразу до сусіда до хати: - Батько дізнався, що у вас з матірю любов, зараз прийде розбиратись! - Ой біда яка... ти його затримай, а я до лісу побіжу сховаюсь... Син приходить додому: - Батьку, cусід порося ріже, просив тебе прийти допомогти. Батько бере свій різак і йде. Заходить додому, нікого немає, порося бігає. Він взяв його і зарізав. У цей час приходить мати і запитує: - Де батько? - А він дізнався, що у вас з сусідом любов, пішов розбиратися. Мати побачила, що чоловік із закривавленим ножем повертається додому, думає: "Сусіда убив і мене вбє". І теж тікає до лісу. Батько приходить і запитує: - Де мати? - Вона з сусідом у лісі кохається. Батько з криком "Убю обох". Теж біжить у ліс. Син сідає за стіл, бере на виделку вареник, занурює у сметану і, смачно облизуючись говорить: - Ну, я ж казав, що не вдасться сьогодні покосити! |
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Передовик
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * Шлях до серця людини лежить через розірвану грудну клітку. Всі інші твердження - ванільна дурниця! * * * Не можна так просто взяти і викинути людину з голови, а з вікна - можна. * * * Я б з радістю приніс користь суспільству, але не знаю, куди нести. * * * Поки всі чекають пятий іPhone, я чекаю, коли четвертий стане дешевшим. * * * У студентському гуртожитку пропала кішка. Ось такі пироги. * * * ...а фрезерувальник Іван міг здати цю літру крові... * * * Кожній тварі по парі, казала вчителька виставляючи оцінки за чверть. * * * Кожного ранку я усвідомляю, що лягати пізно - погана ідея. * * * Я не особливо здивувався, коли дізнався, як по-китайськи буде "погано" - "бу хао". * * * Коктейль "Троє поросят" Необхідно: друзі - 2шт., горілка - 1 ящик. * * * Якщо чебурашку покласти на асфальт і обвести крейдою, вийде дуже непристойна фігура. |
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Передовик
|
Два кума поїхали на природу відпочивати. Вечір, сидять біля вогнища. Все чудово,
єдина проблема - комарі, яких просто величезна кількість. Вже набридли ті комахи, загасили вони багаття, щоб комарі на світло не летіли, і залізли у палатку. Полягали спати. Через деякий час один прокидається, хоче в туалет. Ще зовсім сонний визирає з намету, а на вулиці світлячки літають. Переляканий залазить назад у намет і пошепки говорить: -Куме, вставайте! Там комарі з ліхтариками повернулися! Нас шукають!.... |
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Та що там Wi-Fi.
Моя бабуся ще бездротові праски пам'ятає! Батько каже синові перед весіллям: - І запам'ятай, синку, після того як зареєструєш наречену, її треба активувати! - Це як? - Як-як - "ключ" ввести!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |