![]() |
|
|
#3221 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже:
-Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: -Які проблеми, мамо! Білила є? -Є, а тільки щітки нема. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: -От і хата в нас побілена, а вікна нефарбовані. Невістка: -Які проблеми, мамо! Фарба є? -Та є, от тільки пензлика нема. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила пензлик та пофарбувала вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. -Тату! А чого ви там сидите? -Там, синку, у хаті ті дві господині зібралися пироги пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи нема! |
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
"Після виборів" Я після виборів неначе з бодуна....
Даю свій голос, ніби літру крові, Сую той бюлетень немов в п@@ду хуя.... Але нема взаємної любові... Я після виборів неначе з бодуна... Коли всі крапки після них розставлять, Ми з вами знов отримуєм хуя, І знову раком нас усіх поствлять... 2012р. Х.Моржовий© Дівчина пішла викупатися в басейні. Поки вона купалася, з неї злетіли плавки від купальника. Вона хапає першу-ліпшу табличку, прикриває всі свої принади і біжить в готель. Раптом всі навколишні починають сміятися. - Нічого смішного! - Каже дівчина, але подивившись на себе в дзеркалі, вона читає такий напис: "Тільки для дорослих. Глибина від 2 до 5 метрів." Iде грузiн , а на зустрiч йому двi симпатичнi дiвчини . Г : - Девушкi , секса хатiте ? Д : - Мы ? Нєт . Г : - Ну минет , так минет .
|
|
|
#3223 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Кращі анекдоти:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У вас є дор блю? - А що це? - Це сир з синьою цвіллю. - Сиру немає. Є сосиски дор блю і оселедець дор блю … *** Мужик пpиходит з адвокатури пізно, на столі записка: “Пельмені в моpозілке, суп на плиті. Геннадія в шафі не буди, йому в ніч”. *** Вона: - Ти будеш мене любити, коли у мене посивіє волосся? Він: - Звичайно! А чому б і ні? Зрештою, я ж любив тебе, коли в тебе волосся було червоного, жовтого, оpанжевого, синього, сеpебpістого і навіть зеленого кольору! *** Ніколи не розповідай жінці про свої минулі пригоди, інакше вона розповість тобі про свої, і тоді ти ризикуєш заробити комплекс неповноцінності. *** - Міша, як можна після всього того, що між нами було, заявити мені, що ти не пам’ятаєш, як мене звати?! - Зайка, я Вова … *** Якщо ви зуміли змусити себе припинити гризти насіннячка, коли там ще залишалося півтарілки, то героїнова залежність для вас взагалі повинна бути дрібницею. *** Три фрази, що викликають паніку: 1.Неверно вказано логін або пароль. 2.Я хочу з тобою серйозно поговорити. 3.Це буде не боляче. *** Штучний інтелект, створений в Росії, насамперед попросив горілочки. *** - А в мене дівчина нова! - Красива? - Не те слово! - Страшна? - Ось! То слово! |
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Administrator
Ukraine
|
Купила вчителька картину
тай питається у дітей де її повісити.Вовочка говорить: - Отам припиздячте. Звісно вчителька викликала його батька до школи, а батько каже: -Якщо ви не хочете її там припиздячити то прихуярте там.Відвела вона їх до директора, розповіла всю ситуацію,а директор каже: -Якщо ви її не хочете ні там прихуярити, ні там припиздячити, то якого хуя ви її взагалі купували?!
|
|
|
#3226 |
|
Administrator
Ukraine
|
Іде 2 мужика по лісу і зловили
білку. Аж тут єгеря йдуть. Що робити. Каже один до іншого. - Сховай білку в труси. Хуйня, йдуть, до єгерів, а мужик що білка в трусах аж зігнувся. Йдуть. Єгері провіряють що до чого чи є документи, а мужика аж крутить. Розійшлись, тут він як закричить. А друг питає - що за хуйня? - та спочатку білка подумала що яйця то горішки, потім подумала що срака то дупло. Але то все хуйня порівняно з тим коли вона почала тягнути горішки до дупла.
|
|
|
#3228 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.06.2010
Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
|
Digea Greece Channels @ Eutelsat 3A/3C @ 3°E/3.1°E MPEG-4 new
1) MEGA () 12627, H, 9536 8PSK 2) SKAI () 12627, H, 9536 8PSK 3) STAR () 12627, H, 9536 8PSK 4) Nameless 12627_800 () 12627, H, 9536 8PSK
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |