![]() |
|
|
#3253 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
Зупиняє ДАІшник автомобіль:
- З вас 100 гривень. - За що? Я нічого не порушив. - Читай, що тут написано. - ДПС. - Правильно - дай постовому сотню. - Не дам! - Тоді складаємо протокол на 200 гривень. - Чому це на 200? - Читай навпаки. - СПД. - Скупий платить двічі! * * * Дивний випадок відбувся минулої ночі в сімї Івана та Галі. Несподівано, людським голосом заговорила... шафа! - У мене з переляку аж волосся на голові стало дибки! - згадує Іван. Шафа говорить: - Галю, твій заснув уже? Дружина: - Заснув... Шафа: - Ну тоді я піду потихеньку... І тут я не витримав і як закричу: - Куди це "піду" ?! Я за тебе кредит не виплатив! |
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Москалі - це козаки, яки раптом
подуріли, стали називати горілку - водкою, пиво - півом, а януковича - президентом Чудо-апарат Кум Денис пита в Кiндрата: “Куме, в чому рiч? Ти чого це серед лiта видерся на пiч? - Де це ти побачив кума? – обiзвавсь Кiндрат, На печi перед тобою чудо-апарат. Кум Денис вiд здивування мало не зомлiв. - Що це ти верзеш, Кiндрате, може ти здурiв? - Ну який ти безтолковий, - сердиться Кiндрат, Я ж кажу тобi – придумав чудо- апарат. - Розумiєш, похмелитись дуже захотiв, А у хатi нi краплини – наче хто пiдвiв. Ну так я нажерся цукру, пачку дрiжджiв з’iв, А щоб швидше розiбрало – на гаряче сiв. - Ти диви, Денис буркоче, я б i не допер. А чого ти головою потолок пiдпер? - Ну який же ти, їй Богу! Сказано – село! Це щоб з мого апарату кришу не зняло! Раптом шось як загуркоче, затрiщала піч, Кум Кiндрат тiєї ж митi почорнiв, як нiч! - Що, таки зняло? – шепоче злякано Денис. - Нi, не те, - Кiндрат бурмоче – висадило низ!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував slavon: 18.11.2012 о 09:14. |
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Administrator
Ukraine
|
У батька було двоє синів, один -
довбойоб, а другий зимою на мотоциклі без шапки їздив. " хто як хоче, так і дроче " - говорив Іванко тримаючи пісюн пласкогупцями "Ну ось знову прийдется робити мінєт" - подумала Іра, виходячи із побитого авта. Як каже народна мудрість : Око за око Пісюн за щоку
|
|
|
#3257 |
|
Administrator
Ukraine
|
Стоять два митника на границі.
Бачать – їде мужик на велосипеді, а на багажнику в нього пачка “Мальборо”. - Вот гад, – каже один, – підакцизний товар перевозить. - Нічого не поробиш, для власного користування, можна без мита, – каже другий. На наступний день бачать того ж мужика на велосипеді, а на багажнику – пачка “Мальборо”. - Гімнюк, я його зараз штрафану! - ТА заспокойся ти, він має право. Особисто для себе. Ситуація повторюється кожного дня протягом двох місяців. В підсумку вже обидва митники не витримують. Підходять до мужика на велосипеді і кажуть: - Мужик, візьми нашу вантажівку, загрузи її там сигаретами і провези за один раз. Ми тебе навіть рухати не будемо, тільки не діставай кожного дня з пачкою. - Що ви від мене хочете? Не потрібна мені ваша вантажівка, я вже всі велосипеди перегнав…
|
|
|
#3260 |
|
Administrator
Ukraine
|
Українське село. Ніч. За столом
сидять 4 чоловіка, на столі 3 порожні пляшки й одна – наполовину. Сидять вони 5 хвилин, 10, 15, 20…. Раптом десь у далечині загавкав пес. - Ну, мабуть за Шарика! У таборі німці ведуть жидів до газової камери, один з конвоїрів бачить як мале жиденя несе з собою цуцика. Конвоїр підбігає до нього і з обуренням кричить: - Садюга, відпусти собаку! Маленький Михась Куполовець прийшов зі школи. Мама: - Ти руки помив? - Я руки мию перед каждою їдою, перед каждою, перед каждою їдою мию руки, перед КАЖДОЮ їдою мию руки; вже скільки мити, скільки мити? Перед каждою їдою я мию руки. Перед КАЖДОЮ!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |