![]() |
|
|
#3282 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Дайте слово депутату Хмарі.
Депутат Хмара ,про що будете докладувати? Про Екологію! Добре давайте про Екологію Річки сохнуть,дерева вирубують, Скоро не буде де топити і вішати москалів!!!!
|
|
|
|
#3283 |
|
Передовик
|
Після першої шлюбної ночі
Чоловік: Ой я бачу,я в тебе не перший Дружина: А я бачу що і не останній. Привів син трьох дівчат додому Мама стоїть дивиться і каже Та що по середині напевно твоя дівчина синку А як ви догадалися Вона мені зразу не сподобалася!!!
|
|
|
|
#3285 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Ало, я на рахунок сараю...
- Вибачте, але ви не туди попали. Це ракетна база. - Ні, блять, це ви не туди попали!!! Сантехнік Василь Спиридонович помер! Як помер? Він послизнувся, вдарився об раковину і помер від цирозу печінк - Мама,мама! я красива? - Славку ти дибiл! По справжньому культурна людина ніколи не скаже Вам - засунь свою думку в жопу, а скаже- придайте вашій думці більш округлі форми! Пора, мабуть, йти по ялинку. Заодно і стару по дорозі викину.
|
|
|
#3287 |
|
Administrator
Ukraine
|
Пам'ятаю, колись в дитинстві, під
Новий рік, я вирізав багато гарних сніжинок з татової заначки. Тому молочні зуби в мене випали набагато раніше, ніж у однолітків.... Іде хлопець з дівчиною з побачення, і так срати хоче, що на очі не бачить. А дівчина ще й каже: -Заходь до мене, чаю поп'ємо. "А нехай тобі" - подумав хлопець. Піднялись вони до неї: -Я швиденько в душ, ти почекай трохи. -"Ну все, зараз помру" - думає парубок. Тут дивиться: сидить біля стіни здоровенний пес. "Скажу що то собака зробив, бо нема сил терпіти" - насрав хлопець біля собаки, пішов на кухню і сидить. Виходить дівчина, питає: -А ти чого тут? -Та твій пес насрав там біля стіни, думаю як це прибрати. -Як насрав? Та він же плюшевий!
|
|
|
#3288 |
|
Передовик
|
Охоронник нічного клубу
не пропустив Кличка Зате пропустив Різдво,Пасху і Зелені Св"ята)))
|
|
|
|
#3289 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вчитель проводить у другому класі
досвід з електрикою. Монтує якусь схему на столі. З задньої парти голос: - А чи не йобне? - Та ніби б не повинно … Хто сказав ?!!?!! Новенька вчителька малювання проводить урок в 1-А класі. Намалювала на дошці огірок і запитує: - Діти, скажіть — що я намалювала? Діти (хором): - Хуй!! Вона в сльози і до директора — мовляв дисципліни в класі немає, маленькі діти, а матом лаються … Директор приходить в клас: - Та-а-ак … Дісціплінка кульгає. Хто на дошці хуй намалював?!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |