![]() |
|
|
#3291 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Зупиняє даішик машину, дивиться,
а в ній мужик з обізяною сидить. М- Слухай начальник, давай я тобі покажу фокус з обізяною, якщо зподобається то ти мене відпустиш, а якщо ні, я тобі пару сотень підкину?! Д- Ну давай. Мужик такий б'є обізяну по затилку та починає сосати, той ще раз б'є та швидше сосе, ще пару раз ударив, обізяна шурує як проклята. М- до даішника- ну, а ти хоч спробувати? Д- та ні, я їбав, ти сильно по голові б'єш.
|
|
|
#3292 |
|
Administrator
Ukraine
|
Урок сексуального виховання.
Вчителька: - Діти, ми починаємо вивчати цікавий предмет. Дуже скоро у нашому класі хлопчики зацікавляться дівчатками, а дівчатка хлопчиками... Вовочка: - Маріє Іванівно, а можна тим, хто вже трахався, піти грати у футбол? Познайомлюсь з жінкою власницею трактора, фото трактора обовязково.
|
|
|
#3296 |
|
Administrator
Ukraine
|
Я поїду в село до баби там і свічки куплені і дров на 4 роки...І похуй кінець світу.
Кричала Свєта з сумками в кліточку в руках
|
|
|
#3297 |
|
Administrator
Ukraine
|
Змагання між трьома країнами - хто
довше зможе протриматись під водою. Пірнає американець. 2,3,4 хвилини - виринає. Глядачі аплодують. На питання журналістів, як йому це вдалося, скромно відповідає: ''система йогів'' Другий пірнув француз. 2,4,6...10 хвилин, глядачі в захваті. ''як у вас це вийшло?'', ''система йогів''- відповідає француз. Черга українця - пірнає. 2,5,10...20...30 хвилин - виринає. Глядачі в екстазі, француз і американець нервово закурили. Журналісти питають: - Як вам це вдалося? Теж система йогів? - ТА ЯКИХ ЩЕ В СРАКУ ЙОГІВ?!! ЯКА БЛЯТЬ СИСТЕМА?!! ТРУСИ ЗА КОРЧ ЗАЧЕПИЛИСЬ!!!
|
|
|
#3298 |
|
Administrator
Ukraine
|
Ти молодий здоровий 18-річний сільський бугай і тобі вже надоїло кожен день кидати гній, косити траву, копати бульбу?! Йди до війська, віддихни.
За статистикою Українці не стільки бояться кінця світу, скільки чекають його як свята.
|
|
|
#3300 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вовочка питає питає маму:
— Мамо а де мене знайшли? — Ну тебе ми знайшли в капусті. — А Петрика де? — А Петрика в пшениці. — Ну а Василя? — В буряках. — О мамо то вас по всьому городу тягали! Одружилися Оксана (українка) та Серьожа (Росія), живуть у Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор. Та цей Серьожа – боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровцы тебя убьют»! Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш! Наледве відправила. Проходить пів години, той Серьожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. – Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли? – Да я… к ним…. с открытой душой! Прихожу, бутылку ставлю на стол, ґоворю им, как ты учила. “- Христос нараділся!!!” А они, все хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрен вы меня словите!…
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |