![]() |
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
2vanya2,slavon, Привіт
Привіт всім,любителям і профі..... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Zhora15, привіт друже!!! Всім привіт!!! Ростислав, доброго вечора. З Новим Роком всіх форумчан!Памятаймо- що ми, українці-велика і сильна нація.... ![]() sat-prof, D-Misha, slavon,привіт! Всім привіт! Як настрій у перший день нового року? kreshnot,я хоч і в горах а снігу нема..настрій не дуже! Можу позичити до Нового 2014-го. У нас снігу ,хоч відбавляй... Доречі- недалеко від Коломиї, а там рукою подати до Карпат...Настрій, як кожен рік на Новий Рік.Ну все! Бачу народ негоден відійти від Нового Року, а що буде після свят??? D-Misha,Привіт Цитата:
D-Misha, привіт! Сьогодні дивно день почався...іду по дорозі валяється дрелька...включив працює! ![]() Дрель DWT 400 буде хтось допоминатись відам! ![]() Славік вибач, я нехотів когось образити.. Скоріше видужуй! Новорічні чудеса, тай годі!Оце так підфартило! D-Misha, тоточно....) у доброму стані ще й до того! ![]() slavon, ого..виздоровлюйте! Доброго вечора! Ледве розхолітався народ. Завтра, напевно, буде краще.....![]() Доброго ранку! У нас дуже сильний вітер, дощ +4 тепла.. D-Misha, Доброго ранку. Усім доброго ранку. У нас приблизно те саме - погода така що добрий господар пса на вулицю не вижене... День добрий всім добрим людям і всього найкращого. D-Misha,slavon,bilich,привіт! Всім привіт! У нас теж +1,доща ще нема. Доброго ранку kreshnot! Доброго ранку D-Misha! D-Misha, kreshnot,Доброго ранку Усім привіт... sat-prof, D-Misha, bilich, kreshnot, slavon, Доброго ранку!!! slavon, VADYA777, привіт хлопці! slavon, як здоров*я? Друзі усім привіт!!! Гарних вам вихідних!!! Та так потихеньку трохи на краще. Температури вже нема, зате ще гавкаю як пес... А вчора я на роботі мусів бути - треба було одну бамагу зваяти на Київ..., так і ваяв при температурі, правда службова машина привезла і відвезла назад... Всім привіт!!! ![]() 2vanya2, slavon, genych, kreshnot, VADYA777, доброго вечора Вам! sat-prof, добрий вечір! Доброго ранку slavon ! Славік, як здоровя?А у нас знову випав сніг, так красиво.. D-Misha,Доброго ранку... Здоров'я йде на краще, хоча нажаль до вівторка прийдеться лежати у ліжку ... У нас також випав сніг не багато 2-3 см - але класно відчувається наближення Різдва Христового... Усіх форумчан з наступаючим Різдвом Христовим... Всім привіт! Вітаю Всіх з наступаючим Різдвом Христовим kreshnot, здорова! Раджу всім подивитись Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Христос Народився!Славімо Його! D-Misha, Взаєно ... Христос народився !!! Славімо Його !!! D-Misha,slavon, я теж вітаю Вас і всіх форумчан з Різдвом Христовим! Привіт всім!!! З Різдвом Христовим вас друзі!!! Гарно відсвяткувати!!! Дуже дякуємо!!! І я приєднююсь до всіх привітань!!!!! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!! Всіх форумчан і православних нашої неньки України з Різдвом Христовим Христос народився !!! Всіх із святом Христос Рождається! Всім привіт!!! Мороз бере...носи червоні! Привіт!!!! Це точно... У нас вже -7... Всім привіт! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Христос народився !!! Славімо Його !!! Всіх з святом!!! Всім привіт! sat-prof,roger5000,kreshnot доброго вечора!А мороз припікає...
НЕ КІЛЬКІСТЬ-А ЯКІСТЬ Востаннє редагував VADYA777: 04.10.2013 о 21:27. |
|
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |