SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення > Транспондери

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.12.2009, 17:35   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Exclamation Технічні новини телеканалів.

Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)

Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.06.2010, 17:27   #991
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

Телеканал "Кіно" розпочинає показ культового мультсеріалу "Сімпсони"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

5 липня у вечірньому ефірі каналу "Кіно" стартують "Сімпсони"

Мультсеріал, що складається з 464 серій і 21 сезону, по праву заслужив звання найдовшого та найбільш популярного анімаційного серіалу за всю історію американського телебачення. Уперше з'явившись на екранах 19 квітня 1987 в "Шоу Трейсі Ульман", "Сімпсони" три сезони виходили на телеканалі FOX у форматі двохвилинних серій. І лише у 1989 році Сімпсони "перекочували" у "власний" серіал, що транслюється телекомпанією FOX Network як щотижневе шоу.

"Сімпсони" висміюють багато кліше і стереотипів, не соромлячись торкатися таких слизьких питаннь, як політика і релігія. Завдяки цьому "Сімпсони" користуються популярністю більш ніж у 100 країнах світу.

"Сімпсони" здобули безліч нагород, включаючи 21 Emmy Awards, 22 Annie Awards, Peabody та багато інших. 14 січня 2000 року на честь серіалу була відкрита зірка на Алеї Слави у Голлівуді. Журнал Time у 1998 році назвав "Сімпсонів" найкращим телевізійним серіалом XX сторіччя.

1-й сезон мультсеріалу "Сімпсони" стартує на телеканалі "Кіно" 5 липня.

Дивіться по буднях у рубриці "Кінофайли" о 20:30 по 2 серії одразу.

hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.06.2010, 17:29   #992
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

У Москві знайдено мертвим ведучого телеканалу "Експерт"

У Москві знайдено мертвим ведучого програми новин телеканалу "Експерт" Дмитра Оккерта. Про це 25 червня повідомляє агентство "Інтерфакс".

Тіло 27-річного журналіста з 30-ма ножовими пораненнями знайшли в його квартирі на вулиці Павла Андрєєва. Слідчі відзначають, що двері квартири були закриті на ключ.

За даними "Інтерфаксу", слідчі ще не можуть сказати нічого конкретного про мотиви злочину. Підозрюваних у справі також поки немає. У той же час агентство Chelyabinsk.ru повідомляє, що слідчі також не відкидають версію самогубства.

Оккерт народився в місті Єманжелінськ Челябінської області. Він закінчив факультет журналістики Челябінського державного університету і почав кар'єру на 31-му каналі Челябінська. Потім журналіст працював у ДТРК "Південний Урал". У 2006 році він переїхав до Москви, де працював на каналах "Вести", НТВ і РЕН-ТВ. На канал "Експерт" Оккерт перейшов у 2008 році.

Генеральний директор медіахолдингу "Експерт" Валерій Фадєєв повідомив, що, на його думку, смерть Оккерта не пов'язана з його професійною діяльністю.

Старий 25.06.2010, 17:31   #993
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Наприкінці вересня планується запуск азербайджанської версії телеканалу "MTV"

Наприкінці вересня планується запуск азербайджанської версії музичного телеканалу "MTV". Про це повідомив регіональний менеджер телеканалу Матхев Голдстейн.

Він відзначив, що відкриття каналу буде відзначатися урочисто, "це буде грандіозна культурна подія": "Ми плануємо провести фестиваль. На цей захід ми запросимо таких світових зірок як Rihanna, Shakira, Jay-Z, Black Eyed Peas, Avril Lavigne, Mika і багатьох інших".

Азербайджанські телеглядачі зможуть побачити свої улюблені пісні на новому каналі. Передачі транслюватимуться в інтерактивному режимі.

Голдстейн також відзначив, що даний проект матиме неабиякий вплив на розвиток туризму в країні: "Зазвичай, коли проводяться такі фестивалі, в країнах в десять разів збільшується рівень туризму. Такого роду заходи в одну ніч зможуть змінити імідж країни".

Відзначимо, що фестиваль з нагоди відкриття телеканалу "MTV Азербайджан" транслюватиметься в прямому ефірі провідними каналами країни.

За матеріалами: open.az

Старий 25.06.2010, 17:33   #994
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

З вересня в РФ почне мовлення телеканал "Евразион-ТВ"

Новий російський освітній телеканал "Евразион-ТВ", створений і зареєстрований в ході реалізації інноваційних освітніх програм в рамках Національного проекту освіти в ТюмДУ, почне працювати з вересня.

Як розповів на прес-конференції ректор ТюмДУ Геннадій Чеботарьов, телерадіоцентр буде оснащений найкращим обладнанням, на яке витрачено близько 30 млн. крб. З вересня розпочнеться мовлення, яке охопить не тільки Тюменську область, але і всі країни ближнього зарубіжжя. Перший час мовлення відбуватиметься через інтернет та мережу кабельного телебачення, а з 2011 року - з використанням супутника "Ямал 300".

"Це потужний майданчик для практичної підготовки студентів-журналістів, - підкреслив ректор. - Вони вже зараз залучені до розробки освітніх програм".

За матеріалами: nashgorod.ru

Старий 27.06.2010, 01:03   #995
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Розпочинається концертний тур учаників проекту "Народна зірка"

Учасники пісенного шоу "Народна зірка" запрошують всіх шанувальників проекту на яскраве концертне шоу, яке пройде в найбільших містах України цього літа.

У програмі - оригінальні дуети, знайомі артисти в зовсім несподіваних образах і новий погляд на українські та зарубіжні хіти. Ведучий - Максим Неліпа.

Серед учасників концертного туру - "народні" конкурсанти двох сезонів і їх "зіркові" партнери по шоу: Ольга Полякова, Петя Чорний, Наталія Бучинська, Василь Бондарчук, Фагот і Тетяна Піскарьова.

Але головне завдання стоїть перед переможцями "Народної зірки" Уляною Рудаковою і Сергієм Лобом. Адже вони повинні не тільки показати майстер-клас відмінного вокалу й акторської майстерності та ще раз довести, що перемога в шоу була заслуженою, але й надихнути всіх тих, хто поки тільки мріє про сцену, спробувати свої сили на кастингах третього сезону проекту.

Розклад концертів:

25 червня - Донецьк, Паркова Алея стадіону "Донбас-Арена";

26 червня - Дніпропетровськ, Фестивальний причал;

3 липня - Львів, Центральний парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького;

9 липня - Одеса, Куликове Поле

11 липня - Ялта, Площа імені Леніна;

23-24 серпня - Київ, Майдан Незалежності.

Вхід - вільний.

У місцях проведення концертів будуть також працювати інформаційні намети, в яких усім охочим нададуть докладну інформацію про кастинг.

Коротка довідка про телеканал "Україна"

ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" - один з провідних національних телеканалів країни.

Телеканал "Україна" охоплює всі глядацькі групи. Мовлення - інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі.

У лютому 2010 року канал посів друге місце в рейтингу українських телеканалів з результатами частки 10,16% і рейтингу 1,76% (за аудиторією 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine).

За підсумками 2009 року телеканал вийшов на третє місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,52% і рейтингу 1,3% (по аудиторії 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine).

Основним акціонером телеканалу "Україна" є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володіння акцій).

Старий 27.06.2010, 01:05   #996
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

У вівторок на телеканалі "Інтер" стартує прем'єра серіалу "Бумеранг з минулого"
У вівторок, 29 червня, о 21:30 на телеканалі "Інтер" стартує прем'єра серіалу "Бумеранг з минулого". В основі сюжету нової картини - сімейна історія, що розгортається протягом сорока років навколо братів-близнюків, які вирішують помінятися місцями після того, як один з них скоює злочин. Любовні перипетії та соціальні колізії, пов'язані з реаліями сьогоденної дійсності, покаже у "Бумерангу з минулого" режисер Михайло Вассербаум ("Таємниці слідства", "Вулиці розбитих ліхтарів"). У цій картині задіяні актори, що заслужили на повагу і любов, як серед молодих, так і серед людей старшого віку - це Аристарх Ліванов, Ярослав Бойко, Ольга Науменко, Ігор Ніколаєв, Неллі Пшенна, Ігор Вєрнік, Ольга Стрілецька, Єгор Барінов, Анатолій Руденко, Катерина Вуличенко та інші.

Дивіться серіал "Бумеранг з минулого" з вівторка по четвер о 21:30 на телеканалі "Інтер" (по дві серії щодня).

Історія розпочинається у далеких 70-х. Брати-близнюки - Микола і Михайло Самойлови, вони настільки не схожі всередині, наскільки схожі зовні. Михайло - захоплений навчанням, подає великі надії, а Микола - гуляка та бабій, часом безсовісно порушує всі можливі й неможливі норми поведінки. Одного разу пустун Микола вирішує виїхати зі столиці разом з геологорозвідувальною експедицією в дику тайгу Сибіру на пошуки золота. Однак тут юнак знаходить не жадане багатство, а купу неприємностей - включаючи неприємності з законом.

На очах у глядачів "Бумерангу з минулого" пройде життя трьох поколінь у трьох різних історичних епохах - у неспішні 70-і, у "лихі" 90-і і в наші дні. Часи змінюються, а людські радості і негаразди залишаються незмінними.

- Знімати відразу кілька історичних епох дуже важко, - зізнається режисер Михайло Вассербаум, - тому що треба точно згадувати, як було тоді. Існують же такі тонкощі! Але тут велика частина навантаження лягала на моїх асистентів по костюмах і реквізиту, які все це більш детально вивчали, ніж я. Я все-таки більше спираюся на свої спогади: 70-і погано пам'ятаю, а ось 90-і, як здається, зовсім нещодавно були.

Через настільки великий тимчасовий простір серіалу одного персонажа грало відразу кілька акторів. Тих, хто мав грати одного персонажа у різних віках, відбирали суворо за принципом зовнішньої схожості. Анатолій Руденко потрапив в "Бумеранг" тому, що дуже нагадує Аристарха Ліванова замолоду. Катерина Вуличенко та Ольга Науменко виявилися схожими не тільки обличчями, а й жестами. А Ігор Ніколаєв на роль свого героя за юних літ запропонував кандидатуру власного сина. Взяли, тому що той - копія батька. І тільки Ганні Дубровської не стали підбирати "двійника" - вирішили, що актриса сама зіграє і молодість, і зрілість.

Актори про свої ролі

Ольга Науменко (Надія Карєва):

- Моя героїня - жінка з дуже важкою долею, яка й у в'язниці бувала, і горілочку добре пила, і кохану людину втратила, і довелося їй у житті не найприємніші вчинки здійснювати. Добре, що все-таки є у цій історії хеппі-енд. Моя Надія у результаті стає на зовсім інші життєві рейки. Мотив бумеранга з минулого пролунав у цій ролі: вона зустрічає зрештою свого героя, якого колись зрадила, абсолютно хворого, і починає доглядати за ним у притулку.

Ганна Дубровська (Інга Самойлова, дружина Сашки Самойлова):

- Серед героїв "Бумерангу з минулого" багато людей мого покоління, які любили Цоя, які захоплювалися рок-музикою, самі намагалися писати цю музику. Хтось так і залишився у кінці 80-их, у 90-их. І конфлікт моєї героїні та її чоловіка полягає у тому, що він залишився таким рокером, а вона рухається вперед і робить собі кар'єру, при цьому і виховує син,а і утримує чоловіка, і записує йому за свої гроші альбом.

Катерина Вуличенко (Надія Карєва замолоду):

- Я дуже люблю фільми, дія яких відбувається не в наші дні, то є історичне кіно. Події, пов'язані з моєї героїнею, трапляються у 70-і роки. Це завжди дуже цікаво - працювати над образом того часу. Крім того, мене підкуповує те, що роль у мене характерна, а такі ролі мені припадають не дуже часто. І тому я намагатимуся показати все, що зможу. Звичайно, в цей час я ще не народилася. Але з тих же старих фотографій відчуття від тих років можна отримати. Знову ж таки, усі ми дивилися фільми, які знімалися у 70-ті роки і які дають уявлення про людей і про те, як вони жили. Це дійсно недавня історія і якоїсь особливої підготовки не потрібно, але відчуття того часу у мене є. Я граю буфетницю, яка працює в кафе. Дія відбувається далеко-далеко у тайзі. Вона чи не єдина дівчина на всю округу. У зрілому віці мою героїню грає Ольга Науменко, яку всі глядачі полюбили за роллю Галі у фільмі "Іронія долі". Кажуть, ми з нею схожі, адже спеціально так підбирали. Мені розповіли, не знаю, правда це чи ні, що Науменко, коли дізналася, що мене затвердили на роль, сказала: "А я якось бачила її по телевізору і ще тоді здивувалася, як на мене схожа!"

Факти

- Основні сцени "Бумерангу з минулого" знімали у Москві на території колишнього заводу в районі Мар'їно. Також зйомки проходили на Ленінградському вокзалі, у Печатниках, у селі Удєльноє, в місті Литкаріно. У Печатниках є невеликий район, побудований німцями - у ньому збереглося багато старих будинків і панує особлива атмосфера, яка просто необхідна знімальній групі, що відтворює особливості побуту та буття 70-х. Саме тут знімали випускний вечір головних героїв. Це, звичайно ж, вимагало особливої підготовки. 50 людей масовки одягнули у костюми тих років, дівчатам спорудили складні зачіски, юнакам наклеїли бачки, Анатолію Руденко, який грає відразу двох героїв, запросили дублера - у підсумку вечір пройшов на належному рівні.

- За час роботи над фільмом на майданчику склалася традиція у крайній знімальний день розігрувати акторів. Так, заключний дубль за участю Ольги Науменко, на подив актриси, знімали набагато довше, ніж потрібно. За цей час на майданчик прибули "гінці" з букетом квітів, який і вручили Ользі Миколаївні. А ось Анатолію Руденко на завершальному етапі зйомок пощастило менше. У сцені з лісорубами йому замість "фальшивої" горілки налили справжню. Вся знімальна група, затамувавши подих, чекала реакції актора, який ні про що не підозрював. Анатолій, треба віддати йому належне, вів себе перед камерою як ні в чому не бувало - зате "розкололися" звуковики, що спостерігали за грою емоцій на обличчі юнака.

- В одній зі сцен героя Руденко - Миколу Самойлова - вбивають. Щоб зіграти складну сцену, акторові довелося не тільки задіяти всі емоційні ресурси та професійні здібності, але й дві години мовчати, наче води в рот набрав. Вірніше, не води, а ... крові! Не справжньої, звичайно. Анатолію, героя якого за сценарієм б'ють до втрати свідомості, довелося довго лежати у незручній позі, з повним ротом "крові", для того щоб в один прекрасний момент її виплюнути і красиво померти в кадрі. Чи треба говорити, що після численних дублів Руденко був весь червоний і липкий? А вже у наступній сцені він повинен був з'явитися у кадрі ідеально чистим! Відмивала актора вся бригада. Але не в душі, а за допомогою кухлів і окропу з чайника. Що поробиш? Умови-то похідно-польові!

- Запам'яталися і зйомки сцени вбивства касирки, вчиненого героєм Єгора Баринова та його спільниками в автобусі. Спеціально для роботи над цим епізодом запросили піротехніків - вони відповідали за постріли та інші спецефекти, що супроводжували перестрілку. Сцену необхідно було зняти з одного дубля - по її закінченні автобус, м'яко кажучи, втрачав первісну чистоту, а актори були з ніг до голови умазані бутафорською кров'ю. Щоб задумане вдалося, все максимально зосередилися на своєму завданні. Єгор Барінов, наприклад, так захопився, що в запалі випадково налетів на Катерину Вуличенко і... збив її з ніг. У результаті сцена вийшла настільки переконливою, що після закінчення зйомок половина групи захоплено аплодувала Єгору, а половина кинулася рятувати потерпілу Катерину - на щастя, вона відбулася легким переляком і кількома синцями.

Старий 27.06.2010, 01:07   #997
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Суд відмовив Нацраді в анулюванні ліцензії АТВ

25 червня, Окружний адміністративний суд Одеської області відмовив у задоволенні позову Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про анулювання ліцензії телекомпанії АТВ при Одеській національній академії зв'язку імені О.С. Попова.

Підставою для ухвалення цього рішення став наданий адмінсуду висновок техніко-лінгвістичної експертизи Харківського науково-дослідницького інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, виконання якої на грудневому засіданні суду погодилася профінансувати сторона відповідача - через відсутність необхідних коштів у Національної ради.

Згідно з висновком, харківські фахівці, які дослідили відеоматеріали каналу АТВ, надані Нацрадою в якості доказів порушення каналом статті 6 закону "Про телебачення і радіомовлення" (неприпустимість зловживання свободою діяльності телерадіоорганізацій), не знайшли в програмах АТВ порушень чинного законодавства.

Начальник відділу судових проваджень юридичного управління Нацради Олег Шосталь у коментарі ТК повідомив, що через брак коштів Нацрада не змогла відправити свого представника до Одеси. З рішенням суду в регуляторному органі поки не ознайомлені, але мають намір його оскаржувати в Одеському апеляційному адміністративному суді.

Нагадаємо, 12 грудня 2007 року Нацрада ухвалила звернутися до суду щодо анулювання ліцензії АТВ. Тоді, за словами першого заступника голови Нацради Ігоря Куруса, у програмі "Правда", яку транслює телекомпанія, журналіст Григорій Кваснюк дозволяв собі висловлювання, що мають ознаки порушень статей 6 закону "Про телебачення і радіомовлення" та 34 Конституції України, наприклад, "бей жидов, спасай Одессу", "где достать оружие", "пора делать революцию".

За матеріалами: Телекритика

Старий 27.06.2010, 01:09   #998
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

"ELTV" - другий телеканал РФ, що веде мовлення виключно азербайджанською
У Російській Федерації відкрився другий телеканал, що веде мовлення азербайджанською мовою.

Як передає 1news.az з посиланням на ANS, про це повідомив президент і один із засновників нещодавно створеної телекомпанії "ELTV" Салех Худієв.

За його словами, з 3 червня новий канал розпочав тестове мовлення з супутника ABS-1 A в країнах СНД, частині Європи та інших країнах. Канал буде незалежно та об'єктивно висвітлювати всі економічні та політичні події, що відбуваються в Середній Азії, на Кавказі і в усьому світі.

Керівник каналу зазначив, що новий канал зіграє важливу роль у висвітленні діяльності азербайджанської громади Росії.

Нагадаємо, перший канал, що повністю веде мовлення азербайджанською мовою на території РФ - "InterAz" - почав своє мовлення у листопаді 2002 року.

Старий 27.06.2010, 13:00   #999
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

ТВi заявили o першому задокументовані факти цензури

Головний редактор телеканалу ТВi заявив про перший документованої факт цензури в країні - каналу незаконно обмежили мовлення.

Головний редактор телеканалу ТВi Віталій Портников заявив про перший документованої факт цензури в Україні.

Про це він заявив в ефірі "Шустер Live". За словами Портникова, телеканал ТВі почали незаконно відключати від ефірних частот.

Він розповів, що телеканал отримав цього року додаткові ефірні частоти і почав здійснювати на них мовлення. Проте пізніше суд визнав отримання частот незаконним.Незважаючи на те, що телеканал подав апеляцію, рішення суду почали здійснювати.

Портніков заявив, що голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення написав листа до технічні центри наказ виключити телеканал з ефіру, повідомляє ТСН.

"Це перше документованої прояв цензури в Україні, - зазначив Портніков, згідно з українським законодавством, цензурою і є обмеження на можливість поширення засобів масової інформації".

"Є документ, який каже що цензура в Україні є", - сказав головний редактор телеканалу.

За його словами, президент вже наказав розібратися в даній ситуації.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! .
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.06.2010, 13:02   #1000
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Persian Music Channel на новому транспордере.

Persian Music Channel змінив транспордер на супутнику Hot Bird 13E. Мовлення каналу ведеться з частоти 11,566 GHz, pol. V. Раніше канал віщав на tp. 51 (11,747 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK).

Нові технічні параметри:
Hot Bird 8 (13E)
tp.153 (11566 ГГц, стать. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK)
ID: TEST
PID V: 8022
PID: 8122
PID PCR: 8022
PMT PID: 1822
SID: 822
Kodirovanie: Чисті
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер Zinge Globo (Orton) X80 6 04.01.2019 20:01
Анонси телеканалів woods1007 Транспондери 535 21.10.2017 20:29
Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via sat-prof Samsung 9500 1 29.09.2011 01:46

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум