![]() |
|
|
#3442 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Петро! Тобі вже 21 рік! Ти чого ще не женився??! Он дивись яка дівчина - Маринка - гарна, як гілочка струнка!!!- Не подобається вона мені!!!- Так подивись - он Меланка - кров із молоком!- Погана!-Та хто ж тобі, курва, подобається??! -Андрійко... -Ти шо?! Йобнувся? він же - МОСКАЛЬ
Дія відбувається у магазині біля автобусної зупинки. Молодий хлопака питає гумові вироби: — Яких марок у вас є? Продавщиця чемно перераховує досить великий список. В цей момент в магазин забігає бабуся: — Синку, мені автобус втікає, ще треба хліба купити! Хлопака абсолютно не звертає увагу на бабусю. — А ребристі є? — Є. — А з вусиками? — Є — Мені тільки хліба купити!!! — А з якими смаками у вас є? Продавщиця перераховує, і тут бабуся, яка вже ніде не спішить видає: — Синку, ти йдеш курву грати чи компот варити?
|
|
|
#3443 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
All Biss Active Keys 23.02.2013
|
|
|
#3450 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * Я не розумію людей, які не розуміють, що я їх не розумію. * * * Дівчино, ви не хочете знятися в рекламі Колгейта? А то у нас бобер захворів... * * * Політ думки не відбувся через туман в голові. * * * Бути жінкою дуже важко. Хоча б тому, що доводиться мати справу з чоловіками. * * * Шлюбний договір - це заповіт на випадок несподіваної смерті шлюбу. * * * Де б знайти рідину для зняття стресу після зняття макіяжу? * * * -Мамо, ви в новій шубці така красива! Як наша собака! * * * Маленькі хитрощі. Якщо рахувати овець парами, можна заснути в два рази швидше. * * * Захисників тварин дуже легко впізнати по лютій ненависті до людей. * * * Лікую "рожу". Харям і мордам- прохання не турбувати. * * * "Ми" може говорити тільки вагітна жінка і людина з глистами! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |