![]() |
|
|
#5 | ||||||
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Всім добрий вечір! Увага-увага-увага говорит сьоьгодні чувага як чути! Раз-два-три! Прийом хороший! На вулиці такий дубак що аж хочеться под боянчик з танцювать.:):):):):):)
Всім привіт друзі! Привіт всім хто на форумі!!! svovka, sat-prof, Привіт майстрам... Усім привіт... Приєднуюсь до привітань.Погода як сат прийом і настрій га... Та життя продовжується і це вже сила... svovka, duman, slavon,як справи? Добрий вечір, хліборобам. sat-prof, Справи в основному нормально, але могло бути краще... Хлопці,всім доброго ранку!!! kreshnot, Привіт... Усім привіт... kreshnot, slavon, Привіт... Всім хорошого дня!!! Привіт! Всім всім всім!:D Краще уже нікуди :o. І так слава богу живем. Всім привіт! І вітаю Католиків з новим Папою Римським та і Православних теж вітаю) Папа із Аргентини, найменувався він "Франциск I". ![]() Усім привіт !!! До нас на львівщину повернулася зима, за вчорашній день і до сьогоднішнього ранку випала місячна норма снігу. В окремих місцях кочугури намело до 1 метра висотою. У Львові і області настав транспортний колапс у купі з "пакращенням" ... Привіт!!!! На Івано-Франківщині теж зима!!! Надворі така хурделиця, що не можливо навіть пройти... Привіт всім! Зима така що прсто! Наступив другий сезон кучугури в 1 метр.dance Всім привіт.!!!у нас +8 підсихає після снігів вітер сильний буде робота. Привіт всім!!! walik мені залишається хіба позаздрити тобі бо в нас -5 і снігу намело ....кучугури в 1 метр,рух паралізовано.А,що буде коли буде все танути!? Зима каже я не здамся без бою! Всім привіт! sat-prof, привіт!!! Це точно, в нас такої завірюхи за всю зиму не було А у нас в центрі в день було сонце і +15*,а тепер +2* і підмерзати починає.А вітрисько губате так дуло,що страх! Доброго вечора всім. boris sat-prof, bilich, slavon, kreshnot, Orton, Korpahec, Dhsus, Korpahec, walik, svovka, genych, Усім привіт!!!Зима весною не на шутку розгулялась-сніг та вітер досі невчухає.Снігу так багато навалило що взимку стільки не було.У нас в місті транспортний колапс-тільки прочистять дорогу зразу через годину вже стає як було до того -так перемитає !!! Мабудь і до нас дійде непогода.Зранку "губатий" дув із південного сходу,а тепер із заходу і став холодним. Цитата:
Не сердся. bilich, ;););) Клас! Ну так стараюсь, ми зним знайомі по телефону буває спілкуємось. bilich, Мабудь ти хотів слухавку відкрутити у Славка???:D День всім добрий. bilich- Все добре! У кого не добре все буде добре! Ведно не судььа!;);););););) всім! Привіт!;) Всім привіт,погода шепче Друзі привіт!!!! Zhora15, да не те слово, що шепче... проснувся , а таке сонечко світить, аж на вулищю захотілося;) У чому справа?Наливай та пий.drinks Цитата:
Всім привіт! kreshnot, Треба спершу зайняти ![]() kreshnot, Zhora15 Привіт друзі ! Усім привіт... Що друже у Тебе все так запущено ??? То так кажуть "Погода шепче,займи і випий" ![]() А в мене ще гірше,а взагалі не пью ![]() Zhora15,з ранку не випив-день пропав.Дивись,так і все життя пропаде:o slavon теж такої думки, Цитата:
Життя класна штука як Бл**ь не крути ![]() Zhora15,dresmille,сьогодні пробило на жарти:D Не забуваємо про снукер. Привіт усім! "Добрий вечip в вашiй хатi":) Привіт sattel77.Щось ти давно не заходив у гості,мабудь Цитата:
drinks Привіт! Класна погода!dresmille Хмарно мороз... Все добре. Добрий вечір всім! Усім Привіт!!! Усім гарного настрою!!!!;) Привіт друзі!!! Привіт sat-prof! Всім привіт! Привіт усім) Як проходять робочі дні? Эмин, цей тиждень запарка на роботі. та згоден дуже важкий тиждень:confused: Вечір добрий. Робочі будні заняті в основному *боротьбою* з снігом на дорогах і дахах. Якщо ще завтра він добавиться...то стане ще веселіше. Всіх з 50тим днем лютого!!! Дякую, а де це славон Дядя Міша Привіт....Зиму перезимували,той весну перезимуємо Всім вдалого вечора... Хто буде футбол дивитися? sat-prof, bilich, Zhora15,Хлопці привіт... Цитата:
Цитата:
Давайте всім форумом попросимо,щоб нам більше не покращували життя!!! ![]() Ранок добрий всім добрим людям. Всім привіт!!!Скоро квітень ,підемо кататись на лижах... sat-prof, привіт!ми вже катаємось. Всім привіт!!! Привіт усім! Не померзли??? Dhsus, замерз.. Привіт народ!dresmille Життя вирує в боротьбі з снігом на дахах і фігурній їзді і трясці по дорогам. Невже весни не буде..а зразу літо і ...зима..ха.:confused: Сьогодніі у нас трішки сонечко гріло, а під вечір знову бере мороз... Всім привіт! ![]() sat-prof, мої вітання! Привіт також всім.Не бачу на форумі Д-мішу,які проблеми. Теж не знаю де він... Я колись запостив тему "наші контактні дані" портер сказав що це надто особисто!А не погано було, мати дані! Доброго всім вечора...і гарного настрою! ![]() Вітання Всім! Зима наступає?Сніг сипе світу не видно. Настрій на *займи і випий*... duman, не то слово...так набридло вже! У львові ще так менш більш... duman, як день пройшов? Пятниця...Героїчного на роботі нічого не зробиш по попереду вихідні. Боротьба з снігозаметами закінчилась але дивлячись в вікно є думка що буде продовження.З ідей-де б знайти транс до 222 океана (хороша акустика в нього) оживити його і поставити фм конвертор до дачного сезону..який десь застряв за горами. duman, ооо та класна штука...якщо не знайдете транс скинете фото маю мати десь! А я на колеса піднімаю свій старий мопед , скоро рибалка !:) Я щось їсти захотів зараз буду... Всім Привіт!!! Вечір добрий. Всім доброго вечора. Як говорив великий комбінатор Остап Сулейман...-лід здвинувся. Перші признаки весни на дворі і вже стає не тільки веселіше але й тепліше.. Усім Привіт! ВСІМ ПРИВІТ! duman, bilich, Wertyn77, МішаН, Доброго вечора! Доброї ночі))) Всім привіт!!! Вітаю всіх форумчан з 1 квітня! У нас вже потеплішало, +15. Всіх відвідувачів сайту вітаю з днем гумору і сміху. Скоро літо.... kreshnot, sat-prof,Привіт Усіх з днем гумору !!! Вечір добрий всім присутнім. Усім привіт!!!! З ДНЕМ ГУМОРУ!!! Всім привіт і вітання.dresmille Наш гумор це мабуть одне з небагатьох чого ніхто в нас не відбере!:p Життя з ним :o і тільки з ним!;) А тут пока тиша.:) Всім привіт!!! Я сьогодні пяний трішки...погостили мене пана майстра Zinge, Привіт... Щось скоро Ви встигли сьогодні, чи то Вас пане майстер ще від учора тримає... :D Вітання всім! Zinge похожа ситуація,як я вас розумію (це з реклами,правда..) Північні сусіди по цьому поводу глаголять: зранку не вмазав-день на смарку.. Всім привіт друзі!Сьогодні пятниця... ![]() Привіт усім!!! Привіт всім форумчанам і всіх православних вітаю з Великим празником-Благовіщення
Востаннє редагував VADYA777: 04.10.2013 о 21:49. |
||||||
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |