![]() |
|
|
#3531 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Лікарю, мене болить
горло. Що робити? - Пососіть "УПСА" - Пробувала. Псові подобається, а мені не дуже помагає.
|
|
|
#3532 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
На спортивних змаганнях
коментатор: - Увага! Французький гонщик, швидкість 150 км /год. Скидає швидкість на повороті до 130 і ... вдало вписується в поворот. - Американський гонщик, швидкість 170 км /год. Скидає швидкість на повороті до 150 і ... вдало вписується в поворот. - Український гонщик - швидкість 200 км / год, на повороті додає до 230 і ... з криком "Якого х*я ви тут всі посідали!" прокладає нову трасу Вирішили 2 сімейні пари разом зайнятися сексом по ''Камасутрі''! Зачинилися в кімнаті,і давай тр*х*тись!Тут проходе година- друга,і один чоловік встає,вдягається... -Васю ти куди?? -Та ну нах*й вашу камасутру,вже другий час тр*х*ємся,а я все х*й сосу!!
|
|
|
#3533 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Не було місця де лягти і два куми лягли на одне ліжко
Через годину Куме ви дрочите?-дрочу через дві Куме ви дрочите?-дрочу Через три Куме ви дрочите?-дрочу,а кінчити хочете? -хочу Ну то дрочіть собі а не мені!!!! Несуть наркомана хоронити Взаді мати Куди ж тебе несуть синочку? Там темно,холодно,сиро,нема що їсти нема що пити Тут оди нарік до другого Слухай Петя Його що до мене додому несуть????!!!!!
|
|
|
|
#3536 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Азіров-вірш
Я пріїхал до ЛЬвіва, тут мене ні любілі Тут міне трохі білі, тут міне шпілі вілі Бо нізнаю я мові, но язык я их знаю І ліжу десь у ріві, весь я крів'ю стікаю І ніхто ні паможе, хоч крічу я спасітє Іль не вишел на роже, я пожалуюсь Вітє Як я хочу до діму, як до Кієва вже Але дівлюсь рібьонок біля мене іде По прівичці на русском, я на помощ зову А дітіна злікалась я знов сам ліжу Та за паро мінут, він із батькам прішол Я крічу "Наконец то", але в батька був ствол І малій йому каже, вот скотина ота Забивай його батьку, забивай москаля! Я почів вже молітись, я піпісявся з страху Колі батько тім стволом мене вдарів з розмаху Ну а потім проснувся, я на ліжку свіїм Я біл в КІєві дома, там біл спав я адін То біл сон, "хууууу", як дібре, більше я нікогда Ні поїду до ЛЬвіва і у сні тіж туда То тіпер мій ужастік, самий гірший тіпер Кріще я бі не спав тоді, кріще бі вмер
|
|
|
#3538 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Іване, привіт. По-перше, я переспав з твоєю Оксаною. А по-друге, як тобі по-перше?
- По-перше, я з нею вже рік як не живу, по-друге, у неї сифіліс, а по-третє, як тобі по-друге? **** Приїхала блондинка на автозаправку. Зачинила машину і лише потім помітила, що забула на передньому сидінні ключі. Віконце у машині було трохи відчинене. Робітник заправки, побачивши це, порадив їй із дроту зробити гачка, просунути крізь отвір й так дістати ключі. Сам пішов по справам. Приходить, а його друг заходиться від сміху. - Що трапилося? - Та одна блондинка забула ключі у машині, а зараз дістає за допомогою гачка. - То й що? Я їй це порадив. - А її подруга сидить у машині та направляє той гачок.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував 2vanya2: 05.04.2013 о 00:32. |
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Administrator
Ukraine
|
що таке середнє?
Середня зарплата в Україні - це коли одна людина отримує 1.000.000, а 400 інших 900 гривень. Тоді в середньому вони получають близько 2000гривень. А тепер простою мовою: У Петі було 10 яблук, а в Вови 0, тоді в середньому в них є 5 яблук. Депутати їдять м'ясо, а ми капусту, то в середньому ми їмо голубці.
|
|
|
#3540 |
|
Administrator
Ukraine
|
що таке середнє?
Середня зарплата в Україні - це коли одна людина отримує 1.000.000, а 400 інших 900 гривень. Тоді в середньому вони получають близько 2000гривень. А тепер простою мовою: У Петі було 10 яблук, а в Вови 0, тоді в середньому в них є 5 яблук. Депутати їдять м'ясо, а ми капусту, то в середньому ми їмо голубці.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |