![]() |
|
|
#91 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Цитата:
|
|
|
|
#92 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Мазепа,Полтава..... І сука яка здала Мазепу Москалям!!! Короче сумна історія!!!
|
|
|
|
#93 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Пакет телеканалів - Viasat «Домашній»
З 1 липня Viasat пропонує новий пакет каналів у цифровій якості Viasat «Домашній». Абонплата за перегляд пакету - всього 49 гривень на місяць! До складу пакету Viasat «Домашній» увійшли всі українські канали і вісімнадцять кращих тематичних каналів для всієї родини. Серед них - TV1000 Comedy з новими голлівудськими комедіями, а також канал TV1000 Російське кіно. До уваги клієнтів, що підключили Viasat «Домашній» пропонуємо найкращий пізнавальний канал у світі Discovery Channel, захоплюючий канал про природу Viasat Nature і корисний канал для умілих і господарських - Садиба ». Для любителів спорту - новий канал XSport. Малюки зможуть вибирати мультфільми на п'яти дитячих телеканалах. Додатково є можливість налаштувати сотні каналів, що знаходяться на супутниках Astra, Amos та Hot Bird у відкритому доступі. Підключи пакет Viasat «Домашній» для своєї родини і проводь час удома в супроводі кращих телепрограм і фільмів всього за 49 гривень на місяць!
|
|
|
|
#94 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
genych,Одна реклама і маразм від віазаду - з 73 каналів пакету, 59 можна дивитися навіть не знаючи що таке віазад. Я вчора трохи поспілкувався з техпідтримкою віазаду. Звіт про це Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! повідомлення #Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Три нових телеканалу на Viasat!
![]() 3 липня 2013 зустрічай три нових телеканалу: ZIK, «Сонце» і «НЛО». ![]() Розважальні серіали: нові і ті, що стали неймовірно популярними у світі - на молодіжному каналі «НЛО». У незабаром не пропусти телешоу «Грімм», «Пожежні Чикаго», «Паралельні світи», «Сomedy club» та «Універ»; фільми «Джонні Д.», «Кораліна в країні кошмарів» і «Безславні виродки». ![]() Канал «Сонце» порадує дитячим шоу «Вулиця Сезам», розважить «забавним домашнім відео», розсмішить «Прихованої камерою», надихне програмами кулінарного генія Джеймі Олівера. ![]() Актуальна і об'єктивна інформація про насущні події - на телеканалі ZIK. До уваги глядачів канал пропонує авторські проекти. Безпрецедентні журналістські розслідування та екстремальні викривальні програми формують унікальний образ телеканалу.
|
|
|
#96 | |
|
Передовик
Hunduras
|
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
ZIK на платформі Viasat
З 3 липня телеканал ZIK увійшов в пакети програм супутникової платформи Viasat. Про це повідомляє прес-служба каналу. Співпраця з Viasat - це продовження роботи телеканалу ZIK з найбільшими українськими телевізійними операторами, зазначають у прес-службі. Зокрема, ZIK присутній у кабельних мережах «Воля», «Тріолан», «Ланет» та інші. Всього ZIK транслюють понад 80 операторів кабельного телебачення України по всій Західній Україні, в Києві, в Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій областях та Криму. Канал також доступний для всіх власників супутникових антен на супутнику AMOS-2. «Те, що Viasat вирішив додати нас в усіх своїх пакетів промови, ще раз підтверджує нашу готовність на рівних конкурувати з топовими загальнонаціональними каналами», - зазначив директор з регіонального розвитку телеканалу ZIK Віталій Чичкань. Співпраця з Viasat, а потім збільшення аудиторії, посилює вимоги до якості контенту телеканалу ZIK, який у новому телесезоні обіцяє презентувати декілька нових проектів. Вони, за словами генерального директора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова, за якістю картинки та режисури не поступатимуться програмами центральних телеканалів, а за змістом і драматургією, можуть бути навіть краще. «Політика нашої компанії така, що своїм абонентам ми хочемо пропонувати безкоштовний перегляд всіх кращих українських каналів. А ZIK однозначно входить до цього переліку », - зазначив директор з розвитку компанії Viasat Петро Конов. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Три нових телеканалb на Viasat!
З 3 липня 2013 зустрічай три нових телеканалb: ZIK, «Сонце» і «НЛО». Розважальні серіали: нові і ті, що стали неймовірно популярними у світі - на молодіжному каналі «НЛО». У незабаром не пропусти телешоу «Грімм», «Пожежні Чикаго», «Паралельні світи», «Сomedy club» та «Універ»; фільми «Джонні Д.», «Кораліна в країні кошмарів» і «Безславні виродки». Канал «Сонце» порадує дитячим шоу «Вулиця Сезам», розважить «забавним домашнім відео», розсмішить «Прихованої камерою», надихне програмами кулінарного генія Джеймі Олівера. Актуальна і об'єктивна інформація про насущні події - на телеканалі ZIK. До уваги глядачів канал пропонує авторські проекти. Безпрецедентні журналістські розслідування та екстремальні викривальні програми формують унікальний образ телеканалу. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Передовик
Hunduras
|
Дурить Віазад наш народ по чорному. Ось одна львівська кантора під назвою "УкрСелл" втюхує ЛОХам так звані "сертифікати" на підключку до віазаду за 20 грн...
![]() ![]() На цей раз попався мій знайомий, професійно навішали йому на вуха "макаронних виробів" що ледво то за пів-години зняв. Допоміг відбірний російський мат і слова: "я Тебе колись хоч раз найобував". Думав ще трохи і якогось екзерциста доведеться викликати щоб відмолив...
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 26.07.2013 о 13:56. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Viasat Україна. Підключи HD-канали та візьми участь у неймовірній акції!
По-перше, ти гарантовано отримуєш HD-ресивер всього за 1 гривню *. Але головне - ти автоматично отримуєш шанс поїхати удвох до Бразилії на матч чемпіонату світу з футболу! Прямо зараз замовляй дзвінок консультанта або телефонуй консультанту сам: 067 238 45 38, 050 117 90 76. У пакет каналів «Престижний HD» входять 8 HD каналів: Футбол +, Eurosport HD, TV1000 Comedy HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Discovery HD Showcase, RT та RTД. Також є можливість додати преміальні канали фільмів в HD-якості: TV1000 Premium HD та TV1000 Megahit HD. * Вартість ресивера і поштової доставки за адресою абонента або поштового відділення, вказаному абонентом при замовленні HD-ресивера. Абонент має можливість замовити послуги підключення та налаштування HD-ресивера. Орієнтовна вартість підключення та налаштування HD-ресивера 200 грн.Продажа HD-ресивера, а також послуги з його підключення й налаштування здійснюються дилерською мережею Viasat. Акція діє з 12 серпня по 30 вересня 2013 року включно на території України. Абоненти, що підключилися пакети «Престижний HD» або «Престижний HD Преміум» в період дії акції, мають право на отримання HD-ресивера за 1 гривню та приймають участь у розіграші подорожі на двох до Бразилії на матч Чемпіонату Світу з футболу. Абоненти, що підключилися до вищевказаних пакетам до 12 серпня 2013 року, можуть брати участь у розіграші подорожі на двох до Бразилії на матч Чемпіонату Світу з футболу. Ціни з урахуванням ПДВ.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| viasat ua, віазад уа, віасат уа, віжен тв, лохотрон, маразм |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини ефірного та кабельного телебачення | sat-prof | Транспондери | 317 | 09.05.2020 22:46 |
| Прошивки для Pioneer1430,1530(Без обговорень!) | savsav | Pioneer1430-1730 (MediaSat) | 6 | 19.04.2014 21:10 |
| Новини від Viasat (MTG) Скандінавія та Балтік. | savsav | Провайдери платного ТБ | 8 | 29.01.2013 08:09 |