![]() |
|
|
#8 | ||||
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
slavon, по другому колу
:D всім привіт!!! Всім привіт!!! Зі Святом всіх! kreshnot, Дякую!!! Доброї ночі і приємних сновидінь... Доброго дня! D-Misha, Привіт ... Усім доброго дня... slavon, D-Misha, привіт Доброго дня всім!!! Всім привіт!!!Досить швидко літо плине! Доброго вечора!Хлопці вибачте, у мене нині дуже тяжкий день. Вечір добрий і надобраніч! 73 Всім дня доброго!:) ВСIМ УЧАСНИКАМ САЙТА ПРИВIT!ГАРНОГО ВЕЧОРА.СЛАВА КОЗАКАМ!!! Всім привіт!!! sat-prof, Привіт... Усім привіт... Славік, доброго вечора. Твій дамп мені подобається ... Всім привіт!!! Всім доброї ночі! D-Misha, Вітаю друже !!! Доброї ночі Сергій! hmura, D-Misha, привіт! Ростислав, Борис доброго вечора. Борис дякую за пораду, тільки що прошив свій Опенбокс х-800, версією 5.60. Картинка просто супер, канали і ключі зберігаються... D-Misha, як настрій? Договорилися спати, ще трохи подивлюся кіно "Живі і мертві " Всім доброго дня! Заспав я нині, чогось вночі не спалося ..Моя "Мушка" народила чотири песика, хотів подарувати одного Славіку (Славону), та він категорично відказався, напевно нелюбить. D-Misha, Привіт... Ну чого не любить, в мене вже собака, дитина від когось минулого літа принесла - казали що то "хлопчик", а виявилася "дівчинка" - сьогодні цілу ніч у мене на подвір'ї було "собаче весілля"... :D Цитата:
Славік, ну подивися на того біленького.. Ну просто ангел. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цитата:
А взагалі я до песиків відношуся "якось рівно-бедрено...", а котів взагалі не люблю... D-Misha, Добрі поради та гуцулка дає, прислухайтесь ... Ну так!А яка файна ненза..... Усім форумчанам доброго вечора! D-Misha, Прикольно...:D D-Misha, дякую що купили металолом мій!Дай Вам Боже здоров'я! Нехай Ярослав вам в замін щось потрібне від душі дасть теж! Цитата:
volodya44, sat-prof доброї ночі! Чого не спите? Всім доброго ранку! Доброго дня друзі! D-Misha, kreshnot Привіт... D-Misha Дякую за котика... Усім привіт... Славік, більше небуду. У нас в селі відкрили птахоферму, завезли 7000 тис індиків... Народ буде мати роботу.;) Привіт korneef Славік, як настрій?Мені вже трохи краще. Доброго дня! Нині пятниця, люблю дивитися "Поле Чудес" D-Misha, Привіт... Усім привіт... Доброго здоров"я всім і гарних вихідних.ukrprof ukrprof ukrprof dresmille dresmille Ярослав привіт! Завтра вишлю, все буде "ОК" Привіт, дядя Міша :) Радий вас бачити тут в доброму, надіюся, здоров"ї dresmille Дякую вам. Привіт всім!!! Здоров, Андрію dresmille Привіт Славік!dresmille. Бачу у тебе добрий настрій,це вже чудово. kreshnot привіт!!! Всім привіт!!! slavon, Yaro, D-Misha, kreshnot, svovka, Усім привіт!!! ЗДорова мужики! Ого перший раз бачу гарний настрій у Ярослава! Привіт всім! Всім всім всім!:) А я знаю, чого?:) Доброго ранку друзі!dresmille Всім хорошого дня!!! Zhora15, D-Misha,Привіт... Усім доброго ранку... Доброго всім ранку, дня і здоров"я. Доброї днини sat-prof.Де ж ви мої друзі, куди занапастилися... Ну нема навіть з ким побалакати... Всім привті!!! ![]() Всім доброго дня і купу позитивних емоцій dresmille Yaro, Привіт тезко... Усім привіт... Привіт всім!Я таки догрався, що захворів.Хотів згадати молодість, але невдало.. Не хворійте, дядя Міша. Бажаю вам скорого виздоровлення. dresmille D-Misha, виздоровлюйте! Yaro, slavon, привіт! Привіт, Ростику і тьозка - привіт :) Вечір добрий, добрим людям. Діма, і тобі доброго вечора. Ну ти, як людина невидимка... Вечiр добрий!добрим людям!ukrprof Доброго дня! Всім доброго вечора!Напевно нині ,як вихідний,хто де далеко від хати (дача, рибалка, гриби);) Всім доброго дня! kreshnot, D-Misha,Привіт... Усім привіт... kreshnot, Славік і хто є на форумі, доброго дня. kreshnot, D-Misha,slavon Привіт!!! Всім привіт ...Також вітаю усіх хто служив в ВМФ,ну і з іменинами усіх Володимирів. Привіт! Всім! Хто скільки назбирав грибів чи наловив рибки! Признавайтесь!:) Володя, ну тебе треба і вітати.... ВІТАЄМО! А щодо рибки і грибочків, навряд чи хто признається. Якщо признатися, то треба поділитися. То краще промовчати.. Всім доброго вечора! D-Misha, привіт!!! Всім привіт!!! sat-prof, Привіт... Усім привіт... Доброго дня друзі! D-Misha,slavon,sat-prof,svovka привіт! Всім привіт! Цитата:
Всім привіт dresmille Ростислав доброї ночі! Привіт всім!Знву хтось включив сварочний апарат, мушу виключатись. Всім привіт!!! sat-prof, Привіт Всім хорошого вечора!!! D-Misha, sat-prof, Zhora15 Привіт хлопці ... Усім привіт... slavon, сьогодні удачний день купив Asus 500GP V2 (2usb) за 80грн!:rolleyes: Zhora15, привіт друже! Всім доброго вечора!Чого такі сумні? Доброго ранку Славік!а також всім небайдужим до нинішньої днини(свято Ільї) Всiм привiт. D-Misha, sanela, Привіт Усім привіт... Всім, привіт! Доброго та вдалого дня!!! sat-prof, ну як рибалка? Всім доброго вечора!У нас, тільки що, пройшов сильний дощ. D-Misha, Добрий вечір до нас недойшло хмарилось но пройшло;) Всім привіт!!! Всім доброго дня! Всім привіт!!! Востаннє редагував VADYA777: 04.10.2013 о 22:03. |
||||
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |