![]() |
|
|
#3764 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Параню, чи не виділисти мого Петра, годину вже, як пішов кота топити...
- Йой, Ганусько, то знаєте, де хлоп пішов, і ще сі переймаєте . - Бо кіт вже давно сі вернув. ---------------------------------------------- Йдуть два кума на рибалку, один другого питає: - Куме, а ви не забули горілку взяти? - Та ви шо, куме, як же можна таке забудь?! Взяв, звісно взяв! - Куме, а стакачики? - Я вам шо, пацан якийсь? Звісно взяв - оно калатаються! - А закуску? - А коли в мене закуски не було? - Стоп! А вудки ми точно забули... - ... ну шо ж поробиш... вертатись - то погана прикмета, обійдемось... ---------------------------------------------------------------------- - Куме, ану пошукайте в тому гуглі що за прикмета коли каву на себе проливаєш. - То, куме, як руки не з того місця ростуть, то ніякий гугл не поможе!
|
|
|
#3767 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Антон купує собі новенький, сяючий хромом автомобіль. Продавець дає йому пораду:
- Перш ніж піде дощ, ви повинні завжди заздалегідь намазати хромовані частини вазеліном. Таким чином ви збережете його блиск надовго, і іржа вам не страшна! Я даю вам пляшечку з вазеліном безкоштовно в якості подарунка від фірми! «Чудово! »- Думає Антон. На новій машині він їде тут же до нової подруги, яка запросила його на обід, щоб познайомити з родиною. Все проходить просто відмінно, у батьків подруги залишилося відмінне враження від нового друга дочки. Перед самим десертом каже донька Антону: - У нас в сім'ї є один кумедний звичай ми визначаємо, хто повинен мити весь посуд. Після того, як буде з'їдений останній шматок, за столом починається мовчання. Хто перший скаже хоч одне слово, той і повинен мити весь посуд. - Прийнято, - говорить Антон, - я беру участь у грі. Коли всі поїли, за столом встановилося крижане мовчання. 5 хвилин, 10 хвилин проходять, у нашого друга стало вичерпуватися терпіння. Щоб якось прискорити події і спровокувати реакцію у батьків подруги, він притягує до себе їх дочку і починає її дико тискати. Ніхто не упускає ні звуку! Він хапає дочку, кладе її на стіл і трахає від душі. Знову тиша за столом! Антон накадається на мати і трахає її у всіх на очах. Всі мовчать! Антон розгублено дивиться у вікно і зауважує, що ось-ось піде дощ. Він відразу згадує свій автомобіль і його хромове покриття. «Необхідно змастити хромові частини вазеліном! »Думає Антон про себе. Він бере свою куртку і дістає з кишені баночку з вазеліном. Тут схоплюється батько і кричить: - Гаразд, гаразд! Я помию весь посуд! ************************************************ -Ось взяв собі путівку на сафарі! -Ну і як розцінки? -Задовільно. Полювання з дружиною на лева -500 баксів; полювання з левом на дружину всього сотня!
|
|
|
#3770 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Prancis vs Ghana U20 4069 v 9874 Asiasat 5 Mpeg4 Hd
Angkat Besi feed 3875 H 7200 Asiasat 5 Mpeg4 Hd Renang feed 4050 V 7200 Asiasat 5 Mpeg4 Hd Balap Sepeda feed (SM2 ENC3) 4080 H 30000 Asiasat 5 Mpeg4 Hd
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |