![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Добрий вечір Sat-prof і панове користувачі! Відразу прошу вибачити, коли деякі слова не так скажу як Вам хотілось чути. Отже почну, коли людина працює платно, вона повинна робити працю сумлінно, а це кінець-кінцем відповідально, ви зі мною згодні?
Отже для нас всіх головне зараз щоб сайт процвітав, щоб його впізнавали всі кому не байдуже теперішнє становище. Наша мета: зробити його №1 міжнародним але дотримуватися українського слова. Слава Україні - на віки слава!!! ![]() Я пропоную обєднати всі зусилля щоб зробити наш з вами сай кращим сайтом по супутниковому ТБ. 1. Залишити лише актуальні теми, так як на сайті є "сміття" яке нікому не потрібне. Нинішні користувачі прагнуть читати по ділу, а не все підряд, все підряд можна найти і на інших сайтах. 2. Більше - не значить краще. Тобто слідкувати за тим щоб користувачі викладували лише цікаві та достовірні дані. 3. Пропоную зробити підрозділ для російських і зарубіжних користувачів де їх мова буде рідною, це допоможе в розкрутці нашого сайту. Р.S Для мене особисто хотілося щоб можна було ставити анімаційні аватари.
|
|
|
#2 | |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Цитата:
П.С. Моя особиста думка... ![]()
Востаннє редагував Dhsus: 29.08.2013 о 17:54. |
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фотогалерея учасників форуму... | sat-prof | Загальний розділ! | 13 | 10.08.2014 11:00 |
| Правила форуму!!! | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 1 | 30.07.2012 12:43 |