![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Польські гриби в українських лісах...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Польські гриби у нас в Україні вважаться одними з найсмачніших грибів. Одразу після білих і рижиків, в кулінарній таблиці за смаковими якостями йдуть польські гриби. Вони належать до роду моховиків, але смакують як першосортні. Перші польські гриби сезону 2013 були зібрані ще на початку липня. Однак потім вони пройшли і їх не було видно аж до цих днів. Зараз польські гриби є майже по всіх лісах. Переважно вони ростуть по мохах, на добре зволожених ділянках лісу, або там де волога затримується краще всього — на схилах ярів та у ямах. Також вони люблдять проростах на старих гнилих пеньках, іноді на корінні дерев. Вийшовши сьогодні до листяного лісу (бук, граб, береза) в околицях Львова, я одразу ж пройшовся по своїх грибних місцях, де я точно знав мають рости польські гриби. І результат не заставив себе чекати — за 1 годину мій кошик майже до верху вкривали молоденькі красені. На базарах також багато людей продають польські гриби великими обсягами. Також були помічені маленькі опеньки, котрі вже починають проростати досить великими сім’ями. Через тиждень — два можна буде навідуватись і за ними. Нехай вам щастить знайти свої польські гриби у наших Українських лісах !
|
| Закладки |
|
|