![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Оце вже і я для себе таке виключення зробив...
Десь місяць назад приходить до мене один односельчанин (алконавт ) і каже, "проший мені тюнер так щоб все було нове і канали(военні ) теж були але в мене зараз нема грошей я потім тобі віддам". Відповфдаю я йому,1. за канали "военні"(він мав на увазі полуничку) забувай, все що можливо- добавиться. 2. принесеш рес тоді як гроші будуть. І почав він клянчити, "ну будьласка", "ну зроби". Одним словом прошив, віддав, проходить кілька годин гримає хтось у двері(була 11вечора), відчиняю-він, тоді і каже, "ти мені тюнер зіпсував, він не вмикається" а я йому "я не черговий по обслугованні щоб ще вночі бігать і не знай чого він в тебе не вмикається", одним словом спровадив я його, щоправда наступного дня проїзжав біля його будинку, дай думаю гляну чого він в нього не вмикається, робочий же рес. Заходжу до нього він своє, "не вмикається" кажу, "вмикай бідо" то він і всунув в розетку телевізор заробив а рес став в режимі очікування я натиснув на пульті від реса кнопку POWER вмикнувся і запрацював. Кажу до нього, "а це що таке?" він мені, "а я тою клавішею ніколи не користувався..." До ціх пір гроші так і не віддав за прошивку, все обіцяє, інколи каже що немає. Я вже й махнув на нього рукою(я по тій двадцятці не збіднію а він не збагатіє). Щоправда наднях сусід росповів що цей же пянюга на днях в одинокої старенької почистив у грубці ходи від сажі та попелу(30-40хв роботи) і здер з бабусі 400грн. Отака сволота ці пянюги
|
| Закладки |
|
|