![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#361 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Як потоваришувати собаці та дитині?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Врятувати» собаку від дитини... Статистика: найбільше конфліктів між собаками та дітьми буває в сім’ях, де дитині ще не виповнилося 5 років. Багато в чому відносини “дитина – собака” залежать від господаря (він же і батько), від того як він виховує вихованця і чи вчить свою дитину правилам поведінки з чотирилапим другом. Про ці прості правила читайте в нашій сьогоднішній публікації. Часто маленькі діти просто не розуміють, що собаку не можна смикати за хвіст, вуха, або ще гірше: підходити до тварини, коли вона їсть. І тут причина не тільки у віці малюка. У першу чергу, це недогляд батьків, які не пояснили ПРАВИЛЬНО, як потрібно поводитися з чотирилапим членом сім’ї. З одного боку собака має зрозуміти, що він не має права проявляти агресію до молодших членів родини. Але також категорично не можна допускати, аби дитина поводила себе неналежно по відношенню до тварини. Поясніть, щоб вона не розмахувала руками перед мордою вихованця. Собака цей жест інтерпретує як спробу до нападу. Звичайно, категорично заборонено смикати собаку за вуха чи хвіст. Доступно поясніть малюкові, що це боляче (можете навіть трохи посмикати його за вуха, або волосся) і переконайтеся, що дитина зрозуміла. Взагалі не залишайте малюка наодинці з вихованцем, особливо перший час. Ви повинні переконатися, що собака не заподіє дитині шкоди. Можна застосувати одну хитрість: у присутності дитини давайте вихованцеві ласощі (не тільки смачні, але й корисні). Якщо ви будете робити це регулярно, у чотирилапого малюк стане асоціюватися з приємними моментами. Привчайте дитину доглядати за собакою по мірі його можливостей: годувати, розчісувати, грати з вихованцем. Тут кілька позитивних моментів. Це зблизить дитину з собакою, привчить її до відповідальності та організованості. Часто буває так, що чотирилапий може подружитися з дитиною одразу, навіть без вашого «посередництва». Але іноді треба стати тим містком, який приведе двох коханих вами істот – дитину і собаку – до взаєморозуміння. Головне – діяти грамотно і терпляче. І тоді ви і самі здивуєтеся, наскільки міцною стане дружба собаки та дитини.
|
|
|
#362 |
|
Передовик
Ukraine
|
Коні були потрібні не тільки людям, а й богам...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#363 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Очі собачі, що не брешуть ...
Цитата:
|
|
|
|
#364 |
|
Передовик
Ukraine
|
В одного з найвідоміших президентів США Джорджа Вашингтона було 36 собак - усі породи Фоксхаунд. Що цікаво одну з них він назвав Sweet Lips, що з англійської означає "Солодкі Губи"...;-)
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#365 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
--------------------------------------------------------------------------------
Я люблю свого пса,він хоть не кусається,так як люди (с)
|
|
|
#366 |
|
Передовик
Ukraine
|
Німецька вівчарка годує маленьких диких котят
![]() Материнські інстинкти не мають меж) Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#367 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Історій порятунку собаками людей стає все більше.
Цитата:
|
|
|
|
#368 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Що таке Олімпіада-2014, для сочинських тварин ...
Цитата:
Більше Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! :
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |