![]() |
|
|
#421 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Документальний серіал про Майкла Джордана і «Чикаго Буллз» 90-х років під назвою «Останній танець» стартував на американському ТБ. В ефір вийшло дві серії з 10-ти.
Як зазначає The Athletic, перші дві серії встановили рекорд за кількістю телеглядачів для документальних фільмів ESPN. Стрічку в середньому дивилося 6,1 млн осіб. Попередній рекорд належав фільму про спортсмена Бо Джексона «Ви не знаєте Бо» (3,6 млн глядачів) |
|
|
|
|
|
#422 |
|
Moderator
|
Колишня зірка НБА, член Зали слави Трейсі Макгреді виступає за скасування сезону 2019/20 через пандемію коронавірусу.
Нагадаємо, що чемпіонат НБА був призупинений 12 березня. «Як колишній гравець я б виступав за скасування сезону. Думаю, що занадто багато потрібно зробити, щоб відновити кампанію. У мене немає умов, що тримати себе на піку форми під час карантину, адже все зараз закрито. Навіть коли всі зали відкриються, знадобиться чимало часу, щоб набрати форму. Не можна просто так взяти і відновити регулярний сезон. Спершу потрібно провести виставкові матчі, щоб гравці набрали форму. Це занадто великий ризик - змушувати гравців грати після 2-3 місяців такої перерви без умов. А тут раптово стартувати? Думаю, сезон втрачено. Я б краще як зазвичай в жовтні розпочав новий сезон», - сказав Макгреді. |
|
|
|
|
|
#423 |
|
Moderator
|
Українець Ігор Зайцев став найрезультативнішим у складі команди «Тайвань Бірз» у другому матчі фінальної серії чемпіонату Тайваню.
За 29:26 баскетболіст набрав 17 очок (8/13 двоочкових, 1/2 штрафних), зробив 13 підбирань, 6 передач. Попри результативну гру Зайцева «Тайвань Бірз» вдруге поступилася «Юлоню»– 83:89. |
|
|
|
|
|
#424 |
|
Moderator
|
Головний тренер «Сакраменто Кінгз» Люк Волтон зазначив, що команда стала більш жорсткою після переходу центрового Олексія Леня в лютому перед дедлайном.
З Ленем в складі «Кінгз» почали регулярно перемагати і включилися в гонку плей-оф перед припиненням сезону через пандемію коронавірусу. «Ми заінтриговані. Як я вже говорив, до припинення сезону ми показували баскетбол високого рівня. Команда розуміла, що їй потрібно робити. Люди розуміли свої ролі, розуміли, що нам потрібно від них. Вони йшли на жертви заради поліпшення команди. Я думаю, саме тому ми часто перемагали в матчах перед припиненням сезону. Тренер хоче бачити саме таку картину. Олексій Лень і Кент Бейзмор підійшли команді і додали нам трохи необхідної жорсткості і фізичної сили, допомогли поліпшити рівень захисту. У нас було багато хороших позитивних моментів, як у єдиної команди. Команда переживала за результат. Ми з нетерпінням чекали кожного матчу регулярного чемпіонату. Наші хлопці повністю викладалися на майданчику», - заявив Волтон. |
|
|
|
|
|
#425 |
|
Moderator
|
Євроліга затвердила календар заходів по запуску сезону, якщо 24 травня його таки вирішать продовжити:
29 травня-11 червня - карантин (при необхідності) 12 червня-2 липня - тренувальний табір 4 липня-17 липня - дати проведення матчів Єврокубку 4 липня-26 липня - дати проведення матчів Євроліги В Євролізі будуть дограні 54 матчі, що залишилися регулярного сезону + Фінал восьми. У Єврокубку формат дуелей ще визначається: або це буде плей-оф з двома матчами в серії (класична єврокубкова схема), або матчі на виліт. Контракти клубів Євроліги і Єврокубка автоматично продовжено до 31 липня. На час карантину всі виплати зупиняються, але якщо сезон буде дограний за даною схемою, клуби зобов'язані виплатити гравцям 85% базового окладу, прописаного в контрактах на сезон. Якщо ж 24 травня клуби і Євроліга ухвалять рішення достроково завершити обидва сезони, гравці повинні будуть отримати 80% базового окладу. Раніше інтерес до проведення Фіналу восьми Єврокубка виявляв Белград. Євролігу можуть, за інформацією іспанських ЗМІ, дограти або в Москві, або в Афінах, або в ряді литовських міст. |
|
|
|
|
|
#426 |
|
Moderator
|
Форвард «Дніпра» Максим Корнієнко оголосив про те, що завершив кар'єру в збірній України.
«Чи готовий зіграти за збірну України? Напевно, ні, напевно, зі збірною я зав'язав. Коли прийняв таке рішення? Напевно його прийняли за мене. Я прекрасно розумію, що є молоде покоління, але ... Я трохи не зрозумів одного моменту: коли ми грали відбір на ЧС-2019 з Мурзіним, першу кваліфікацію я відіграв, другу також, а на третю мені навіть ніхто не подзвонив. Скажіть, що замість мене берете Геруна. Я ж сиджу в клубі, розуміючи, що грав у минулій кваліфікації, і зараз збираюся їхати, а мені зараз навіть ніхто не дзвонить. Цього трохи не зрозумів. Можна було хоча б повідомлення написати і елементарний дзвіночок зробити і сказати, що беруть молодого. З приводу того ж Геруна: він дуже хорошого рівня гравець, але зі складу він мене не вибив. Якби ми поїхали на збір і за два-три дні тренувань мені сказали, що він кращий за мене, я б, без питань, зібрав речі і поїхав. Не можу сказати, що мені прикро було - я пообурюватися і забув через годину, але все одно незрозуміло», - сказав Корнієнко. |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Moderator
|
Починаючи з 1 травня, НБА дозволить командам відкривати свої тренувальні бази для гравців в містах та штатах, де місцева влада послабили режим самоізоляції. Про це повідомляє інсайдер ESPN Едріан Войнаровський.
Командам буде дозволено відкривати приміщення для гравців на добровільних засадах для індивідуальної роботи, але групові тренування як і раніше будуть заборонені. |
|
|
|
|
|
#428 |
|
Moderator
|
Український захисник «Детройт Пістонс» Святослав Михайлюк в програмі «Players 'Lounge» дав інтерв'ю екс-гравцеві НБА Ріку Махорну.
Про досвід в «Лейкерс»: «Мені здається, що досвід в «Лейкерс» сильно мені допоміг. Я вчився у таких хлопців як Леброн Джеймс і Реджон Рондо. Отримував багато знань кожен день. Потім мене обміняли. На другий рік в лізі мені давали шанси і можливості. Я відчуваю себе кращим гравцем, використавши всі ці можливості». Про свої сильні сторони: «Зараз всі знають, що я досить хороший шутер. Але я вважаю, що є солідним плеймейкером, вмію створювати можливості для інших і роблю інших гравців кращими». Про гру на Кубку світу-2014 проти США: «Було дуже приємно зіграти проти збірної США. Там був не тільки Деррік Роуз, але і Джеймс Харден, Стівен Каррі, Клей Томпсон, Ентоні Девіс, Кайрі Ірвінг. Здорово було там перебувати. Іноді дивився на них і думав: «Вау, це безумство». Мені було всього 16 років. Думав, що можливо бачу їх в останній раз, але хто знає. Це був відмінний досвід», - сказав Михайлюк. У нинішньому сезоні Михайлюк провів 56 матчів в НБА, в яких в середньому проводив на майданчику 22,6 хвилини, набирав 9,0 очок, робив 1,9 підбирання і 1,9 передачі. Відзначимо, що з-за дуги українець влучав з відсотком 40,4. Востаннє редагував yyyyyhhh: 27.04.2020 о 08:32. |
|
|
|
|
|
#429 |
|
Moderator
|
Легендарний гравець «Чикаго Буллз» Майкл Джордан назвав кращих розігруючих захисників в історії ліги.
«Я поважаю талант Айзеї Томаса. На мій погляд, найкращий розігруючий всіх часів - Меджик Джонсон, а відразу за ним - Айзея. Незалежно від того, як сильно я його ненавиджу, я поважаю його гру», - сказав Джордан. Нагадаємо, що в даний момент йде показ серіалу «Останній танець» про останній сезон Майкла Джордана в «Чикаго Буллз». Раніше Джордан зізнався, що досі ненавидить гравців «Детройт Пістонс». |
|
|
|
|
|
#430 |
|
Moderator
|
Після пом'якшення карантину в Іспанії, «Унікаха», в складі якої виступає український бігмен Володимир Герун, повертається до роботи. Заплановано три етапи - індивідуальні заняття, групові та тільки після цього вся команді буде тренуватися разом.
Повідомляється, що перед поверненням до групових занять всі гравці здадуть тест на коронавірус. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |