SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Технічне спілкування > Програматори та бговорення роботи з програматорами

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.08.2025, 01:55   #1
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.479

Типово DIGI STE21_Bv200(SM100+_SM110+_SM5100_SM90CS

Czesc,

Kontynuje kontynuacje DIGI, ślepa gałąź ewolucji Im dalej w las, tym więcej drewna na opał.

Spojler: juz wiem ze SM320 to jest SM100 (ostaniej rewizji),SM110,SM5100
Płyty są takie same i oprogramowanie układowe.
Nazwa oprogramowania układowego wyjaśnia, do czego służy:
STE21_Bv200(SM100+_SM110+_SM5100_SM90CS).hex

Obejrzałem to jeszcze raz, SM100 w nowej wercji. I było tam setki wersów. Ostatnie z baterią 2,4 V.
W tych wagach poszli po taniosci: SM100 to gówniana waga, nie ma zabezpieczeń jak w SM80/300/500 - w nich jest transformator w ethernet i elementy ultrawysokiego napięcia (umierają ze statyki, nie ma ochrony ESD) na klawiaturze i na CPU. A w SM320 wszystko od razu idzie na prosessor. Nie zliczysz, ile ich wymieniono w nich. (setkami idzie wymiana tak mi napisal znajomyj serwiant).
W SM500MK4 wszystkie linie są buforowane, wszędzie jest ochrona ESD (diody-rektyfikatory). A tutaj porazka....niby te same osoby opracowały.
Najprawdopodobniej klienci chcą zaoszczędzić pieniądze i kupili * . I specjalnie dla takich klientów to się robi. Którzy potrzebują tanio i szybko. A potem kupują CPU paczkami.

Juz wyjasnilem co robia gdy niema sieci: wymiana ukladu seciowego LAN9220-ABZJ . Jak to nie pomoglo to wymiana procka.

Czy jest opcja aby zapytac czy mozemy kupic zaprogramowane UPD70F3746GJ ?
Bo wiem ze sprzedaja.
Z instrukcji obsługi mi jest jasne, jak zmienić oprogramowanie układowe, w tym boot, ale tutaj jest problem, boot jest flashowany za pomocą załadowanego fabrycnego boot. A jeśli mam czystyj uklad (z Ali) to jak do niego sflashować boot ?
Szukam dalej. Wiem jescze ze upd70f37 to seria V850ES / Jx3
Jest kilka butów
Jeden pochodzi z japońskiej fabryki.
Następnie ustawiany jest niestandardowy.
A z japońskiej fabryki w datasheet jest opisywany powierzchownie w ogólnych rysach. Nie jest teraz problem z programatorem czy adapterem a z oprogramowaniem.
DIGI SM 100 - nie drukuje głowica termiczna wychodzi pusta Etykieta:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Zmieniamy procesor U4 i cieszymy się sprawną wagą.

DIGI SM 100 nie ma podświetlenia.

Duża biblioteka do DIGI (instrukcje, schematy, firmware,manual) - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Wydaje mi się, że gdyby Japończycy wiedzieli, w jakich warunkach i przez kogo działają wagi DIGI, to zamontowali by ochronę na procesorze. Ale ich mózg oszołomiony technologią nie może sobie nawet wyobrazić, że ktoś wejdzie do czyszczenia drukarki za pomocą tasaka o długości 30cm. Twórcy tego urządzenia wyobrażali sobie, że wszystkie gniazda 230V są uziemione, że przewody interface i zasilające nie będą leżeć w tym samym kanale kablowym, że waga będzie działać w sterylnych pomieszczeniach, w których znajdują się klimatyzatory i nawilżacze, cały personel pracuje w sterylnych białych fartuchach, pokrowcach na buty i czapkach, a owady domowe są ogólnie mitem.
Мініатюри долучень
Sm5100.jpg   Знімок екрана 2025-08-21 000942.jpg   sm100.jpg  
Долучені файли
Тип файлу: zip STE21package_STD_v269_ftp(SM100+_SM110+_SM5100_SM90CS) (1).zip (557,1 КБ, 1 переглядів)
Тип файлу: zip show.zip (4,91 МБ, 1 переглядів)

Востаннє редагував Igor1031: 21.08.2025 о 02:47.
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 21.08.2025, 11:35   #2
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.479

Типово

Я продовжую продовження! DIGI-це сліпа гілка еволюції.

Спойлер: я вже знаю, що SM320 насправді SM100 (в останньому виданні), SM110 та SM 5100.
Плати і прошивка ідентичні. (screen я включаю)
Назва прошивки ясно вказує на її призначення: STE21_Bv200 (SM100+_SM110+_SM5100_SM90CS).

SM-100 мав сотні версій. Остання версія ідентична батареї 2,4 в.
Для ваг SM-320 вони пішли дешево: SM-100-погана вага, немає захисту, як на моделях SM80/300/500 – в останньому є трансформатор в ethernet і елементи захисту від надвисокої напруги. Процесор легко пошкоджується через статику, відсутній захист від ESD на клавіатурі і процесорі, і все відразу потрапляє на процесор. Обмін відбувається сотнями, принаймні, так говорить мій знайомий сервісник на форумі.
Для порівняння, в SM500MK4 всі лінії буферизовані, і скрізь є захист від ESD (діоди-Випрямлячі). І ось ... і це начебто ті самі люди розробили це.
Швидше за все, клієнти хочуть заощадити гроші і купують дешевші моделі. Саме для таких клієнтів створюються ці пристрої-які потребують дешево і швидко. А потім вони купують Процесори оптом. Мені здається, якби японці знали, в яких умовах і ким працюють ваги DIGI, вони б встановили захист на процесор. Але їх розум, приголомшений технологією, не може навіть уявити, що хтось може увійти в чистку принтера за допомогою 30-сантиметрового Тесака.Творці цього пристрою припускали, що всі розетки на 230 В заземлені, що інтерфейсні і силові дроти не будуть лежати в одному кабельному каналі, а ваги будуть працювати в стерильних приміщеннях, де розташовані кондиціонери і зволожувачі, а весь персонал працює в білих халатах, чохлах для взуття і капелюхах, а домашні комахи-всього лише міф.

P. s
Я вже пояснив, що вони роблять у службі, коли немає мережі: Заміна мережевого чіпа LAN9220-ABZJ . Як це не допомогло це Заміна D70F3746
Я шукаю далі. Я ще знаю, що upd70f37-це серія v850es / Jx3

З посібника kontroller mi зрозуміло, як змінити прошивку, включаючи завантаження, але ось проблема, завантаження прошивається за допомогою завантаженого заводського завантаження. І якщо у мене чистий макет (з Алі), то як прошити на нього завантаження і який ?
І є пара взуття
Один з них з японського заводу.
Потім налаштовується користувальницький.
А з японської фабрики в datasheet він описується поверхнево в загальних рисах. На даний момент проблема не в програмісті або адаптері A з програмним забезпеченням boot.

Чи є можливість запитати, чи можемо ми придбати десь запрограмований UPD70F3746GJ ?
Тому що я знаю, що вони продають. (але не в Польщі)
І вони отримують або безпосередньо від Digi (авторизація сайту), або вони навчилися програмувати boot.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ще трохи інформації для читання:

DIGI SM 100 - не друкує теплова головка виходить порожня етикетка:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! / блог / digi-sm-100-ne-pechataet-tpg/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl = ru & _x_tr_pto=wapp
Ми змінюємо процесор U4 і насолоджуємося ефективною вагою.

DIGI SM 100 не має підсвічування.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! / блог / digi-sm-100-ne-pechataet-tpg/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl = ru & _x_tr_pto=wapp

Велика бібліотека для DIGI (інструкції, схеми, прошивки, керівництво) - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! , 300/
Мініатюри долучень
Zrzut ekranu 2025-08-21 090832.jpg   Zrzut ekranu 2025-08-21 090823.jpg   Zrzut ekranu 2025-08-21 090814.jpg  

Востаннє редагував Igor1031: 21.08.2025 о 11:46.
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
HUmax Digi +III KiberK Тюнери, які не ввійшли в список 2 05.07.2010 10:09
Humax Digi+2 vova-sp Тюнери, які не ввійшли в список 24 19.01.2010 15:29

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум