Показати повну версію : Вільне спілкування!!!(привітання, короткі розмови, побажання))
Сторінки :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Кому 1 січня Новий рік, а кому – День народження Степана Бандери..
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
D-Misha, Одне іншому не заважає !!! Степан Бандера, Герой України, видатна постать в історії України !!! Слава Україні !!! Слава Нації !!! З Новим Роком та Різвом Христовим !!!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Друзі щиро вітаю Вас та Ваші родини з прийдешнім Новим Роком!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Хай в Рік Коня Вам щастя прийде,
І радість Кінь Вам принесе!
Теплом своїм хай він зігріє,
Печаль - далеко віднесе!
Бажаю здоров'я - нехай лиш міцніє,
І хай Ваш достаток росте, не дрібніє.
Коня потрібно поважать,
В житті в Вас буде благодать!
Усіх з Новим Роком. Всіх благ!!!
Друзі ,вітаю всіх з новим роком
З Новим роком! Щастя, здоров'я, добра...
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вітаю Всіх з Новим 2014 роком!
Хай ця синя кобилка принесе Всім удачу і здоровя,творчу наснагу і роботу.
roger5000
01.01.2014, 13:22
з Новим роком!!! lmy Щастя радості тепла!!!
Доброго ранку друзі!Як святковий настрій?
Korpahec
05.01.2014, 16:33
Доброго вечора! Як всіх настрій!:)
Доброго вечора усім)
Настрій хороший но несвятковий(
Чому не святковий? Що такого сталося ?
sat78, Та снігу нема ,болото яка коліда....
В нас теж без снігу! Грязі поки не має.... Було би стільки горя! Все добре- їсти є що пити є ...а сніг -то таке діло.Ми ніяк не вплинемо на природу! Для врожаю звичайно погано що нема снігу :(( Знову очікувати неврожай :((
Святвечір сьогодні! Бажаю добра!
Бажаю, щоб Бог був з вами завжди!
Бажаю успіхів! Завжди і у всьому!
Нехай щастям і миром наповниться дім!
Всіх відвідувачів сайта з Різдвом Христовим! Добробуту в ваших оселях!!!
Вітаю товариство з Різдвом Христовим!
Нехай сьогодні у Всіх буде смачна кутя, а завтра - ковбаска і сальце!
ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ
VADYA777
06.01.2014, 19:55
Яскрава зірочка зійшла,
Свята вечеря підійшла,
Кутя, вареники, грибочки,
Квасоля, риба, огірочки...
Нехай лунає в хаті сміх,
3 Різдвом Христовим Вас усіх!
Петрович
07.01.2014, 01:27
Від куті і від Різдва
Бог дарує нам дива.
Щоб жили щасливо в мирі,
В хаті чи міській квартирі.
На покуті за столом
Були б сало з часником,
Ковбаса своя, гірчиця,
Карасі в сметані, птиця,
Ще й картопля не пісна,
Добрий келишок вина...
Щоб колядки скрізь лунали,
Щиро Бога прославляли.
А якщо чогось ще треба,
Хай Господь пошле Вам з неба!
З Різдвом Христовим!Христос народився!
Доброї ночі!
Вітаю усіх учасників нашого форуму з Різдвом Христовим!Бажаю Вам Божого благословення та святкового різдвяного настрою!
9 січня Святого Стефана...Вітаю всіх Степанів з цим святом!
Доброго вечора!Хлопці, у кого яка погода?У нас цілий день плюсова, ну так як літом, незнаю що з цього буде, озимина напевно загине, якщо без снігу вдарять морози... Думаю, що іде зміна клімату, у нас можуть зявитися тропіки, а подивіться що твориться в Америці....
kreshnot
09.01.2014, 20:51
D-Misha, у нас теж можно плавати.Дивився 1+1,обіцяють мороз і сніг
Не переживайте хлопці , чи це вперше так ?я памятаю в січні 89-90 року було плюс 15-17 С, хто живе біля Польщі дивіться (хто має змогу) канали твн метео, або твп1(полонія) про погоду . правда цей прогноз розрахований для львівської та волиньської обл.
sat-prof
10.01.2014, 18:07
Всім привіт!!!
Korpahec
10.01.2014, 18:28
Всім доброго вечора!:)ukrprof
Всім привіт!
Ростик шо недаєшся чути?
Христос Народився! Знову цілий день дощ, і так пройшло Різдво без сніга.. Може, Бог дасть нам чудову зиму на Старий Новий Рік, на Маланку і Василія ..
D-Misha, Славімо Його, ну судячи по погоді може і впаде сніг в нас замітно похолодало, ну і перидає вже з середи сніг...
Привіт хлопці!Гайда працювати-допомагати один одному.Веселих свят!
Ну що друзі, напевно, будемо лягати спати, а то ту ніч всю неспав, дивився на Espreso TV як наші провчили беркут... Доброї ночі всім!
Доброго дня!Чекаємо на віче Майдана о 12.00
Міністерство культури погрожує Українській греко-католицькій церкві забороною діяльності в судовому порядку. Причина - богослужіння на
#Євромайдан ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 0%B0%D0%BD?source=feed_text)'і без дозволів адміністрації. Ось перша сторінка листа:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
друга
як на мене так звана "влада" у своєму маразмі та ідіотизмі перевершила саму себе ...
VADYA777
13.01.2014, 21:33
Щедрий вечір, добрий вечір —
І дорослим, і малечі!
Щастя, радості, любові,
Щоб завжди були здорові
І багаті, і веселі
І надворі, і в оселі.
Щоб Господь оберігав,
Вам усе потрібне дав,
Щоб ви квітли з кожним кроком,
Отже, всіх вас з старим Новим роком!
VADYA777
13.01.2014, 21:38
Сію-вію, посіваю...
З України вимітаю комуняку, Януковича-собаку
Щоб той Кінь його поніс десь у тундру, десь у ліс
І там скинув: -Іго-го! Заслужили ми того!
Отоді ми погуляєм! Вип'єм чарку, заспіваєм
Танцювати будем скоком З Новим щастям! З Новим роком!
VADYA777 дякую за привітання!
D-Misha і вам,як там ваші справи.
Всіх з Новим Роком! Василів тянем за вуха.Здоровя нам всім!
Korpahec
14.01.2014, 00:20
Доброго вечора! Так як я ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ хочу привітати всіх ВАСИЛІВ З СТАРИМ НОВИМ РОКОМ щастя здоровя мішок грошей щоб було всіх в хаті. Сію сію посіваю всіх ВАСИЛІВ зі святом вітаю! Всі ВАСИЛІ святом вас!;);););););)
Мої вітання до всіх Василів з Новим Роком за старим стилем і Днем святителя Василя Великого ....
Вітаю всіх Василів, Василин, Васильовичів, Василівних з Днем Ангела, а всіх інших зі Старим Новим Роком!
Сію, сію, посіваю,
З Новим роком вас вітаю,
Не на рік, не на два,
А на многії літа!
Віншую вам нині
Усі добрі люди;
Хай в кожній родині
Завжди радість буде.
Хай кожної днини
Вам Бог помагає,
Біда хай загине,
А сонце сіяє.
І щиро бажаю,
Щоб в році Новому
Добро прибувало
До вашого дому!
І будьте щасливі
Разом з діточками,
Хай смутку і кривди
Не буде між вами.
Худібка і птиця
Нехай виростає,
А грип хай пташиний
Ваш дім обминає.
Нехай рясно родить
І жито, й пшениця,
Усякеє збіжжя,
Усяка пашниця.
Щоб наша держава
Цвіла й багатіла
Та місце достойне
У світі посіла.
Хай вас не лякає,
Що ціни на газ
Підніме Росія
У декілька раз.
Бо ми українці,
Ми сильна є нація,
Нас навіть не стерла
З землі радіація.
А ви щоб всміхались
І були здорові
Та завжди купались
У морі любові.
Снаги вам і сили
У новому році,
Щоб вас не кололо
Ні в серці, ні в боці.
Щоб збулися всі
Ваші мрії натхнені
І завжди від грошей
Тріщали кишені.
Щоб ваша робота
Не дала вам вмерти,
Всіх вас годувала
До самої смерті.
Ну, мабуть, пора вже
Підводити риску;
Бажаю ще всім вам
Нормального тиску.
Хай ласкою щедро
Всіх Бог огорта
Й дарує вам многі
Та благі літа!
D-Misha,
svidrak, і всі інші, Доброго вечора!
...хоча сумніваюсь що він добрий після таких новин...
D-Misha,
svidrak, і всі інші, Доброго вечора!
...хоча сумніваюсь що він добрий після таких новин...
arki, нічого доброго не передбачаеться, тепер є всі підстави на розгін Майдана, ймовірність якого, можлива цієї ночі. Своїми нинішними законами, нас лишили всіх прав, навіть в інтернеті- "экстримізм",,, який буде штафуватися.. Значить, всі патріотично налаштовані люди, тут, мають сховати голову в пісок ...А вони є в нас на форумі?Треба стояти за свою правду, за свою країну, за своє майбутньє..Будемо разом, то переможемо..dresmille
sat-prof
17.01.2014, 10:56
Всім привіт!!!
kreshnot
17.01.2014, 11:33
Всім привіт!!!
Привіт!
Зайди в ПП
Росіяни порахували, що українська влада переплюнула режим Путіна. Мал. телеканала "Дождь"
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] a_perepljunula_rezhim_putina_500.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Щедрий вечір, добрий вечір,
Христу, Христу, Марію!
На престолі стояла,
Три крижики тримала:
«А ви, люди, знайте,
Наше право дайте,
Наше право — калача,
Виженемо рогача
На старий переліг,
Заб'єм му правий ріг,
Правим рогом трубити,
Хвостом, хвостом гонити».
Водохреща...
Такий день раз у рік буває:
За дивним порухом небес
З підземних і наземних плес
Вода раптово оживає.
В освяті дня могутність вод
Вібрує таїну причастя,
Бо чистоти земного щастя
Несе в собі таємний код.
Хоч ще води магічну суть
Землянам важко зрозуміти,
До Храму йдуть її святити,
Додому, трепетну. несуть…
Цілюща ж рідина жива
У часу плин добром стікає
І звідти дозволу чекає
Ожити знов після Різдва.
Т. Чорновіл.
Вітаю всіх Іванів з іменинами!
Ти Іван у нас боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!
Всім привіт ukrprof
Як у кого погода?
Блін за 2 дня чоловік 4 позвонили питали що сталосяшо в них пише нема сигналу, думаю вітер трохи був може втекло а то ніфіга в всіх 4 та тарілках і головках був шар льоду в сантимитрів 5 пооббивав і все запрацювало;)
kreshnot
22.01.2014, 17:52
Всім привіт ukrprof
Як у кого погода?
Блін за 2 дня чоловік 4 позвонили питали що сталосяшо в них пише нема сигналу, думаю вітер трохи був може втекло а то ніфіга в всіх 4 та тарілках і головках був шар льоду в сантимитрів 5 пооббивав і все запрацювало;)
Всім привіт!
svidrak,у нас льод збивають лопатою,ломом,молотком,приходиш - а головки як після атомної війни.
kreshnot, ну чогож тіки непобачиш)ну я акуратненько ножиком))
Слава Україні!Христос Рождається! Радий, що незабула нас прекрасна людина і зайшла на наш форум в цей тяжкий час, щоб підтримати нас. Це argonavt79(Юра), який 2 роки був відсутній на форумі з поважної причини. Юра багато зробив для розвитку і підтримки нашого форума..Дякуємо цій людині,людині патріоту...ukrprof
Підтрuмую друже! CЛАВА УКРАЇНЦЯМ!!! Вдалoгo вечoра у cправах.
Korpahec
26.01.2014, 21:09
Всім доброго вечора! Як деньок провели!ukrprof
Добрий ранок!Як хочеться, щоб він був ДОБРИЙ!
Всім Доброго зимового вечора! як у кого погодка? у нас -20
Всім Доброго зимового вечора! як у кого погодка? у нас -20
Доброго вечора! В нас теж -20, добре що вітер трохи притих.
Доброго вечора! На даний час у нас -24*.Цілий день тримав своїх песиків в хаті, а як безпритульні? В притулках ще гірше))) де, перед новим роком, бачив на власні очі, в Коломийському притулку, і всі мої бажання, допомогти виправити ситуацію, закінчились погрозами в мій адрес. Народ навчився на всьому робити бізнес (на бідних собачках, на хворих людях, і інш)..Тепер, іде масове винищення безпритульних тварин в 70км зоні навколо Сочі, до Олімпіади. Стає страшно, коли таке стається.Люди стали жорстокими, не тільки до тварин, але і одне до одного..
Люди стали жорстокими, не тільки до тварин, але і одне до одного..
Це то вірно... що зараз і спостерігаємо...
D-Misha, якщо ваші песики в хаті то не допускайте щоб вони спали біля, грубки, камину тощо- будуть потім страшенно мерзнуть.
Мій пес із-за морозів вже четвертий день без прогулянки...
D-Misha, що поробиш такі люди....
Народ хто підкаже дишеві інтернет магазини техніки?Хочу купити дзеркальний фотоапарат
Discovery66
01.02.2014, 17:14
Моя дочка отримала SMS-повідомлення з on-liner.net : Stoimost:10 grn s NDS bez PF, raz v 2 dnja.Dlja otkaza otpravte STOP 242 na 2797 (besplat.) Info:0800804888. З`їло10грн. за вхідне SMS. Зателефонував оператору «Київстар», розповів про свою біду, він дав мені номер цієї шарашкиної контори 0800604461, не той, що був у SMS (безкоштовно з мобільного телефону). Трубку підняла подруга, здивувалася,де я взяв цей номер. Я розповів їй, що я про них думаю, і т.д. Вона просила мене бути коректнішим, але яка там може бути коректність, коли крадуть гроші з вашого рахунку. В результаті, за її словами, службу вимкнуто. БЕЗЗАКОННЯ!!! Погуглив-виявилося, я не перший. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ще спите?)))боюсь вас розбудити..Доброго ранкуdresmille
D-Misha, і всі решта, доброго ранку!!!
Спокійної ночі!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ніч…вирішив почитати про безсоння…З’ясувалось, що це шкідливо для мозку і гальмує сіру речовину. Тепер у мене безсоння + розчарування у своєму мозку….:confused:
Після вечері можна й поспати)
D-Misha, Нерозчаровуйтесь друже якшо вам недоставляє дискомфорту то безсоння нетака страшна річ))
D-Misha, Нерозчаровуйтесь друже якшо вам недоставляє дискомфорту то безсоння нетака страшна річ))Ігор, я розумію тебе- але коли все добре, а так, всі ці події в державі недають мені спати. Я дуже беру все до серця.
D-Misha, Розумію сам такий..
Ми добротою цей світ спасем!
Обезоружить можно только добротой.
Она как чудо, что дано нам свыше.
Она, как Ангел, шествует с тобой.
Она стучится в твое сердце, слышишь?
Она бывает чуткой и простой.
Она бывает искренней и нежной.
Она не станет грешной, а святой
Всегда бывает и дает надежду.
Она повсюду, видишь? Оглянись!
В кормушке, в каждой хлебной крошке.
Она в улыбке, просто улыбнись!
И в миске с молоком, для кошки.
Она в садовой лейке, в каждой капле
Воды, которой ты цветы напоишь.
Она в глазах у одинокой цапли,
Которую никак не потревожишь.
(Которую от выстрела укроешь)
Она в тяжелой сумке старика,
Которую поможешь донести.
Она в твоей ладони, так легка.
Возьми и просто руку протяни!..
Идет по миру чудо-Доброта.
Из сердца в сердце мы ее несем.
Они ведь сестры: Доброта и Красота.
Мы Добротою этот мир спасем!
З Днем Валентина 14 лютого!
Із чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки й ніжності й кохання!
sat-prof
14.02.2014, 00:32
Всім привіт!!!
Собаки теж святкують День всіх закоханих)
Революційні валентинки...
Доброї і спокійної ночі!
Петрович
15.02.2014, 13:07
На барикадах Герої стоять!
Нашу Свободу Вони боронять!
Щільніють ряди,народ не здолати,
Влада бажає всіх кинуть за грати.
Вибух гранати,кулі летять...!
Голос Народу!Нас не хочуть почути,
Стріляють в Народ провладні рекрути.
Пісня лунає...рекрути тремтять!
У крові Народу,хоче влада втопити Свободу,
Народ не здолати...бо Герої козацького Роду!
"Петрович"
Доброго дня Петрович! Ви прсто не вловимі, а я вже подумав що ви на Майдані.
Петрович
15.02.2014, 13:20
Доброго дня
D-Misha, !Здоров’я не пускає...але за подіями я фанатично слідкую!
Петрович
15.02.2014, 13:26
D-Misha, Мій товариш,Тарас Лесик,там був і постійно інформує про події.Він працює оператором на Івано-Франківському тб.
Доброго дня
D-Misha, !Здоров’я не пускає...але за подіями я фанатично слідкую!
От бачите- ми однієї натури. Дякую за хороший вірш.Живемо з вірою у той рай, який ми бачимо на нашій землі..
Петрович
15.02.2014, 13:38
От бачите- ми однієї натури. Дякую за хороший вірш.Живемо з вірою у той рай, який ми бачимо на нашій землі..
...і земля наша щедра..І люди працьовиті...Хай Бог дасть нам мудрості щоб запанували б ми на своїй землі!
Петрович
15.02.2014, 13:43
D-Misha, як там ваше вино?Я сьогодні скуштував своє...почав тостами говорити.
D-Misha, як там ваше вино?Я сьогодні скуштував своє...почав тостами говорити.Петрович, я вже не до вина. Вино добре, пригощаю ним гостей, а сам стримуюсь ..
Петрович
15.02.2014, 14:03
D-Misha, Хай Вам Бог пошле здоров’я!Я також стримуюсь...А от сьогодні погода чудова,весняна та й дозволив собі трішки...
Korpahec
15.02.2014, 14:27
Стрітення Господнє...
Стрітення – свято сорокового дня від народження Ісуса Христа. Це свято принесення Святою Дівою Марією сина до Єрусалимського Храму.
У народі Стрітення здавна символізує зустріч зими з весною. З цим святом пов’язано багато прикмет, за якими можна буде судити про хід цілого року. Для віруючих обов’язковим у цей день є похід до церкви за свічкою-оберегом і свяченою водою. Свічка весь рік буде оберегом дому від вогню і блискавки, а вода буде мати цілющі властивості.
Ще однією особливістю свята було ворожіння. Напередодні свята на ніч ставили на поріг тарілочку з зерном, і якщо вранці на ньому з’являлася роса, то рік буде врожайний і багатий.
А щоб рік був багатий на приємні спогади, Вежа Ведмежа запрошує провести Стрітення посеред карпатських гір на лоні чистої природи
Доброго ранку! Не буде мене до вечора, іду на установку тарілки (головки твіни).
Доброго ранку! Не буде мене до вечора, іду на установку тарілки (головки твіни).
Удалого дня!!! І доброго дня всім!
Всім Доброго дня!Як поживаєте?
Мене шось грипа бере:confused:
Доброго дня!А чи буде він добрий? Що хлопці, знову війна!
Сьогодні в Україні день жалоби![Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Korpahec
21.02.2014, 18:08
Привіт всім! Все добре!:)
"Правий сектор" не складе зброю і не припинить блокади до відставки Януковича....
21.02.2014 22:55
"Правий сектор" заявив, що не складатиме зброї до відставки президента Віктора Януковича, і готовий взяти відповідальність за подальше розгортання революції в Україні. Про це лідер організації Дмитро Ярош заявив зі сцени на Майдані Незалежності. "Слава українським героям, які полягли в битві за свободу, справедливість і добробут нашої Батьківщини, нашої України", - почав він. "Брати і сестри, ситуація важка. Знову, як і неодноразово, влада зайнялася окозамилюванням. Ті домовленості, які досягнуті, не відповідають нашим з вами досягненням. "Правий сектор" не складе зброї. "Правий сектор" не зніме блокаду жодної з державних установ, поки не буде виконана найголовніша наша вимога – відставка Януковича", - заявив він. "Друзі і подруги, я наголошую на тому, що всі винні: Захарченко, командири "Беркута", ті, хто віддавав наказ, снайпери, мають бути заарештовані. "Правий сектор" виступав і виступає за єдність повстанського руху", - сказав Ярош. "Правий сектор закликає всі суб'єкти Майдану до продовження спільної боротьби проти режиму внутрішньої окупації. Ми готові взяти відповідальність за подальше розгортання української революції на себе. Слава Україні!" – підсумував лідер "Правого сектору".
Джерело: ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
І правильно на*** того яника...
В КІНЕЦ КІНЦІВ ПЕРЕМАГАЄ ДОБРО.СЛАВА ГЕРОЯМ!!!ukrprof
Доброго вечора! З Перемогою всіх! Слава Україні!!! ukrprof
Світла память ГЕРОЯМ!!!
Продовжується день жалоби і поховання загиблих! Хлопці, нема в нас ще перемоги=))) Це тільки малесенький крок до перемоги, який здобутий ціною крові і великих жертв, і прошу користувачів не вживати таких слів, що ми перемогли, не причетних до цієї перемоги і які не сприяли всіма доступними засобами для здобуття цієї перемоги. Потуги користувача arki dresmilleпро допомогу майданівцям, я не побачив якоїсь реакції від інших.. Тому, повна перемога, а це бачення тої країни в якій ми хочемо і будемо жити- ще довгий шлях і повністю залежить від кожного з нас, де в злагоді і доброті одне до одного, цеглинка за цеглинкою, будемо будувати свою країну...
argonavt79
23.02.2014, 13:18
Слава Героям!!!
Вічна їм пам*ять. Щоб усі покоління пам*ятали яким коштом здобута ця перемога. І дай Боже щоб історики не забули їх як забули про січових стрільців та героїв крут. Бажаю всім мирного неба. Здоров*я міцного і щоб наші діти і внуки жили в оновленій Україні краще як жили ми при багатьох тоталітарних режимах
[B][SIZE="4"] я не побачив якоїсь реакції від інших..
D-Misha, Доброго Вечора! І саме сумно то це те що я не побачив ніякої реакції від своїх деяких "приятелів"...
D-Misha, дякую що відгукнулися, дякую за допомогу...dresmille
D-Misha, Доброго Вечора! І саме сумно то це те що я не побачив ніякої реакції від своїх деяких "приятелів"...
D-Misha, дякую що відгукнулися, дякую за допомогу...dresmille
Сергій, з таких почуттів і відношень одне до одного, має починатися і закінчуватися дорога життя, кожного. Велике щастя і спокій в душі, що зміг допомогти врятувати життя людині чи тварині.Рятуючи когось -рятуєш свою душу. За такими людьми -наше майбутньє.
Треба віддавати, а не гребти!(людина, яка знайшла себе)
Петрович
23.02.2014, 23:27
Продовжується день жалоби і поховання загиблих! Хлопці, нема в нас ще перемоги=))) Це тільки малесенький крок до перемоги, який здобутий ціною крові і великих жертв, і прошу користувачів не вживати таких слів, що ми перемогли, не причетних до цієї перемоги і які не сприяли всіма доступними засобами для здобуття цієї перемоги. Потуги користувача arki dresmilleпро допомогу майданівцям, я не побачив якоїсь реакції від інших.. Тому, повна перемога, а це бачення тої країни в якій ми хочемо і будемо жити- ще довгий шлях і повністю залежить від кожного з нас, де в злагоді і доброті одне до одного, цеглинка за цеглинкою, будемо будувати свою країну...
Ви праві!Це здобуток наших братів українців!!!Цим повинен пишатись кожен хто вважає себе українцем.
Слава Нації!
sat-prof
26.02.2014, 20:59
Всім привіт!!!
sat-prof,svidrak і всім іншим привіт!!!
Давно не вітався... Слава Україні хлопці,і всім хорошого вечора!!!
Петрович
26.02.2014, 21:36
Героям Слава!Всім привіт!
Всім хорошого дня... Куля в лоб -прем'єр [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sat-prof
02.03.2014, 12:40
Доброго дня друзі!!!
Доброго дня друзі!!!
Korpahec
02.03.2014, 20:53
Всіх вітаю! З днем ВЕСНИ!ukrprof
ВСІХ ВІТАЮ!МИРНОГО НЕБА В КОЖНІЙ ДОМІВЦІ.
Вітаю всіх з добрим ранком!
Korpahec
04.03.2014, 23:28
Всім доброї ночі!ukrprof
Доброго ранку друзі! Ситуація в державі потрохи нормалізується. Підтримуємо одне одного.... Вічна пам'ять "Небесній Сотні"
Привіт всім форумчанам-тримайтеся хлопці... Хочу сказати ліліПутін реально ПОПУТАВ,він не зміг адекватно відійти від ляпаса якого йому шмаганула Украна і на фоні того він просто поїхав,за ним плаче "Кульпар" наглядова палата хронічного відділення... А наші ,що вже ділять шкуру не вбитого ведмедя???? Потрібна не люстрація ,а кастрація всіх гілок і напрямків нашої влади ...ІМХО Zhora15
sat-prof
12.03.2014, 19:20
Всім привіт!!!
kreshnot
13.03.2014, 07:07
Всім доброго ранку !
sat-prof
14.03.2014, 10:56
Всім гарного весняного дня!!!
Серце болить, і нема втішних слів, щоб побажати всім, доброго вечора.. Просто-допомагайте армії, хто як може!А на ніч...
Кажуть, щоб був міцний сон, необхідно перерахувати всі породи собак, які знаєте=)
sat-prof
22.03.2014, 16:58
Всім привіт!!!
sat-prof
23.03.2014, 16:32
Всім доброго дня!!!
sat-prof
23.03.2014, 17:23
svidrak, як життя молоде?
Доброго вечора всім!!!
Петрович, як Ваші бджоли перезимували?
sat-prof, Вітаю З днем народження!!! Успіхів в всьому!!І най збувається все що сам собі побажаєш!
Приєднуюсь до вітань, бажаю міцного здоровя і всіляких гараздів!!!
Korpahec
27.03.2014, 18:51
Ія приєднуюсь зі святом!:)
kreshnot
27.03.2014, 20:06
sat-prof, Вітаю З днем народження!!!
Запали свічку пам'яті в пам'ять жертв Майдану!
Доброго вечора!
Доброго дня !!Як поживаєте?
Доброго дня !!Як поживаєте?
Ігор, привіт!В звязку з останніми подіями на Майдані і агресії сучої держави, багато здоровя втрачено. Потрохи починаю заспокоюватися, з надією, що недаремно поклали своє життя патріоти. З кождим днем, моя свічка, потроху догорає, але є дуже велике бажання, ще побачити життя, за яке боролися недаремно...
D-Misha, Побачите непериживайте друже!
Korpahec
05.04.2014, 21:31
Всім доброго вечора! Я сьогодні день провели! Я працював цілей день на установках! Народ хати сайдінгом бють!:)
sat-prof
05.04.2014, 21:35
Korpahec, ;)
Всім доброго вечора! Я сьогодні день провели!
Доброго вечора
Та ніяк останнім часом голяк...(
sat-prof
06.04.2014, 10:23
Всім привіт!!!
Привіт!Картошку усі посадили,поверх землі вже сухо,трохи зимно але тимчасово не за горами тепло і не варто ждати дощу, я посадив і вам рекомендую!БУДЬТЕ ЗДОРОВІ.
Привіт всім!
Nalot, В нас ще лиш дехто посадив. Я теж ще не садив, на минулій неділі ладив мотоблок, готував до оранки. Взагалі в нас стараються "не чіпати" землі до Благовіщення.
Arki, Взагалі в нас стараються "не чіпати" землі до Благовіщення. :confused:Розумію,але часи міняються,погода своє указує, і хто де живе на горі чи внизу,чорнозем в кого пісок,пока сирий грунт вимушує трудитися-далі марні сили одні жуки,пробачте і дуля з маком!Ось такі діла.
Nalot, повністью погоджуюсь! В мене дуже важкий суглинок і без того холодний а тут ще тепла нема... але на наступній неділі теж буду садить як вже є адже грунт підсихає...
sat-prof
06.04.2014, 16:53
Всім привіт!
Доброго вечора!Вибачаюсь до всіх, за відсутність на форумі. Я прихворів на даний час, буде краще продовжу роботу.
Korpahec
09.04.2014, 19:04
Всім привіт! Сьогодні дощит цілий день!:)
Привіт І в нас цілий день дощ хоть з одної сторони добре бо земля суха але прохладно(
Верба красна розцвітає,
Про Великдень сповіщає
І Спасителю під ноги
Стеле гілочки розлогі.
sat-prof
13.04.2014, 17:27
ВСІМ ПРИВІТ!!!
Korpahec
13.04.2014, 22:22
Всіх зі святом святої верби!ukrprof
А на Полтавщині вчора сніг випав.
Вдалого вечора!Привіт однодумці,у природи нема поганої погоди,Полтавська область велика,коли десь сніг то в нас дощ на урожай.Не жалію що посадив картошку сподіваюсь що отримаю результат своєї праці.А взагалі тепер не зрозуміло в який період працювати,хто коли придумає, дивимось на небо і думку гадаєм,а старі часи пройшли-живемо по новому!bayan
Недолуга і бездарна влада, почергово, здає південні і східні області України, на милість Путлеру. Ситуація аналогічна -здача Крима. Не за горами, з хлібом і сіллю, будемо зустрічати "зелених чоловічків" в Києві, а далі- роздати зброю "патріотам", щоб перестріляли одне одного.Зрада очевидна!
Чистий четвер...
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 5875465_500.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Доброго ранку! З наступаючими Великодними святами...
lmy Успішно провести свята,З наступаючими святами,мирного неба і спокій в домівках!
Цей день є одним із найсвітліших.
Ще з давніх часів він символізував відродження зі сну землі та природи, повернення до нового життя. Є одна давня легенда, котра розповідає, що після воскресіння Господнього Cина сонце сходило у неділю вранці, а заходило аж в суботу ввечері. Такі довгі стояли дні, що одна доба дорівнювала цілому сучасному тижню.
Друзі, хай у вашому житті також буле більше світлих сонячних днів. Бажаємо вам в душі віднайти ту іскорку радості, котра перетвориться у велике тепле багаття та зігріє вас, ваших рідних та друзів.
Пам’ятайте, що згідно з одним із давніх звичаїв, на Великдень всі мають веселитися. Так, інколи здається, що в житті все складно і не до веселощів. Але погляньте на своїх чотирилапих: вони вміють радіти з найменшого приводу: прогулянка, повернення господаря додому. Вчімося у них бути щасливими!
Думайте про хороше та світле, і у вашому житті обов’язково знайдеться місце для добра, радості та щастя!
Христос воскрес! – Воістину воскрес!
Vasyapriz
20.04.2014, 09:54
Христос Воскрес!
Смачної паски і веселих свят!
Христос Воскрес !!!
Веселих свят хлопці)
Korpahec
20.04.2014, 12:09
ХРИСТС ВОСКРЕС! ВОЇСТИНО ВОСКРЕС! Хлопці смачної всім паски!lmy
Христос Воскрес! Щиро вітаю вас всіх зі світлим святом Великодня Господнього!
Хай пасочка у пічці не згоряє
І шиночка завудиться в огні,
Хай в вашій хаті свято не минає
І не зникають страви на столі!
Хай яйця стануть різнокольорові
За порухом одного писанка,
Хай хрін буде цілющим і здоровим
Й цвіте бузок на стрічці рушничка!
Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять,
Хай ангел усміхнеться із небес,
Хай навіть кошички радіють і говорять:
„Христос Воскрес, воістину Воскрес!”
Весняні дні! Святкові швидкоплинні.
Гомін лісів. Фіалок повінь синя.
У небі – сонця писанка гаряча.
Любові Вам! Добра і щастя!
Поливаний понеділок...
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] W6ntLPhnaJu8BuH9qcsDw
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
sat-prof
21.04.2014, 09:51
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Сьогодні християни відзначають третій день Великодніх свят Світлий вівторок. Раніше селяни цього дня ходили в корчму на музики «відпроваджувати свята». А ще було заведено обдаровувати бабу-повитуху, а через неї і померлих родичів. У Світлий Вівторок, зазвичай, відвідують родичів, друзів і знайомих. До речі, саме цього дня дівчата могли помститися хлопцям за Поливаний понеділок. А ще молоді люди обирали зі свого оточення ватажка і його подругу, аби ті підтримували порядок в іграх.
Христос Воскрес! Як провели свята?Який настрій? Як далі будемо жити, виходячи з ситуації що склалася в державі?
Христос Воскрес! Як провели свята?Який настрій? Як далі будемо жити, виходячи з ситуації що склалася в державі?
Трохи випили, настрій так собі. Ну і надіємся на краще.ukrprof
D-Misha, Привіт) та так собі пройшли свята може бути...ну як написали вище надіятись на краще.
Доброго дня всім!
Хочу процетувати слова людини яка звертається до зазомбованих москальською пропогандою з іншого форуму про західну Україну(нехай вибачать мене модератори) дуже вже гарно написано...
Цитата:
Сообщение от katruwa
И напоследок обращаюсь к россиянам - бежали ли "западенцы" получать польские паспорта? Кричали ли они об отделении? Зазывали ли иностранную армию на территорию своей страны? Нет. Они голодали возле Украинского дома. Они играли Шопена для вооруженных силовиков. Они пели в мороз гимны на Майдане. Они бесплатно лечили и прятали у себя пострадавших со всей страны. Они призывали встревоженных крымчан приезжать к ним с детьми. Они записывали обращения на русском к соотечественникам. Они просили новую власть не разъединять страну вопросом о языках. Они оставались и остаются толерантны. Зная все это, вы позволяете оправдывать войну ущемлением русскоговорящего населения?
sat-prof
05.05.2014, 16:25
Всім привіт!!!
D-Misha, Привіт
Всім привіт... Слава Нації!!!
Korpahec
07.05.2014, 22:54
Доброго вечора! Друзііііі!!!!!!!!!!ukrprof
D-Misha, Доброго вечора!
Ігор привіт!dresmille
Усім добрим людям-Удачного продуктивного ранку!!!:o
Всім доброго дня! На цьому форумі дуже мало власників , тюнерів ,на платформі Open Linux Enigma2.:confused:
Igop,Доброго дня Хто вам сказав?та є такі....
Korpahec
11.05.2014, 19:35
Доброго вечора! Друзі!!!!!!! Всім привіт!ukrprofukrprofukrprof
Доброго вечора всім, небайдужим за долю країни!
D-Misha, Доброго вечора)Як ви?
D-Misha, Доброго вечора)Як ви?
Ігор привіт!У мене купа проблем, і поки неможу їх вирішити і знайти вихід. Це сімейні проблеми і все проти мене.
D-Misha, Тримайтесь все наладиться...
argonavt79
13.05.2014, 20:13
Слава Україні!!! І людям небайдужим до її долі.ukrprofukrprofukrprof
Доброго вечора!Слава Україні!
D-Misha, Доброго вечора Героям Слава!
Доброго дня!По можливості буду заходити з мобільного, де надається 10М\б за 50 коп, а мій супер безліміт з 99 гр м-ць тепер 139гр. І так, практично, майже всі пакети на Інтертелекомі ..
Доброго дня!
D-Misha, я раніше замовляв на київстарі "інтернет без меж" з разовою місячною платою, виходило 27грн на міс. Теж з телефону іноді заходжу, для цього в мене на другій сім-карті (мтс) замовлена послуга интернет за копійку (8.5грн на 80 днів, по 20 мбт на день) майже халява. Хоча інтернет в мтса буває дуже глючний як ті москалі, адже далеко не завжди маю під руками ноут.
bayan Добрим людям!Доброго вівторка,Всім палкий привіт-попрацюємо на користь людям.
sat-prof
20.05.2014, 09:02
Всім привіт!!!
Nalot,як настрій?
:p Краще не буває!Настрій і сміх продовжує життя.Будьмо веселі і щасливі,з повагою Nalot.
Доброго вечора!Важливо в любих умовах бути оптимістом !
Всім привіт)
D-Misha, підтримую но інколи бувають такі моменти що цей оптимістичний настрой пропадає..
Доброго ранку
D-Misha, і всі інші. Від вчора халява на москальський триколор відвалилися.
Вітаю з святом Святого Миколая!
Набита подушка хай буде щастям!
Земної злагоди й тепла!
Здійсниться найсвітліша казка,
Така чудова і ясна!
Щире серце тобі бажає,
У день Святого Миколая!
Всім доброго ранку!Бажаю вам, всього найкращого в цей день!
D-Misha, Дяку вам також!dresmille
ukrprofДоброго ранку!Гарного дня,Розумно всім вибрати достойного презедента УКРАЇНИ!
Доброго дня!Сьогодні й чотирилапі друзі у вишиванках)
Міжнародний день дітей....
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 00.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Кожне 1 червня відзначається Міжнародний день дітей (InternationalChildren‘sDay). А вам відомо, що у цього свята навіть є свій власний прапор? На зеленому тлі розташувалися стилізовані фігурки людей червоного, синього, чорного і білого кольорів. Природа подарувала цьому дню один з найпрекрасніших періодів у році – перший день літа.
Рішення про проведення Міжнародного дня дітей було прийнято в 1925 році. Тоді ж у Женеві відбулася Всесвітня конференція, присвячена питанням захисту їх прав. Але саме свято почали відзначати тільки з 1950 року.
1 червня в багатьох країнах проходять різні заходи, дійства, концерти. Але такий день – це і нагадування всім дорослим про те, що у дітей є права, які потребують захисту. Адже «маленьким» людям важливо нормально рости, розвиватися, розкривати свої таланти і просто бути щасливими. І тому ми – дорослі – повинні зробити все для того, щоб вони відчували себе затишно в цьому світі.
Але іноді опікають, захищають людських дітей і собаки. Більше того, чотирилапі все розуміють, знають і бачать. Приклад: коли молоде подружжя з американського міста Чарльстон (штат Південна Кароліна) одного разу довірило свого семимісячного малюка няні, воно було впевнене: ця жінка буде піклуватися про їх дитину належним чином. Але чотирилапий вихованець насторожено ставився до цієї «милої» дами. Коли нянька приходила, собака намагався ніби закрити собою, відгородити малюка. Пес був, м’яко кажучи, недоброзичливо налаштований до виховательки. Кілька разів перед її приходом його навіть доводилося садити на ланцюг.
З часом така поведінка собаки змусила господарів задуматися, і вони вирішили все перевірити. Мама малюка перед приходом виховательки сховала під диван увімкнений диктофон. Коли запис була прослухано, подружжя вжахнулося. Виявилося, виховання їх маленького сина починалося з лайки. Няня кричала на малюка і навіть била крихітку. Поліція заарештувала цю жінку. Тепер їй загрожує від 1-3 років позбавлення волі і внесення до спеціального реєстру. Це означає, що більше ніхто і на гарматний постріл не допустить її до дітей. Але якби не чотирилапий, горе-вихователька могла б ще довго «працювати» в цьому будинку.
А в одному з міст Московської області собака виявив у під’їзді покинутого малюка. Мати не просто залишила свого новонародженого сина. Вона кинула його помирати, попередньо щільно загорнувши в поліетиленовий пакет. Добре, що в одній з квартир цього під’їзду жив собака. Він, відчувши щось, став наполегливо стрибати на двері й гавкати. Як тільки відчинилися двері, пес підбіг до згортка і спробував його розгорнути. Це помітив господар. Він звільнив дитину із задушливого «поліетиленового полону». Малюк був посинілий від нестачі повітря, але ще живий. На щастя, новонародженого вдалося врятувати.
У Польщі, в селищі Пежвін, недалеко від містечка Зелена-Гура, трирічна дівчинка пішла гуляти і заблукала. У пошуках дитини брало участь 180 поліцейських, 50 пожежних і місцеві жителі. Шукали дитину всю ніч.
Це сталося в березні. Ще холодно. Знайти дитину вдалося, але тільки вранці. Дівчинка лежала в холодній ямі за декілька кілометрів від будинку. А поруч з нею, притулившись, сидів пес, що належить їх сім’ї. Виявляється, вихованець був увесь час із дівчинкою і грів її. Лікарі кажуть, якби не собака, то малій би загрожувало обмороження.
Подібних історій тисячі. Вони приклад того, як чотирилапі проявляють турботу до дітей, котрі обділені увагою дорослих і покинуті. Собаки, всупереч всім власним інстинктам самозбереження, рятують маленькі життя.
У цей день ми звертаємо свою увагу на захист дітей. А ще висловлюємо подяку всім тим, хто допомагає їм, в тому числі турботливим, добрим і надійним чотирилапим друзям.
Настрій має бути у всіх!!!
sat-prof
14.06.2014, 14:09
Всім гарного дня!!!
Хлопці, дайте пораду! Хочу відправити комплект SAT TV(без тарілки) сестрі в м. Ровеньки Луганської обл... Чи буде можливість, там, дивитися канали з Сіріуса, Готбірда і Амоса ?Яку тарілку(розмір) рекомендувати?
Будемо лягати спати. Мої песики вже сплять.
Ой в ніч на Івана та й на Купала
Красна дівчина долю шукала,
Ту, що їй мама
В колисочку клала.
В ніч на Івана, в ніч на Купала
Снився їй спалах —
Дівчина встала.
Бігла крізь терни,
Терни тернові,
Ніженьки ніжні
Сколола до крові.
Впала додолу крові краплина,
Стала в тім місці біла калина.
Біла калина в цвіті зірчастім,
Красна дівчина здибала щастя —
Мамину мову,
Пісню ранкову…
Ой на Івана та й на Купала
Дівчина долю в росах купала.
argonavt79
07.07.2014, 13:35
Вітаю всіх Іванів,Іванок,Івановичів та Іванівних з днем ангела. Хай їх ангел охоронець їх оберігає від всього злого і дарує їм здоров*я,щастя і достаток. З святом Різдва Івана Хреститиля. А купала це від язичників походить прилипла до нас ця традиція.
Вони цього божка плетуть з соломи а потім спалюють. До речі святкують це свято в районі свята Зіслання Святого Духа (Зелені свята).
Івана Купала....
Починаючи з дуже давніх часів, говорять, ще з ХІІ століття, в ніч з 6 на 7 липня відзначають містичне свято Івана Купала. Найсміливіші в цю ніч відправляються на пошуки квітки папороті, яка, згідно з повір'ям, допомагає знайти будь-які скарби, в тому числі й ті, що заховані глибоко під землею.
А ще на Івана Купала відбувається ритуальне очищення, обмивання, яке здійснювалося у відкритих водоймах. У деяких регіонах у цей день існує традиція обливати один одного водою. Адже починаючи з 7 липня вже можна і навіть потрібно купатися в річках, озерах.
До речі, плавати корисно не тільки для людей, але і для собак. Під час плавання навантаження розповсюджується рівномірно на всі групи м'язів. При цьому не перевантажуються суглоби. Особливо корисні водні процедури для тварин з надмірною вагою, для тих, кто хворіє артритом і кому треба відновити свої сили після травми.
До речі, а як ваш собака ставиться до води?
До речі, а як ваш собака ставиться до води?
Мій німець цілий день бив воді сидів...
Всім Привіт..
Купив "порошок",а він гнилий походу оказався.....
Привіт всім! svidrak, німець, яка порода?
Привіт всім! svidrak, німець, яка порода?
arki, раніше ця порода собак була ВЄВ(восточно-європейська вівчарка),потім стала німецькою, поскільки, ця порода собак була виведена в Німетчині.
Немецкие овчарки сильные, уверенные в себе и решительные собаки. Они бесстрашные защитники и преданные друзья. Как только немецкая овчарка признала в вас хозяина, она всегда будет драться за вас на смерть,а для этого у неё достаточно сил и решимости.
arki,(восточно-європейська вівчарка)
зрозумів. в мене то теж німець порода ягдтерьєр, родовідну на нього маю. батько мого песика вивезений з Мюнхена(утримують на Івано-Франківщині), мати з Житомира.
ягдтерьер
Порода собак
Немецкий ягдтерьер — порода норных собак. Выведена в Германии в 1930-х гг. В Украине Немецкие охотничьи терьеры появились в начале 1970-х гг. Стандарт на породу утверждён в 1981. Википедия
Высшая классификация: Собака
Происхождение: Германия
Масса: Самка: 7,5–8,5 кг, Самец: 9–10 кг
Рост: Самец: 33–40 см, Самка: 33–40 см
По характеру немецкий ягдтерьер злобный к зверю и недоверчивый к посторонним людям, у собаки этой породы очень тонкое чутье и безграничная отвага, её очень трудно чем-либо испугать.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] uO8twiBQNvJiDwkFu09hA
vanyagld
09.07.2014, 00:22
Сьогодні обривав...
arki, правильно дядя Міша підмітив німецька вівчарка в мене теж з родоводом батько чемпіон був набагатьох виставках в Івано-Франківську.
Вірний собака вже понад 4 років..З ним я спокійно себе почуваю можу нічого небоятися...периконався в цьому вже
Всім привіт У нас файний дощик йде (Львів)
Дівчинка витягла з гнойової ями цуценя. ЛЮДИНА-це чи з дитинства або ніколи.
Юра, я цілком згідний з тобою! ЛЮДИНА-це чи з дитинства або ніколи.
У нас пройшов невеликий дощик.
З виду мов нічого собака, так що хай служить.
Привіт всім!!! Дощитиме до початку наступної неділі...
Korpahec
09.07.2014, 21:27
Всім доброї вечора! Унас пройшла така гроза і зливи річки піднялись мого сусіда качок віднесло від дому на км.
Доброго вечора! О.... горе яке! Мене заблокували на Українському форумі:o Бачу і тут починається гонитва за "відьмами"..Так завжди небуде!Я відповідаю за розділ "Вільне спілкування(теревеньки)"і слідкування за моїми дописами, замість того щоб приймати активну участь-некоректно. До кого це відноситься знає і з часом заробить бублик з дірочкою, як сказав п. Ляшко... 9 жовтня, мені виповниться 66 років і незабудьте привітати мене з побажанням прожити до 101 року, в цій збідженій країні-території, яка називається Україна, де проживають ПАТРІОТИ і негідники...
D-Misha,
Привіт як поживаєте?Чому забанили?
D-Misha,
Привіт як поживаєте?Чому забанили?
Ігор привіт!Як на мене- майже рік, не користувався тим форумом і не жалкую..
Korpahec
27.07.2014, 07:40
Всім доброго сонячного ранку! Я сьогодні пішов по гриби з полював 40 білячків і 100 чевонюків булоб і більше та небуло куди подіти. Бажаю всі форумачанам вдалого тихого полювання.:)
Всім доброго сонячного ранку! Я сьогодні пішов по гриби з полював 40 білячків і 100 чевонюків булоб і більше та небуло куди подіти. Бажаю всі форумачанам вдалого тихого полювання.:)
Korpahec, а де підтвердження?Народ у нас недовірливий і прискіпливий, а ще краще, вкажіть місце де збирали гриби...dresmille
Дорогі друзіdresmille, рокурочив всі свої тарілки, залишив тільки дракона, маю коло 20-ти різних тюнерів б\в і нові.... Мова іде про тюнера! Життя закінчується і кудись все це треба збагрити. Що порадите, дорогі мої?dresmille
Discovery66
27.07.2014, 12:39
Що порадите, дорогі мої?
Оповістіть весь список тюнерів, будь-ласка. Може придбав би щось, бажано з підтримкою мпег-4.
Оповістіть весь список тюнерів, будь-ласка. Може придбав би щось, бажано з підтримкою мпег-4.
З підтримкою мпег-4 немаю. До вечора зроблю список всіх тюнерів,у відповідній темі..
Дядя Міша, маєте шос по клонам глобо,ортон4100, і глобо3000-6100, і ше по опенам аріоноподібним від100 до 3818))
sat-prof
27.07.2014, 14:34
D-Misha, моя порада!Нічого не продавайте;) залиште нехай стоїть.
Юра, візьми мене з собою в Ісландію, а то на свою пенсію я зможу доїхати тільки до тебе. А ще, візьмемо з собою Славіка..dresmille
Додав собі приємних проблем. Ходив в магазин і підібрав пташеня дятла, яке випало з гнізда. Гніздо дуже високо,тому забрав додому у клітку.Вичитав в неті як їх годувати, поки ще боїться, але водичку п"є з шпріца, може помалу буде приймати їжу...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010