Показати повну версію : Не знаєш, де написати? Пишем тут.
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Добро дня всім !!! Допоможіть ,будь-ласка, у вирішенні проблеми :
Підключив ресивер GI HD SLIM2M до телевізора кінескопного BRAVIS CRT-2118UX . При налаштуванні чи операції з кнопками пульта, телевізор реагує на пульт від ресивера та заходить в "розширені налаштування". Користувач телевізором - жінка 82 роки....... Вчора поставив тарілку, а сьогодні передзвонили, що необхідно налаштувати , так як дуже звузився екран. При вході в "супер меню" телевізора, я, методом "проб в сліпу" налаштував та розширив екран.... але потім ,якогось біса мене понесло в інший пункт налаштувань.... і картинка "побігла" , типу того як не налаштована "кадрова розгортка" тільки не по вертикалі а по горизонталі......
Можливо хтось знає, чи можна такі телевізори "скинути на заводські налаштування" ??? і як ??? Або як правильно налаштувати?:, так як в меню телевізора дуже багато пунктів налаштувань - OPT , RCUT, GCUT , BCUT, GDRV, BDRV , SCNT, CNTN. ST3, ST4, ASSH та багато інших........ Дякую.....
О шановний та ви в сервісний режим попали
Якщо щось наклацали в сервісі ,тоді саме краще найти рідну прошивку і прошити память, але це вже до телемайстра.
drachuk1979
10.09.2018, 19:38
О шановний та ви в сервісний режим попали
Якщо щось наклацали в сервісі ,тоді саме краще найти рідну прошивку і прошити память, але це вже до телемайстра.
Так.... з паяльником - не дружу на 100 %.....Телевізора прошити не зможу...., але "прошити" та налаштувати "глобіка4100" зможу, а також деякі інші тюнери (до Е1, та Е2), чи як знавці кажуть "ресивери"......Встановленням Сат ТВ - займаюсь заради розваги вже близько 10 років.... Вибачайте "супермайстри" - але "дракона" для бабусь - ставлю майже безкоштовно......(хоббі)....і налаштовую канали безкоштовно..... так як брати кошти за налаштування одного каналу - 50 грн., думаю трохи забагато....Я розумію , що всі хочуть заробити , але дерти в три шкури ?????
.................................................. .................................................. .......
---Був один випадок : в одному селі ставив тарілку...,до мене підійшов мужик та запитав , чи зможу налаштувати "К1" та "К2" (це було 02.08.2018р.), я погодився....,коли я до нього прийшов , був настільки здивований...., що Вам не передати...., у нього на "драконі" працювало близько 30 каналів. "Хазяїн" розповів, що до нього приходить """"Майстер!!!!"""" та налаштовує канали один раз в місяць!!!! та бере 100 грн. за роботу.....(налаштовує 2-3 канали за раз).... І як Вам таке....????
.................................................. .................................................. ...
.....Майстра для прошивки ТВ (якого я "збив налаштування") , я знайшов..... і сам оплачу його послуги...., так як це моя провина......
Сильно не критикуйте та не "пинайте" за сказане, але тарілки ставлю якісно (всі заявлені канали працюють)... претензій від клієнтів не маю....(ну, маже не маю)......
Після того як заблокували вебмані неможу поповнити шарінг.Може хтось підскаже яким способом?
Vasja1805
06.11.2018, 14:59
Привіт, де можна взяти схему до тюнера т2 Strong SRT 8502? Не має відіо на тюльпані.
kreshnot
06.11.2018, 15:57
Привіт, де можна взяти схему до тюнера т2 Strong SRT 8502? Не має відіо на тюльпані.
тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vlad_i_mir
23.11.2018, 22:01
videoguard viasat keys має хтось свіжі, поділіться
Прохання до учасників форуму хто користується приладом SATHERO-100 допоможіть розпізнати мікросхему,яка розміщена біля роз'єму приладу з боку живлення
Igor1031
25.11.2018, 14:48
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Попросіть щоб подивилися Вам [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Igor1031
25.11.2018, 14:52
Якщо мова йде про U1 то це AX3111 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Вихід ніжка 5 SW
Якраз вона і вигоріла(U1) від неправильної подачі живлення.Дякую за допомогу
Igor1031
25.11.2018, 20:57
bodnar, ну от
Петрович
08.12.2018, 21:29
Давно ремонтував я телевізори і ось потрапив до мене Електрон 37тк-791.Пробитий транзистор рядкової розгортки ТТ2246,пластмасовий.Який аналог можна поставити?
Igor1031
08.12.2018, 21:44
MD1803DX або BU508D
шукайте чому згорів . інформації повно
Korpahec
11.12.2018, 22:27
Доброг вечора!
Хочу спитати вашої допомоги з тюнером 4100С відкрив кришечку і вияви здутий кодюк 35V 100 mF через нього сигналу немає впаяв 16 V 470 mF сигнал появився але кондюк вистрілив той щоя впаяв 16 V 470 mF який впаяти кодюк бо такого 35V 100 mF немаю. Дякую наразі!!!:)
Vasja1805
12.12.2018, 07:36
Доброг вечора!
Хочу спитати вашої допомоги з тюнером 4100С відкрив кришечку і вияви здутий кодюк 35V 100 mF через нього сигналу немає впаяв 16 V 470 mF сигнал появився але кондюк вистрілив той щоя впаяв 16 V 470 mF який впаяти кодюк бо такого 35V 100 mF немаю. Дякую наразі!!!:)
Поставте на 50V,головне не менше 35V.Ви поставили на 16V,того він і вистрілив.
Korpahec
12.12.2018, 19:41
Дякуююююю!!!!)))))));):)
Korpahec
17.12.2018, 23:16
Доброго вечора!
Стикнувся знову з проблемою принесли тюнер 4100С включаю його картинку сипле кубіками поміняв новий блок живлення мав взапасі всерівно трішки поробить і десь неде кидає кубіками. Що може бути!:)
Vasja1805
18.12.2018, 07:27
Доброго вечора!
Стикнувся знову з проблемою принесли тюнер 4100С включаю його картинку сипле кубіками поміняв новий блок живлення мав взапасі всерівно трішки поробить і десь неде кидає кубіками. Що може бути!:)
Пчитайте пост #1736 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] було таке, замінив ТС38,ТС39, тюнер запрацював.
Також дуже часто допомагає заміна ТС37 по 3.3в кола живлення ВЧ тюнера.
Ставлю 220..470мк на 6.3в.
Korpahec
20.12.2018, 19:33
Добрий вечір! Поміняв на тюнері 4100С Кондюки ТС38, ТС39, ТС37 картинку кубіками несипле. Щира вам подяка форомучани а також подяка duman :cool:відмене. Дякую щиро!!!!;)
Korpahec
20.01.2019, 13:37
Христос хрищається!
Є таке прохання купив собі ресівер B6 METAL UCLAN працює шарінг і картинка висне приходиться виключати з розетки шарінг працює на емулятор і ссскам версія прошивки завантажувач версії V1.6.3.4
Додаток V 1.8.2
Korpahec
17.03.2019, 18:50
Доброго дня! Підкажіть будласка яку пршивку загнати в ресівер сат-інтеграл метал 1227 ХД для тітки шури щоб легше дихав рес. Стоїть прошивка нова 2.73 але вона щось тормозить шарінг ресвер себе погано почуває. Дякую наразі!!!
ПРИЧИНА БУЛА В РОУТЕРІ!
Korpahec
03.04.2019, 23:49
Доброго вечора! Є просьба принесли мені телевізор марки сатурн, він має смарт тв на андроїді , поставив плеймаркет ,активував елктроннну почту, скачав ютуб , з плеймаркета ,і встановив на робочий стіл, відкриваю ютуб ,ютуб, загружає відоролики, а відкрити неможливо, ролики, навіть курсор на екрані зникає, неможливо відкрити відео. Щож робити з цим , який плеєр поставити мені! Пробую інше через поісковик гугол ,набираю відео ,таке саме відео є ане відкриває нічого , порадьте щось можливе акаунт гугол хром, теж прописаний електронною почтою і ніц зтого. Наразі дякую!!!
Друже !!!Потрібно обновити прошивку СМАРТ ТВ master-tv.com › proshivki/tv/Saturn…:cool:
Korpahec
16.05.2019, 00:58
Доброї ночі! Є просьба принесли ресивер FERGUSON AF-2300NC де наЙти прошивку, програму для загрузки софта є, а прошивки нема ,де можна найти. Хто має ,поділіться , чий це клон :eek:,дякую наразі!!!:cool:
Останній софт 3.04.2006
Активації ЕМУ:
перейдіть Меню -> Ігри -> Натисніть 9999
Редагування Ключів:
перейдіть Меню -> Ігри -> Станьте на Mcas і Натисніть Ок (пароль 0000)
Korpahec
16.05.2019, 22:53
Доброг вечора! Прошив ресівер FERGUSON AF-2300NC немає каналів зайшов в меню щоб просканувати в ручну там є червона кнопка на пульті щоб сканувати я тисну кнопочку нічого нерагує ця червона кнопочка як канали просканувати емулятор включив а просканувати неможна що зробити мені ще таког небачив. Порадьте клієнт заїдає просто взявся на свою голову дурний перший раз це залізо бачу. Дякую наразі!!!:)
Vasja1805
23.05.2019, 21:47
Доброго вечора, Eurosky ES-4050 HD, потрібна схема б.ж., б.ж на мікросхемі SD6834.
kreshnot
23.05.2019, 22:21
Доброго вечора, Eurosky ES-4050 HD, потрібна схема б.ж., б.ж на мікросхемі SD6834.
є даташит
ставив з невеликою переробкою АМ22
даташит
Vasja1805
24.05.2019, 18:31
є даташит
ставив з невеликою переробкою АМ22
даташит Дякую. Чомусь неробить кнопка дякую.
Петрович
24.05.2019, 22:12
Дякую. Чомусь неробить кнопка дякую.
У мене також не працює!
Korpahec
26.05.2019, 21:44
Доброго вечора!
Фергисон урухомив все працює .:o
добрий день тюнер сатінтеграл1228 реагує на пульт з 20сантиметрів і то потрібно направити його на ік приймач пробував другий така сама проблема прошивка через ком порт недопомагає що може бути?
Допоможе тільки заміна ІК приймача.
Канал mezzo з 13е вже невідкривається взагалі...?..за допомогою емулятора...чи існуєякась прошивка, що відкриє. Цікавить щоб без присутності інтернету
непідскажете який аналог ік приймача може підійти до цьогь тюнера.дякую!
дякую проблема вирішена заміною ік приймача
Від любого з серії 3000...6000 чи 4100с глобо або інших тюнерів
Korpahec
25.06.2019, 00:06
Доброго ечора!
Неможу збити на заводські настройки роутер тотолінк N150RT світить світодіод синій іне нерагує мережу вайфай незнаходить хотів спитати йому капец прийшов. По лан кабелю теж зайти неможливо.:)
kreshnot
26.06.2019, 20:25
Доброго ечора!
Неможу збити на заводські настройки роутер тотолінк N150RT світить світодіод синій іне нерагує мережу вайфай незнаходить хотів спитати йому капец прийшов. По лан кабелю теж зайти неможливо.:)
прошити флеш прогером,ПЗ злетіло
Korpahec
30.06.2019, 11:50
kreshnot! Дня доброго! Так і зробив працює все дякую вам велике.:)
Korpahec
13.07.2019, 20:56
Доброго вечора! Маю роутер ксіомі 4С і щоб більший сигнал роздавав то прошивку замінити чито все залежить від настройки самого роутера. Ще радять мені тенду F9 хто пронеї щось знає чи добра вона. Дякую!!!
Всім привіт, підкажіть будь ласка намутив superbox mini s 100 x pvr, який в нього пульт і що це за клон, в інеті немає дет інформації ,дуже дякую
Korpahec
09.08.2019, 23:36
Доброго вечораі! Хотів спитати тестував на тюнері UC B 6 Metal uclan, з сервера іпітів,і платні канали ,все працює канали гортаються , тільки якщо натиснув напульті ок, все стає ,так якби натиснув паузу, картинка стоїть, пульт нерагує, треба виключити з сеті, тоді все працює якщо ненатискати кнопку ок, напульт,і тотак має бути, бо якщо натиснути ок, кнопки напульті ніякі нерагують, треба рес виключати.Просто колега хоче футбол1 футбол2.Дякую!!!
Korpahec
30.09.2019, 22:44
Доброго вечора всім форомучанам! Стикнувся з проблемою приніс клієнту ресівер UC B6 Uclan, підключив його по вайфаю, звязав з роутером нетіс WF2409E, потім ми зайшли в меню ресівера, щоб глянути ютуб ,погоду ,мегого, пише оновлення невдалося ,заходим в погоду ,пише помилка потоку ,підключив йому IPTV ONLINE теж помилка потоку ,інтернет є, звертались на техпідтримку провайдера, сказали що вних все добре, чи можливо прошити роутер ,резетили ніц зтого приніс досебе, додому, вмене працює все іцей теж самий вмене провайдер. Підкажіть мені якщо хтось, стикався з цією проблемою! Дякую наразі!!!
була така проблема вирішувалось заміною роутера на tenda. mercusys замічено було що або відвалювалювався по вайфаю чи втрачали пакети при передачі тоїсть включаеш шару а вона гавкае , при підключені в режимі роздачі з смартфона працювало нормально ,замічалося на роутерах нетіс прошивка недопомагала скоріше зекономили на залізі .ще були проблеми з модемами тп лінг від укртелекому була така сама проблема
Не реєструється в мережі тюнер, мережу баче і відсоток сигналу показує але вкінці немає галочки , в настройках ip одні нулі, до цього все було добре, інтернет є , в іншій кімнаті інший тюнер шариться все добре
Korpahec
28.10.2019, 21:44
Leon15! Доброго вечора! Перша причина накрився файфай адаптер абоперепрошити тюнер!!!
Leon15! Доброго вечора! Перша причина накрився файфай адаптер абоперепрошити тюнер!!!
інший тюнер в іншій кімнаті шариться
Korpahec
29.10.2019, 21:04
Добрий вечір! Я так зрозумів що увас походу два тюнера непрацють напишіть конкретніше з ваших слів нічого незрозуміло!!! Ви хоча марки тюнерів розпишіть який шариться який нешариться!!!
Korpahec
19.11.2019, 20:46
Доброго вечора! Де можна взяти саму свіжу прошивку до вайфай роутера TENDA F9.:cool:
Подякував наразі!!!:)
Igor1031
27.11.2019, 14:49
Кодування каналів , цікаво що з того буде
Korpahec
27.11.2019, 19:32
Доброго вечора!
Ставити якщо людина просить принципово але передтим її проконсультувати щоб ненарікали потім на кантору і навас.
Є люди яким тв подивитись - їсти не давай, так що попит є і якщо ви не продасте то продасть ваш конкурент!:)
kreshnot
28.11.2019, 10:06
Є люди яким тв подивитись - їсти не давай, так що попит є
подивимся
у нас,наприклад, за копійку у полі горобця загоняють досмерті
Порадьте хороший тюнер, де в одному списку є і iptv канали і супутникові (можливо є ще якісь ресівери із одночасно і T2 каналами) і з можливістю переміщувати їх місцями (сортувати).
20 січня вже близько, а переключатись кожного разу на Web TV незручно)
В мене зараз GI HD Mini Plus.
Бюджет до 100 $.
Бажано, щоб тюнер можна було причепити ззаду телевізора, тобто маленьких розмірів.
Всім веселих свят!
Порадьте хороший тюнер, де в одному списку є і iptv канали і супутникові (можливо є ще якісь ресівери із одночасно і T2 каналами) і з можливістю переміщувати їх місцями (сортувати).
20 січня вже близько, а переключатись кожного разу на Web TV незручно)
В мене зараз GI HD Mini Plus.
Бюджет до 100 $.
Бажано, щоб тюнер можна було причепити ззаду телевізора, тобто маленьких розмірів.
Всім веселих свят!
Денис комбо про - зараз ціна приблизно 1400 грн
Список каналів т2 і сат один, є багато онлайн кінотеатрів (якщо нормальний інтернет )
Користуюсь ним вже рік -цілком задоволеним (якщо треба дам адресу інтернет магазину де я його купляв )
Денис комбо про - зараз ціна приблизно 1400 грн
Список каналів т2 і сат один, є багато онлайн кінотеатрів (якщо нормальний інтернет )
Користуюсь ним вже рік -цілком задоволеним (якщо треба дам адресу інтернет магазину де я його купляв )
Дякую!
Але в основному цікавить в одному листі список супутникових каналів та IPTV. В яких ресіверах зараз можна таке знайти?
T2 більше про запас...
Korpahec
08.01.2020, 23:06
OpenFox x-6m Combo HD DVB-S2/T2
Можна і Т2 і супутник дивитись є іпітві плейлисти можна купити.ukrprof
Korpahec
12.03.2020, 23:00
Доброго вечора!
Маю смарт тв приставку Х-96, купив підписку іпітіві, поставив додаток IPTV pro, канали тормозять, які лишень сервера неперепробував, толку, робив на приставці заводські настройки, недопомогло, чи можливо таке, що приставка бракована, їй лише пішов 2 місяць. :)
Дякую!!!
переключись на кабель,попробуй інші програми,яка шв інтернету,в мене навіть на 5мб працювала.,попробуй інші плейлисти
kreshnot
13.03.2020, 14:53
Доброго вечора!
Маю смарт тв приставку Х-96, купив підписку іпітіві, поставив додаток IPTV pro, канали тормозять, які лишень сервера неперепробував, толку, робив на приставці заводські настройки, недопомогло, чи можливо таке, що приставка бракована, їй лише пішов 2 місяць. :)
Дякую!!!
спробуй цей плеєр
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
якщо пишите назву приставки ,пишіть повністю
Korpahec
13.03.2020, 21:52
ROMA45! Привіт! Підключив приставку по кабелю вітою парою робить краще поставив додаток IPTV pro чуть десь колись підвисає який додаток поставити.:)
Korpahec
26.03.2020, 15:07
Доброго вечора!
Сьогодні прийшла мені смс на смартфон що можна підключити українські канали Київстар ТБ, я на смартфон встановив є пакет легкий, він безкоштовний, я запитував оператора, решту платні, я підключив все працює.
А неа смарт тв Х-96 міні я дивився в плеймаркеті, немає цього додатку, Київстар ТБ.
Хто може підказати, чи воно працює на смарт боксах, х-96 міні.
Дякую!!!:)
"Ми всі Маски!": Україна планує запустити в космос власний супутник
Наша країна досі входить до десятки космічних держав світу, але позиція нині досить хитка.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Цього тижня в РНБО повідомили, що в Україні з'явиться міністр, який відповідатиме за розвиток космічної галузі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
І це не дивно. Бо в нашої країни лишився шанс не втратити місце в елітному клубі космічних держав. Що сталося з державою, яка була третьою в світі з ракетобудування. І чи збираємося ми, як країна, щось із цим робити, розбиралися журналісти.
Доступ до космосу – це, окрім іншого, і звичні нам блага, починаючи від телебачення, інтернету, прогнозу погоди і GPS-навігації в кожному смартфоні і закінчуючи космічними технологіями, пристосованими для побуту, наприклад, тефлонової пательні на кухні. Утім розподілення цих благ у світі залежить від того, є ви ракетною державою чи ні. І Україна - космічна держава, принаймні була.
"Ракети робили наче сосиски на м’ясокомбінаті, десятками одиниць на рік!" - каже аналітик.
Обсяги були колосальні. У столиці українського космосу - Дніпрі - випускали більше ніж половину світового ринку міжконтинентальних балістичних ракет. І це стало головною проблемою - космічна промисловість була спрямована винятково на ядерну війну. Військовий стиль наших ракет мав поступитися цивільному.
Стратегічні підприємства лишились у власності держави, але з ядерного клубу Україна вийшла. На Київ тоді тиснули і з Москви, і з Вашингтону. Та без військового замовлення унікальні інженери, конструкторські бюро, рідкісні виробництва, що вважалися технологічною елітою, зосталися буквально без шматка хліба. Утім люди з мізками мали знайти вихід і це майже вдалося.
Аби вижити, гіганти - Південмаш та конструкторське бюро "Південне" - були змушені самотужки шукати джерела фінансування. 1995-го обидва підприємства стали частиною унікального міжнародного проєкту – "Морський старт". Україна, США, Норвегія та Росія об’єдналися, щоби збудувати плавучий космодром на екваторі посеред Тихого океану. Україна для проекту збудувала більше трьох десятків "Зенітів".
"Ми робили саму ракету, яка комплектувалася з двигунами з Росії, але основні виробничі процеси – паливні баки, агрегати, які подають паливо до двигунів, всі ці елементи вироблялися в Дніпрі", - каже аналітик Андрій Колеснік.
Та в цьому міжнародному проєкті була слабка ланка. Ми не розуміли, що працюємо зі своїми прямими конкурентом у галузі ракетних запусків. І "Морський старт" раптом почав "тонути".
"Оскільки були аварії, спільне підприємство увійшло в мінус. Я думаю, що тут багато чого росіяни нашептали. Вийшло 200 млн доларів, які ми як держава повинні заплатити Боїнгу", - продовжує фахівець.
Був іще один шанс. 15 років тому Україна уклала договір із Бразилією: ми будуємо ракету "Циклон-4", а велика латиноамериканська країна – космодром "Алкантара" біля екватора на березі Тихого океану. Таке розташування давало унікальні пускові переваги. Дозволяло використати обертання землі. Ракета могла брати більше вантажу, а обидві країни вийти на ринок космічних пусків з унікальною ціновою перевагою. Будівництво розпочалось, але Бразилія стала партнером Росії по політичному блоку БРІК. Принаймні, пояснити інакше, чому було згорнуто проєкт "Алкантара" дуже важко.
"У пісок було закопано бразильською стороною 1,5 мільярда доларів. Ми витратили десь мільярд доларів. Це величезна купа грошей! В нас немає космодрому і немає ракет", - обурюється голова Державного космічного агентства України Володимир Усов.
За роки незалежності Україна втратила 90% потенціалу. На колись могутньому заводі "Південмаш" зі ста тисяч працівників нині лишилося тільки п’ять тисяч. Мільйонні борги з зарплати. У конструкторському бюро "Південне" ситуація трохи краща. Рятують міжнародні проекти зі США та Євросоюзом.
Перший ступінь американської ракети-носія "Антарес", яка доставляє тонни обладнання для Міжнародної космічної станції, розроблений та виготовлений у Дніпрі. Паливний бак вписаний у чужий корпус із ювелірною точністю - просто зараз збирають уже шістнадцятий "Антарес" . І є замовлення ще на два. "Антарес" доставляє вантаж NASA на МКС двічі на рік. Черговий запуск уже в серпні. Тож, за українськими конструкторами американці, попри карантин, відправили спеціальний борт. Європейська космічна агенція запускає ракету "Вега", двигун - український.
Але чи є кому продовжити або хоча б зберегти ті унікальні знання і напрацювання, які все ще тримають нас у десятці ракетних країн світу. В одному з корпусів Київської політехніки шість років тому студенти та викладачі створили крихітний наносупутник, який нині - єдиний супутник України в космосі.
Єдиний український супутник, який зараз на орбіті, студентський. Коли Євген -тодішній аспірант КПІ - взявся за конструювання першого в своєму житті супутника, його, зізнається, відверто тролили. Після тривалих розрахунків та експериментів у КПІ отримали перший український наносупутник вагою лише кілограм.
Із супутником зв’язуються через антену, керують із телефону. Ніякого спеціального завдання апарату не давали. Лише долетіти, вийти на зв'язок і якомога довше існувати.
"Студенти без грошей зробили апарат, запустили його в космос і він працює - працює довше всіх", - з гордістю каже завідувач лабораторією КПІ Назар Хомініч.
Секрет живучості супутника-рекордсмена в унікальних схованках, які захищають усі його нанооргани від нищівної сонячної радіації. Бо саме вона - головний ворог таких приладів. Згодом студенти узялися за другий супутник. "Політан-2" сконструювали вдвічі більшим та важчим. Полетів на орбіту вже із завданням – аналізувати кисень у верхніх шарах атмосфери. І вдало його виконав. Тож винахідники взялися ще за два супутники. Один хочуть відправити в космос з рослинами, інший зробити справжнім "оком" над країною.
"Може дати моніторинг полів, моніторинг лісів, моніторинг зони АТО, людину не побачить, але колону техніки можна буде побачити спокійно. Ми запланували не тільки фото, а й запис відео. При чому ми замахнулися на те, щоб він вів трансляцію і як мінімум у форматі 720", - ділиться розробник, викладач КПІ Євген Коваленко.
Переоцінити зиск держави від власного флоту супутників неможливо. Один погляд зверху, і ви знаєте, який буде врожай і чого в країні вдосталь, а що треба посадити. Це колосальні гроші додатково. Те саме в лісовому господарстві, в екологічному моніторингу, бо видно всі викиди і звалища. Легше сказати, де супутник не заробить нам гроші, ніж навпаки. Особливо у воєнний час.
І в цій справі ми теж були за крок до успіху. Спочатку наш вітчизняний апарат "Січ -1" для дистанційного зондування землі був аварійно запущений із Байконуру і втрачений. А потім замовлений у Канаді супутник "Либідь" заморожений, бо Україна, після захоплення Криму, втратила Євпаторійський центр управління. Тепер держава змушена купувати дорогі знімки за кордоном. Та питання не в ціні.
"Ми отримуємо ці данні в той час, коли зручно нашим партнерам. Що саме ми отримуємо, вирішує та сторона, яка надає нам ці знімки", - пояснює Володимир Усов.
Мати власні супутники для зондування землі - питання тепер національної безпеки. І новий очільник Державної космічної агенції обіцяє, що за два роки в України вже буде свій власний супутник на орбіті.
Це буде група супутників "Сокіл". Перший апарат уже майже зібрали в Дніпрі, без російської комплектації, оптику виготовили на столичному "Арсеналі". Він зможе багато чого побачити з космосу й розказати силовикам чи військовим. У Києві взялися за нові дзеркала, які допоможуть розгледіти з космосу навіть дрібні об’єкти.
"Він не просто побачить автомобіль, а буде зображення, яке покаже, який це автомобіль - легковий, з причепом чи без", - обіцяє директор-головний конструктор КП СПБ "Арсенал" Микола Лихоліт.
У державній космічні агенції переконані, що Україна має максимум два роки для рішучих перетворень, інакше ми вилетимо з клубу космічних держав світу. Урятувати галузь можуть - підтримка стартапів, гідне фінансування та корпоратизація підприємств. Держава вже дозволила приватним компаніям будувати ракети в Україні. Нині маємо один приватний завод у Дніпрі на якому працює дві сотні людей. Виготовляють вузли для українсько-американської ракети "Альфа", яка вперше має вивести супутник на орбіту вже цього року.
Всім привіт. Як в ресівері orton ax304 переміщати канали? Вибираю канал, тисну жовту кнопку, просить ввести номер куда переміщати, вводжу, тисну ОК, і все. Канал де був там і стоїть, галочка на ньому теж є. Пробував ексіт, нічого. Що роблю не так? Заливав інший дамп, те саме.
;)«F1» + 000 - вкл.,выкл. эмуляторlmy
«F1» + 111 - выбор и активация способа шаринга
«F1» + 222 - информация об используемой
кодировке текущего канала
«F1» + 333 - быстрый ввод ключа BISS
«F1» + 147 - вход в меню редактора ключей
«F1» + 444 - ввод ключа
«F1» + 555 - установки параметров IP ресивера
«F1» + 666 - установки сервера
«F1» + 999 - настройки USALS
«F1» + 321 - Test list
9876 - мастер код
ключи и списки каналов подходят от серии Ортон
403-405
Всім привіт!Мені дуже потрібна схема тюнера Q-03 mini HD
kreshnot
29.06.2020, 13:16
Всім привіт!Мені дуже потрібна схема тюнера Q-03 mini HD
схеми немає
напишіть дефект, може підкажемо що і де шукати
Доброго дня. У мене супутникове телебачення встановлене 10років тому з встановленням на трьох телевізорах. Останнім часом почав спостерігати зниження рівня сиглану по всіх чотирьох супутниках. Контакти для з'єднання з тюнером зачистив заново, але не допомогло. В погану погоду зникають майже всі канали. В хорошу погоду рівень сигналу близько 80%. Візуально антена не зміщена, пошкоджень не видно. Порадьте в якій послідовності шукати причину. Міняти дісікі? Лізти до налаштування головок? Чи може кабель потрібно змінювати? Дякую за коментарі.
sat-prof
15.10.2020, 13:42
lzpetro, кабель
Затухання сигналу відбувається?
sat-prof
15.10.2020, 14:05
lzpetro, дешевий кабель , з часом сиплеться
Доброго дня. У мене супутникове телебачення встановлене 10років тому з встановленням на трьох телевізорах. Останнім часом почав спостерігати зниження рівня сиглану по всіх чотирьох супутниках. Контакти для з'єднання з тюнером зачистив заново, але не допомогло. В погану погоду зникають майже всі канали. В хорошу погоду рівень сигналу близько 80%. Візуально антена не зміщена, пошкоджень не видно. Порадьте в якій послідовності шукати причину. Міняти дісікі? Лізти до налаштування головок? Чи може кабель потрібно змінювати? Дякую за коментарі.
Якщо поганий сигнал на всіх телевізорах і супутниках, і стало таке одночасно, скоріше всього антена змістилась.
Якщо поганий сигнал на всіх телевізорах і супутниках, і стало таке одночасно, скоріше всього антена змістилась.
Чи це сталося одночасно нажаль не можу знати, бо не дуже регулярно переглядаємо телебачення на інших телевізорах.
Народ доброго вечора. Слава Україні. Шукав шукав і не зміг знайти. Чи є десь на форумі тема де можна знайти поради щодо пошуку чи порад на рахунок ел. схем. Також цікавить в якій темі можна задати питання наприклад по аналогу ШИМ контролера. Хочу переробити ком'ютерний блок живлення на лабораторний блок, але в мене стоїть ШИМ PS229. Чи можливо шось зробити з ним? Чий це аналог ШИМ?
Korpahec
10.01.2023, 18:07
Добрий вечір!
Оператор Екстри тв припинив обслуговуванні абонентів зараз хлопаки чуток підзароблять так як давно не було клюву.
Korpahec
11.01.2023, 00:35
Компанія XTRA TV випустила останній видих і оголосила ось таку новину:
З 10 січня 2023 року ТБ-приставки XTRA TV більше обслуговуватися не будуть. Для продовження перегляду відкритих телеканалів супутникового телебачення на супутникових тюнерах Strong SRT7600 і Strong SRT7601 необхідно виконати оновлення програмного забезпечення.
Добрий вечір!
Оператор Екстри тв припинив обслуговуванні абонентів зараз хлопаки чуток підзароблять так як давно не було клюву.
На сат тв вже давно клюв пропав. Поодинокі випадки що комусь треба якийсь ремонт, нову вже забув коли ставив.
Для продовження перегляду відкритих телеканалів супутникового телебачення на супутникових тюнерах Strong SRT7600 і Strong SRT7601 необхідно виконати оновлення програмного забезпечення.
7600 просто переключається на віасат і все. А 7601 так, хіба що перешити тільки на відкриті.
Korpahec
20.01.2023, 22:25
Іван86! Привіт!
Так воно іє як ви написали сьогодні завітав з одних магазинів стоїть на проаж тюнер 7600 ціна дешева 800 грн доженуть скоро до 1099 грн.:)ukrprof
andrey_50
06.03.2023, 11:11
Добрий день. Прошу допоможіть мені зі схемою БЖ тюнера:SatIntegral T-9100HD
Igor1031
06.03.2023, 18:06
andrey_50, яка модель блока?
andrey_50
22.10.2023, 21:10
Доброго вечора всім. Будь-ласка, потрібна прошивка на JEFERSON x-mini. Надіюсь на ваше розуміння.
andrey_50
22.10.2023, 21:15
Після скидання на заводські не можу зайти в емулятор на JEFERSON x-mini, допоможіть будь-ласка.
andrey_50
22.10.2023, 21:27
Доброго вечора. Допоможіть будь-ласка, як активувати патч меню на тюнері JEFERSON x-mini для можливості вводити біс-ключі. Наперед дякую.
Igor1031
22.10.2023, 21:42
JEFERSON x-mini а далі літери??
andrey_50
23.10.2023, 10:36
Назва моделі: X-MINI Версія H/W: ALIHD11GS4901EA Версія S/W: 1.09.12084
andrey_50
23.10.2023, 10:45
Назва моделі: X-MINI Версія H/W: ALIHD11GS4901EA Версія S/W: 1.09.12084
Igor1031
23.10.2023, 10:57
F1 + 000 : Эмулятор on/off
F1 + 111 : Выбор режима UART
F1 + 333 : Ручной ввод ключа
F1 + 147 : Редактирование ключей
F1 + 555 : Установки IP
F1 + 666 : Установки сервера
F1 + 777 : Auto IP
F1 + 999 : Настройки мотора[/QUOT
Всем привет.Подскажите по этим комбинациям.Я их нажимаю,но мне ни чего не выдает,ни эмулятор включен ни выбор сервера.WI-FI подключил,все работает.Может нужна еще прошивка для активации этих комбинаций?
F1 - Это кнопка INFO на пульте ДУ.
вначале жмете INFO+000 будет написано ПАТЧ АКТИВИРОВАН
потом будут доступны все остальные комбинации
up
andrey_50
25.10.2023, 10:42
up
Доброго дня. Щиро вдячний за допомогу, все працює. Все Буде Україна.
andrey_50
15.03.2024, 16:20
Добрий день. Прошу допоможіть мені. Потрібна прошивка тюнера JEFERSON x-mini Версія H/W: ALIHD11GS4901EA Версія S/W: 1.09.12084. Буду щиро вдячний тому, хто відгукнеться.
drachuk1979
21.03.2024, 15:55
Доброго Вам дня!!!! Хто підкаже, де сьогодня на супутнику можна подивитись - "Плей-оф відбору до Чемпіонату Європи з футболу -2024. Боснія та Герцеговина - Україна".... крым IPTV. MEGOGO .... , тобто на "шару"???? Дякую.
Igor1031
21.03.2024, 16:36
drachuk1979, колись дивився на [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
(на сайті є укр мова)
Igor1031
21.03.2024, 22:00
drachuk1979, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Петрович
22.06.2024, 00:39
Привіт.потрібна допомога/проблема з тюнером Gi S8120.Просканував супутник та найшов нові канали.Далі намагався видалити старі канали та й щось пішло не так.Звук є а бачу лише лого заставку Океан.Так на всіх каналах.Старий я став.затупився.Як виправити це бо з такими тюнерами раніше не мав.
Igor1031
23.06.2024, 10:46
Петрович, спершу перевірити конденсатори потім прошити за допомогою фшлешки.
Можливо Ви перейшли на радіоканали...?
Петрович
26.06.2024, 21:05
Можливо Ви перейшли на радіоканали...?
Та ні...Найперше мені показалось що це саме так.Користувачі до мене часто звертались з такою банальною проблемою яку я вирішував в один клік але це були тюнери не цієї моделі.Схоже що щось сталось в відео тракті...буду прошивати.
Доброго дня
Попався випадково на шару нерозпакований навіть комплект супутникового інтернету Newtec NTC/2252.AA
Трохи погуглив наче це KU band
Цікаво чи можна його заюзати зараз? Які є супутники/провайдери? Одного знайшов, написав чекаю поки відповість. Може ще щось є?
Igor1031
10.09.2024, 10:13
valis, а автоматичний пошук на тюнері пробували?
Igor1031
15.05.2025, 10:11
Привіт
Мені треба знайти транспондерні новини каналів ITALIA1 і Kanale5 і Rete4.
Ці частоти не працюють
11432 29900 V
10853 H 29900
Налаштував головку краще і все працює.
Привіт усім,може хтось має збірку сучасних українських пісень в МР3 форматі?
Вiтаю. Допоможiть пiдсказками - де та за допомогою чого отримати доступ до пакету M7 Deutschland (Kabel Kiosk) що на супутнику Eutelsat 9. Потрiбен телеканал MTV DE саме з цього пакету та супутника. Менi нiкуди не дiтися щоб установлювати тарiлку та купувати шарiнг? Чи може iснуе варiант якийсь через iнтернет? Багато перепробував iptv та сталкер порталiв i нiде немае якостi як з пакету M7. Якщо хтось дивиться цей пакет то де придбати шарiнг? Дякую за допомогу.
andrey_50
03.09.2025, 18:46
Не знайшли потрібної Вам теми і скористалися пошуком на форумі - тоді пишемо тут
Тема для новачків . (чайників)
Потрібна прошивка Jeferson X mini Holiday
Igor1031
04.09.2025, 10:04
Потрібна прошивка Jeferson X mini Holiday
Дамп під програматор чи звичайний?
Igor1031
06.04.2026, 23:14
Зламався Samsung Freestyle 1-го покоління SP-LSP3BLA, найперший… працював нормально і раптом перезавантажився — і тепер майже нічого не видно.
Діод всередині ніби світиться, але десь на 1/10 потужності… при тому, що заявлений термін служби підсвітки — близько 20 000 годин, але він точно навіть половини не відпрацював. І дивно, що він взагалі світить, але не з тією потужністю, з якою повинен — ледве видно навіть у темряві… а раніше працював нормально навіть при світлі, хоч щось було видно.
Я його розібрав, почистив — всередині він навіть особливо не був запилений. Вентилятор працює, в принципі все функціонує… перевірив еко-режими та інші налаштування — все вимкнено. Скинув до заводських — і все одно те саме.
Якби LED-лампа повністю вийшла з ладу, то підсвітки взагалі б не було, а не просто слабша… ну ж так? І в такому пристрої ж мають бути якісь захисти? Якщо світла стало менше — значить і струм менший, і по ідеї має спрацювати захист з помилкою типу «замініть лампу»?
Скажіть, який саме LED-діод там використовується? Як його можна перевірити? Я б уже купив новий, але не знаю, як його знайти. Дякую.
Відео розбирання (що всередині): [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мануал: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 34bb79b83796c5_optim.pdf
Пост на форумі з подібною проблемою, де допомогла заміна лампи: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 112cb4a6937dc8271e80&tl=ru
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010