Показати повну версію : Не знаєш, де написати? Пишем тут.
Сторінки :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Не знайшли потрібної Вам теми і скористалися пошуком на форумі - тоді пишемо тут
Тема для новачків . (чайників)
Попробуйте цей завантажувач ...
Дякую за увагу,пробував цей завантажувач знову комп. видає ті самі
слова.,на 3 сом порті.можливо потрібно налаштувати це підєднання з сом.
порт.,але як я не знаю ==підскажіть??
kreshnot
26.02.2012, 20:44
walik, а звідки ви взяли що виставляти треба COM-3?
walik, а звідки ви взяли що виставляти треба COM-3?
По інших сом. портах пише виберіть порт-а як в мене не виходить??.
Роман.МАР
26.02.2012, 21:42
1.Перевірте в диспечері прстроїв,як виставлено ком-порт за замовчуванням.
2.Перевірте на другому ресівере сам ком-порт на працездатність.
kreshnot
26.02.2012, 21:42
Спробуй зкинути на заводські налаштування(у тюнері),відключи антивірус.
1.Перевірте в диспечері прстроїв,як виставлено ком-порт за замовчуванням.
2.Перевірте на другому ресівере сам ком-порт на працездатність.
1.По замовчуванню-11520
бит-8
четн.-нет
стоп.б1ти-1
упр.-аппаратне.
2.З ресивера на ресивер прошивка йде???
Спробуй зкинути на заводські налаштування(у тюнері),відключи антивірус.
Зав. налаштування зрозум1ло.А як в1дключити антив1рус??? П1дскаж1ть??.
Попробуйте ще цей завантажувач, де в опціях вибираєте allkode-bootloaderСлід лише не переплутати який процесор
walik,
Якщо в тебе кабель USB-Com,то не всі вони пропускають 11520 ,а значить шарити ним можна а ось прошити ні. В мене в самого така проблема була прийшлось поставити LTP плату(чи як там вона)
kreshnot
27.02.2012, 00:29
Зав. налаштування зрозум1ло.А як в1дключити антив1рус??? П1дскаж1ть??.
В налаштуваннях антивірусу.Можно ще: правою мишкою натискаємо на ярлику швидкого запуску антивіруса,з'являється вікно,там вибираємо відключити.
kreshnot
27.02.2012, 00:49
walik,
Якщо в тебе кабель USB-Com
Згоден, проблеми можуть бути.
Роман.МАР
27.02.2012, 10:43
1.По замовчуванню-11520
бит-8
четн.-нет
стоп.б1ти-1
упр.-аппаратне.
2.З ресивера на ресивер прошивка йде???
1.Я мав на увазі за яким номером ком -порт прописаний в компютері за замовчуванням 1,2,3 чи 4.Потім цей № виставляєте у самій програмі.
2.Чи прцездатний ком-порт в самому компютері.
3.Бажано,щоб стояв WINDOWS XP.
Це тільки коротенький опис по компютері.
Дякую кабель робочий перевірю сом у компютері.
kreshnot
28.02.2012, 14:38
Якщо COM-порт вбудований в мат.плату компа.
Щоб дізнатися який COM порт потрібно подивитися в компі
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Яка цифра стоїть після COM,той компорт і треба виставити
Диспетч. у-в. :
ПОРТИ (сом і ЛПТ)
1порт принтера-(ЛПТ_1)
2послідовний порт(сом-1)
3посл. ---порт(сом-1)
3посл.-(порт сом-1)
,-виділено червоною міткою(мабуть він відключений),так цю червону мітку
видалити???? чи нехай так буде??? На мал. Вашому я бачу один (сом1) ,а в моєму два (сом1)(сом1),чи так потрібно,
ДЯКУЮ.
argonavt79
29.02.2012, 01:04
ось це я думаю вам допоможе вибирайте сом1 і більше нічого іншого
kreshnot
29.02.2012, 10:30
Послідовний порт на компі один?
Повинно бути як на малюнку.Може щось з системою або залізом.Спробуй переставити вінду.
А що скажуть модератори?
А що скажуть модератори? Я що тут говорити ??? Потрібно, як на мене, для початку, перевірити працездатність самого СОМ порту. Для цього, при виключеному живленні ПК, закоритити, між собою 2 і 3 вивід СОМ порту. Робити це потрібно дуже акуратно. Потім загрузити ПК і запуступи прогу Гіпер термінал на зв'язок по відповідному СОМ порту. Якщо порт справний то Ви будете бачити у вікні гіпертермінаму символи які вводете з клавіатури...
Доброго дня УКРАЇНЦІ .Допоможіть розібратись з таким дивом як .KATREIN-910 .На борту стоїть ENIGMA-2,AAF-1.06 .НЕ як невеходило прописати ша----ру бо в папці var небуло папки keys .Я рішив змінити заголовок попки /VAR / но другу .Щоб потім зробити другі папки katreih/ufs910/var/keys/newcamd.НУ ПОМИЛКОВО вийшов зпрограми ііііііі катя мая стала тобто як пуста і тепер незнаю що робити і що як прописати.....Зпов Valeri
Шановний пане українець, я Вам вже відповів на Ваше питання на одному із форумів ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php/topic,2183.msg115659/topicseen.html#msg115659)
Вам спочатку сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php/board,140.0.html), уважно вивчаємо що собою являють ці приймачі, як їх шити і що таке Лінукс на даних приймачах. Потім сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php/board,60.0.html) для того шо б розібратись що таке ЕМУ на лінуксовому приймачі і з чим його їдять... Тому читаємо форуми, вивчаємо, пробуєм розібратися, якщо щось не зрозуміло попробуємо допомогти...
Я що тут говорити ??? Потрібно, як на мене, для початку, перевірити працездатність самого СОМ порту. Для цього, при виключеному живленні ПК, закоритити, між собою 2 і 3 вивід СОМ порту. Робити це потрібно дуже акуратно. Потім загрузити ПК і запуступи прогу Гіпер термінал на зв'язок по відповідному СОМ порту. Якщо порт справний то Ви будете бачити у вікні гіпертермінаму символи які вводете з клавіатури...
При вводі загр. ALIMUPG58exe (58zip-208.4 kb)
в таблиці пише:
софт для АЛі 3329в
внизу табл.
ввімкнена серія АЛІ 3329в---на ресивері висвічується(UP_9)
моргає разом з індик сигн. ресивера,
Далі я нічого не пойму загрузки нема,???
Далі я нічого не пойму загрузки нема,???
Та не мучайся ти звернися ти один раз до установщика ,хай покаже як то робити....Я теж на початках просив допомоги в свого установщика....[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
walik, Пробуйте звантажувач з "комбайна" (тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) відповідь № 12 або 17 чи 18)
slavon, А що загрущик"комбайн" від 4100с підходить до євросата?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura150480, Уп неувязочка вийшла !!! Я думав що мова йде про про Жлобоподібний 7хх0А, а це виявляється старий Евроскупердяй на АЛі 3329в. Вибачаюсь...
Korpahec
01.03.2012, 14:51
Привіт всім! Хто може скинути софт до реса GI S 1126 під пакет екстра тіві. Оператор сказав скачати таку 050000В 00 1.3.40.88. ему. Обшукав по сайтах на таку не попадав. Якщо можете допоможіть буду вдячний вам!
Як прошити тюнер ортон 4050 з іншого тюнера
Korpahec, гляньте тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , форум вимагає реєстрацію
Vova88, уважно читаємо відповідну гілку форуму, все давно розписано...
Korpahec,
Ось з іншого форума
Прошивка для GI S1125/S1126 ver 1.4.13 all ID
Дане ПО підходить для обох ID
(ID 05000700, ID 05000В00)
Емулятор, картоприймач (перевіряла карту XTRA TV), рідний пульт - працюють!
Ресивер з ID приймача 05000В00 прошивати завантажувачем Upgrade_for_3329c_card_reader.exe.
Ресивер з ID приймача 05000700 прошивати універсальним завантажувачем Upgrade BY SOIRNET.
Korpahec
04.03.2012, 12:18
Дякую! Мужики де можна взяти софт до ортон 7010CX під екстру тіві версія повинна бути така 2.4.52.EL. Іще хотів запитати чи іде пакет екстра тіві на ресівері JOKER 1045 plus. Де взяти до нього софт допоможіть клієнти чекають.
Дякую! Мужики де можна взяти софт до ортон 7010CX під екстру тіві версія повинна бути така 2.4.52.EL
А гугел для чого придумали (горе майстер)[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Софт для GLOBO / Orton - 7010 CR/CX і їх клонів
globo 5119 cool conax homeshare 2.4.52 all. dld
Для перегляду пакету " XTRA-TV ".
Перевірено особисо - канали відкриваються без проблем.
Активацію картки не перевіряв.
ЕМУ - відсутній.
2 Софт для GLOBO / Orton - 7010 CR/CX і їх клонів
Тruman 5119 house emu 2.3.36 all
Картка Xtra TV працює. Активацію не перевіряв.
Cryptoworks - канали відкриваються,
BISS ключі в емуляторі є, але редагувати і додавати їх не можливо.
kraevskyy99
13.03.2012, 14:21
Добрий день,купив новий тюнер openbox s6,в замін старого аналогового,є тарілка +3 конвектора на амос хотбірд і сіріус.Чи може хтось допомогти у перепрошивці його,налаштуванні та шарингу? Скільки це коштує? Дякую.
kraevskyy99, Звідки Ви шановний ??? І якої конкретно допомоги потребуєте ???
kraevskyy99
13.03.2012, 16:42
Проживаю у Львові,потрібен майстер,який перепрош"є мені тюнер,і підключить шару.
Привозь до мене прошию і допоможу ввести налаштування шари...
kraevskyy99
13.03.2012, 17:20
Можна взнати куди,до Вас?
Добрий день! Підскажіть будь ласка ось таке про тюнери. Мені попали в руки два штуки, Strong 4300 і SEG 3020. Як їх перепрошити? Що до них підійшло би? Я знаю, що вони старі, але всеодно пригодяться. Або підскажіть, в якому розділі запитувати. Дякую наперед!
kraevskyy99,
Подивися тут дуже хороший "УЧЕБНИК" ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
в мене тюнер openboks x600 як можна перекинути з папки в іншу папку канали
balanyuk
16.03.2012, 11:35
доброго дня всім. Підскажіть будь-ласка чи є можливість отримати сигнал на спутник turkasat 42 і як це зробити. У мене настроєний тюнер на три спутника (амос, хобєрд, сіріус0
Підскажіть будь-ласка чи є можливість отримати сигнал на спутник turkasat 42 Звичайно є став антену і щоб 42°Е був в фокусі(по центру)
У мене настроєний тюнер на три спутника В тебе антена настроєна ,це значить що треба ставити ще одну (якщо є можливість) і кинути шнур з 42го в вільний порт дісека горинича"как то так" [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Звичайно є ! Ставиш другу антену від конвертора цієї антени пускаєш кабель на вільний порт комутатора DiSEqC ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) першої антени , налаштовуєш на 42°Е і насолоджуєся переглядом :D
в мене 36 в фокусi,
а 39 та 42..збоку.
Шо там цiкавого на тюрксатi?
Турецьку вивчити надумав?
Kunin, Я думаю що користувач хоче дивитися футбол ЛЧ, ЛЕ в ФТА+БІСС на грузинських та інших каналах з 42Е
На 10974 H 8150 ; де транслюється Губернія Самари ТБ, йде мовлення телеканалу ГТРК Самара ( россия 1),відкрито.Прописується при пошуку,тільки при введенні підов уручну video pid:5000 audio pid:5001
Хто змыг просканувати? Я повводив піди чогось канал всерівно не сканується ,правда в мене ще якийсь Pcr Pid є в пошуку,де його взяти?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura150480, Який супутник ???
slavon, це Экспресс AM 22, 53.0°E
Допис від slavon Переглянути допис
slavon, це Экспресс AM 22, 53.0°E
Та я про цей спутник!!! Мені цікаво чи хтось зміг просканувати? Бо ні тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ні тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) цього каналу нема
Та я про цей спутник
По ходу цей канал на зах україні,а зокрема у львові зловити не можна !!![Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
доброго дня!скажіть чи можно настроїти ямал49* у Івано-Франківській обл.На який діаметр?
доброго дня!скажіть чи можно настроїти ямал49* у Івано-Франківській обл.На який діаметр?
Цікаве питання ,поперше треба конвертер Сі діапазону круговий,антену напевно не менше 1,80м ,ну сядячі по Карті покриття ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) напевно таки можна,але нашо вам той гіморой
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
в мене антена 1.55м 90* іде нормально С діапазон.
wawxx, Судячи з усього 49Е також піде на антену також діаметру..., пробуйте...
Хто розбирається в роутерах .мій інтернет провайдер([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) пропонує цей маршрутизатор Wi-Fi TP–LINK TL-WR740N (за знижку абонплати) .чи варто його брати, чи підійде він для шари ? ціна його в інтернет магазинах -200 гр(.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
чи варто його брати, чи підійде він для шари ? Для шари на ресіверах з езернет портом підійде однозначно...., а брати, чи не брати вирішувати Вам...
чи правда що на 90* появився росія2 '10965v102?.В мене нема сигналу.
Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])цей ТР прописаний як фід...
Дайте сайт на якому можна дивитися дуже багато мультсеріалів онлайн (щоб відео йшло не з ютуба і вконтакті) крім EX.UA,а краще пару-тройку сайтів...Буду вдячний!!!
TheDudeI
04.04.2012, 13:26
введи в гуглі Каприз-тв
введи в гуглі Каприз-тв
Дякую,але тут нема мульсеріалів тим більше "дуже багато" Я вже знайшов ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Чи можна прошити гробик5000 з Q-SAT st-08
kreshnot
07.04.2012, 10:12
Чи можна прошити гробик5000 з Q-SAT st-08
Не можно.
на Глобику процесор ST5518 на Q-SAT st-08 АЛІ3329Ц
Як підключити Sat Integral T9100 HD до стерео системи 5:1.
Як підключити Sat Integral T9100 HD до стерео системи 5:1.
Руками!!!
Руками!!!
Я в курсі, що руками а не чимось......
Він не має п'ятиканального вихода, а через HDMI, може є перехідник?
Трутень, А оптичний або цифровий аудіо вихід у нього є ??? Можна спробувати підключити аудіо-систему через відповідні входи, але вартість такої аудіо-системи у порівнянні зі звичайною...
Трутень, А оптичний або цифровий аудіо вихід у нього є ??? Можна спробувати підключити аудіо-систему через відповідні входи, але вартість такої аудіо-системи у порівнянні зі звичайною...
І я про те. Читав в неті що можна через HDMI, тепер знайти не можу.
Надіюся на Вашу допомогу, і думаю багатьом буде цікаво.
HDMI использует протокол TMDS (Тransition Minimized Differential Signaling), который кардинально отличается от S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format), используемого при оптическом (Toslink) и коаксиальном способе подключения цифрового звука.
Снять звук с HDMI без спец. аппаратуры вам не удастся.
Перехідник Xbox 360 HDMI AV Cable:
Раскройте возможности вашего Xbox 360. Смотрите фильмы и играйте в игры в высоком разрешении 1080р и с высококачественым звуком Dolby Digital 5.1. Одно решение для звука и для видео. В комплект входит звуковой адаптер с выходом на стерео и с оптическим выходом на Dolby Digital 5.1, а также кабель HDMI.
Ціна приблизно 360 грн.
Ще тут можеш глянути (переклад жах): Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Я маю питання до спеців.Можливо хтось зустрічався із ресіверами metronic access box.Мене цікавить як зайти в меню .Якщо меню під паролем .Чи є мастер код??Попередньо дякую.
sat-prof
20.04.2012, 14:06
kibas, системна інформація яка?
vovan19755
04.05.2012, 17:54
доброго днЯ пидкажить будьласка як вистовить супутникову антену щоб центральна голоска була направлена примерно на 82-83 градуса щоб злива та правои сторони налаштувать на 75-90 градусов якщо встановить середню голоску на 85 градусов то тоди на 75 градусах сигнал слаби
Спочатку настрой фокус тарілки на 85.2E, постав і настрой мультифід на 90E, а потім перенастрой тарілку таким чином, щоб замість 90E почав прийматися 85.2E, таким чином фокус тарілки виявиться хоча б поряд з 80E, а може бути і потрапить на цю позицію.
Rom, Який ресівер використовуєте ??? Іншу електричку шари пробували використовувати ????
Cosmo sat 7100. Інших не пробував.
Футбол + працює добре, а футбол що 5 секунд є затинки.
Поміняй сервер на тій же електричці, вибери кращий за пінгом.
А не підскажите де його можна взяти? Дайте будь ласка ссилку,
Потрібна книжка-інструкція для Openbox S1,зажадав покупець ресивера,а інструкція загубилась.
boris, Скажіть покупцеві нехай читає опенбокс фан...
slavon, Слава,він не розуміє такого і немає звідки читати.
boris, В цій інструкції також немає чого читати, повірте мені на слово - інструкція написана давно для хто знати якого ПЗ ресіверу 8 лінійки, потім поміняли навву на 5 а потім з неї зробили ля с1. Про ЕМУ та інші недокументовоні функції там навіть не згадується...
звернися до продавців тюнерів,думаю в когось тай завалялась
boris
Можете роздрукувати!!!
Хлопці,дякую за допомогу,але покупцеві хочеться тільки оригінальну інструкцію,а не роздруковану із інтернету,ну що ти йому зробиш,хоче і все йому!!!!!
boris, Як кажуть москалики Хотеть не вредно, вредно не хотеть:D
slavon, Славо,дуже доречно сказано:o;)
Доброго вечора. В мене э таке питання. Останным часом на більшості з каналів під час перегляду скачить на деякий час картинка зображення. З чим це може бути з'язано? з сигналом чи з тюнером.
Rom, А звязано може з сигналом.Або антена відхилилась,або головка супутника також,або перешкода перед антеною у вигляді дерева,і т.д.
А які канали і якого супутника?
Переважно ISTV, 2+2, Інтер, 1+1 і.т.д.
Rom, Ці канали на Амосі,треба дивитись до головки(вона права,якщо стояти лицем до тарілки),або перешкода від дерева,новобуда.Що є спереду тарілки?
Дякую будемо дивитися. А чи не може залежати це від тюнера?
Rom, Ні,тоді всі канали всіх супутників не працювали-б.Є перешкода спереду тарілки аба треба підстроїти головку Амоса.
Тернополяни де в Тернополі можна купити таку штуку.
roger5000
20.05.2012, 17:18
докладніше можна, шо то за штука.
докладніше можна, шо то за штука.
AC3/DTS Digital Audio Decoder 5.1
Звуковий перетворювач.
VADYA777
21.05.2012, 13:01
AC3/DTS Digital Audio Decoder 5.1 використовується для сполучення з активною (комп'ютерної) акустикою 5.1 з пристроями мають оптичний TOSLINK і коаксіальним цифровим виходом звуку, таких як комп'ютер, ноутбук, супутниковий ресивер, Xbox, Sony PS3, Blu-ray плеєри (програвачі), HD медіаплеєри (медіацентри) а так же телевізори з вбудованим плеєром і оптичним (коаксіальним) цифровим виходом (майже всі сучасні LCD та плазмові панелі).
AC3/DTS Digital Audio Decoder підтримує декодування цифрових форматів звуку DTS, Dolby AC-3. До AC3/DTS Digital Audio Decoder підтримує оптичний і коаксіальний входи.
Технічні характеристики:
Декодує цифровий аудіо сигнал DTS/AC-3 і видає його на 6 колонок домашнього кінотеатру (активну акустика). Автоматичне визначення цифрових аудіо сигналів DTS / AC-3 / PCM, декодування форматів Dolby Digital EX / DTS-ES / Dolby Pro Logic II / DTS / AC3, Dolby Digital / HDCD. Перетворює стерео аудіо сигнал в об'ємний аудіо вихідний сигнал у форматі 5.1.
Алюмінієвий корпус.
Входи:
цифровий оптичний вхід
цифровий коаксіальний вхід
аналоговий стерео вхід (AUX) 3,5-мм.
Виходи: 6xRCA аналоговий вихід, 5.1 або 2.1-канальний аналоговий вихід.
SW - вихід на сабвуфер;
CE - центральний вихідний канал;
SR - правий тиловий вихідний канал;
SL - лівий тиловий вихідний канал;
FR - передній правий вихідний канал;
FL - передній лівий вихідний канал.
24-бітний аудіо DSP, 96KHZ/24bit АЦП і ЦАП чіп цифрової обробки.
Поділ: 80 дБ (1 кГц)
Частотний діапазон: 20Hz-20kHz ± 0.5dB
Аналоговий вихідний рівень: 2.2V
Розмір: 108 * 75 * 26мм
Харчування: 9V/1A.
Комплект поставки:
SX-512 AC3/DTS Digital Audio Decoder 5.1;
Блок живлення;
Оптичний кабель;
Інструкція Chinese / English
Погугли по Інтернет магазинах повинен знайти!
Чи можна піймати у Львові 31,5* на основну спут.антену я маю у веду 4,5,13*.
Чи можна піймати у Львові 31,5* на основну спут.антену я маю у веду 4,5,13*.
Якщо викинути 4,5,13,то можна.А добавити до три голови -31,5*,то ні.
Підкажіть, якою програмою треба користуватися для монтування відео?
2vanya2,
Попробуй Цю ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),але для мене вона надто складна)))))
vovan19755
30.05.2012, 23:09
доброго вечера пидкажить будьласка як пидключить шаринг на глобо 8100а ищо для цього потрибно мати це можно зробить самому чи треба звати мастера
доброго вечера пидкажить будьласка як пидключить шаринг на глобо 8100а ищо для цього потрибно мати це можно зробить самому чи треба звати мастера
Можна самому підключити шарінг,на вашому тюнері треба кабель який підключається в порт RS 232 ,на компі потрібно спеціальна програма,обов*язково доступ до інтернету,і вибрати пакет який ви хочете переглядати ,можу підказати дуже добру людину на нашому сайті це roger5000 звертайтесь до нього .Успіхів
як пидключить шаринг на глобо 8100а Це не зовсім той ресівер на якому шара буде працювати пристойно, потрібно щось краще - як мінімум Опенбокс С1 чи DreamBox 500S, або краще HD ресівер ПЗ на основі OS Linux , бажано з можливістю встановлення Е2. Тема з вибору таких ресіверів є у нас на форумі ...
slavon,
Ти пропонуєш людині в якої тюнер за 30 паперів докупити роутер за 35(мінімум),самому його налаштувати,щей Енігму в якій новачок буде тиждень розбиратися(доречі краще вже тоді спарк він лекший,удобніший і стабільніший,так в Енігмі шара добре працює,але як на мене це єдиний її плюс)
vovan19755,
Напишіть який у вас нет проводовий чи безпроводовий,чи є ком порт на компі(RS232).І якщо ви людина усідчива і вмієте читати(бо мене на два слова тільки хватає)))) то чому би не спробувати.А краще викликати майстра він за гривень 50 вам все покаже і налаштує(я так перший раз і робив років 6 назад)
vovan19755
31.05.2012, 10:38
интернет у мене вид интертелекома вильни доступ безпроводний на компи есть виход для шнура
vovan19755,
Прекрасно ,а тепер читаєм форум ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Значить суть така купляєте пакет(реєструєтеся в білінгу(в шапці форума(для прикладу)),купуєте пакет з допомогою вебмані приват24(там є різні способи оплати),получаєте настройки вводите їх в прогу MPCS ,з"єднуєтеся з тюнером через кабель (на тюнері запускаєте ShareMax),запускаєте прогу MPCS і все це при включиному неті!!! Якось так
Korpahec
31.05.2012, 12:35
Привіт всім! Шановні форомучани принесли на пошивку ресівер HD TV OPENBOX S1 де узяти прошивку до нього. Я наношому форумі дививсь такого немає реса перший раз з таким стикнувся. Ще плюс щоб на прошивці працювала Екстра тіві! Підскажіть мені якщо хтось знає наразі дякую.
sat-prof
31.05.2012, 13:47
Ось:
HD TV OPENBOX S1
S1 ніколи не був HD тюнером!!! Треба знати чи це оригінал і чи не вб"є його нове ПО!!!
openbox s1 є но він не hd
В кого є сигнал на цьому транспордері?
TRANSPONDER
11538, V, 22000 QPSK FEC 5/6
19.2°E ( Astra 1 HLMKR)
В мене на мультифіді (сіріус в фокусі) сигнал 0%.м.Львів!!!
Мабуть прийдеться тобi пiдстроiти антену, сигнал на цьому транспондерi добрий.
Привіт всім,в мене зник jurnal tv рес.orton4100,в родича працює на12687в6650
Доброго дня! амико 8900 як удалити лишні супутніки або у фаворитах роздил укр рус наприклад.Буду вдячний!
kreshnot
03.06.2012, 21:31
Привіт всім,в мене зник jurnal tv рес.orton4100,в родича працює на12687в6650
Спробуй"підправити" частоту 12685.....12689(тр.12687V6655)
vovan19755
04.06.2012, 17:49
доброго дня пидкажить будьласка як настроять антену СИ диапозона на ямал 90 граусов як настроять сам тюнер для антени
доброго дня пидкажить будьласка як настроять антену СИ диапозона на ямал 90 граусов як настроять сам тюнер для антени
Став мультифід 75 80 90 градуси, тазік бери 0,9 дивлячись в якому регіоні ,ставь краще конвертори Inverto ,вибирай на своєму тюнері супутник ЯМал 201 90 градус і налаштовуй спокійно ось тобі приклад
8575
Якщо вірити фото то це приклад налаштування мультифріду 75Е+85Е(або 80Е)фокус+90Е (всі в Ku-Band)...
Став мультифід 75 80 90 градуси, тазік бери 0,9 0.9 м на С-діапазон, круто - оптиміст ви однако. 0,9 м (харків) буде замало для такого мульника в Ку, як мінімум треба 1,2 м(харків) або 1,1 (Тріакс). А для С - діапазону 90Е, для заходу України, треба мінімум 1,8м , або краще 2,2м центро-фокус (або офсет) з відповідним низькошумним конвертором С-діапазону, бажано від Альяно...
0.9 м на С-діапазон, круто - оптиміст ви однако. 0,9 м (харків) буде замало для такого мульника в Ку, як мінімум треба 1,2 м(харків) або 1,1 (Тріакс). А для С - діапазону 90Е, для заходу України, треба мінімум 1,8м , або краще 2,2м центро-фокус (або офсет) з відповідним низькошумним конвертором С-діапазону, бажано від Альяно...
В Києві у сусіда 0,9 стоïть Тріакс і все четко показує
Эмин,та Ти шо серйозно ??? Таки показує С- діапазон 90Е ??? Як казав герой одного мультика - "не смішіть мої підкови..."... :o
kreshnot
04.06.2012, 20:07
slavon, та йому однаково що С що Ku
vovan19755
04.06.2012, 20:43
ви мени пидкажить як сам тюнер налаштувати для С диапозона якшо можно
vovan19755,а при чому тут тюнер ??? будь-який сучасний ресівер без проблем приймає С - діапазон, тільки в настройках гетеродину супутника треба вибрати частоту для С - діапазону,як правило це вже зроблено розробниками софту, тобто існує наприклад супутник 90Е (Ку) і 90Е (С).
Для довідки
Ку і С-діапазон
Частоты Ku-диапазона расположены в пределах от 10,7 до 12,75 ГГц ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Для спутникового телевидения используются два основных диапазона: Ku-диапазон (10,7 — 12,75 ГГц) и С — диапазон (3,5 — 4,2 ГГц). Европейские спутники вещают преимущественно в Ku-диапазоне. Российские и азиатские спутники обычно ведут вещание в обоих частотных диапазонах.
Ku-диапазон условно разбит на три поддиапазона:
Первый диапазон (10,7-11,7 ГГц) носит название диапазон FSS.
Второй диапазон (11,7-12,5 ГГц) называется DBS-диапазоном.
Третий диапазон (12,5-12,75 ГГц) иногда называется по имени французских спутников Telecom, использующих для вещания эти частоты[2] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ite_note-allocationEurope-1)[3] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ite_note-allocationUS-2)[4] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ite_note-allocationRussia-3).
Соответственно, и Ku-конвертеры бывают трех типов : однодиапазонные с полосой частот 10,7 — 11,7 ГГц, двухдиапазонные — 10,7 — 12,5 ГГц. и трехдиапазонные (или Full Band, Wide Band, Triple) с полосой частот 10,7 — 12,75 ГГц. Данный вид конвертеров используется, в частности, для приема сигнала со спутников Eutelsat ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) W4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) и W7 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (НТВ+ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), Триколор ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] D0%A2%D0%92)).
Взято тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
vovan19755
05.06.2012, 10:25
я мав на увази яка частота повинна бути на тюнери щоб налаштувати антену на С диапозон
kreshnot
05.06.2012, 10:51
я мав на увази яка частота повинна бути на тюнери щоб налаштувати антену на С диапозон
В архиві.
Доброго дня!скажіть будь-ласка що може бути,що на Satintegral TH 7200 не показує пакет триколор а до тепер показувало!!!
Доброго дня!скажіть будь-ласка що може бути,що на Satintegral TH 7200 не показує пакет триколор а до тепер показувало!!!
Якщо ти про шарінг,то питай в свого шародателя!!!
а до тепер показувало!!!
До якого часу показувало?Якщо 3К Хд,то не показує давно,а коли не відомо,а якщо прості кодовані,то вони показують.
Юрко правильно відповів.
До якого часу показувало?Якщо 3К Хд,то не показує давно,а коли не відомо,а якщо прості кодовані,то вони показують.
Юрко правильно відповів.
прості не показують я думав,що в идентах проблеа!!!
karpinets2710
05.06.2012, 21:07
чий клон eurosky es-4100?
чий клон eurosky es-4100?
Globo 4100
Tibi, defcon03, Все хлопаки закінчуй прикалуватися, металолом під назвою Satintegral TH 7200 чи Техносат TH 7200 розробка кантори Satintegral і як на мене по якості ПЗ до Globo 4100 йому далеко, приблизно так само як зі Львова до Києва рачки...
Vasyapriz
05.06.2012, 21:52
Доброго вечора! У мене на "драконі" не показують канали, які знаходяться на частотах в горизонтальній поляризаціі на супутнику Astra. Що може бути? В настройках включена поляризація автоматична. Дякую.
romtipep
05.06.2012, 23:00
Найпростіший шлях:візьми у сусіда інший тюнер.
Не допоможе:за схемою > Disec > супутникова головка.
Взагалі у клієнта на амосі пропала група каналів "inter"
інші показували.Проблема вирішилася поворотом по осі
на кілька градусів супутникової головки.
У мене глобо 8300а і чомусь на сіріусі і хотбірті немає сигналу.Таке вже було раз я міняв кабель,тепер знову.Підкажіть ,що робити?
kreshnot
08.06.2012, 19:04
У мене глобо 8300а і чомусь на сіріусі і хотбірті немає сигналу.Таке вже було раз я міняв кабель,тепер знову.Підкажіть ,що робити?
Навпряму конвертор тюнер йде?Все ОК- міняємо DiSEgC.Не йде дивимось БЖ і т.д.
Не підкажете де описано як файл ключів для 4100с ємністю 64.1 кб конвертнути в ємність 64 кб
kreshnot
20.06.2012, 09:00
duman, файл ключів для 4100с ємністю 64.1 кб -насправді важе 65,664 кб
Не підкажете де описано як файл ключів для 4100с ємністю 64.1 кб конвертнути в ємність 64 кб
Звідци питання-для чого?
Не знаю для чого...але коли зливаю з тюнера то отримую 64 і щоб залити нові ключі потрібно теж 64.
kreshnot
20.06.2012, 09:57
duman, чим зливаєш?
Я користуюсь Upgrade Tool 2.0.0c з SOIRNET
і ключі зливаю і заливаю через : patch – ключи для эму
а там рівно 64 кб
kreshnot
20.06.2012, 11:15
Да ,якщо злити цим -важе 65,536 кб
Щас скину прогу
kreshnot
20.06.2012, 11:22
Інструкція в середені ,пробуй.
Дякую.Опис як вводити через НЕХ редактор в дампи я знаходив а самої програми не мав і не знаходив.Буду дерзати.До сьогоднішого часу я в основному займався ремонтами заліза але *трансляція* укр каналами евро заставила вводити ключі і тому я зацікавився цим процесом.
Вийшов я з такої ситуації ввівши в одному тюнері всі нові ключі вручну і потім скачав вже 64 кб і пхав вже в інші з компа.Бо ті що на форумах треба редагувати.
COSMOSAT 7100 періодично перегружається,прошивка не допомагає,напруги на виході з б/ж по ланці 3.3В,5В в нормі решту дещо занижені..
підскажіть де копати??-дякую
kreshnot
21.06.2012, 22:25
COSMOSAT 7100 періодично перегружається,прошивка не допомагає,напруги на виході з б/ж по ланці 3.3В,5В в нормі решту дещо занижені..
Тощо по 3.3,5в норма не гарант що БЖ справний.Підкинь інший БЖ.На проці напруги поміряй.Пропаяй феном проц, озу, флеш.
Підкинь інший БЖ
зараз нема справного б/ж від глобо .,
напруга по ланці 30в є тільки 26в можливо тут проблема?
є може в кого схема б/ж COSMOSAT 7100
kreshnot
21.06.2012, 23:02
є може в кого схема б/ж COSMOSAT 7100
На чому зібраний?
На чому зібраний?
схему знайшов тут на форумі:cool:
Коли перезагружається при підключеному кабелі то проблема може бути в ньому (коротить).В цих бж треба впершу чергу міняти кондесатори на 5 і 3.3 в після діодів.А занижене 30 при *сухому* 10мкф в цім колі.
перезагружається при підключеному кабелі
кабель ні при чому -інші тюнера працюють,
міняти кондесатори на 5 і 3.3 в після діодів
чи є зміст,коли дані напруги в нормі
Пропаяй феном проц, озу, флеш
пропаяв-без змін,
тюнер включається процює 10-30хв мигають цифри на табло,пропадає звук,тюнер перегружається і далі працює знову деякий час:)
а що з температурним режимом проца ;)
А без підключеного кабеля ЛНБ теж перезагружається.За доцільність заміни кондесаторів може відповісти тільки осцилограф.
а що з температурним режимом проца
яка т-ра є нормальною?? візуально гріється не сильно
мигають цифри
Заміни 882 транзистор в бж він може таке витворяти.
СOSMOSAT 7100 і СOSMOSAT cr7100 це тюнера з різними процесорами??(STI 5518 та STI 5119) ,чи ні ??
заміна кварца вирішила проблему,дякую за допомогуukrprof
потрібен дамп на amiкo ssd 549cx
процесор 3329с
kreshnot
24.06.2012, 15:18
потрібен дамп на amiкo ssd 549cx
процесор 3329с
За 02.2012 ,новішого не знайшов.Після прошивки скидання на заводскі
WaRn1nG 1
24.06.2012, 17:26
Дайте будь-ласка параметри на 1 національний і бісс ключ=)
Дайте будь-ласка параметри на 1 національний і бісс ключ=)
Для частот є lyngsat ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
А ключ тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і в розділі ключі!!![Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
24.06.2012, 18:11
WaRn1nG 1,або тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])(перед тим як запитувати ,почитай форум)
Підкажіть ..Ресівер 4100 на вертикальній поляризації працює, а на горизонтальній нема сигналу.
Підкажіть ..Ресівер 4100 на горизонтальній поляризації працює, а на вертикальній нема сигналу.
Треба виставити в Меню-Установки-Поляризація-Авто.
Ні .там стоїть автом .
І коли це трапилось?І що по всіх каналах супутників?Напиши все конкретно.
Та вроді ні грози ні блискавки небуло.На даний час Н поляризація непрацює а на V працює і так по всіх супутниках.
А перевірити ресивер в знайомих можеш?Потім візьми стань на канал з Н поляр. і в настройках вистав не авто а Горизонт.
Ситуація непомінялаль.в настройках міняв і на іншій тарілці пробував.
kreshnot
26.06.2012, 16:34
Ситуація непомінялаль.в настройках міняв і на іншій тарілці пробував.
Поміряй напругу на виході демодулятора LNB IN.При перемиканні поляризації V\H -напруга 14\18в .Що у тебе?
Схожа тема тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Korpahec
02.07.2012, 22:33
Привіт! Принесли рес на прошивку AF-36 18 ЧИЙ ВІН КЛОН!!!!!!!!!!!!!! і Щоб був бісс якщо можна! Наразі дякую!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))
Korpahec, а читати трохи форум Ви не пробували ??? Попробуйте, говорять допомагає. Тому раджу трохи почитати. Почати читати можна звідси ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Korpahec
03.07.2012, 16:23
Привіт! Розібравсь з ресом АФ-3618 тоє клон фергисон 6318ср
8881Допоможіть пліз з прошивкою DigiQuest 6500
sattel77
15.07.2012, 11:06
А що у вас показуе i що нi? Мова форуму-украiнська.
kreshnot
15.07.2012, 12:05
Допоможіть пліз з прошивкою DigiQuest 6500
Передивився купу інфи,ніде не пишуть що там є ЕМУ.Якщо так, навіщо його шити?
Пульт у руки і редагуємо частоти ,канали.
Передивився купу інфи,ніде не пишуть що там є ЕМУ.Якщо так, навіщо його шити?
Пульт у руки і редагуємо частоти ,канали.
Канали Інтера взагалі знайти не можу
kreshnot
15.07.2012, 12:30
Нема ЕМУ який інтер?він йде в biss.
Нема ЕМУ який інтер?він йде в biss.
НТН тоже немає
kreshnot
15.07.2012, 13:21
НТН тоже немає
Якщо нема транспондера- вводиш 11389 H 27500 ,дивишся є сигнал на ньому чи ні.Є сигнал-тоді треба сканувати ТР,нема-пробуємо підібрати частоту ТР.11389<11388<11389>11390>11391 і т.д.Перед цим бажано перевірити налаштування антени іншим тюнером.
Ресивер Euroskay 8004-super.
Пульт реагує не так як повинен,при наж ТЕХТ включається цифра (9)===
Прошивку міняв,БЖ підкидав із справного реса!
Підскажіть що далі копати!
sat-prof
09.08.2012, 19:42
walik, ось тут все пише [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Korpahec
10.08.2012, 02:09
Привіт! Пдскажіть Q-SAT ST-10CK чий він клон! Хочу прошити під екстру тіві!
Korpahec, Системну інфу що видає ресівер в студію...
Korpahec
10.08.2012, 11:28
MODEL ID 3329C S/W версія 1.3.32 EMU.:eek::eek:
MODEL ID 3329C S/W версія 1.3.32 EMU
Картоприймач є ??
Korpahec
10.08.2012, 23:45
Картоприймач є! Що робити!:eek:
А що робити,включати і дивитись ТВ.Це простий Глобо 4100с.І все від 4100с влазить .
Ваш рес клон глобо/ортон 4160(4060) прошивайте версією 1.4.03 або вище, за потребоб скануйте транспордери і активуйте картку
Korpahec
12.08.2012, 00:50
Привіт! Дякую вам розібравсь з ресом точно клон 4100с! Надобраніч!;););)
Допоможіть хто зустрічався з такою проблемою.Ferguson AF Скажіть будь-ласка як зняти батьківський контроль. Є 0786 мастер код, як поміняти пароль і поставити новий?
kibas, Яке ПЗ стоїть на ресівері ???
Якщо від ДВБЕкстрім то через меню ніяк... Читав на одному форумі що можна поміняти HEX редактором, знайти місце де записаний цей код і відредагувати..., але якщо у Вас немає досвіду роботи з ним + до того немає досвіду роботи з J-Tag дуже не раджу це робити ....
Саме цей софт від DvbXnreme
bogdan boick
19.08.2012, 22:39
Підкажіть будьласка чому ЮСБ модем Е-153 розреває звязок з мережею через ЮСБ подовжувач. Без ноьго працює нормально.Неможу визначети пречину
bogdan boick,1. Несправний ЮСБ подовжувач - десь некотакт у китайському проводі
2. Надто довгий ЮСБ подовжувач більше 4 м
bogdan boick
20.08.2012, 00:12
Slavon ти хочеш сказати що мені краще працювати без ЮСБ подовжувача і ніяких проблем уроботі модему небуде. Дякую наперед зповагою bogdan boick.
kreshnot
20.08.2012, 00:21
bogdan boick, проблеми завжди були і будуть.
Вам відповіли на конкретне питання
чому ЮСБ модем Е-153 розреває звязок з мережею через ЮСБ подовжувач. Без ноьго працює нормально
Хто в курсі "БІССова" трк Україна ,буде показувати під час матчів ліги чемпіонів,чи знов будуть виключати?
Будуть !!! Викачка грошей продовж.......!
Хто в курсі "БІССова" трк Україна ,буде показувати під час матчів ліги чемпіонів,чи знов будуть виключати?
__________________Звичайно з будуть виключати, це тільки промивка мізків про "покращення життя вже сьогодні " безплатна :D , а за футбол великі гроші уплочено. Недарма Екстра ТВ перепідняла цей канал на свій ТР і включила в платний пакет Футбол...Телеканал «Україна» в пакеті Xtra TV
Починаючи з 20 серпня 2012 року, всі абоненти, які отримують доступ до преміум пакету «Футбол», будуть мати можливість дивитися телеканал «Україна» в якості безкоштовного тимчасового додатка до двох інших телевізійних каналах входять до складу «Медіа Група Україна».
Син поміняв Windows XP той хто ставив не поставив ні одного драйвера де їх скачати.Мишкою кручу за колко біжать кадри,а не рухаїться поступово як було раньше.Допоможіть як ліквідувати неполадки які і де скачати драйвера.
lova-2, 1. На сайті виробників заліза Вашого ПК. Для діагностики заліза ПК використовуються проги - Еверест, Аїда, Сандра
2. Можно використовувати готові збірки драйверів, наприклад я використовую
DriverPack Solution ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та
Драйвера - SamLab.ws ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
P.S. Windows XP той хто ставив не поставив ні одного драйвера Крутий майстер ставий ту ХР... :D:D:D
slavon, Нічого не можу зробити щоб не бігли кадри як кручу колком на мишці.
lova-2, Зкачайте і поставте необхідний драйвер відеокарти Вашого ПК...
slavon, Нічого не виходить дальше біжат кадри,допоможіть як їх зупенити.
kreshnot
23.09.2012, 19:37
lova-2, тут драйвера непричому,схоже якісь проблеми з монітором.Перевірте монітор.
Драйвери можуть бути і дуже при чому...хоча проблема може буть й в моніторі чи відеокарті
...про всякий випадок-гляньте,чи добре зафіксований кабель між монітором і компом...та на 90 відсотків вам треба драйвер
А який драйвер пів дня ставим і нічого не помагає,перед заміною Windowsa Xp усе було нормально.
Для кожного монітору-інакший) закачайте драйвер геніус(як зверху казали)-він сам знайде всі дрова які вам потрібні
kreshnot
23.09.2012, 20:06
U4EL, спорити не буду,але не разу небачив щоб кадри бігли зза дров.
Якщо ти спец по компах .то може підкажеш як поставити вінду, коли при установці пише -нет или повреждён файл І863 і ніяка вінда не стає
lova-2,
U4EL,
kreshnot,
Як то йому поставили віник без дров для чіпсета? Що то за майстер такий? Моя думка версія віника трохи новіша,і проблема в заюзаній мишці!!!
От хто скаже,як обновити базу сінгатур ,після відновлення системи, в ноді32 4тому,коли пише база сінгатур 16,09,2012,а успішне оновлення 23,09,2012?)))) Раніше він через день сам оновлявся,може і цього разу таке буде,просто цікаво,чи є якийсь вихід,щоб зразу обновити?????
U4EL, спорити не буду,але не разу небачив щоб кадри бігли зза дров.
Якщо ти спец по компах .то може підкажеш як поставити вінду, коли при установці пише -нет или повреждён файл І863 і ніяка вінда не стає
та ні-я не спец...було в мене таке...поміняв дрова-стало на місце
...а в сусіда-просто дротик випав-теж плило ...всяке бувае
kreshnot
23.09.2012, 21:07
U4EL, дякую за відвертість.
Питання в силі
підкажіть- як поставити вінду, коли при установці пише -нет или повреждён файл І863 і ніяка вінда не стає
інет покищо не допоміг
yura150480, Є такі "майстри", з установочного диску вінду постав і спокій, а далі хоч трава не рости...
Син поміняв Windows XP той хто ставив не поставив ні одного драйвера де їх скачати.Мишкою кручу за колко біжать кадри,а не рухаїться поступово як було раньше.Допоможіть як ліквідувати неполадки які і де скачати драйвера.
Тут набір драйверів під практично все "залізо" ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
kreshnot
23.09.2012, 23:57
підкажіть- як поставити вінду, коли при установці пише -нет или повреждён файл І863 і ніяка вінда не стає
Вирішено
П..ць планці ОЗУ.Поміняв все ОК.
От хто скаже,як обновити базу сінгатур ,після відновлення системи, в ноді32 4тому,коли пише база сінгатур 16,09,2012,а успішне оновлення 23,09,2012?)))) Раніше він через день сам оновлявся,може і цього разу таке буде,просто цікаво,чи є якийсь вихід,щоб зразу обновити?????
Це все пояснюється дуже просто - твій ключ друже попав у "чорний список" НОДу. Потрібно знайти в неті свіжий ..., але перед тим зайти в налаштування і зняти галку (виключити опцію) "розрешіть передачу статітеской анонімной інформації" - є імовірність що цей ключ при цьому проживе трохи довше....
Також можна шукати в неті "offline" оновлення НОДу і оновлюватися з локальної папки ПК, для них взагалі ключі не потрібні, раніше ці оновлення без проблем можна було качати з форуму samlab.ws, десь з рік як їх звіти прибрали..
Тож як кажуть google Тобі на допомогу...
slavon, Або я не так виразився,або ти не зрозумів питання,ключі нормальні ,треба просто дочекатися наступного оновлення через нет, для сайта ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) з якого беру ключі відключив фільтрування.Мене цікавить чи десь зберігається файл з останьою вдалою обновленою базою сінгатур,щоб потім з допомогою файлу обновити базу ? А ключ буває живе від 1го до 10ти днів!!!
Мене цікавить чи десь зберігається файл з останьою вдалою обновленою базою сінгатур,щоб потім з допомогою файлу обновити базу ? Зерігаються... , де не зною, попробуй поритися ТС по папках НОДу - пошукати фали update.ver & nod*.nup
З"явився новий ресивер SkyPrime HD.Можливо хто знає до нього прошивку і де її взяти,відгукніться.
yura150480, Консультувався з колегою він "викулупує" оновлення для НОДу зі свого установленого на ПК НОДУ програмкою n32upgen3v. Багато антивірусних програм визначають ту програму як Rickware, тому що б виложити її перейменував архів змінивши назву файлу на нейтральну + додав подвійне розширення дос. Потім ще раз заахівував/порізав раром на 2 частини. Щоб викулупати його положіть обідві частини файлу у одну папку, розпакуйте, потім заберіть подвійне розширення з файлу і знову розпакуйте.
чи появляться зникші транпондери на амосі -10722,10806,10759
чи появляться зникші транпондери на амосі -10722,10806,10759
налаштуй антену або тюнера і все з"явиться
вже 3-го тюнера підставив- тіж канали нероблять, решта на амосі працює
вже 3-го тюнера підставив- тіж канали нероблять, решта на амосі працює
а які роблять?
w124, Які решта ??? Канали і параметри ТР (частота, поляризація, швидкість потоку) повністю напишіть які показують, а які ні...
короче вчора показували 1+1, твкиїв, стб , перш нац, куйтв, уніан, новий, тві, сіті..
сьогодні вже нероблять, а решта на амосі працює
Підключи прямим кабелем головку-ресивер і якщо не буде картинки,то може появилась перешкода перед тарілкою,або замінити головку.
w124,Щойно перевірив - ТР 10722/Н/27500 та 10759/Н/30000 10806/H/3000 працюють, сигнал відмінний, 10, 9 і 8 дБ по шкалі Дріма 500ХД відповідно. Дивіться проблему у себе. 10759/Н/30000 може не працювати якщо у безпосередній близкості до голови на Амос стоїть друга антена направлена на 36Е з НТВешним конвертором (частота гетеродину 10750), чому немає 10722/Н/27500 та 10806/H/3000не знаю ???
марянмарян
07.10.2012, 22:57
Всім добрий вечір скажіть будь-ласка де подівся канал ДТВ на 75 грд.І ДЕ ЙОГО МОЖНА ЗНАЙТИ?
Всім добрий вечір скажіть будь-ласка де подівся канал ДТВ на 75 грд.І ДЕ ЙОГО МОЖНА ЗНАЙТИ?
Якщо йдеться про ДТВ в С діапазоні,то він пішов із 75*.
Треба вказувати на якій частоті цей канал.
І ДЕ ЙОГО МОЖНА ЗНАЙТИ?
Тут 'Перец (0ч)' ушёл с 12640V, теперь доступен на Horizons 2, 85° в.д., 11840H в DVB-S2/MPEG-4/BISS.
Важная новость 'Перец (+2ч)' ушёл с 12518V, теперь доступен на Horizons 2, 85° в.д., 11840H в DVB-S2/MPEG-4/BISS.
yura150480, Канали ще йдуть по Ямал 90Е і шара 36градус.
Всім добрий вечір скажіть будь-ласка де подівся канал ДТВ на 75 грд.І ДЕ ЙОГО МОЖНА ЗНАЙТИ?Ці канали перекинули на Intelsat 15, 85.2°E .
марянмарян
09.10.2012, 10:43
Скажіт,люди добрі.Яка ціна на тюнер що підтримує Мрек 4.І який тюнер краще взяти.
марянмарян, Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , також подібне питання піднімалося тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) . Все залежить від того скільки Вам нешкода на якісний DVB-S2/mpeg4/HD ресівер...
якщо невеликий бюджет,то аміко,а якщо е більше то бери щось типу Азбокс,,Екстренд,ВУ,та інші дрімоподібні,або Дрімбокс.хоча і опенбокси С серіі непогані.
100% хоча б Dreambox 800SE китай ніж Аміко китай :o переконався :rolleyes:
vovan19755
10.10.2012, 14:39
Доброго дня підкажить будьласка хочу купить тюнер щоб підключить шаринг да екстра тв яку модель ви (предложите по умеренной цене) за помірну ціну
vovan19755, За помірну ціну хіба Openbox S1 (оригінал ) або шукати б/у DreamBox 500S (або інші SD б/у Лінуксові) у робочому стані.
По вибору ХД ресіверів у нас на форумі є окрема тема тому Welcome ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
щоб підключить шаринг да екстра тв
Яке підключення цікавить,через ком порт чи через лан,якщо через Лан то читайте пост Славона, якщо через компорт то самі хороші овпенбокс Х-5хх Х8хх
то самі хороші овпенбокс Х-5хх Х8хх цих ресіверів оригіналів вже років, приблизно, 2 і 3 немає у продажу, софтова підтримка їх закінчена, навіщо пропонувати те чого немає в продажу ???
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010