Увійти

Показати повну версію : Не знаєш, де написати? Пишем тут.

Сторінки : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

slavon
06.06.2013, 17:33
Эмин Ну буде 80% і що ???
Якісні конвертори треба ставити на далекі, проблемні і глючні борти, наприклад 75Е, 53Е чи Амос 2/3 з його поперемінно глючними ТР- 11389, 10759. Також бажано якісні конвертори ставити на борти з DVB-S2 TP, наприклад 36Е...
Amos4w частота 11389 час відчасу падає сигнал з 70%до 43,прицьому навсіх інших каналах з цього супутника сигнал високий і стабільний. Пробуйте підлаштувати конвертор, якщо не допоможе, міняйте його на більш якісний...

Эмин
06.06.2013, 22:53
Эмин Ну буде 80% і що ???
Якісні конвертори треба ставити на далекі, проблемні і глючні борти, наприклад 75Е, 53Е чи Амос 2/3 з його поперемінно глючними ТР- 11389, 10759. Також бажано якісні конвертори ставити на борти з DVB-S2 TP, наприклад 36Е...
Пробуйте підлаштувати конвертор, якщо не допоможе, міняйте його на більш якісний...

в менге стоїть Inverto щось краще є ?

hmura
06.06.2013, 23:03
Inverto можуть бути , незнаю чи в нас щось краще найдеш ...

Babangida
11.06.2013, 09:23
Доброго дня! Умене таке питання на таріль 90 см. з конвертора hotbird13e чиможна зловити astra 19.2e,куда рухати,який самий сильний транспордер?Я з прикарпаття.зах.укр.

slavon
11.06.2013, 09:30
Babangida, З НВ 13Е Астру 19Е не зловиш - потрібно поставляти 4 головку з краю від НВ , фото тут #231 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
сильні ТР - 10862 H 22000 (польський),
11836 H 27500
11954 H
12226 H

Эмин
18.06.2013, 22:34
Привіт усім є питання в мене є тюнер orton x80pvr hdmi ,можна якось зробити щось замість 220в кинуть на акумулятор якийсь і щоб на 2 3 години хватало

kreshnot
18.06.2013, 22:51
Эмин, купляй інвертор 12\220вольт,(перше що попалося підруку [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Эмин
19.06.2013, 19:07
Эмин, купляй інвертор 12\220вольт,(перше що попалося підруку [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

більше ніяких варіантів немає?

kreshnot
19.06.2013, 20:05
більше ніяких варіантів немає?

Варіанти жавжди є.1.зробити самому.2.купити тюнер з входом 12в

GrayWolf
21.06.2013, 00:05
Нарід, маю шалену проблему. Суть її в тому, що тесть з тещею жити не можуть без польского єфірного ТБ. А воно тепер теє, тю-тю. Усьо теперка цифрове. Тих каналів, що є на сателіті їм бракує, бо вони хочуть мінімум 1, 2-гу польські та Polsat. Як їх тепер можна дивитись, що для цього потрібно? Антени стоять, як і стояли. Які потрібно тюнера - DVB-T чи DVB-T2? Які моделі підійдуть? Чи треба на ними "чаклувати"? Чи підійдуть "наші" тюнера? Я розумію, що даний форум - це не зовсім по темі. Але не знайшов нічого, більш адекватного. Тому прошу - підскажіть, хто що знає, якщо ні - то хоч направте в потрібному напрямку. Наперід вдячний.

slavon
21.06.2013, 05:35
GrayWolf, Те ж мені проблему знайшов... :D
На НВ 13Е того добра вагон і маленька вагонетка... Підключаєш "цьоцю Шуру" на пакет Полсат Цифровий (в награ 3), якщо буде замало то і NC+ (в сека 3). Для цього бажано мати вдома нормальний нет + дуже бажано мати лінуксовий ХД ресівер, як мінімум GI S8120. Тема з вибору таких ресіверів є у нас на форумі...
Які потрібно тюнера - DVB-T чи DVB-T2? Які моделі підійдуть? Чи треба на ними "чаклувати"? Чи підійдуть "наші" тюнера? У поляків звичайне DVB-T, якщо є нормальний сучасний LCD/LED TV з DVB-T тюнером то можна пробувати приймати на нього при наявності сигналу. Наші DVB-T2 тюнера,особливо Стронги, від Зекобуду не раджу - ну надто вони вже "якісні"... Можна пробувати комбіновані ХД ресівери (DVB-S/S2 + DVB-T). Антену потрібно ставити звичайну чотирьох поверхову "полячку", якщо прийом є але його якість не задовільна то можна пробувати більш крашу антену, наприклад Televes DAT HD 1495
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Zhora15
21.06.2013, 06:18
бо вони хочуть мінімум 1, 2-гу

Картка Телевізія на карту ,1 рік дивишся ці канали плюс TVN & TVN7 (Polsat-нема).... Картки мають бути на Львівському Радіобазарі..... ціна помоєму 170грн

GrayWolf
21.06.2013, 10:52
slavon, це - супер вихід. Але не на часі. Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться. Та й підключати шару заради кількох польських каналів - це, як з гармати по горобцям. У мене решта родини живуть в неті, ТБ практично не дивляться.

Zhora15, не все зрозумів. Зрозумів одне - треба на радіобазар, там є вирішення. :) Дякую!

boris
21.06.2013, 11:31
Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться
То для чого тоді запитувати що купити?Якщо в кармані не шелестить,тоlmy:rolleyes:

GrayWolf
21.06.2013, 11:43
То для чого тоді запитувати що купити?Якщо в кармані не шелестить,то

А що у Вас простенький DVB-T тюнер (надіюсь, що він вирішить цю проблему) коштує так само, як нормальний сателітарний з LAN-ом і рештою прибабахів (той, що вартує купувати для шари)? Тоді я - в перших рядах ваших покупців. ;)
P.S.: не забудьте бонусом безкоштовно нову тарілку і голову на 3-4 телевізора з усілякими дісіками etc.

boris
21.06.2013, 11:46
Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?
Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить.

GrayWolf
21.06.2013, 11:53
slavon,
У поляків звичайне DVB-T, якщо є нормальний сучасний LCD/LED TV з DVB-T тюнером то можна пробувати приймати на нього при наявності сигналу. Наші DVB-T2 тюнера,особливо Стронги, від Зекобуду не раджу - ну надто вони вже "якісні"... Можна пробувати комбіновані ХД ресівери (DVB-S/S2 + DVB-T). Антену потрібно ставити звичайну чотирьох поверхову "полячку", якщо прийом є але його якість не задовільна то можна пробувати більш крашу антену, наприклад Televes DAT HD 1495
У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?

slavon
21.06.2013, 11:56
boris, Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить. Тоді вже краще GI S Mini взяти - він ХД + "цьоця Шуру" на ньому літає не гірше ніж на Опені С1, ціна питання трохи менше 500 грн.
А що у Вас простенький DVB-T тюнер (надіюсь, що він вирішить цю проблему) коштує так само, як нормальний сателітарний з LAN-ом і рештою прибабахів (той, що вартує купувати для шари)? Тоді я - в перших рядах ваших покупців. ;) Цікавий Ви чоловік прошу пана... Ви як та кубіта , яка хоче одночасно "рибку зісти і на х*й сісти"...:D :D :D

boris
21.06.2013, 11:58
boris, Тоді вже краще GI S Mini взяти - він ХД + "цьоця Шуру" на ньому літає не гірше ніж на Опені С1, ціна питання трохи менше 500 грн.
Цілком справедливо! Але грошей-катма!:cool:

GrayWolf
21.06.2013, 12:03
Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?
Там у мене в кінці речення знак питання, як і у Вас. То що це - запитання, чи відповідь? :)
Це єврейський варіант по українськи - відповідь запитанням на запитання. Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть. Якщо Ви в такому випадку сидите і плачете, то це Ваш вихід з положення. Я віддаю перевагу діїї - пробую вирішити проблему виходячи з існуючих на данний момент умов.

Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить.
Це питання недавно обговорювалось саме зі Славоном. Прийшли до висновку, що гі.но купляти не доцільно. А на добрий у бюджеті кошти не закладені. Крім того ще потрібно, як я вже згадував, трохи "обвісу" + ще одна регулярна місячна платня, нехай навіть 3-5 у.о. Мені це не потрібно, бо крім батьків ніхто взагалі ТБ не дивиться. Питання (підкреслюю) - нащо мені шара при таких розкладах?

boris
21.06.2013, 12:12
Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш.У всіх твоїх дописах нічого конкретного.
То тоді у мене запитання!Що і як транслюють на даний час поляки?Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають,а якщо зі супутнико,то самий простий ресивер SD на 13*,там є відкриті польські канали.Тепер зрозуміли мене?

slavon
21.06.2013, 12:14
Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть. Хочуть дивитися хай збирають гроші !!! Нормальний рес коштує нормальні гроші... Більше тут, як на мене, обговорювати немає що...

GrayWolf
21.06.2013, 12:19
boris,
Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш. - от потішив, так потішив. :D

У всіх твоїх дописах нічого конкретного.
Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?
Суть її в тому, що тесть з тещею жити не можуть без польского єфірного ТБ. - цитата №1 з мого першого посту.

Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають
Я розумію, що даний форум - це не зовсім по темі. Але не знайшов нічого, більш адекватного. Тому прошу - підскажіть, хто що знає, якщо ні - то хоч направте в потрібному напрямку. Наперід вдячний. - цитата №2 з мого першого посту.

"Тщательнее нужно, тщательнее" ©, як кажуть наші північно-східні сусіди, або, перефразовуючи класика, - уважніше читайте запитання. Без образ. :)

GrayWolf
21.06.2013, 12:22
slavon, крайнє прохання, якщо не тяжко, дайте, будь-ласка, відповідь на ось цей мій пост : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

slavon
21.06.2013, 12:32
GrayWolf,Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т (ось тільки не знаю чи транспортний потік в mpeg2 чи 4. У Львові і області приймаэться в деяких місцях, де напрям на передавачі нічого не закриває
В рясне-2 на звичайну сітку без підсилювача показує 21 канал, на трьох каналах 29,48,61
самий сильніший сигнал на 48, самий слабший сигнал на 29(деколи взагалі нема сигналу)Вчора знайомий з районного Миколаєва налаштовував DVB-T2 і випадково просканував пакет польських телеканалів Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV6, Polsat Sport News... Судячи з карти сигнал приймається з Перемишля.

Цікавить інформація від наших форумчан що саме приймається, на яких частотах, сила сигналу?Взято тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.. Прийом буде... З гарантією прийому справа гірша:
1. це далекий і наддалекий прийом
2. немає ніякої грантії що наші 3,14дераси і гандураси не вліплять на сусідньому каналі якийсь 100-200Вт Т2 передавач і як наслідок прийом польських каналів стане неможливим...

boris
21.06.2013, 12:35
І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?
Це потрібно у поляків питати а не тут.

Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.
А людина права!Пів дня.

GrayWolf
21.06.2013, 12:51
slavon,
Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т
- це чудово, дякую за конкретику.

Взято тут - спасибі, я там все перечитав, але там не було нічого конкретного.

Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.. - всього лишень 2-й пост. ;) Вибачте, якщо це було так тяжко. :)

З гарантією прийому справа гірша - якби це Ви передавали :) , та ще й за гроші ... А так, якої гарантіїї я можу від Вас вимагати. Дякую за підказку, потрібно буде десь позичити і спробувати. Якщо піде, то купити.

Велике дякую за конкретні відповіді. Я думаю, багатьох "звичайних" людей (не спеціалістів) вони також цікавлять. Мені, як завжди, це допомогло розібратись в ситуації.

boris,
Це потрібно у поляків питати а не тут.
Борисе, це, якщо живеш в Умані, то потрібно поляків питати. А у нас, у Львові, половина місцевих - поляки, а друга половина мають родичів, знайомих, чи через день самі їздять в Польщу. :)

slavon
21.06.2013, 13:01
А у нас, у Львові, Де Ти приблизно живеш у Львові ??? Напрям на кордон (з піденого-заходу до північного-заходу) відкритий ???

boris
21.06.2013, 13:06
Борисе, це, якщо живеш в Умані, то потрібно поляків питати
У нас в Умані 32% населення поляки.Є величезний діючий костел.Я налагоджував багатьом полякам Умані на супутник 13*,щоб приймали польською мовою і ніхто не переймався як,чим і на що приймати польські канали.

GrayWolf
21.06.2013, 13:09
slavon, В Рудно, в одній з найвищих точок. Поруч нічого високого немає, горизонт в усі боки відкритий, антени стоять на висоті ~ 15 метрів над землею. Є лишень санаторій від залізниці, в якому понатикано тарілок в усі боки, і який, по-моєму, випромінює більше, ніж приймає. Але він десь за півкілометра.

slavon
21.06.2013, 13:11
GrayWolf,пробуй...

GrayWolf
21.06.2013, 13:11
У нас в Умані 32% населення поляки.Є величезний діючий костел.Я налагоджував багатьом полякам Умані на супутник 13*,щоб приймали польською мовою і ніхто не переймався як,чим і на що приймати польські канали.
От би і відповів по темі. Ну не хочу я "Шуру". Мені це фінансово не вигідно. Що не зрозуміло? А про поляків - я нікого не збирався ображати - є, то й є. Може он у нас Славон поляк, то я його й питаю, згідно твоєї поради. ;)

GrayWolf
21.06.2013, 13:13
slavon,
GrayWolf,пробуй... Дякую! :D

boris
21.06.2013, 13:14
нас Славон поляк
А ми із ним гонорові поляки!!!dresmille:D

slavon
21.06.2013, 13:17
GrayWolf, Мені це фінансово не вигідно. Що не зрозуміло? А про поляків - я нікого не збирався ображати - є, то й є. шо не вигідно - за 3-5 баків/міс можна дивитися практично весь горизонт - починаючи від москалів з 85Е і до екстри на 4W...
Може он у нас Славон поляк, то я його й питаю, згідно твоєї поради. ;) ні, Славон , за національністю українець...

boris
21.06.2013, 13:19
за національністю українець.;););)dresmille

felix
21.06.2013, 14:03
Хлопці вирішив спитати про Т2 маю такий телевізор UE32ES5507 (з Т2) чи можна приймати на кімнатну антену (є на радіобазарі антени Т2 по 80 гр) без блока живлення? відстань до Високого Замку приблизно 6-8 км. і про польське Т2 . для прийому їхніх каналів потрібно зовнішню антену (відстань до Перемишля -80 км)?

hcet
21.06.2013, 14:50
GrayWolf, Перевірити чи є сигнал DVB-T, наприклад з Перемишля, можна тут
Польський аналог передавався з силою 100kW, а цифра - лише 20kW, тому прийом можливий тільки в 20-25км від передавача. Але пробуйте на антену з підсилювачем(не сітку): Перемишль - Mux 3, 24k, 498 MHz, H, 20 kW (TVP1, TVP HISTORIA, TVP INFO, TVP KULTURA, TVP POLONIA, TVP2 HD, TVP ROZRYWKA), Mux 1, 48k, 690 MHz, H, 20 kW (TVP1 HD, TVP2, ESKA TV, POLO TV, TTV, ATM ROZRYWKA), Mux 2, 59k, 778 MHz, H, 20 kW (POLSAT, TVN, TVN7, PULS,PULS2 POLSAT SPORT NEWS, 4, 6). Тюнер DVB-T, стандарт MPEG4 найдешевший в Польщі 100 злотих.

GrayWolf
21.06.2013, 21:12
hcet, Щиро дякую за вичерпну відповідь. В одному абзаці більше інформаціїї, ніж на останніх двох сторінках (за виключенням Славона :) ). Виникло кілька додаткових питань:
1.По карті я живу в жовтій зоні (25-42 %%). Чи можливий тут прийом?
2.Судячи по карті Любашув і Томашув Любельськи є ближче до мене. Чи є там передавачі? Просто не зміг розібратись, як це глянути.
3.Хлопці тут не радили брати для перегляду польського ТБ "наші" DVB-T2 тюнера. Чи вони усі такі паршиві, чи є все-таки якісь достойні моделі? І чи будуть вони "розуміти" польське DVB-T?

slavon, ні, Славон , за національністю українець...
Я знаю. Соррі. Це був жарт. ukrprof dresmille

hmura
21.06.2013, 21:17
Паршиві не паршиві , а "розуміти" польське DVB-T будуть 100 %

slavon
21.06.2013, 23:21
3.Хлопці тут не радили брати для перегляду польського ТБ "наші" DVB-T2 тюнера. Чи вони усі такі паршиві, чи є все-таки якісь достойні моделі? І чи будуть вони "розуміти" польське DVB-T? Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])представлені аж 6 моделей ресіверів для гандураського заклоаченого Т2. З 6 моделей я особисто тримав в руках 3 перших, інші 3 мені не попадали. З 3 перших тільки Trimax TR-2012HD ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) має позитивні відгуки і мінімум нарікань. Strong 8500 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])по моєму вже не продається, а в Strong 8502 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) дохнуть як мухи - злітає ПЗ у флеш, підйом J-Tag не можливий - кожен екземпляр ПЗ прив'язаний до серійного номеру проца.
Є ще деякі нюанси - ресівери від Зеко-буду -це "вертикальні" провайдерські пристрої і не має гарантії що стороні мульти-коплекси, скажемо польські, будуть на них працювати вічно. + зважаючи на ціни того металолому я б радив не брати жодного.

GrayWolf
22.06.2013, 00:06
slavon,
зважаючи на ціни того металолому я б радив не брати жодного.
Згоден з кожним словом. Просто подумав, якщо брати батькам тюнер, то при ціні в 250-300 грн (як тут казали - мінімум 100 zl) за звиклий Т можливо ліпше взяти наш гівняний Т2 і мати спокій на майбутнє, коли наші "відріжуть" аналог. Та й поляки, я так зрозумів, вже теж прямують до Т2.

hmura,
Паршиві не паршиві , а "розуміти" польське DVB-T будут
Спасибі за інфу.

Yaro
22.06.2013, 09:29
підйом J-Tag не можливий - кожен екземпляр ПЗ прив'язаний до серійного номеру проца.
Звідки така точна інформація? І чи реально воно так і є? Питаю не просто з цікавості.

slavon
22.06.2013, 09:51
Yaro, Так казав мені один наш спільний друг і знайомий під ніком Астрономі з паралельного форуму. У них в районному центрі того металолому понабирали неміряно, ось вони тепер дохнуть як мухи... Він їх відправляє по гарантії в Киев...

kreshnot
22.06.2013, 11:38
Звідки така точна інформація? І чи реально воно так і є? Питаю не просто з цікавості.

На всі 100% сказати не можу,але є інфа- що привязки проца до флеші нема.
Yaro,деякі тюнери ,після прошиви флеші працюють ,деякі ні.Є думки що брак проців

hcet
22.06.2013, 14:55
GrayWolf, покупка тюнера в Польщі буде вигідною лише за 100% гарантії прийому їхнього цифрового тб. Якщо не буде сигналу з Польщі, то тюнер Т2 можливо))) прийматиме цифру зі Львова. Для вас найближчим передавачем буде Zamosc (Tarnawatka): Mux 1, 50k, 706 MHz, H, 50 kW ; Mux 2, 53k, 730 MHz, H, 50 kW; Mux 3, 36k, 594 MHz, H, 50 kW[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] тут сигнал буде кращим, ніж з Перемишля. Як пишуть поляки, в Сокалі (65 км) всі 3 MUX-и приймаються.

GrayWolf
22.06.2013, 16:46
hcet,
покупка тюнера в Польщі буде вигідною лише за 100% гарантії прийому їхнього цифрового тб
Зрозумів.

Для вас найближчим передавачем буде Zamosc (Tarnawatka):
Так, я подивився, у мене впевнена жовта зона, майже як у Сокалі, тільки далі від Замосця.
Я правильно зрозумів, поляки не кодують сигнал, так як це зробили наші?

Zhora15
22.06.2013, 19:13
hcet,
В мене знайомий питав чи буде у Львові тянути польська цифра,що скажеш? І твої посилання ніфіга в мене не відкриваються

GrayWolf
22.06.2013, 19:39
Zhora15,
І твої посилання ніфіга в мене не відкриваються
Підправ в адресній строці, там лишнє [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] вискакує :

при чому в адресній строці воно приймає вигляд :

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] , а має бути :

hcet
22.06.2013, 19:47
hcet,
В мене знайомий питав чи буде у Львові тянути польська цифра,що скажеш? І твої посилання ніфіга в мене не відкриваються

Якщо йшов аналог, то можна пробувати ловити і цифру. Але я думаю, що надійніше купити польську картку TNK Smart Hd, раз поповнити і майже всі канали dvbt рік дивитись безплатно. Але потрібен HD тюнер зі слотом CI.
GrayWolf, 3 MUX-и не кодуються, наступні будуть платними, але то ще в планах.

Zhora15
22.06.2013, 19:47
GrayWolf,

Так що не можна по людськи посилання дати,дякую,але я вже сам допер)))))

що надійніше купити польську картку TNK Smart Hd
Без польського паспорта її вже хрєн купиш.... Я цей варіант сам знаю....

GrayWolf
22.06.2013, 22:48
Zhora15,
Так що не можна по людськи посилання дати,дякую,але я вже сам допер)))))
Так то не я давав. Які претензіїї? Отак зроби людині добре діло, а тебе, замість дякую, - ще й насварять. :(

Без польського паспорта її вже хрєн купиш....
Капець. А що, полякам не все-рівно, хто дивиться їхнє ТБ? Чи вони там вночі розповідають страшні державні таємниці? Оце дурка, а я думав, лише у нас ідіот на ідіоті...

Zhora15
23.06.2013, 05:44
Отак зроби людині добре діло, а тебе, замість дякую, - ще й насварять.
Так я не тобі це писав,а автору посилань [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

GrayWolf,
Якщо ти при грошах,то можеш зробити тещі "Подарунок" ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

GrayWolf
23.06.2013, 14:37
Zhora15, Якщо ти при грошах,то можеш зробити тещі "Подарунок"
Та ну тебе. Тут за такі гроші можна дійсно з нуля купити все необхідне і підключити шару. Ще й лишиться на півроку "абонплати". :D

Zhora15
23.06.2013, 20:49
GrayWolf,
Так в чому проблема? Ти зразу подібне пропонували.... А нарахунок шари,я скажу так на демпінгових серверах ну дуже не стабільно поляки працюють,тай на прямих теж не вищий клас плюс 40грн в місяць,теща явно по голові не погладить ,хіба відпрацюєш))))

Та ну тебе
І підбирай слова тамбовський .....

Все вас мля не влаштовує,хочете і рибку і нах.....

GrayWolf
23.06.2013, 23:21
Zhora15, читай уважніше, писав же, грошей мало, потрібно вирішити найдешевшим способом. А ти щось собі придумав, сам собі порадив, а адресуєш це мені. Ще й ображаєшся, що я неправильно реагую. А вирази "та ну тебе" і "пішов ти" - це дві різних речі. Перший означає дружнє "ти не правий, читай перший пост" а другий хочется сказати після останнього твого поста. Вибачай.

Zhora15
24.06.2013, 05:28
GrayWolf,

Самий дешевий ,то каскад за 1,5$ в місяць і сам ти "та ну тебе"[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Неоражайся,але зараз такий час ,хочеш дивитися-плати!!! І пора до цього привикати!!!!

anatolii2727
24.06.2013, 15:02
Чогось не можу знайты шару на Экстру з похвилинною оплатою. Хто знає, поділіться?

slavon
24.06.2013, 15:34
anatolii2727, друже , по моєму, ти оборзів конкретно - шара на Екстру коштує аж 1 бакс на місяць, а Ти ще хочеш з похвилинною... :D

Sat-eXplorer
24.06.2013, 15:39
Для особливо "жадібних" клієнтів існують сервери, де можна ставити ТВ паузу на шаринг, якщо телевізор вимкнений...

arki
24.06.2013, 15:54
Чогось не можу знайты шару на Экстру з похвилинною оплатою. Хто знає, поділіться?
завітайте на "форум тети Шуры" там і абонплата і поключова оплата, як забажаете.

Korpahec
24.06.2013, 16:04
Всім привіт! Скажіть будьласка а ХАСТЛЕР ДОРСЕЛ переходить на другу частоту і кидають и HD. Читав таке на іншому форумі!:cool:

slavon
24.06.2013, 19:00
Korpahec Так цитату з того форуму треба було виложити , бо екстрасенсів на форумі немає, їх поява найближчий час на форумі не педбачається, а того добра на кшталт ХАСТЛЕР ДОРСЕЛ на горизонті також є багато...

Zhora15
24.06.2013, 19:18
Korpahec,
А біжучу стрічку на каналі Хастлер не бачив?????? Так переходять,в DVB-S2

arki
04.07.2013, 14:13
Привіт всім! Один мій приятель стверджує що радіоканал "радіо Динамо" є на супутнику, я відповів що такого не чув і зайшовши на їх оф. сайт теж такої інформації не знайшов, лише те що можна слухати в онлайні. Чи дійсно він десь є на супутнику?

slavon
04.07.2013, 14:16
Один мій приятель стверджує що радіоканал "радіо Динамо" є на супутнику, Зтверджувати, себто 3,14здіти, можна все що завгодно. Раз він так зтверджує то нехай дасть параметри цього сервісу на супутнику...

arki
04.07.2013, 15:03
Вчора стався у мене доволі цікавий випадок. Знайомий попросив подивитися його тарілки бо каже є проблеми "немеє сигналу". Ситуація в нього така, в нього два телевізори і три тарілки, для дружини і для його. Дружина дивиться 75е+ звичайного гориновича але на 5е стоїть твін, один виход на її дайсик, другий на його. Він дивиться 36е+ 5е(від твіна). Тарілки на відстані 130-150см одна від одної. Проблема така, дружина його дивитьса 5е в нього теж працюе 36е, 5е, але достатньо дружині увімкнути 4е,13е або взагалі вимкнути тв з мережі в нього одразу ж пропадає сигнал на 5е і то зявиться то пропаде на 36е. Думка в мене така, придеться замінить йому твіна в першу чергу ну і напевно на 36е кругового конвектора, адже він в нього ще й конфліктує з трансом 10759/Н/30000 Амос (він вмикає 36е- в дружини пропадає сигнал на ICTV, STB... Трохи вчора "погрався" з дайсиками і їх портами- результату не дало.

slavon
04.07.2013, 15:11
Нема там нічого цікавого... Судячи з усього непрофесійна робота та дешеві комплектуючі ...
36Е однозначно виносити подалі від горинича. Як мінімум на горинич ставити нормальні фірмові квадро конвертори...

Іван86
04.07.2013, 20:34
Доброго вечора. Таке питання. Хочу купити джитаг. Так як час від часу прошиваю ресівери (поки проблем не було і краще щоб і далі не було), краще мати цю річ. Бачив тут продають. Хотів запитати: один джитаг (одна і та сама сжема) підходить до всіх ресіверав (наприклад глобо 4100С, 3000-6100 і.тд, Аріоноподібних, Опенбокс Х800, х810 іт.п.), чи для кожного своя схема? І де купити, повторюся бачив тут продавали, де не знайшов. І який краще. І я так розумію, що з перехідника USB на LPT порт діла не буде, треба на комп з рідним ЛПТ, правильно?

arki
04.07.2013, 20:38
Доброго вечора. Таке питання. Хочу купити джитаг

питання підтримую, теж цікавить ця цяцька:rolleyes:

Yaro
04.07.2013, 20:52
Хлопаки, погано ви шукали. Пишіть мені в лічку, і давайте марку процесора чи хоч ресівера/ресіверів, під котрі ви хочете ті ЖТАГи...

Yaro
04.07.2013, 20:54
І я так розумію, що з перехідника USB на LPT порт діла не буде, треба на комп з рідним ЛПТ, правильно?
Правильно. Абсолютно так. Перевірено.

sat-prof
04.07.2013, 20:56
Іван86, практично для кожного своя!(по крайні мірі фішка підключення)

Yaro
04.07.2013, 21:03
Для проца типу 5518 (Опенбокс 8хх) - своє підключення ЛПТ-порту, для 3329С - своє. Вихідні розйоми теж різні...комутація переключателем ЛПТ-порту - слабка ланка, ламається на раз. Тому - окремі плати.

Іван86
04.07.2013, 21:17
практично для кожного своя!
ну а ось наприклад глобіки-ортони 4100с і глобіки 3000-6100 одним і тим самим чи треба різні?

sat-prof
04.07.2013, 21:20
Іван86, звісно що різним!
Для чого вам JTAG дял Глобо його убити не можна софтово!

Іван86
04.07.2013, 21:26
а ось наприклад в аріонів і глобо процесор ST5518, то їх одним джитагом чи різними?

slavon
04.07.2013, 21:34
Іван86, Ні, їх є декілька типів...
Одним з основних спеців по J-Tag, у нас на форумі, є користувач під ніком Yaro...

Іван86
04.07.2013, 21:34
Для чого вам JTAG дял Глобо його убити не можна софтово
а якщо під час прошивки при прожиге флеши світло пропаде?

Одним з основних спеців по J-Tag, у нас на форумі, є користувач під ніком Yaro
зрозумів, дякую. не скажете, а є тут якась тема де продають ті джитаги, щоб подивитись що по чому?

slavon
04.07.2013, 21:50
Іван86, dresmilleТаке враження що Ви перший раз на форумі...
Напишіть чоловіку в ПВ, а краще в ПП...

sat-prof
05.07.2013, 00:08
Та не так часто вони пригаджуються як здається!
Маю всіх типів та більше року нічого не піднімав!
Не убєш нічого якщо голова на плечох!

Yaro
05.07.2013, 12:37
Напишіть чоловіку в ПВ, а краще в ПП...
Раз написали та й вже ніц не треба. Пусті балачки, так, мозги попарити. Форумний піар :o

Іван86
05.07.2013, 12:51
Не убєш нічого якщо голова на плечох!
воно то так, але як на зло світло при прожиге флеші може пропасти, і тоді трудно:confused:

Пусті балачки, так, мозги попарити.
заказав

D-Misha
05.07.2013, 13:21
Іван86 після того як я вбив пару тюнерів, я захопився ЖТАгами. Дістав плату з ЛПТ портом, накупив ЖТАгів у Varo по 100гр за шт, але з часом відказався від цієї затії. ЖТАги подарував, а ЛПТ плата ще є .На даний час, я не вбив ще ніодного тюнера і вам того бажаю, якщо з розумом ставитися до цього питання. На рахунок виключення світла, купіть собі нормальний УПС і не буде страха що вбєте тюнер..PS:Забув, ще треба спеціальний шнур...60-80гр в ціні.

slavon
05.07.2013, 13:28
D-Misha, Все правельно Ви пишете...
Я за 7 років вбив 2 тюнера які прошивав ообисто: один, років зо 3 назад, Опен Ф300 - залив "підправлену прошивку від Х800" (вже не пам'ятаю для чого було треба), виявилася від Х820.
другий, десь на початку 2013, Жлобо 4100С - тихо помер під час прошивки, J-Tag не поміг, помогла заміна мамки...
Хоча інколи приносять тюнера після "майстрів" - піднімаю J-Tagом

Іван86
05.07.2013, 13:46
ще треба спеціальний шнур...60-80гр в ціні.
який шнур? я був так зрозумів, що джитаг втикнув в лпт порт, з вихідного розйома джитага на розйом ресівера. чи я помилився?

slavon
05.07.2013, 13:49
Іван86, який шнур? Судячи з усього LPTtoLPT

Yaro
05.07.2013, 19:18
Іван86, Судячи з усього LPTtoLPT

Ну так, тьозка, типу ПАПА-ПАПА.dresmille

Vasja1805
06.07.2013, 16:37
Доброго дня. Підкажіть де на форумі можна почитати про 36 градус для Globo 4100C.Два часа шукаю неможу знайти. Колись читав , що можна дивитися до 50 каналів.:confused:

slavon
06.07.2013, 17:14
Vasja1805, Судячи з усього мова йде про пакет 3К на ЕМУ (4 DVB-S TP na EMU ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]))
Cофт шукай у відповідній темі...

arki
11.07.2013, 21:17
Незнаю чому але неможу вивантажить жодного файла тут на форумі софти, списки каналів тощо, вивантажує дуже довго, врешті решт надоїдає чекати...:confused:
Можливо що користуюсь малошвідкісним жпрс, хоча ж той самий файл(софт та ін) скажімо розміром 4мбт, завантажує за пару хв ....

slavon чого воно так?

kreshnot
11.07.2013, 21:23
arki, спробуй через яндекс-браузер

kreshnot
11.07.2013, 21:32
Підкажіть хто знає.Чи можно перевести JPG,PDF,PNG у LAY?

kreshnot
11.07.2013, 21:57
Чи можно перевести JPG,PDF,PNG у LAY?
Yaro,може ти підкажеш?

Yaro
11.07.2013, 22:00
Наскільки я знаю, то ні. Треба малювати самому, або мати файли з іншим розширенням, декотрі інші подібні до СпрінтЛейаут програми вміють бачити чужий формат. Я в цьому не дуже, так, колись балувався.

kreshnot
11.07.2013, 22:03
Так і думав,бо перелопатив в інеті богато а толку ніякого.

Yaro
12.07.2013, 08:44
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - Андрію, тут глянь.

kreshnot
12.07.2013, 09:21
дякую,зараз подивлюсь

arki
16.07.2013, 22:03
Вчора стався у мене доволі цікавий випадок. Знайомий попросив подивитися його тарілки бо каже є проблеми "немеє сигналу". Ситуація в нього така, в нього два телевізори і три тарілки, для дружини і для його. Дружина дивиться 75е+ звичайного гориновича але на 5е стоїть твін, один виход на її дайсик, другий на його. Він дивиться 36е+ 5е(від твіна). Тарілки на відстані 130-150см одна від одної. Проблема така, дружина його дивитьса 5е в нього теж працюе 36е, 5е, але достатньо дружині увімкнути 4е,13е або взагалі вимкнути тв з мережі в нього одразу ж пропадає сигнал на 5е і то зявиться то пропаде на 36е. Думка в мене така, придеться замінить йому твіна в першу чергу ну і напевно на 36е кругового конвектора, адже він в нього ще й конфліктує з трансом 10759/Н/30000 Амос (він вмикає 36е- в дружини пропадає сигнал на ICTV, STB... Трохи вчора "погрався" з дайсиками і їх портами- результату не дало.

Як я вирішив цю проблему:
1. Замість того щоб перенести подалі від "горинича" тарілку на 36е(адже там не було вдалого місця), я просто змінив конвектор на саморобний з вставленою пластинкою(десь читав що не контактує).
2. Старий проблемний твін(євроскупердяй) змінив на фірмовий квадро.

hmura
17.07.2013, 17:36
Другий варіант обмотати конвертор нтвшний фольгою допомагае пробував особисто !

Іван86
17.07.2013, 20:31
Всім добрий вечір. скажіть будь-ласка, де можна купити мікросхеми 74HC244N для джитага. Де не шукаю, всюди або нема в наличии або під заказ на пару тижнів. В радіомаркеті і чп ворон також немає. Джитаг для 3329С купив у YARO, хочу попробувати сам зробити для STI5518

kreshnot
17.07.2013, 21:16
Став таку 74HCT245N(74HC245N) ,схема включення тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Іван86
17.07.2013, 23:00
Став таку 74HCT245N
шукав, також не густо... а схема складніша, деталей більше. до речі, як називається розйом, який в ортон 4100с під джитаг? не можу найти похожого. точніше штекер який туда сунути

kreshnot
17.07.2013, 23:21
Іван86, та схема під Jtag на STi5518 не піде,інше підключення до LPT.Звідти брати тільки підключення микросхемі ,яка відрізняється деяким підключенням pin.Все інше брати з Jtag-а для STi5518

kreshnot
18.07.2013, 00:04
Іван86, Прочитай ПП

Mar1k
18.07.2013, 22:32
Підскажіть чи можливо замінити лоадер 2.89 на HUMAX va-fox,чи взагалі таке можливо?

slavon
18.07.2013, 22:58
Mar1k, не знаю може можна..., питання навіщо це робити ??? Ця модель тюнерів доволі древня і як на мене вже віджила своє...

Mar1k
18.07.2013, 23:02
Я розумію що це не доцільно робити просто він вмене стоить на роботі,а за свої кошти купляти другий не хочиться,а на радіоринку не знаю чи таке зроблять!

arki
19.07.2013, 20:41
Цікавий випадок :)
Є у нас один майстер котрий постійно скаржиться що в нього крадуть дампи а ще додає що більше красти не будуть... Так от, ті реси що він "ремонтує" БЖ не зливають дамп, списки каналів, ключі. Такий приклад, сьогодні принесли такий рес стартрек 550д (клон жлобо 4-5тис) що він колись ремонтував, мені щоб прошив, залив я в нього дамп, потім вже з пулта додав нові канали та пару ключів і вирішив злити цей дамп собі на комп для подальшого застосування. Але коли почав вивантажувати то процес дійшов до 60-80% і зупинився, теж саме відбувається і з списками каналів та ключів. І це вже не перший випадок прошивки тих тюнерів що ремонтує та людина(завантажується добре, вивантажуватися не хоче). Чи то і вправду ставить якісь кондюки в БЖ, чи то що желізо вже відживше і ємкості в БЖ підсохші...:eek:

slavon
19.07.2013, 20:45
arki,Скоріш за все кондюки в БЖ на тому ресі вже підсохші...

arki
19.07.2013, 20:48
slavon, скоріш за все але завжди в тих ресах що він ремонтує

kreshnot
19.07.2013, 21:38
arki,БЖ там нідочого.Думаю що занижуе напругу по порту RS232 по стороні вивантаження

arki
19.07.2013, 22:28
arki,БЖ там нідочого.Думаю що занижуе напругу по порту RS232 по стороні вивантаження
тобто RS232 расивера?

svovka
19.07.2013, 22:30
arki, Маючи в руках такий рес попробуй з реса на рес,як не піде то точно щось робить.

arki
19.07.2013, 22:42
arki, попробуй з реса на рес,як не піде то точно щось робить.
не йде з реса на рес, ще раніш пребував

svovka
19.07.2013, 22:46
значит пора йому зробити зауваження ,мягко виражаючись:mad:

ivantsiura
29.07.2013, 22:17
Маю модем d-link dsl 2600u після прошивки на нову версію програми модем не відкликається по ip 192.168.1.1 і його не можна налаштувати... Може хто знає що робити?

slavon
29.07.2013, 22:34
Пробувати підключитися 192.168.0.1 , якщо не піде ресет на заводські
І у самому кінці J-Tag

ivantsiura
29.07.2013, 22:47
Довге нажаття кнопки ресет допомогла, веб інтерфейс знову з'явився!

Zhora15
29.07.2013, 23:42
ivantsiura,
Попробуй взнати через команду ipconfig.... Або перегрузи роутер з мережі!!!

slavon
29.07.2013, 23:44
ivantsiura, Це як ??? Кнопка ресет схована в середені, є тільки отвір для скидання модему голкою..
Якщо нет процює, на ПК запустіть командний рядок - пуск/виконати/cmd
У вікні cmd наберіть команду
ipconfig /all
усе що видасть команда виложіть у цій темі...

Korpahec
31.07.2013, 17:23
Всім доброго дня! Піскажіть хто знає де можна купити ланкобокс для шарінгу умене пока рес Х-820 користувавсь мобілкою та вона накрилась. Порадаили купити таке! Подякував наразі!:):):)

sat-prof
31.07.2013, 17:33
Korpahec, десь по форумах бо нивих давно не бачив!
Кембріджі та Lan com бокси не мають майбутнього!
Раджу вам купити рес з ланом, наприклад б/у дрімбокс 500 250-300грн б/у !(так і менше глюків як на мене)

slavon
31.07.2013, 19:03
Korpahec, Раджу відразу брати нормальний ХД рес з Linux на борту, як мінімум GI S8120, все решта є у відповідній темі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])...

Іван86
04.08.2013, 12:52
Всім доброго дня. Скажіть будь-ласка, канали дорчел і хастлер ще працюють на астрі 19,2е? Якщо так, то приблизно доки будуть працювати (якщо є така інформаціія).

VADYA777
04.08.2013, 13:02
канали дорчел і хастлер ще працюють на астрі 19,2е? Якщо так, то приблизно доки будуть працювати

Працюють100%,кажуть що до кінця серпня-точної інф.немає.Доти-поки не вимкнуть!!!

slavon
04.08.2013, 13:03
Іван86,Так працюють і ще будуть працювати доки не вирубають на цих каналaх CW, а це приблизно до вересня 2013 р.

Іван86
04.08.2013, 13:08
Працюють100%
А ключ не підкажете? Або прошивку для 4100С з цими каналами на 19,2е.

D-Misha
04.08.2013, 13:13
А ключ не підкажете? Або прошивку для 4100С з цими каналами на 19,2е.Дивіться тут:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Іван86
05.08.2013, 22:22
Всім добрий вечір. Вводив сьгодні другу ключ на хастлери на 19.2 в 4100c, діло не увінчалось успіхом. А вот яка проблема. Ввів ID 0d 05, provide 000010 і сам ключ (написав би який але не знаю як приховати, відкрито не ризикнув). І ось що виходить. Сам ключ складаеться з 18 пар чисел, а ресівер дає вводити лише 16. Як ввести той ключ, чи може я не той ключ вводив

slavon
05.08.2013, 22:31
ключі тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) пост #12 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Іван86
05.08.2013, 22:51
ключі
в мене був якийсь лівий ключ. були лишні 4 цифри. завтра попробую. дякую

sanela
08.08.2013, 21:33
Доброго вечора панове, підскажіть будь-ласка чи можна дивитися фільми з флешки на GI S 8120.

boris
08.08.2013, 22:02
sanela, Ну ти,друже і видав,а що,хіба вже заборонили????tvsat-prof

sanela
08.08.2013, 22:04
sanela, Ну ти,друже і видав,а що,хіба вже заборонили????tvsat-prof
Не зрозумів.

boris
08.08.2013, 22:05
sanela, Я також не зрозумів:eek:

sanela
08.08.2013, 22:13
А що саме не зрозумілого в мому питані ?

boris
08.08.2013, 22:16
sanela, У тебе є флешка із любим фільмом?Якщо є,то постав у рес і включи.Дуже прекрасно буде показувати,даже краще чим із канала.Я так дивлюсь фільми.

sanela
08.08.2013, 22:21
Так би й зразу сказали, а то щось зайшли з другої сторони. щось з першої спроби в мене так не получилось тій вирішив запитати.

Іван86
08.08.2013, 22:24
Доброго вечора панове, підскажіть будь-ласка чи можна дивитися фільми з флешки на GI S 8120.
Авжеж. Я так і живлюсь. З матрьошками правда лотерея повезе не повезе (і плюс якщо телік 4:3 то матрьошки не всі ідуть в правильному співвідношенні сторін, розтягує тупо на весь екран). З AVI на скільки памятаю за півроку тільки один не пішов

boris
08.08.2013, 22:27
Що саме не получилось?

sanela
08.08.2013, 22:29
Все, дякую, розібрався.

Vasja1805
09.08.2013, 16:52
Привіт, не можу настрояти на globo4100c,36 градус, настроював на каналі союз, сигнал спіймав, але канал не показує. Може хтось підкаже як настрояти, можливо, щось потрібно включити в тюнері?

Zhora15
09.08.2013, 18:46
Vasja1805,
Має бути конвертор кругової поляризації,і виставтенно 9750/10750

Vasja1805
09.08.2013, 22:00
Zhora15, Конвектор кругової поляризації, стоїть, а виставляти 9750/10750 , потрібно в універсальний, чи в "пользоватіль"?

slavon
09.08.2013, 22:08
Vasja1805,Не має значення , головне що б було 10750...

D-Misha
10.08.2013, 20:22
Хочу купити стрілочний тестер, недорого, для дрібних ремонтів, бо до складніших не дійшов... Користувався стрілочним дешевим YX-1000A,,який недавно здох ...Прошу поради, який купити, щоб відповідав моєму розуму...

sat-prof
10.08.2013, 20:30
D-Misha, стрілочний не купляйте (не буду пояснювати чому) ....цифровий якісь DT9205

D-Misha
10.08.2013, 20:35
D-Misha, стрілочний не купляйте (не буду пояснювати чому) ....цифровий якісь DT9205Ростислав, а є такі недорогі ,бо думаю на тому тижни поїхати в Франківськ. Дай пораду, який (то він і є DT9205 )

sat-prof
10.08.2013, 20:47
D-Misha, та такий [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ціна десь 40-60грн...але він того варта! (тільки дивіться бо бувають різної якості)
Тільки при покупці окремо щупи купіть собі...ну або зробіть самі!

kreshnot
10.08.2013, 20:49
D-Misha, одного цифрового замало,треба і стрілочний ,але не Made in China.

svidrak
10.08.2013, 20:54
D-Misha,в франківську біля пяного базару є в підвалі магазинчик там є 2 магазина сучасні диталі і радіаньські в нових можна підібрати щось)но ліпше купити дишевий дт 830 набагато удобніший ніж стрілочний
Ростік дт 9205 в нас дишевше 100 ненайдеш тіки в мене в надвірні був ранше по 80)
но зато хороший тестер в мене 3 рік но спалив по неуважності амперметр зара хочу собі купити поліпше грн за 300

D-Misha
10.08.2013, 21:00
D-Misha, одного цифрового замало,треба і стрілочний ,але не Made in China.Такий ціфровий мені по кишені, а який стрілочний, недорогий? В яку ціну?

svidrak
10.08.2013, 21:11
D-Misha а він вам потрібен? Він рідко використовуватиметься і в франківську тяжко шось нормальне стрілочне найти) та і перивага стрілочного тіки при провірці конденсаторів (як за швидко стрілка біжить)і з транзисторами є там плюс но невиликийй як на мене то цифровий заміняє на всі 100 і його вистачає

D-Misha
10.08.2013, 21:18
D-Misha а він вам потрібен? Він рідко використовуватиметься і в франківську тяжко шось нормальне стрілочне найти) та і перивага стрілочного тіки при провірці конденсаторів (як за швидко стрілка біжить)і з транзисторами є там плюс но невиликийй як на мене то цифровий заміняє на всі 100 і його вистачаєПрислухаюся до ваших порад, думаю, що на мій вік стане дт 830 ...

sat-prof
10.08.2013, 21:18
D-Misha, вимірювач ємності у вас є?

D-Misha
10.08.2013, 21:20
D-Misha, вимірювач ємності у вас є?Читав тут на форумі, про саморобний. Не завадило би ..

svidrak
10.08.2013, 21:29
Читав тут на форумі, про саморобний. Не завадило би ..

Ну Так в 9202 є вимірювач ємкості до 200 мікрофарад правда тіки виводні конденсатори мож міряти шоб смд міряти тре робити саморобний перехідник
А саморобний можна зробити якшо можете смд диталькі мікроконтролери паяти)

D-Misha
10.08.2013, 21:37
Ну Так в 9202 є вимірювач ємкості до 200 мікрофарад правда тіки виводні конденсатори мож міряти шоб смд міряти тре робити саморобний перехідник
А саморобний можна зробити якшо можете смд диталькі мікроконтролери паяти)Такий варіант відпадає. Може хто підкине готовий, я куплю..

kreshnot
10.08.2013, 21:40
D-Misha а він вам потрібен? Він рідко використовуватиметься і в франківську тяжко шось нормальне стрілочне найти) та і перивага стрілочного тіки при провірці конденсаторів (як за швидко стрілка біжить)і з транзисторами є там плюс но невиликийй як на мене то цифровий заміняє на всі 100 і його вистачає
Тут ти не правий,вже 35 років користуюсь стрілочним і не збираюся викидувати.Цифровим міряю тільки резистори і напругу,все інше стрілочним тестером,напругу теж міряю спочатку стрілочним.
Пояснювати небуду в чому перевага стрілочного.
Можно купити стрілочний ще зроблений у СССР.Краще узяти з дзеркальною шкалою але без захисту від перенапруги(бо будуть випіндрони),або Ц20.

sat-prof
10.08.2013, 21:40
Тільки ємність?Чи і ESR?
Якщо тільки ємність то я вам блище до зими зроблю...тільки дисплей купите! (грошей нетреба)

kreshnot
10.08.2013, 21:44
D-Misha, вимірювач ємності у вас є?

Можно купити готовий ,брав DM-6013L(китай) за 80гр.

D-Misha
10.08.2013, 21:48
Якщо тільки ємність то я вам блище до зими зроблю...тільки дисплей купите! (грошей нетреба)Навіть не знаю що і відповісти...

Можно купити готовий ,брав DM-6013L(китай) за 80гр.
Краще вже,купити готовий..

svidrak
10.08.2013, 21:49
Можна робити в виді пінцета буде міряти ємність індуктивність и ще пару характеристик мож зробити з екраном від телифона чи заводськими екранами або через підключеня до пк,
Сам теж міг би зробити но зараз я роблю дозиметр і чекаю паяльну маску для плат ,буду робити плати на паяльну станцію (домашня копія люкей )тіки поліпша китайки
kreshnot,якщо неважко опишіть в двох словах (просто я студент і знаю те що нам директор розказував по стрілочних)сам користуюсь тільки цифровими
DM-6013L бачив в магазині подібний тоді 150 коштував в нас
P.S_у франківську за ц20 в магазині загнуть дорожче цим за цифровик...

D-Misha
10.08.2013, 21:50
Кваліфіковані поради мене втішили, є з чого вибирати.;)

korneef
10.08.2013, 22:18
Кваліфіковані поради мене втішили, є з чого вибирати.;)
Я користуюсь Ц4315 супер для полупроводників, і ще є кітаець до 200мкф с частотоміром і пріставка осцілоскоп до компа. Саме більш це користуюсь Ц4315, нажаль немає ТЛ кто пам"ятає.

kreshnot
10.08.2013, 23:19
P.S_у франківську за ц20 в магазині загнуть дорожче цим за цифровик...
svidrak,якби стрілочні тестери булиб хрінові ,то і ціна булаб дві копійки у базарний день.

якщо неважко опишіть в двох словах

Насамперед, це можливість простежити за короткочасними змінами вимірюваної величини, чого за допомогою цифрового мультіметра зробити не можна, так як йому потрібно певний час для перетворення аналогового сигналу в цифровий з подальшим виведенням результату вимірювання на дисплей.

Nalot
12.08.2013, 16:04
Найшов корисну інформацію про ресивери "Вхід в закриту частину ресивера" але не знаю де створити тему

slavon
12.08.2013, 16:16
Nalot, Десь тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] напевно...

boris
12.08.2013, 16:26
Повідомлення форуму

Для доступу до цього розділу потрібен пароль. Вкажіть пароль.
Примітка: Необхідно, щоб cookies були увімкнені/дозволені!
Пароль:
А що це таке? Кому перейшов я дорогу,що заблокували?Славо,це на твою ссилку.

Nalot
12.08.2013, 16:27
Повідомлення форуму
Для доступу до цього розділу потрібен пароль. Вкажіть пароль.
Примітка: Необхідно, щоб cookies були увімкнені/дозволені!
Пароль:
А що це таке? Кому перейшов я дорогу,що заблокували?
Цей розділ доступний лише модераторам та адміністратору :)

boris
12.08.2013, 16:29
Nalot, То це твоя нова тема буде закрита???

Nalot
12.08.2013, 16:31
То це твоя нова тема буде закрита???
Ні. Я хотів добавити тему але я не можу створити її щоб вона була окремо

slavon
12.08.2013, 16:36
А що це таке? Кому перейшов я дорогу,що заблокували?Славо,це на твою ссилку. Поняття не маю... Мене впускає...

kreshnot
12.08.2013, 16:41
Цей розділ доступний лише модераторам та адміністратору :)
Чому ж,в цей роздил можуть зайти і користувачи форуму.За паролем звертайтеся до адміна

boris, якщо в цей роздил раніше заходив,значить у броузурі почистив кукіши,аьо стоїть інший

Ні. Я хотів добавити тему але я не можу створити її щоб вона була окремо
А точніше можно?

arki
14.08.2013, 14:15
Які відгуки хто має про интернет-магазин супутникового обладнання vitivan????

svidrak
14.08.2013, 14:27
Да говорять хороший магазин)

taranton
17.08.2013, 08:35
добро ранку усім в мене таке питаня як можна вводити biss ключі в Amiko SHD-8900 Alien підкажіть дякую

slavon
17.08.2013, 08:49
taranton,Все залежить від вибраного та встановленого в ресівер ЕМУ. Наприклад ЕМУ mcas дозволяє вводити ключі вручну з пульту. Інші ЕМУ наприклад mgcamd, oscam, wicardd дозволяють редагувати файли ключів та налаштувань на ПК

SGN
17.08.2013, 08:58
taranton, стоячи на кодованому каналі, натисніть "меню" - "9999". Тільки виберіть вільний Index, без ключа.

arki
19.08.2013, 12:40
Хто що знає за ресивер ECHOSTAR DSB-770? В неті про нього зовсім інфи мало але кажуть що ніби він клон Strong 6155. Так це чи ні???

jvpx
19.08.2013, 17:53
arki,це клон Strong SRT 6125

arki
19.08.2013, 18:27
Можливо хтось поділиться на нього з списком каналів та ключів?

kreshnot
19.08.2013, 18:42
Можливо хтось поділиться на нього з списком каналів та ключів?
Він прошитий під стронга?Рідне ПЗ без ЕМУ

arki
19.08.2013, 20:27
Він прошитий під стронга?Рідне ПЗ без ЕМУ

та біс з їм, не буду я голову морочить собі й комусь із-за цього металолому, віддам назад...

maksum1
19.08.2013, 22:31
Підкажіть будь-ласка BISS ключ: на ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ (Amos 2, 4º W, 10759 , Horizontal, 30,000 Msymb/s).
Дякую!

felix
19.08.2013, 22:40
Ключ той самий ,тільки треба поміняти частоту -тепер 10759 і Сід -Д або 013.

Babangida
20.08.2013, 14:44
Всім доброго дня! Таке питання ,чиможна головкою amos4w зловити tor0.8w,якщо можна тояк це зробити?

svovka
20.08.2013, 14:53
не перенастроюючи антену не можна.Або амос4w або tor0.8w.

slavon
20.08.2013, 14:56
Babangida, 3.2 градуси різниці між супутниками, можна попробувати посунути голову Амосу в сторону Астра 4,8Е, але скажу Вам відразу - толку не буде - в результаті не буде нормального прийому ані Амоса , ані Тора... Краще поставити дві голови мультиконект, наприклад такі - SINGLE Inverto MultiConnect IDLB-SINL20 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

arki
20.08.2013, 15:26
Всім доброго дня! Таке питання ,чиможна головкою amos4w зловити tor0.8w,якщо можна тояк це зробити?
Спробуйте а потім нам напишете що вийшло. Може трохи дещо і пройти тому що колись так практикував коли ще працював на ему діджи тв в нагрі2. Одночасно конвектором що стоїть на 4w виловлював і тхора,саме так як каже пан slavon, просто посовував в бік астри, не послаблюючи навіть гайок на мультифіді, але тільки із-за канала полювання та рибалка. Щоправда на трансі того каналу був гарний сигнал....

D-Misha
20.08.2013, 15:55
Таке я накрутив собі і тещі, вона словацьке телебачення полюбляє. Трохи морочно, якщо без допомоги, а особливо ще й за комір зі стріхи капає Але варте того, там купа каналів мені до вподоби, практично є все, що треба людині, на всі смаки.Правда, на українській та російській мовах нема нічого, але мені то якось все рівно.В себе дивлюсь на піонері 1430, теща має Глобо 4100, то превельми задоволена.Варіант цікавий, бо на одну й ту ж саму голову можна лапати Амос і Тор. Особисто рекомендую для полегшення роботи, якщо телевізор не під боком, користуватися чимось типу Супер МТС, радикально полегшує настройку антени Обов"язково настроювати треба на найслабших за рівнем сигналу каналах, я вибрав на Амосі УБР, на Торі - канал Маркіза, от між ними й треба знайти золоту середину за рівнем сигналу, все інше піде само собою.Первірено, валить все, що має, на малих антенах в дощ чи сильний сніг сигнал на тому супутнику, котрий настроєний не так точно, буде йти квадратиками, в ясну погоду все ОК. Дайсек виставити треба той же, що і для Амоса, голова ж одна й та ж ;D
-------------------------------------------------------------------------------
В суботу я нарешті спробував настроїти Thor. Все получилось пучком, Амос трішки повернув блище до Сіріуса, сигнал на 1+1 впав з 70% до 55% (погода була пасмурна), якість Thor в залежності від транспондерів від 35% до 80%. Зате зявилась ціла купа спортивних каналів, Дискавері, N.G.... roma

Zhora15
20.08.2013, 19:47
В мене "морковка" стоїть сигнал високий... Я би радив саме такий варіант(тобто доставити це один конвертор "ракету")...ІМХО

w124
20.08.2013, 21:44
підкажіть де подівся хаслер?

arki
20.08.2013, 21:49

на якому супутнику?

boris
20.08.2013, 22:04
Весь вийшов,бо захотів другого кодування.:(

PRIOLA
20.08.2013, 22:26
Доброго вечора,підскажіть будь-ласка.
Є тюнер Фергюсон (стара модель) сильно гріється.
Б/ж AR-361N V2.2/
Сильно завищені напруги :має бути 3.3в;7в;12в;23в.,на виході з б/ж без навантаження,а є 3.3в;13в;20в;40в.
Замінив вздуті конденсатори та діод по 3.3в . не допомогло :(

w124
20.08.2013, 22:38
на якому супутнику?
на астрі 19,2

PRIOLA
20.08.2013, 22:45
на астрі 19,2

шукай тут

sat-prof
20.08.2013, 22:50
PRIOLA, міняй всі кондюки всі що є в вторичці!

PRIOLA
20.08.2013, 23:08
sat-prof,поміняю -відпишусь,дякую

w124
20.08.2013, 23:28
те що ви дали пише шо хаслер на частоті 12344 він в мее був на ортоні 4100 , але тепер показує рамку що канал змінив свої параметри передачі, в мене питання чи є у когось прошивка на цей тюнер шоб показував хаслер?

VADYA777
20.08.2013, 23:59
HUSTLER TV -ASTRA1 19.2E-12.721 H 22000 3/4 MPEG4 Канал змінив параметри та формат мовлення ! Тепер на GLOBO 4100(ALI3329C)канал недоступний!Для перегляду каналів потрібно HD ресивер!!!

w124
21.08.2013, 00:46
а еротичні канали і автомобільний на 36-му довго показиватимуть?

Zhora15
21.08.2013, 07:09
а еротичні канали і автомобільний на 36-му довго показиватимуть?
Офіційно-довго.... Через ЕМУ в любий момент може пропасти!!!

tarasza
23.08.2013, 22:30
Доброго дня! порекомендуйте тюнер ціна 160 баксів!!!Дякую!!!

slavon
24.08.2013, 07:00
Бери щось з Фортісів - Openbox S6+ HD, Openbox S6 Pro+ HD, Optibox Anaconda Plus HD
або ще трохи додай бабок і візьми GI S8895 Vu+ Uno (Galaxy Innovations S8895 Vu+ Uno)

D-Misha
25.08.2013, 12:49
D-Misha,в франківську біля пяного базару є в підвалі магазинчик там є 2 магазина сучасні диталі і радіаньські в нових можна підібрати щось)но ліпше купити дишевий дт 830 набагато удобніший ніж стрілочний
Ростік дт 9205 в нас дишевше 100 ненайдеш тіки в мене в надвірні був ранше по 80)
но зато хороший тестер в мене 3 рік но спалив по неуважності амперметр зара хочу собі купити поліпше грн за 300От такі прибори купили мені в Івано-Франківську, в цьому магазині..

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

sattel77
25.08.2013, 14:18
D-Misha,до речi, стрiлочний набагaто якiснiший чим цифровий, але в нього э один суттевий мiнус, це вхiдний опiр.

sat-prof
25.08.2013, 14:41
D-Misha, я там поняв вимірювач ESR в собі не має?

Не знаю як на мене то стрілочні то один великий мінус...:confused:

Пищалки не має кожен раз голову туди сюди...:eek:

D-Misha
25.08.2013, 14:50
D-Misha,до речi, стрiлочний набагaто якiснiший чим цифровий, але в нього э один суттевий мiнус, це вхiдний опiр.Десь читав, що цей стрілочний, Житомирського виробництва, як мені і радили подібний купити... З часом ,придбаю ще цифровий. Прибор для вимірюванні ємності -160 гр, стрілочний тестер Ц4317- 160гр.(точно неможу сказати, бо до цих приборів докуповували, окремо: щупи, пачку каніфолі і скоч) Загальна сума-400гр.

D-Misha
25.08.2013, 14:54
Пищалки не має кожен раз голову туди сюди.Пищалки немає. Треба цифровий.

kreshnot
25.08.2013, 16:40
Пищалки не має кожен раз голову туди сюди...
Може старомодний,але пищалку не признаю,то дітям гратися-пищить,не пищить.

sat-prof
25.08.2013, 16:47
kreshnot, це супер штука..:cool:

kreshnot
25.08.2013, 16:54
kreshnot, це супер штука..:cool:
Поясни, у чому суперовість?

sattel77
25.08.2013, 17:16
sat-prof, я теж "приеднуюсь" до запитання kreshnot; "у чому суперовiсть"?

sat-prof
25.08.2013, 17:49
Не потрібно заглядати кожного разу...
А в більшості дефектів КЗ!
Не потрібно думати по які шкалі зразу цифра ..

vovan19755
26.08.2013, 15:10
Пидкажить як пидключить шаринг через кембридж та мобильний телефон сименс А-75

slavon
26.08.2013, 15:17
vovan19755,Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

sattel77
26.08.2013, 18:02
більшості дефектів КЗ
Це "дитячi" ремонти,якi i нецiкаво ремонтувати.
На одному з форумiв бачив обяву що: виконую ремонти великоi складностi, але замiну процессора та грозовi не ремонтую.
Який же це тодi ремонт "великоi складностi"?

svidrak
26.08.2013, 19:21
Який же це тодi ремонт "великоi складностi"?
Заміна флеші ,ремонт після грози итд...
Якщо проц Qfn чи BGA то недуже без інфракрасної станції

w124
27.08.2013, 14:04
скажіть де зараз можна дивитись порно канали, на якому супутнику, яка прошивка і тюнер потрібні?

boris
27.08.2013, 14:23
Та на любому,ось тут подивись [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А як і яким ресивером дивитись і яке ПЗ,то рішай сам.Ти не вказав який у тебе ресивер,то як можна допомогти?Краще було-б на HD ресивері і через шару.

w124
27.08.2013, 14:55
в мене ортон 4100с

slavon
27.08.2013, 15:09
w124,Важкий випадок... На Torі (0,8W) в CW є трохи "того добра"...

w124
27.08.2013, 15:22
а є тут прошивка на сайті на ті канали?

slavon
27.08.2013, 15:26
По ідеї є, Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ...

arki
27.08.2013, 15:28
w124,Важкий випадок... На Torі (0,8W) в CW є трохи "того добра"...
Вже немає, кажуть вчора відвалилось і на торі...:o

slavon
27.08.2013, 15:31
Тоді вихід для w124, придбати ХД ресівер, бажано з ОС Лінукс на борту та підключити "цьоцю Шуру" ...

boris
27.08.2013, 15:31
Ну тоді брати шару і через комп на 13* вся "карусель" буде.

arki
27.08.2013, 15:37
Тоді вихід для w124, придбати ХД ресівер, бажано з ОС Лінукс на борту та підключити "цьоцю Шуру" ...
Так саме краще буде, ніж "чекати з моря погоди"...

arki
27.08.2013, 21:46
Тоді вихід для w124, придбати ХД ресівер, бажано з ОС Лінукс на борту ...
ось дивіться що пишуть про ключі до упц на торі В последнем Мкасе для фортисов тоже не работают. А вообще в посту #1 всё написано по этому поводу ( всё актуально). Главная проблема не в ключах ( ключи рабочие), а в их алгоритме. Нужен новый fix в новом софте или плагине.
потрібно комусь правити софт (для софтових) і заодно писати плагін (для ресів з ОС), то чи не одне і теж, де ж всемогутність ресів з ОС які ві тут розхвалюєте??? Чи то мо я як завжди чогось не розумію, але мені здається треба чекати поки "хтось" не зробить і в тому і в іншому випадку...

slavon
27.08.2013, 21:54
arki,1. Ймовірність того що наприклад для ресіверів з ОС поправлять 1 ЕМУ з десятка набагато більша, ніж чекати софт до будь якого софтового реса...
2. Ви як цитуєте мене то цитуйте повністю там ще було ... та підключити "цьоцю Шуру"
3. Епоха перегляду на ЕМУ закінчилася років зо 3 тому...

arki
27.08.2013, 22:11
arki,Ймовірність того що наприклад для ресіверів з ОС поправлять 1 ЕМУ з десятка набагато більша, ніж чекати софт до будь якого софтового реса...

так, але всерівно як тільки зроблять плагін до ресів з ос, потім через кілька днів буде софт до того ж жлобіка 4100с...
І взагалі на мініках те упц давненько зробили а от тоді плагінів до лінуксових я не чув щоб були.
3. Епоха перегляду на ЕМУ закінчилася років зо 3 тому...
але ще й досі користується попитом серед клієнта, трико тому доказ....

slavon
27.08.2013, 22:20
arki, так, але всерівно як тільки зроблять плагін до ресів з ос, потім через кілька днів буде софт до того ж жлобіка 4100с... Я вже писав у темі з вибору ХД ресіверів - це як кому пощастить. Може хтось пам'ятає, якщо не помиляюсь, як у листопаді 2009 року +++ збільшили довжину CW-DW запитів до своїх карт, тоді одномоментно впала "цьоця" на усіх ресах, в т.ч. лінуксових... Так ось, до лінуксових нова версія mgcamd вийшла на протязі трохи менше 24 годин. А деякі власники деяких софтових чекають на новий софт до нині ...
Як правило, виробники софтових ресів, закінчують їх підтримку через 1 рік після випуску останньої партії. Бо який сенс підтримувати старі реси, коли треба продавати нові ...
але ще й досі користується попитом серед клієнта, трико тому доказ.... 3К на ЕМУ (і цьоці) залишилось "жити" максимум 4-6 місяців, далі врубають ADEC і знову чекай 1-2 роки, поки його взламають хоча б для "цьоці" ...
А про низьку платоспроможність і "жлобство" (тв повинно бути на халяву) сьогоднішніх "клієнтів" можете мені не розказувати - я в курсі... :D

partik
27.08.2013, 22:20
Чому на вашому інтернет ресурсі розміщаются фотграфії без згоди власника цих фото,так деякі фото тигр Z460 є моя власнысть прошу їх видалити так як вони розміщені без моєї згоди.

slavon
27.08.2013, 22:24
partik,Які фото ??? Тему і номер посту дайте...
Ви що власник фірми яка розробила і випустила ці реси ??? Чим доведете що це Ваші фото ???

boris
27.08.2013, 22:33
slavon, Славо,цей "туварищ"на всіх сайтах одне і те-ж пише,а які фото,про що він,так і не ясно.

partik
27.08.2013, 22:38
boris, Так я пишу тому що ці фото розміщені без моєї згоди на вашому ресурсі виклав їх robot у темі тигр Z460 пост №1 фото 2,3,4. Я не маю нікому нічого доказувати особливо вам нехочите видаляти не видаляйте тоді будемо розмовляти по іншому це не погрози це реальність.

slavon
27.08.2013, 22:41
partik,Я не можу безпідставно видалити повідомлення користувача, опираючись тільки на голослівні заяви іншого користувача. Чим доведете що це саме Ваші фото ???

partik
27.08.2013, 22:45
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Зайдіть на satsale та подивіться хто їх виклав.

slavon
27.08.2013, 22:47
partik,І що ??? Це ні про що не говорить ???? Може інший користувач взяв їх не у Вас, а з іншого джерела ???

partik
27.08.2013, 22:54
Є ще один ресурс де я розміщуваав але згоди на іншим для розміщення на сторнніх ресурсах я не давав так я сьогодні ходжу по віх ресурах і прошу щоб видалили,якщо ви такі самовпевнені можете залишити.

slavon
27.08.2013, 22:55
partik,Ну дитячий садок (молодша група) !!! Вам що більше робити нема чого ...

partik
27.08.2013, 23:02
slavon, Ні це не дитячий садок це дещо інше а саме копіюваня без згоди автора мені не шкода але потрібно мати на це згоду.

kreshnot
27.08.2013, 23:35
partik, ніде не прочитав що копіювання фото з того форуму заборонене.

svidrak
28.08.2013, 01:16
partik,вам що жаль фото?
Хлопці хто підкаже де купити в україні дешиво нагрівальний елимент на паяльник від паяльної станції типу люкей 702 итд..???
І фен від такоїж станції?

svovka
28.08.2013, 01:36
svidrak, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Zhora15
28.08.2013, 07:52
ось дивіться що пишуть про ключі до упц на торі
Дивись ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

slavon
28.08.2013, 08:02
Zhora15,розшифруй будь-ласка що Ти хотів сказати публікуючи посилання на цю таблицю, бо окрім списку каналів у Cryptoworks (0D02A0) я нічого не бачу...