![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Домінік Уілкінс хоче стати новим власником «Атланти»
Дев'ятиразовий учасник Матчу всіх зірок НБА Домінік Уілкінс хоче придбати контрольний пакет акцій «Атланти». Нинішній власник клубу Брюс Левенсон змушений виставити його на продаж у зв'язку з расистськими висловлюваннями, допущеними в 2012 році, і Уілкінс готовий придбати «Хоукс».У придбанні баскетболисту, Скоп'є невеликий статок, посприяє один «широко відомий бізнесмен», повідомляє TMZ. Уілкінс відіграв за «Атланту» дванадцять сезонів і буде фаворитом серед шанувальників клубу в боротьбі за покупку клубу Зоран Драгіч може перейти в НБА тільки до старту сезону в Іспанії Баскетболіст збірної Словенії Зоран Драгіч може перейти в НБА в нинішньому році, тільки якщо підпише контракт до старту сезону в чемпіонаті Іспанії. Інтерес до словенцю проявляють відразу кілька клубів НБА, серед яких «Сан-Антоніо», «Маямі», «Індіана», а також «Фінікс»,за який виступає його брат Горан Драгіч. Драгіч має діючий контракт з іспанською «Унікахою» і залишити її може тільки до початку сезону. Якщо до того часу він не укладе контракту з клубом НБА, його перехід зможе відбутися тільки наступного літа, повідомляє Марк Стайн. Головний тренер збірної США Майк Кшішевскі заявив, що розігруючий Деррік Роуз починає повертатися до свого стану до того, як пошкодження залишили його без баскетболу практично на два роки. «Ви можете бачити по його обличчю, що він змінився. Я думаю, він починає зворотний шлях до того,ким він був. Це станеться », - наводить слова Кшішевскі Hoopshype. Нагадаємо, що Роуз повністю пропустив сезон-2012/13 через травму коліна, а повернувшись до ладу в минулому сезоні, встиг провести кілька ігор і знову вибув через травму. На даний момент Роуз виступає за США на чемпіонаті світу. Біллапс: я вже не можу грати так, як звик Розігруючий Чонсі Біллапс пояснив, чому прийняв рішення завершити кар'єру, заявивши, що здоров'я більше не дозволяє йому грати на тому рівні, до якого він звик. «Це просто час. Я знаю, коли воно приходить. Мій розум і бажання все ще сильні.Я просто не можу ігнорувати той факт, що ні був здоровою впродовж трьох років. Я можу спробувати знову і дійти до стану, коли зможу виступати, але я не можу його втримати. Я не можу грати так, як звик, і ось тоді ти розумієш, що час прийшов. Справа лише в часі. Я щасливий. Гра була для мене дуже хороша. Я відчуваю,що був однаково хороший і на майданчику, і в поведінці поза її », - наводить слова Біллапса Yahoo! Sports. Неш, Брайант, Бузер і Хілл виходитимуть в стартовому складі «Лейкерс» Новоспечений головний тренер «Лос-Анджелес Лейкерс »Байрон Скотт планує випускати в стартовому складі команди Стіва Неша, Кобі Брайанта, Карлоса Бузера і Джордана Хілла. П'ятим гравцем основного складу, швидше за все, стане Уеслі Джонсон, якого Скотт цінує за оборонний потенціал. Нік Янг і Джеремі Лін, швидше за все, будуть виходити на майданчик з лави запасних,повідомляє LA Daily News. Однак обидва захисника будуть першими варіантами заміни для ветеранів Неша і Брайанта, які пропустили більшу частину минулого сезону. На даний момент невідомо, чи зможуть вони виходити на майданчик у кожному матчі. Сміт: я б знову розв'язував шнурки,якби мене не штрафували Атакуючий захисник «Нью-Йорк Нікс» Джей Ар Сміт заявив, що повторив би свій трюк з розв'язуванням шнурків на кросівках суперників під час матчу, якби його не штрафували за це. «Я турбуюся з приводу штрафів, тому що це втрата грошей, але крім цього, мені подобається веселитися. Я б знову розв'язував шнурки,якби мене не штрафували. Але я підходжу до свого 10-го сезону в НБА і приймаю гру більш серйозно, ніж в перші п'ять-шість років », - наводить слова Сміта Bleacher Report. У минулому сезоні Сміт двічі розв'язував шнурки суперникам.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |