![]() |
|
|
#911 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.657
|
Перший Балтійський Музичний був відключений з супутника Astra 4A (4.9°E).
Музичний канал для країн Балтії (Литва, Латвія, Естонія) був поширений в незакодований вигляді протягом багатьох років на частоті 11,843 ГГц, пол. H (SR 27500, FEC: 3/4). Офіційно не відомо, що є причиною закінчення цього мовлення. Безкоштовне онлайн-мовлення в інтернеті телеканал продовжує. Перший Балтійський Музичний є повністю інтерактивним музичним телеканалом, ефір якого складають самі глядачі !. Канал присутній в мережі 70% кабельних мереж Литви, Латвії та Естонії. Завдяки цьому досягає приблизно 2,5 мільйона глядачів. З супутника передачу приймали тільки 150 тисяч. глядачів. Чи схоже на те, що відправник вирішив відмовитися від дорогої супутникової емісії? Сайт телеканалу: 1music.tv |
|
|
|
|
|
#912 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Україномовну версію телеканалу Euronews готують до закриття
Україна заборгувала каналу майже 11 млн євро Державний комітет телебачення і радіомовлення ініціював припинення роботи україномовної версії телеканалу Euronews. Відповідний проект розпорядження уряду від 25 грудня був оприлюднений на сайті комітету. Згідно йому, Національна телекомпанія України повинна розірвати угоду з міжнародним телеканалом про створення украинскоязычной версії. Крім того, НТКУ зобов'язана припинити виробництво украинскоязычного контенту і продати 2950 іменних акцій (1%) акціонерного товариства з обмеженою відповідальністю Euronews, які належать НТКУ. Міністерство фінансів згідно з проектом розпорядження, повинно було передбачити в держбюджеті на 2015 рік виділення коштів на погашення заборгованості НТКУ перед Euronews. У пояснювальній записці до проекту документа нагадується, що у жовтні 2010 року було підписано угоду між НТКУ та Euronews, в якій сторони зобов'язалися робити два україномовних каналу Euronews - НТКУ створювала українську версію телеканалу, а Euronews транслював свої передачі з україномовної звуковою доріжкою. Відзначається, що Euronews повинна була припинити трансляцію в Україні своєї версії російською мовою, однак цього не зробила. При цьому НТКУ зобов'язалася щорічно сплачувати ліцензійний внесок. За запуск проекту було сплачено з державного бюджету 5,5 лн. євро, подальші внески НТКУ становили близько 7 млн євро в рік. Ліцензійний внесок НТКУ є одним з найбільших. Крім цього, телекомпанія повинна щороку платити членський внесок акціонера в сумі близько 100 тис. євро. У 2012-2013 роках кошти на розрахунки з Euronews виділялися з державного бюджету не в повному обсязі, а в 2014 році відповідні витрати взагалі не були передбачені Це призвело до того, що станом на 9 жовтня 2014 року заборгованість склала 10,8 млн євро.
|
|
|
#913 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
![]() Polonia1 з новою програмою і новим логотипом Цитата:
|
|
|
|
|
#914 |
|
Передовик
|
Супутниковий польський оператор NC+ декодує сигнал для перегляду під час показу вручення премії Оскар - 2015р.
Трансляція буде здійснюватися в ніч з неділі на понеділок, 22 та 23 лютого на телеканалах у списку Canal+ і Canal+ HD.Параметри мовлення: Eutelsat Hot Bird 13 ° E Canal Polska на 10892H 27500 3/4, DVB-S / MPEG-2 і Canal HD Polska на 11278V 27500 3/4, DVB-S2 / MPEG-4.
|
|
|
|
#915 | |
|
Передовик
|
Українські телеканали на третину скоротили закупівлі російських серіалів
![]() Цитата:
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Передовик
|
Первый канал продав свою частку каналу "Інтер" української компанії
![]() Цитата:
|
|
|
|
|
#917 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 05.02.2015
Дописи: 47
Lemberg
Мій ресівер: Orton 9500 (Runigma)
|
Телеканал новин "24" обурений заявами російського журналіста в ефірі Шустера
![]() Телеканал новин "24" розділяє обурення наших глядачів різкими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали під час ток-шоу "Шустер live" 13 февраля.Журналіст Шевченко під час включення по Skype в прямому ефірі озвучував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про " каральної операції "і" братовбивчій війні ". Вважаємо, що під час війни такі заяви є пропагандистськими, спрямованими проти України, і їм не місце в ефірі українських каналів. Нам прикро, що саме в нашому прямому ефірі вони прозвучали. Ток-шоу "Шустер live" виробляє "Савік Шустер студія" на замовлення Телеканалу новин "24" і ми жодним чином не впливаємо на підготовку цієї програми. У наших власних програмах і випусках новин подібні заяви ніколи не звучали і не звучать, оскільки це в корені суперечить редакційній політиці та принципам каналу. Телеканал новин "24" завжди був послідовним у своїх патріотичних позиціях, таким і залишиться. |
|
|
|
|
|
#918 |
|
Новачок
Lemberg
|
Телеканал «24» припиняє трансляцію політичного ток-шоу «Шустер live»
![]() ![]() Телеканал «24» прийняв рішення відмовитися від подальшої трансляції програми «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студія». У найближчу п'ятницю, 20 лютого, ток-шоу в ефірі «24» каналу вже не виходитиме, повідомляє прес-служба канала.«Ми вдячні" Савік Шустер студії "за співпрацю, яке тривало майже рік. За цей час мільйони наших глядачів подивилися ток-шоу на "24" -м каналі. Однак ми розуміємо, що нам необхідно створювати проекти власного виробництва, на чому зараз і плануємо зосередитися », - сказав генеральний директор телеканалу новин« 24 »Роман Андрейко Канал нагадує, що ток-шоу «Шустер live» виходило на телеканалі «24» з лютого минулого года.Напомнім, останній ефір відновленого суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» відбувся на каналі «24» 13 лютого. Зазначений випуск «Шустер live» глядачі зустріли, в тому числі, критикою в соцмережах. В той же час, акцентували користувачі Facebook, в ефірі Першого національного не з'явилося якісної альтернативи цьому ток-шоу.После ефіру телеканал «24» розповсюдив повідомлення про те, що розділяє обурення глядачів різкими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали під час ток- шоу «Шустер live» 13 лютого. Разом з тим, в прес-службі телеканалу «24» нагадали, що не мають можливості втручатися у виробництво ток-шоу.Перейті в початок страніциСообщіть про повідомленні |
|
|
|
|
|
#919 |
|
Новачок
Lemberg
|
Компанія Universal Distribution повідомила про те, що телеканал MGM з 1 квітня буде перейменований в AMC. Протягом місяця в ефірі оновленого телеканалу з'явиться новий контент і міжпрограмний наповнення. АМС - велика американська компанія, відома в Росії як виробник таких серіалів, як "Ходячі мерці", "У всі тяжкі", "Божевільні", "Пекло на колесах" та ін. У квітні глядачів чекають прем'єри телесеріалів "Поділ" та "Зупинися і Горі" власного виробництва компанії; прем'єри повнометражних фільмів виробництва компанії Miramax; покази художніх фільмів виробництва кінокомпанії MGM. Пізніше на телеканалі з'являться інші телесеріали АМС; прем'єри, які ще не бачив російський глядач. Технічні параметри не змінюються. Заміна карт не потрібно. Копії свідоцтва про ЗМІ і зміненої ліцензії будуть вислані партнерам в найблищий час. |
|
|
|
|
|
#920 |
|
Новачок
Lemberg
|
Телеканал «Зброя» опинився «під прицілом» НацрадиГоловний український регулятор з питань теле- і радіомовлення взявся за вивчення інформаційного наповнення російського телеканала з метою з'ясувати, наскільки воно відповідає вимогам українського законодавства та Європейської конвенції, яка регулює питання транскордонного телемовлення. Про це повідомляє «Телеканал 24» За інформацією представника Нацради Григорія Шверк, канал «Зброя» перевіряється паралельно з кількома іншими іноземними телеканалами. Ці перевірки ініційовані українською стороною, що представляє дані телеканали. Нагадаємо, телеканал «Зброя» почав свою діяльність у вересні 2010 року на території Росії, країн СНД і Балтії. Сьогодні мовлення каналу здійснюється в цілодобовому режимі з супутника «ABS2», розташованого в орбітальній позиції 75 гр. с.д. Як відомо, раніше Нацрада вже виніс рішення про невідповідність програм російського телеканалу «МИР 24» нормам українських та європейських законодавчих актів, що регулюють діяльність у сфері комунікацій.. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини баскетболу | U4EL | Спорт на SAT-TV | 849 | 30.01.2026 09:17 |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| НОВИНИ УПЛ | BMW | Спорт на SAT-TV | 1260 | 23.05.2025 13:37 |
| Найсвіжіші софти/Іміджі( Vu + Duo2) | Nalot | VU+ DUO Linux HDTV | 0 | 02.01.2015 14:49 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |