![]() |
|
|
#931 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.575
|
YouTube-канал СТБ зламаний, на ньому розміщений пропагандистський російський фільм про АТО
![]() Шановні користувачі, в зв'язку з хакерськими атаками на YouTube-канали проектів телеканалу СТБ, ми тимчасово обмежуємо доступ до відео (YouTube). Про відновлення роботи наших YouTube-каналів ми повідомимо додатково. Сьогодні, 22 травня, YouTube-канал українського телеканалу СТБ був зламаний зловмисниками, які видалили всі відео телеканалу і замість них розмістили 28-хвилинний документальний фільм з логотипом телеканалу «Росія-1». Фільм присвячений антитерористичної операції на сході України. Він носить виражений пропагандистський характер. Компанія StarLightDigital (представляє інтереси СТБ на YouTube) вперше стикається з подібними методами інформаційної війни і в цей момент разом з сервісом YouTube розбирається зі зломом, відновлює нормальну роботу каналу і шукає методи запобігання подібного в майбутньому. Технічні фахівці в даний момент ведуть розслідування за фактом злому акаунтів. Наші представники вже зв'язалася з технічною підтримкою YouTube з вимогою повернути управління всіма зламаними акаунтами, відновити контент і статистику. Список зламаних каналів: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#932 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Президент України Петро Порошенко в пятницю заявив, що не буде давать указівки закривати телеканал «112 Україна».
![]() [QUOTEНацсовет по телевидению в марте вынес телеканалу «112 Украина» ряд предупреждений. Они вынесены за нарушение программной концепции и формата. Руководство канала считает такие действия регулятора давлением на канал и намерено их обжаловать. Владелец и гендиректор телеканала «112 Украина» Андрей Подщипков ранее заявлял, что некие люди от имени высшего руководства страны предложили ему «отдать» телеканал, однако он отказался от такого предложения и теперь опасается, что телеканал могут лишить лицензии, а против него завести уголовное дело. «Я, как президент, не буду давать указание: «112» закройте, а этот откройте. Это не функция президента… Не буду я этого делать», — сказал Порошенко в ходе пресс-конференции в пятницу. Он добавил, что если будет доказано, что телеканал и газета «Вести» «подали неправдивую информацию в Нацсовет и в налоговые органы, если налоговые органы докажут непрозрачность финансирования «Вестей» — безусловно страна, имеет возможность себя защитить и защитит себя». В редакции газеты «Вести» ранее проводились обыски. Газета издается самым большим тиражом среди всех ежедневных изданий Украины — 350 тысяч экземпляров каждый день. В Совете нацбезопасности и обороны (СНБО) заявили, что обыски проводились из-за подозрений в нелегальном финансировании газеты. В редакции связали произошедшее с критикой в адрес действующей власти накануне выборов президента в мае прошлого года, на которых победил Петр Порошенко.][/QUOTE]
|
|
|
#933 |
|
Super Moderator
|
Євроньюз для українських глядачів у БИСС
![]() Компанія Інтер Медіа Груп "розпочала шифрування міжнародного каналу "Euronews" з супутника Амос 3 (4°з. д).З 10 червня передача з українською звуковою доріжкою на частоті 11,389 ГГц, пол. Ч (Ср: 27500, помилок (FEC): 3/4) закодована в БИСС. Українські мовники такого роду системи використовують для обмеження розповсюдження супутникових каналів,які не можуть надаватися в цілях ліцензування за межами своєї країни.Цікаво,що не було шифрування української звукової доріжки,доступної в передачі з супутника Евтелсат гаряча птах 13Д (13°e),на ТП. 94 (12,597 Ггц, пол. У, СР: 27500, ПОМИЛОК (FEC): 3/4; DVB-АБО S/QPSK-МОДУЛЯЦІЇ).Тут знаходиться кілька десятків інших мовних версій,всі з яких є ЗВТ."Євроньюз" на супутнику Amos 3 (4°з. д) транслюється з 19 травня 2015 року на підставі укладеної угоди з компанією "Інтер Медіа Груп".Провайдером є пов'язаних. Технічні параметри: Amos 3 (4°З. Д.) ТП. 10 (11,389 Ггц, пол. Ч, СР: 27500, ПОМИЛОК (FEC: 3/4; СТАНДАРТ DVB-S І МОДУЛЯЦІЇ QPSK) Ідентифікатор: Euronews ПІД Ст.: 2817 (MPEG-2/SD) ПІД ВІДПОВІДЬ: 2818 ПІД ПЛР: 2817 Сіда: 11 ПІД ФЕУ: 2816 Провайдер: Пов'язаних З Кодування: BISS в Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#934 |
|
Super Moderator
|
Нацрада не продовжила ліцензію телеканалу "112 Україна"
![]() 11 червня члени Національної ради з теле та радіомовлення України відмовилася продовжувати ліцензію телеканалу "112 Україна". Регулятор ухвалив таке рішення на підставі письмових скарг регіональних мовників. Про це повідомили Українські новини. - Нам відмовили в переоформленні концепції, нам відмовили мовити новини. Ми зобов'язані повернутися до колишньої програмі, — прокоментував ситуацію юрист телеканалу Василь Сметана. Тепер керівництво каналу спробує подати повторне звернення. За словами голови Нацради Юрія Артеменка, канали групи "112 канал" не відповідають прийнятими ними на конкурсі умов і віщають як один загальнонаціональний канал, перебуваючи при цьому у правовому полі регіональних каналів. У Нацраді вважають, що канал веде мовлення як інформаційний, тоді як повинен був показувати фільми і навіть дитячі програми. На думку регулятора, це серйозне порушення. На 112-му ж вимагають просто переоформити ліцензію і дозволити зміну програмної концепції. У серпні 2014 року "112 Україна" подав заявку на внесення змін до супутникову та цифрові ліцензії через збільшення інформаційного контенту та програм власного виробництва. Але незабаром Нацрада винесла шість попереджень телеканалу за невідповідність програмної концепції. Взимку 2015-го "112 Україна" отримав попередження за трансляцію ток-шоу "Шустер LIVE". У березні березня 2015 року Нацсоет виніс чергові 5 попереджень за порушення умов ліцензії, тобто за те, що канал показує новини, а не розважальні програми (фільми, мультфільми), як це передбачено програмною концепцією. Все це час каналу не вдається переоформити ліцензію і отримати дозвіл на зміну програмної концепції. А "Інтеру" всі продовжили на сім років вперед Щодо "Інтера" регулятор прийняв зовсім інше рішення. Телеканалу продовжили ліцензію до 2022 року. Про це повідомили в прес-службі відомства. |
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Цитата:
|
|
|
|
#936 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Poverkhnost ТБ без спортивних каналів з 31,5 ° E
Цитата:
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Передовик
|
4fun Media оголошує старт нових станцій
Цитата:
|
|
|
|
|
#938 |
|
Передовик
|
Discovery Communications придбала повний контроль над Eurosport
22 липня Discovery Communications оголосила про придбання 49% акцій телеканалу Eurosport у компанії TF1 за 491 млн. Евро.В 2012 DiscoveryCommunications в придбала 20% акцій Eurosport, в наступний рік довела свою частку до 51% і зараз придбала повний пакет.Сделка здійснена в рамках стратегії Discovery з інвестування в спортивне мовлення та в спортивні права З травня 2014 Discovery і Eurosport придбано більше 7500 годин мовлення, з яких близько 3300 годин - прямі трансляції. Укладено більше 50 угод на спортивні змагання: Кубок UEFA, Європейська ліга, Вімблдон. Основний упор робиться на освоєння локальних ринків, тому придбані права на змагання, популярні в окремий європейських країнах: мотогонки у Німеччині, велогонки в Іспанії. Раніше Discovery і Eurosport оголошували про придбання прав на трансляцію Олімпійських Ігор 2018-2024 р.р. на території Європи.
|
|
|
|
#939 |
|
Передовик
|
Телеканал "VIVA" у вересні прийде в Россію
Популярний в Німеччині та Польщі музично-розважальний телеканал "VIVA" почне віщати в Росії. Таку інформацію підтвердила керівник музичних каналів "Viacom" в Росії Яна Чурікова: "Я дуже рада, що легендарний музичний бренд з більш ніж 20-річною історією приходить в нашу країну. Мільйони поклоников дуже чекали його появи!".Російська версія "VIVA" почне віщати вже у вересні цього року. Формат буде значно нагадувати німецьку і трошки польську версію (остання з них з 1 липня позбулася розважальних програм і стала повністю музично-танцювальним). Так, ефір буде складатися з різних музичних і розважальних програм. Керівництво російського філії "Viacom" заявляє, що поява культового телеканалу "VIVA" в Росії допоможе змінити уявлення про розважальному і музичному телебаченні, адже більшість росіян в 90-і і 2000-і роки теж добре пам'ятають цей бренд і кліпи, які були на ньому показані.
|
|
|
|
#940 |
|
Передовик
|
Мінінформполітікі розширить мовлення українських телеканалів
Із держбюджету будуть виділені кошти на придбання обладнання для апаратури, яке дозволить розширити мовлення українських телеканалов.Вчера, 22 липня уряд прийняв розпорядження "Про виділення коштів на закупівлю додаткового обладнання для установки і підключення апаратури передавальної для радіомовлення або телебачення ". Крім того, Кабмін підтримав законопроект З держбюджету будуть виділені кошти на придбання обладнання для апаратури, яке дозволить розширити мовлення українських телеканалів. Вчора, 22 липня уряд прийняв розпорядження "Про виділення коштів на закупівлю додаткового обладнання для установки і підключення апаратури передавальної для радіомовлення або телебачення". Крім того, Кабмін підтримав законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо апаратури передавальної для радіомовлення або телебачення" та прийнято рішення направити його на розгляд Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політікі.Проекти документів підготовлені міністерством інформаційної політики за результатами діяльності комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення. Вона розглядала питання повноцінного застосування передавачів, наданих партнерами з країн ЄС для розширення мережі мовлення українських телеканалів, зокрема, на звільнених територіях. Для вирішення цієї проблеми міністерство розробило проект розпорядження КМУ і на засіданні уряду міністр інформаційної політики підняв питання про прийняття документа, який дозволить заповнити частоти, що належать Україні, і, таким чином, розширити мовлення українських телеканалів. Також Юрій Стець раніше в свої коментарі зазначав, що як тільки надійде фінансування, першим буде здійснено запуск трансляції громадського телебачення.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини баскетболу | U4EL | Спорт на SAT-TV | 849 | 30.01.2026 09:17 |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| НОВИНИ УПЛ | BMW | Спорт на SAT-TV | 1260 | 23.05.2025 13:37 |
| Найсвіжіші софти/Іміджі( Vu + Duo2) | Nalot | VU+ DUO Linux HDTV | 0 | 02.01.2015 14:49 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |