SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 06.04.2013, 13:29   #91
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від malyshka Переглянути допис
А може про це знову хтось подбає??
Ці люди які можуть подбати,займаються шарінгом і їм підтримка через ЕМУ ,до фені... Настав новий період..... Як на мене (судячи по тому що шара на НТВ+ Полсат & Sky IT іде з так названими VODами,значить шаряться вони через піратку,а що шареться через піратку то теоретично можна дивитися через ЕМУ(доказано Триколором))ми наврят чи побачимо щось нове на Емуляторі... Хоча все може бути.... Впринципі я готовий навіть офіційно платити за тв якщо в нас буде пакет зі 100 каналів за 170грн/міс(вкл Клубніку),як у Грузинів наприклад, пакет Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ,шкода що в них покриття лише до Дніпропетровська +/-

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2013, 13:41   #92
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Цитата:
зі 100 каналів за 170грн/міс
Це все залежить від списку каналів який буде запропонований як платний, бо деякі українські канали повині ще абоненту доплачувати щоб їх дивилися. Тай ціна в 170 грн./міс при сьогоднішньому "пакращені" як на мене є надто висока і це показала Екстра - не дуже народ рветься її підключати офіційно, а так мінімальний пакет, той же Футбол за 29 грн./міс і все. Як на мене 1 канал повинен коштувати приблизно 1 грн./міс + поканальний вибір для абонента - це буде справедливо інакше "цьоця Шура" буде цвісти і процвітати....
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2013, 13:54   #93
Zhora15
Передовик

Типово

Леблять виживе лише в одному випадку,якщо ТОПові укр канали закодуються в щось по круче чим бісс(що цілком можна очікувати,адже гроші у них є,правда буде геморой з роздачею карточок кабельщекам(які там у нас медіа групи,(скажем так група інтера і група 1+1 і група Ахмєтік) карточки 1+1 і Ахмєтіка кабельщики вже получили(молодці хто підсуєтився з простого народу) остався Інтер(от би тут не пропустити роздачу карток) ....Вивод такий якщо все вище написане станеться(що цілком реально) то в людей буде два вибора або Зекоблуд ,або Леблядь....Не хотілося би ні того ні іншого....ІМХО

Старий 06.04.2013, 18:20   #94
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Zhora15, Я вже десь писав, хай закривають - на більшості українських каналів немає практично що дивитися а реклами більше ніж самого контенту. Як на мене то вже можна закривати намертво (у ВІА6.0 + тунелювання в NDS) - що б на шарі не робило, такі канали - 1 Національний, 1+1, Інтер, ІСТВ, СТВ, Новий, Україна, НТН і тд.тп. - глядач від цього тільки виграє. А чи виграють від цього українські канали коли перестануть бути доступні з супутнику в ФТА ??? Бо Зеко-буд, Віазад, Лебядь і Екстра разом узяті навряд чи зараз перекриють ту кількість ФТА ресіверів що зараз є в Україні... Дай боже щоб це сталося років за 10 ...

Старий 06.04.2013, 20:02   #95
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Цитата:
так то воно так... А як там буде побачимо(поляки закодували Топ канали ы не паряться) ,хоча я теж наших каналыв принципыально не дивлюся!!!!
Zhora15, Тут поляки нам не приклад, у них рывень життя зараз на порядок вищий, тому можна брати незначну плату супутниковий перегляд то ж таки TVP1, 2. Але в них є альтернатива - безплатне DVB-T з 100% покриттям, в якому немає клоаки і Зекобуду. До того ж раджу порівняти тарифи Цифри+ і наших Віазаду, Екстри...
Але в Европі є інші приклади, наприклад в Німетчині з 19Е близько 100 ФТА каналів, з 10 в ХД якості. І о диво - Евроспорт 1 в ФТА, Матчі ЛЧ, ЛЕ, чемпіонату Европи також в ФТА. А наші "пакращувачі" і "даунбаси" ніяк не наїдяться, як би могли то з того бідного хлопа останю свитину здерли б...

Востаннє редагував slavon: 06.04.2013 о 20:06.
Старий 06.04.2013, 20:13   #96
Zhora15
Передовик

Типово

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
До того ж раджу порівняти тарифи Цифри+ і наших Віазаду, Екстри...
Порівнював і не раз про це писав на форумі Хтри,але їм пох*р....І тепер коректніше не С+ ,А Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував Zhora15: 06.04.2013 о 20:18.
Старий 06.04.2013, 20:34   #97
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Цитата:
Порівнював і не раз про це писав на форумі Хтри,але їм пох*р....
Існує один економічний закон - товар чи послуга коштують рівно стільки скільки покупець готовий за неї заплатити. І якщо керівництво Екстри чи Віазаду цього не розуміє, то мені їх дуже шкода, але нічого з тим не вдієш...

Старий 06.04.2013, 23:08   #98
hunter
Учасник

Дописи: 66

Типово

Цитата:
Допис від Zhora15 Переглянути допис
Впринципі я готовий навіть офіційно платити за тв якщо в нас буде пакет зі 100 каналів за 170грн/міс(вкл Клубніку)
Ти випадково не родич Януковича чи Азарова? Такі маячні ідеї за такі гроші? Екстра тв і та давно загнулася якщо б не футбол. Вже й шарікодателі переходять з низькосортних каскадних ресурсів на некаскадние ресурси або і того поготів на поключевую оплату (вважаються тільки dw отримані клієнтом). За 1.5 Бакса в місяць весь список каналів (це те що моя сім'я переглядає за місяць).
hunter зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.04.2013, 19:00   #99
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Тупе цвірінькання молодого "Лебедя"
Цитата:
Народне супутникове телебачення в Україні: питання та відповіді

Команда «Либідь ТБ» систематизувала всі запити і підготувала відповіді на найбільш цікавлять питання, опублікувавши їх на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook. Нижче приведені питання і відповіді на них.

Скільки каналів буде входити в пакет «Доступний»?
- Ми розраховуємо на те, що в пакет народного цифрового телебачення «Либідь ТБ» увійдуть 55 каналів. На сьогоднішній момент йде юридичне оформлення взаємовідносин з телеканалами. 15 квітня очікується, що в ефір вийдуть 28 телеканалів. Однак інформація може бути скорегована, так що просимо стежити за інформацією на офіційному Інтернет-ресурсі «Либідь ТБ».

Скільки коштуватиме підключення до «Либідь ТБ»?
- Підключення до народного цифровому телебаченню «Либідь ТБ» передбачає купівлю у офіційного дилера компанії, рекомендованого до використання обладнання. Це супутникова тарілка, конвертор, ресивер або CAM-модуль і картка доступу. Вартість залишається на заявленому раніше рівні. При цьому просимо звернути Вашу увагу, всі ті, хто підключиться до «Либідь ТБ» до кінця 2013 року, отримають можливість безкоштовного перегляду пакету телеканалів «Доступний» протягом трьох років.

Як підключитися до «Либідь ТБ»?
- Оформити заявку на підключення, зв'язавшись з Центром обслуговування абонентів, направивши лист на адресу електронної пошти: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! .
У рядку «Тема повідомлення» необхідно вказати - «Підключення до« Либідь ТБ »».
У тілі листа ми просимо Вас вказати - свої прізвище, ім'я та по батькові, контактний номер телефону, а також Ваш повна поштова адреса, згідно якого, Ви і бажаєте зробити підключення до пакету телеканалів «Либідь ТБ».
Знайти на Інтернет-ресурсі компанії в розділі новини або на соцстраніцах компанії інформацію про офіційні доларах, працюючих у Вашому регіоні і зв'язатися безпосередньо з ними. Ми ведемо роботу про пошук дилерів для роботи в Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській областях. Ми отримали декілька заявок від компаній, які висловили бажання стати нашими дилерами у вищевказаних областях. Як тільки закінчаться переговори, ми опублікуємо інформацію.

Чи може мій ресивер приймати «Либідь ТБ»?
- Ми рекомендуємо до використання для перегляду пакету телеканалів «Либідь ТБ» обладнання сертифіковане фахівцями компанії - супутниковий приймач LYBID 1002 і CAM-модуль «Либідь ТБ».
Безумовно, що обладнання, яке вже є у вас, також володіє можливістю прийому пакету телеканалів народного цифрового супутникового телебачення. Однак для того, щоб фахівці «Либідь ТБ» могли дати точну відповідь, ми просимо вас вказати модель, марку і технічну характеристику вашого ресивера або телевізора. Заявку слід надіслати за адресою електронної пошти: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! .
Просимо Вас вказувати технічні дані вашого обладнання якомога повно, уникаючи фраз подібних «... у мене приймач Оріон ...» або «... мені пропонують Openbox. Так от, він у Вас працювати буде ... »
Чим швидше ви надасте повну інформацію про свій обладнанні, тим швидше фахівці компанії зможуть відповісти на ваші запити.
З приводу спілкування! Давайте будемо взаємно коректними, розуміючи, що не помиляється той, хто нічого не робить. Ми робимо все можливе, щоб донести Вам інформацію про «Либідь ТБ».
Ми будемо вдячні Вам за розумну і аргументовану критику і зауваження, які можна розцінювати, як дружню допомогу.

Джерело:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Практично без жодної конкретики - одна водичка...

Старий 09.04.2013, 21:56   #100
drachuk1979
Учасник

Дописи: 166
Житомирська обл.
Мій ресівер: Dreambox500s,U2C+Maxi,Alphabox X4 HD
Типово

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
Доброго вечора! Підкажіть ..., як можна "найдешевше" відкупитись від Віасату....Один знайомий підписав контракт на 2 роки на сімейний пакет за "Сир в мишоловці", подививсь 5 місяців і... почув про "тітку з НТВ"....Тепер його давить мала зелена тварина......

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Список Українських та Кацапських (Московитих) каналів sat-prof Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 53 04.12.2023 15:56
XTRA TV - український DTH провайдер (Тільки новини!) sashko Провайдери платного ТБ 304 23.10.2020 22:37
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34
Новини HDTV, 3D DTH провайдерів. roger5000 Транспондери 164 29.04.2015 19:51
Чи варто пiдключати Екстра ТВ? Slipets Провайдери платного ТБ 1 03.04.2012 10:53

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:14.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум