SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.05.2013, 22:16   #141
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Знайшов цікаву думку з приводу Ле-бляді і 3К від олного із користувачів, на одному із форумів:
Цитата:
Модулі доступу до провайдера Либідь ТБ повинні виглядати так:

А все інше обладнання - то підробка :-Р

А ось порівняння ресиверів DSR GS 8305 та Либідь 1002:

Цитата:
Допис від Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Стоит заметить, что стоимость DSR GS 8305 около 290 баксов, а стоимость Лыбидь ТВ всего 55 баксов, стоит задуматься.
Замислитсь потрібно в першу чергу над тим, як зберегти абонентів на Триколорі. Бо після такого порівнння в них виникне багато питань. На Україні компанії GS взагалі робити нічого. Таке враження, наче впровадження Либідь ТБ, то своєрідна спроба правдами і неправдами спонукати українців до відомого ПРовайдера абсолютно безкоштового телебачення...
Прикольно...
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.05.2013, 16:26   #142
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від Zhora15 Переглянути допис
Це ж що б приймати цей пакет треба ставити 2 антени на 36Е - жах...
Я в"їхав,то просто не можна буде підключити ще один тюнер через LOOP.... Так як,якщо буде включена верхня частота,не буде ловити нижня,а для одного тюнера все буде в порядку. Так як через LOOP ,можна дивитися лише одну поляризацію і одні частоти,або верхні ,або нижні. В Ku діапазоні.... Через те в Триколоха всі транспордери в одній поляризації!!!!

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.05.2013, 16:46   #143
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Zhora15,Ну в принципі
Цитата:
.. Так як,якщо буде включена верхня частота,не буде ловити нижня,а для одного тюнера все буде в порядку. Так як через LOOP ,можна дивитися лише одну поляризацію і одні частоти,або верхні ,або нижні. В Ku діапазоні.... Через те в Триколоха всі транспордери в одній поляризації!!!!
то все правельно і для підключення 2 більше тюнерів існують Твін, Квадро, Окто конвертори і мультисвічі - для підключення великої кількості ресіверів (абонентів).
Цитата:
Це ж що б приймати цей пакет треба ставити 2 антени на 36Е - жах...
Тут питання трошки в іншому, на час написання того поста в мене була інфа ( з одного з форумів) що пере-націлений промінь 36Е в складі 3ТР буде в лінійній поляризації (H & V), а фіксований маскалький промінь (+++, 3К) йде в круговій поляризації (R & L) - тому природньо що для прийому усього 36Е в такому випадку треба було б ставити 2 конвертора і відповідно 2 антени.
На сьогоднішній день інформація така - у Ле-бляді буде 3 ТР - 2 в верньому піддіапазоні маскальского променя і 1 ТР в нижньому, усі в круговій поляризації
Цитата:
Цитата:
Похоже, что и место для них уже нашлсь К 12169 R добавится 12207 R.
Так они о третьем транспондере говорили, и что будет он на подвижном луче в нижнем поддиапазоне. А два первых будут так сказать в "нормальном".
. Так ось для тих власників антен на 36Е які схочуть приймати ле-блядь повністю по любому треба буде міняти НТВешний конвертор на універсальний з доставленою в нього деполяризаційною пластиною. 2-3Тр планують запустити з серпня 2013, але як воно буде по-живем по-бачимо.
Цікаве порівняння якості картинки Ле-бляді
Цитата:
Включаешь НЛО ТВ, НТВ Мир, и хочется только плакать. В оригинале на каналах в формате 16:9 идут передачи либо 4:3 адаптированный под 16:9. А лебедь тв, снова вписал 16:9 в 4:3 кадр по высоте, обрезав части изображение по бокам. В результате такого зуммирования качество картинки просто мерзопакостное, это просто трындец. В итоге имеем качество 320 линий максимум! Неужели нет человека что бы выставил параметры нормально. Два несчастных канала перешли в хромое 16:9. В итоге картинку еще сильнее кастрировали. Бессмысленный и беспощадный лебедь тв.
Взято Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував slavon: 07.05.2013 о 17:11.
Старий 11.05.2013, 10:33   #144
Zhora15
Передовик

Типово

Ось як рекламують Леблять в одному нет магазині ,прямо ПАНАЦЕЯ якась

Цитата:
Лыбидь ТВ - доступнее любого другого телевидения.

Цифровое спутниковое телевидение Лыбидь ТВ дает возможность абсолютно любому гражданину Украины получить где бы то ни было качественное телевидение за доступные средства.

Это простая настройка всего 1 спутника с очень хорошим сигналом, минимальная абонплата, которая не взимается в течении 3-х лет с новых абонентов, давая возможность в полной мере оправдать стоимость подключения и определиться как в дальнейшем Вы будете смотреть телевидение.

Лыбидь ТВ - это альтернатива любому виду ТВ:

Кабельные провайдеры, которые не везде доступны и вещают каждый раз новую сетку каналов.
Эфирное ТВ, которое имеет слабый сигнал и устаревает с каждым днем.
Спутниковое ТВ старого поколения, где надо настраивать несколько спутников, чтобы “выловить” бесплатные каналы.
Цифровое эфирное телевидение Т2, где потребитель, покупая приставку, не может поймать сигнал в своем районе, отдаленном от вышки радиовещания.

Лыбидь ТВ - доступность в любом месте, независимость от географического положения, не нужно ни газа, ни водопровода, ни высотных домов с густо населенным количеством потенциальных абонентов, достаточно 1 спутни
ковой тарелки с 1 головкой и сеть 220 вольт, полученная хоть от бытовой сети а хоть и от генератора.

Самое основное преимущество - дешевизна перед остальными вариантами, Вы можете себе позволить не только установить достаточно доступное оборудование, но и без проблем оплачивать в дальнейшем абонентскую плату за просмотр качественного телевидения.

Состав каналов также не оставит равнодушным, здесь подобраны самые разнообразные каналы, подобранные качественным образом для любого телезрителя Украины.

Старий 11.05.2013, 11:02   #145
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Zhora15, По моєму це маячня сивої кобили. Ле-блядь не є вже така дешева як себе видає. Ставити ресівер-металолом від Ле-бляді клієнту це не поважати насамперед клієнта і себе як установщика - однозначно відпадає. Беремо САМ Ле-бляді 447 грн. , ресівер з СІ Фортіс (Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ) - 1100 + антена, для заходу України (Львіська, Ів-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області) для стабільного прийому бажано брати 0,95м або більшу - 180 грн. + конвертор + кабель + робота як мінімум виходить таке задоволення в 2000 грн. Чи зможе позволити собі власник теперішнього 3-х голового таке недешеве задоволення ???

Старий 14.05.2013, 19:21   #146
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

Щось не думаю що кінець шарі та глобікам!імхо
Старий 14.05.2013, 19:52   #147
Zhora15
Передовик

Типово

vimpel,
sat-prof,
Ну хлопці блін приїхали,ми цю тему два тижня назад вже обговорили)))))
Ця новина уже була на форумі

Старий 14.05.2013, 19:58   #148
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Цитата:
Допис від sat-prof Переглянути допис
Щось не думаю що кінець шарі та глобікам!імхо
Та я зараз нічому не дивуюсь, від "пакращувачів" чого завгодно можна чекати...
Старий 14.05.2013, 21:42   #149
Sat-eXplorer
Новачок

Дописи: 29

Типово

Цікаво, а чому ціна ресивера Либідь фактично не відрізняється від ціни модуля Excet з картою доступу? Навіть у Зекобуду модулі дешевші, бо "мають менше функцій", як говорив їхній мудак. А тут на недоресивер без HDMI і модуль "популярної" (у Бангладеш чи Камбоджі) системи умовного доступу абсолютно рівна "демократична" 55$ (ніх...я собі) ціна.
На їхньому форумі задавав це питання - глухо, як у танку, в'єтнамські партизани там служба підтримки. Лише "заслані козачки" хвалять своє болото та пишуть пургу про глухе кодування навіть аналогових каналів.
Перше місце найкумеднішого провайдера супутикового телебачення мабуть Либлядь отримає, 100%

Востаннє редагував Sat-eXplorer: 14.05.2013 о 21:50.
Sat-eXplorer зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.05.2013, 08:46   #150
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Sat-eXplorer, Як там у В. Висоцького "Жираф бальшой, ему відней", або як кажуть у нас в народі "кожен дуріє як вміє..."... Все решта по цьому новоствореному провайдеру ми всі дружно обговорили...
Поживем-побачимо що буде далі ...

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Список Українських та Кацапських (Московитих) каналів sat-prof Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 53 04.12.2023 15:56
XTRA TV - український DTH провайдер (Тільки новини!) sashko Провайдери платного ТБ 304 23.10.2020 22:37
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34
Новини HDTV, 3D DTH провайдерів. roger5000 Транспондери 164 29.04.2015 19:51
Чи варто пiдключати Екстра ТВ? Slipets Провайдери платного ТБ 1 03.04.2012 10:53

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум