Показати повну версію : Не знаєш, де написати? Пишем тут.
Сторінки :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Славік, можна придбати б\в тюнер такої моделі:)
vovan19755
10.10.2012, 19:24
А якщо SАT-INTЕGRАL 9100НD Як його характерезують
vovan19755, Я Вам дав посилання на тему де обговорюються ХД ресівери і там я висловив свої думки з цього приводу читайте...
Як на мене будь-який не лінуксовий ХД ресівер не варта уваги. Як показала практика SАT-INTЕGRАLи, вони ж Технозади це не ресівери, а велика несенітниця, через велику "кривизну" їхніх софтів...
привіт опенбокс х 820 питаня в слідуючому яка прошивка стабільно працюе в даному протоколі 1.1 стойть сіріус+амос+хотбірт( стоїть 15-20 метрів кабелю)+ абс( до останьої 30 метрів кабеля)прикол в тому якщо перекючаеш на абс (любий канал) а потім стаеш на сіріус або нотбірт сразу пише нема сервісу якщо ще раз переключаеш на абс а потім на сіріус або нотбырт тоді починае показувать канал
дисек 8 портовий Diskaveri ставив 4 портовий такаж ***ня на стронгу номально показуе
амос нормально працьоє нормально якщо переключаеш с абс
vimpel,Тут не в прошивці справа. Який кабель ??? Як на мене проблема в кабелі , поміняйте на більш якісний... та й дісік у Вас, як на мене не популярний, ставте Ортон 8/1
vimpel,
Така сама фігня на Х800,мушу взагалі викл вкл робити,прошивка по ходу не поможе....Я в електроніці повний дуб ,но кажуть є мікросхема яка відповідає за переключання супутників,або кабельне в дома,і близько радіотелефон, і інші речі які можуть впливати на роботу тюнера(він дуже ніжний оказався)!!!!
оміняйте на більш якісний
В мене якісний стоїть(до дупи)!!! Дісек Ортон(до дупи)....Тюнер такий вимогливий походу,або дійсно мікруха!!!!
привіт може вхідний електроліт збільшить до 100*400вольт може поможе чи це тупо неотработка по протоколу 1.1 ??????????????
так яка мікруха яка її маркіровка
приблизно, 2 і 3 немає у продажу
Я знаю,но можна Б/У взяти
навіщо пропонувати те чого немає в продажу ???
Я радив,який найкращий для шари через комп порт+ тюнер реально хороший,через легкість ввода ключів....А навіщо йому ПО якщо нічого нового нема,тай він для шари хоче взяти?
yura150480,різне може бути - сьогодні достатньо Екстри, а завтра йому +++ подавай, а ті що року міняють карти. Тут оптимальний варіант лінуксові ресівери на відкритому софті з можливістю самостійного встановлення декількох ЕМУ
То вже питання до спеців,я хіба можу канали просканувати))))) То не мої слова,то мені майстер так пояснював,що може бути діло в мікрусі,завтра можу запитати яка її маркеровка!!!
а завтра +++ подавай
А що хіба +++ на Х5хх Х800 ,вже не шаряться?Самий жлобський варіант Аміко 8900(як у мене))),правда вже поглядую в строну OpenBox PRO+ HDPRV
sattel77
10.10.2012, 20:49
привіт може вхідний електроліт збільшить до 100*400вольт може поможе чи це тупо неотработка по протоколу 1.1 ??????????????
Мережевий електроліт недомопоже.
поглядую в строну OpenBox PRO+ HDPRV Як на мене, не в ту сторону дивишся dresmille - треба дивитися у сторону ресіверів mips процесорі з Е2 на борту
привіт будь ласка скажіть яка мікросхема стоїть що відповідає за управління дісіком і конвертором (команди перемикання портів на дісіку, піддіапазони на конверторах) у ресіверах Опенбокс 8 і 5 лінійки, бо маю проблему див пост #256 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])???
sattel77
11.10.2012, 13:40
vimpel, LM317T та пара транзисторiв А928A, але там потрiбно перевiряти ланцюг по 22Кгц.
kreshnot
11.10.2012, 13:56
яка мікросхема стоїть що відповідає за управління дісіком і конвертором (команди перемикання портів на дісіку, піддіапазони на конверторах) у ресіверах Опенбокс 8 і 5 лінійки, бо маю проблему див пост #256 ???
Управління йде з проца,22кГц з демодулятора,КА317 перемикає 14/18в
прикол в тому якщо перекючаеш на абс (любий канал) а потім стаеш на сіріус або нотбірт сразу пише нема сервісу якщо ще раз переключаеш на абс а потім на сіріус або нотбырт тоді починае показувать канал
дисек 8 портовий Diskaveri ставив 4 портовий такаж ***ня на стронгу номально показуе
Для початку треба перевірити
Буває два варіанти
1.DiSEgC перемикає порти але тюнер пише "нема сигналу"
2.DiSEgC не перемикає порти і теж пише "нема сигналу"
Проблема може бути як софтова так і заліза
sattel77
11.10.2012, 15:31
kreshnot,там проблема вирiшуесть замiною резистора по 22Кгц.Якщо в памятi вiдновиться, то напишу якого(давно i не часто з цим робота була).Та й версiя прошивки теж "мае значення".
Шановні форумчани!Поставив антену(амос,хотбірд та сіріус),а тепер ще хочу додаткову поставити.Підкажіть на який супутник мені орієнтуватися крім абс75 і експрес 53(Живу у Київській області),але щоб безкоштовно
sattel77
13.10.2012, 14:38
Якi канали Ви хотiли б дивитись? A чому Ви проти "абс75 і експрес 53"
djjerom, для безкоштовного перегляду в Ку-діапазоні окрім 75Е, більше нічого безплатного на расейській немає, можна якщо ресівер DVB-S2/mpeg4/HD то можна поставити мультифрыд 75Е+85Е. 53Е вже не цікавий - СТС і Домашній канали з нього пішли. Також як варіант безплатних каналів можна запропонувати 90Е в С-діапазоні...
А в Ку діапазоні на Ямалі можна щось зловити?Експрес 53 ставив заради стс та домашнього(дісней для дитини)
А в Ку діапазоні на Ямалі можна щось зловити?Експрес 53 ставив заради стс та домашнього(дісней для дитини)
Є в Ку діапазоні коло 13-15 каналів(Ямал,НТВ,ТНТ,РЕН-ТВ і інші)....
sattel77
14.10.2012, 06:25
Так i на 53, 75, 90 градусах е теж канали, по 10-15 росiйськомовних', наприклад на 53Е э канал ТВ3 (первый мистический)
По тв3 показують третьосортні фільми.Раніше цей канал був "містичним",але зараз там показують усе підряд.Може підкажете чи буде 90 градус показувати у Київській області на тарілку 90см
drachuk1979
14.10.2012, 12:49
По тв3 показують третьосортні фільми.Раніше цей канал був "містичним",але зараз там показують усе підряд.Може підкажете чи буде 90 градус показувати у Київській області на тарілку 90см
В КУ-діапазоні буде.... а в С-діапазоні ( ТВ3 на 3675L, sr: 17500) - замала тарілка буде.....Потрібно ,як мінімум, більше 1,5 м.
оже підкажете чи буде 90 градус показувати у Київській області на тарілку 90см Я б брав для ку 90Е 1,2 м + на мультік 85Е можна підчепити. Для 75Е треба окрему антену 0,95м. Для 90Е С-діапазону треба 1,8м
А взагалі таке збирання з різних бортів москальських безплатних каналів з декількома антенами як на мене не є дуже ефективним, значно ефективніше поставити 1 антену 0,85м на 36Е і підключити "цьоцю Шуру"...
Буде!У мене на дачі стоїть 0,9м.із 90*,85*(центр),75*.Один тільки 75* при дощі зриває картинку,а інші ідуть добре.tvsat-prof
Дякую,буду пробувати ставити.Побачимо що вийде
Но ! СТС та Домашній там також уже не йде :D
Як для мене ці канали відстой :o
потрібна прошивка на startrak 750CU
w124, системну інфу ресіверу в студію...
cофт VGA0 3.3.35emu
апар. верс. 2 5.3.0
загр. 1.0.7
FDD 1.0.0
w124, Судячи з усього у Вас один зі старих Жлобо 3000-6000 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
w124, І що ??? Який софт пробували лити ??? Який завантажувач ???
kreshnot
19.10.2012, 15:19
w124, тюнер вже старий і перед прошивкою треба перевірити БЖ(то що він робе,ще нічого не значить).Якщо помре при прошивці прийдеться освоювати Jtag
erase flesh написало
І ти його виключив не дочекавшись *стирання памяті* ???
ні працює, але в меню намає картоприймача
w124, А для чого Вам картоприймач, для Екстри ???
Якщо так то треба шукати його "рідний" софт, з карто-приймачем....
w124,
В назві софта має бути наприклад TRUMAN - SW 3.4.09а -KEY-CARD-UPGRADE
і в самому тюнері в наявності підключений картоприймач.
Прошивка повинна закінчуватись появою напису-«Update success» а до її появи не виключати тюнер, при erase flesh
чекати її появи ! ЧЕКАТИ!!!
Один з таких доданий
Софт(дамп) для 7010CX підходить ще з якихось ресиверів чи тільки його рідні?І якщо в когось є свіженький дамп для цього тюнера то чи не могли б ви скинути?Дякую
kreshnot
26.10.2012, 14:40
djjerom, тобі сюди [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Vitas1985
26.10.2012, 16:53
Підкажіть, будь-ласка, на якому супутнику транслюються канали ТВ 1000 Megahit, Comedy?
Підкажіть, будь-ласка, на якому супутнику транслюються канали ТВ 1000 Megahit, Comedy?
Astra 4A ,але вони наглухо закриті,глухіше не буває [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Як правильно прописати настройки протокола homecamd в оскамі ? Може хтось знає,буду вдячний,пів години в гуглі просидів так нічого і не нарив!!!!
yura150480, Який ресівер ??? Що конкретно хочете хоме-шарити ???
Хочу з 9500 на Аміко,навпаки пробував все гуд,бо вікард розшарює по нюкамбу,а ортон зараза по homecamd,ось шукаю варіанти як би прописати цей протокол в Аміко(пів дня мучаюсь))))))
навпаки пробував все гуд,бо вікард розшарює по нюкамбу усе питання вирішено - Аміко - сервер, 9500 клієнт...
усе питання вирішено - Аміко - сервер, 9500 клієнт...
Так цікаво,якби навпаки зробити))))
yura150480,Піднімай на 9500 Е2 ЕМУ Вікард чи ОСКамд...
Korpahec
31.10.2012, 23:17
Доброго вечора всім! Хто ще не спить хотів таке спитати хочу купити собі антену інтертелеком та модем 3G. Сказали мені знайомі що перед тим як ставити атену треба мати спеціальну програму яка показує сигнал. Інші люди кажуть що це все в модемі вклюаєш комп втикаєш модем налаштовуєш драйвера і крутиш антенов. Кажуть чим більша антена кращий сигнал хто знає проце напишіть.
kreshnot
01.11.2012, 00:27
Korpahec, на форумі є цілий розділ,можно і почитати [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Korpahec
08.11.2012, 15:42
Привіт! Скажіть будласка ресівер ортон Х80 після грози сам включається і виключається я прошивав таке саме. Включається і виключається в чому причина!
:cool:
марянмарян
08.11.2012, 16:22
Скажіть мені,Якщо я куплю тюнер в мрек 4.І ЯКЩО Я ПІДКЛЮЧУ його до компютера.і я зможу канали дивитесь від екстра тв.І ЯКА ЦІНА.
марянмарян,
Шара на хтра тв приблизно 2$ в місяць,і для екстри тв не обов"язково тюнер в Мпег4....
kreshnot
08.11.2012, 18:17
Привіт! Скажіть будласка ресівер ортон Х80 після грози сам включається і виключається я прошивав таке саме. Включається і виключається в чому причина!
виключається зовс1м?чи канали.тюнер веде себе так з антеною чи без
коли включений що показує?
марянмарян
08.11.2012, 22:01
Народ яким способом можна відкрити канал руский роман.
Народ яким способом можна відкрити канал руский роман.
Ти питаэш,аби спитати???? Читай форум [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Тільки шарінг пакет Радуга,або офіційна КАРТА ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
:cool:
Провір чи немає к.з. в кабелі,антені,якщо таке відбувається при відлюченій
антені дивись БЖ і т д.
Korpahec
14.11.2012, 23:21
Привіт! Він без антени включається і виключається. Я даже антену не підєднював просто дуріє! На блок живлення дививсь вроді все ціле!:cool:
Korpahec, А на гнізді sat in хоч якась напруга появляється при перезапусках.
Провір Д11 на кз.
Vitas1985
15.11.2012, 18:09
Доброго вечора всім! Скиньте, будь-ласка, хтось прошивку для ортон 4050с на 4 - 4.8 - 13 - 36.
Korpahec
18.11.2012, 20:20
На ось держи підходить до 4050С 4100С І до 8100 це клони проц 3329С! Не забувай перед прошивков глянути системну інформацію.:cool::cool::cool:
reks112233
19.11.2012, 21:59
Всім доброго вечора! підскажіть будьласка чи можна на Windows 7 x64 проводити реанімацію ресиверів якщо можна надайте будьласка інформацію як?
(пробував неполучилось LPT порт неактивний,погугливши вияснив що потрібен драйвер giveio для роботи з LPT портом якого я незнайшов)
kreshnot
19.11.2012, 22:51
Всім доброго вечора! підскажіть будьласка чи можна на Windows 7 x64 проводити реанімацію ресиверів якщо можна надайте будьласка інформацію як?
(пробував неполучилось LPT порт неактивний,погугливши вияснив що потрібен драйвер giveio для роботи з LPT портом якого я незнайшов)
Щоб небуло геморою,став другу ОС W... XP x32
Драйвер в архиві
На блок живлення дививсь вроді все ціле!:cool:
Ти таким чином нічого не поремонтуєш. Не дивитися треба, а ремонтувати, а що то за ремонт: глянув - та вроді все ціле...
Привіт ...В мене таке питання канал SonyTurbo розшарюються @ 75°E(Радуга),бо в мене чогось не хоче,відпішіть хто знає,щоб я свого шаровоза не напрягав,а то я йому так часто пишу боюсь заблокує асю рано чи пізно [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
---------------------------------------------
Народ що ніхто Радугу не шарить?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Хто знає як правильно ввести статику на Vplug
Добрий день )
На Hotbird 13 показує у когось частота 12437 Н 27500 відпишіть будь ласка
kreshnot
24.11.2012, 15:16
На Hotbird 13 показує у когось частота 12437 Н 27500 відпишіть будь ласка
Мені потрібен Sahar 1 Tv
Причина слідуюча :Eutelsat package left again
Джерело - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
і [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
до 3 - ох голового на 7 градус Нилесат як прикріпити і якщо можна фотку і на якій частоті налаштовувати
до 3 - ох голового на 7 градус Нилесат як прикріпити і якщо можна фотку і на якій частоті налаштовувати
Ти би спершу карту покриття ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) свого каналу подивився,чи можливо ти живеш на близькому сході чи пн Африці...
ой шось затупив вибачайте ,але цей канал потрибен дуже а в интернети на прямий ефир впадло дивитись краще на супутнику
Экспресс АМ 22 53° в.д. можна його зловити в києві і який конвертор потрібен універсальний чи круговий??
Экспресс АМ 22 53° налаштовується на звичайній універсальній головці, а який сенс налаштовувати на даний супутник ??? Заради двох каналів дісней та столичного ??? Більш там нічого немае нтв, стс пішли з даного спутнику.
Экспресс АМ 22 53° налаштовується на звичайній універсальній головці, а який сенс налаштовувати на даний супутник ??? Заради двох каналів дісней та столичного ??? Більш там нічого немае нтв, стс пішли з даного спутнику.
Мені потрібен Sahar 1 i Sahar 2
Після Іранського "нападу" на Hot Bird багато каналів такого формату було вимкнено цим оператором! Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) можна пошукати, чи вони там є!?
Экспресс АМ 22 53° в.д. можна його зловити в києві і який конвертор потрібен універсальний чи круговий??
Можеш попробувати на 4х метрову антену [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]дивися s. beem2 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Эмин, Приняти САХАР1 на Україні можна мабуть з Eutelsat 25A @ 25.5° East 11075 V 27500
Eutelsat 25A - 25.5° East 23 ноября 2012 13:05
Sahar 1 появился на 11075 V DVB-S/MPEG-2 27500 3/4,открыто
Sahar 2 появился на 11075 V DVB-S/MPEG-2 27500 3/4,открыто
p.s. Правда по інших сайтах ця частота для проміня Близького сходу???
Эмин, Приняти САХАР1 на Україні можна мабуть з Eutelsat 25A @ 25.5° East 11075 V 27500
Eutelsat 25A - 25.5° East 23 ноября 2012 13:05
Sahar 2 появился на 11075 V DVB-S/MPEG-2 27500 3/4,открыто
p.s. Правда по інших сайтах ця частота для проміня Близького сходу???
Мені 100% інформація потрібно показує на якому супутнику???
Є умене 2 тарілки одна на 4 5 13 і друга на 36 42 ,якщо є інфа то куди ïï чіплаті і фото якщо можна
Эмин, Якщо 36Е в фокусі, то 25Е зліва на мультік. Аще краще фокус поставити на 31,5Е ...
Мені 100% інформація потрібно показує
Тобі дали 100% інфу забудь про цей канал в Києві....
Якщо 36Е в фокусі, то 25Е зліва на мультік
Який наф мультик,там треба 2 метрову і по центру
yura150480, Точно dresmille, вибачаюсь, в дома нет паршивий карту покриття не побачив...
Який наф мультик,там треба 2 метрову і по центру
Поспішати треба повільно.Чому,поясню.На [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
він *супер промінь* що Ви і виложили,а на [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] він *широкий промінь* що виложив я.Дивимся ще [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Тому треба взяти антену на 25.5 і попробувати!
Wide beam - Широкий луч
Super beam - Супер луч
duman,Дійсно якщо цей ТР Eutelsat 25A - 25.5° East 23 ноября 2012 13:05
Sahar 2 появился на 11075 V DVB-S/MPEG-2 27500 3/4,открыто йде в широкому промені то можно попробувати його прийняти у нас (скажімо в м.Київ) на існуючу антену 0,85- 0,95 м і потім вже за результатами його прийому робити висновок про необхідний діаметр тарілки...
slavon, Згідний з Вами що треба пробувати із-за різнобою в данних,але
в мене нема такої можливості зараз.Та й ідуть ці канали в тест-режимі як я зрозумів
з форумів...
duman,Згоден з Тобою dresmille
Ось тільки я не розумію нафіга українцеві канали на мові фарсі ??? Хіба що для іноземних громадян з Близького сходу чи Пів. Африки, скажімо іноземних студентів...
duman,Згоден з Тобою dresmille
Ось тільки я не розумію нафіга українцеві канали на мові фарсі ??? Хіба що для іноземних громадян з Близького сходу чи Пів. Африки, скажімо іноземних студентів...
по-перше я розумію фарсі,по-друге канал потрібен моïм батькам і вони мене попросили щось зробити,ось і у допомогу прошу
Эмин, Більш-менш усе зрозуміло. Прислухайся до порад вище візьми існуючу антену 0,85 м і попробуй виловити сигнал...
по-перше я розумію фарсі,по-друге канал потрібен моïм батькам
Круто! Молодці, навчили рідної мови і на Вкраїні! Оце я розумію. А не піти за бугор і мову свою забути, та й чужинської толком не навчитися. Таке частіше зустрінеш...
Круто! Молодці, навчили рідної мови і на Вкраїні! Оце я розумію. А не піти за бугор і мову свою забути, та й чужинської толком не навчитися. Таке частіше зустрінеш...
це не моя рідна мова)Рідною мовою я вважаю Азербайджанську і Украïнську,також володію Турецькою,Англійською,Російською,Талишською,Фарсі, Латинню
Эмин, Молодець,поважаю але: Зроби те - що не зможеш зробити
Отже-візьми існуючу антену 0,85 м і попробуй виловити сигнал.А про результат відпиши на форумі;),тим більше що для батьків!8 грудня сам провірю в якому промені йдуть ці канали і відпишусь. dresmille
п.с. В Твоєму віці я знав тільки французьку зі ..словарем писав я в анкетах.
Эмин,
То ти поліглот,сам Бог велів Турксат ставити!!!
drachuk1979
26.11.2012, 21:32
......Отже-візьми існуючу антену 0,85 м і попробуй виловити сигнал.......
.....а можливо, випадково, у когось з форумчан є тарілка на мотопідвісі.....моглиб допомогтиdresmille
.....а можливо, випадково, у когось з форумчан є тарілка на мотопідвісі.....моглиб допомогтиdresmille
ахааха)Турксат сам встановлював були мороки але навчився,допоможіть форумчани у кого є мотопідвіс
Эмин, Форумчанин з мотопідвісом повинен бути як мінімум з твоєї або сусідньої області
у мене э сусід з мотопідвісом але до нього не хочу іти тому що він жид
drachuk1979
26.11.2012, 22:48
..... тому що він жид
Чомусь одразу згадав вислів з п’єс, які написав Лесь Подерв'янський :
......Дайте мені жида дружбани, дайте жида, от моя просьба.....ukrprof
В Полтавські обл Saxar1-2 приймаються на 1,2м на Ортон 73% частота 11075v, антена паганенька тому 0.9 повинна приймати нормально
В Полтавські обл Saxar1-2 приймаються на 1,2м на Ортон 73% частота 11075v, антена паганенька тому 0.9 повинна приймати нормально
оооо хоть щось дякую
Добрий вечір хлопці маю пару запитань до вас може в кого таке є . маю антену на амос сіріус ну короче дісік на 8 портів забитий з другої сторони будинку сосід дає підключити 75-85-90 скажіть шо то треба два кабеля тягнути в квартиру і ше один який тюнер порадити аміго чи тігер для шари
LEXSUS,
а можна по конкретніше,якщо ваша антена і антена сусіда в 8 му дісику,то не треба ніякого додаткового кабелю.А тюнер , Аміко8900 Апріорі
ну короче дісік на 8 портів забитий з другої сторони будинку сосід дає підключити 75-85-90 Є багатопортові дісіки 1,1 (1,2) які підтримують каскадування до них дісіків 1,1 - на 8 портовому дісіку потрібно Вам звільнити один порт (як мінімум 2 супутники у каскад) і тоді до вільного порту можна підключити 1 кабель від другого дісіку 1,0 з 75-85-90... Добре працюють в режимі каскадінгу 8 портові (1,1) дісіки Ортон.
yura150480 і Slavon велике дякую що відгукнулисся Slavon розумієте в мене вже 8 портів підключено мені тре хотяби 12 як то каскадом я уже мусів відключити 19 градус щоб підключити 75 yura150480 вичу що в вас пише аміго і скільки та шара коштує на місяць дякую шераз хлопці
LEXSUS, Елементарно - після ресіверу ставимо 8 портовий дісік 1,1 на 1 його порт підключаємо 4 портовий 1.0 (4W, 5E, 13Е, 19Е), на 2 порт знову 4 портовий 1.0(1W, 9Е, 31.5Е, 36Е), 3 - 1,0 (75-85-90) і тд.тп. Всього можна підключити в такій конфігурації 8*4=32 борта
Vitas1985
27.11.2012, 21:05
Люди добрі, допоможіть!!! Скиньте дамп для ортон 4050с на 4-4.8-13-36. Можна на більше супутників, але щоб обовязково був 36*. А то ніде не можу знайти:confused:
kreshnot
27.11.2012, 21:11
Люди добрі, допоможіть!!! Скиньте дамп для ортон 4050с на 4-4.8-13-36. Можна на більше супутників, але щоб обовязково був 36*. А то ніде не можу знайти
Скільки тобі скидати?Тут виклали для кого?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Vitas1985
27.11.2012, 21:16
kreshnot, там немає 36*, тільки 75* та 90*.
kreshnot
27.11.2012, 21:20
Vitas1985, може і так ,не перевіряв,повірив на слово.
Зараз подивлюсь в себе
kreshnot
27.11.2012, 21:41
Vitas1985, подивився на 36* нема в FTA нічого путнього.
Дамп в архіві
Vitas1985
27.11.2012, 21:44
kreshnot, дякую! Я знаю, то для шари.
Slavon дуже вам дякую завтра попробую
kreshnot
27.11.2012, 21:53
то для шари. Vitas1985, тоді треба досканувати канали
Vitas1985
27.11.2012, 21:55
тоді треба досканувати канали
зрозумів;)
зрозумів
Не забудь виставити 10750,в настройках супутника
Vitas1985
28.11.2012, 11:39
Не забудь виставити 10750,в настройках супутника
дякую, я так і зробивtvsat-prof
Добрий день! Ось така проблема. Захотів обновити канали. Тюнер Q-SAT st-08, сказали, що все так як і в Globo 7010A. То я по тій самій прогнрамі і обновляв. Вона почала обновляти, а потім раптом зникло все, тільки горить червона лампочка. Підключив до телевізра, то не горять цифри, тільки лампочка, що до струму підключено... Що робити, підскажіть будь ласка?
Вєталь, Тюнер Q-SAT st-08 - це клон Глобо 4100С
Тепер тільки J-Tag...
Korpahec
29.11.2012, 13:23
Шановний Веталь я також таку мав проблему коли не знав дивись перед прошивков в системну інформацію. 7010А проц 3329В А 4100С 3329С!:cool::cool::cool:Тепер шукай джітаг!
kreshnot
29.11.2012, 13:35
Вєталь, тут тема про Jtag [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]є другий варіант -флеш на програматор.Лити найкраще тільки boot,потім через компорт дамп
марянмарян
03.12.2012, 19:29
Скажить будь-ласка.де подився канал Руский бесцелер на 75 градусив,як його можна вести?
Скажить будь-ласка.де подився канал Руский бесцелер на 75 градусив,як його можна вести?
Він закодований в Irdeto 2
Як прошити тюнер з компутера якщо нема компорта, і чи взагалі це можливо?
Трутень, Для ПК і ноутів перехідник USB to COM (бажано зібраний на МАХ 232). Також дя ПК можна використати одну з плат розширення PCI to COM...
марянмарян
07.12.2012, 11:03
Допоможіть мені купита картку Радуга тв,на всі канали і яка їі ціна?І скільки вона часу буде показувати?
Допоможіть мені купита картку Радуга тв,на всі канали і яка їі ціна?І скільки вона часу буде показувати?
Карта радуга коштує 675грн ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) на 6 місяців потім поповнення 3300руб в рік ,можна поповнити рахунок через веб мані (хоча що вам мішає шару підключити) і який у вас тюнер ? картрідер підтримую Ірдето? Зайдіть на їхній оф сайт ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) .
марянмарян
07.12.2012, 11:59
А що мені треба мати щоб я підключив шару,і яка ціна на канали що йдуть в Радуга тв?В мене тюнер 4060СХ Рlus conax embedded digital satellite receiver
марянмарян, Як мінімум трохи інший ресівер, скажімо Опен С1 + стабільний вихід в нет...
і яка ціна на канали що йдуть в Радуга тв?
На хорошому сервері 3папера $ !!!
марянмарян, Як мінімум трохи інший ресівер, скажімо Опен С1
Можу вам продати свій Джеферсон(Овпенбокс х800),шара літає!!!
yura150480,Це все залежить від того який у чоловіка дома нет, до Х800 ще в придачу треба приблуду яка називається ЛанСомВох або ліпити щось подібне на ДІР 320..., а у Опена С1 є лан порт ...
На хорошому сервері 3папера $ !!! Тоді вже краще шарити +++ з 36Е...
а у Опена С1 є лан порт
Так але переважно то китайці,а там бомба,а він полюбому полізе прошивати,і а як же старий добрий спосіб комп і мпцс? Можу в нагрузку брідж продати для сіменсів [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
марянмарян
07.12.2012, 12:28
В мене походу з нетом проблема бо я живу в селі,а вселі самі знаєти який інтернет,а що ви хочете за свій тюнер. Це 3 долари в місяць
Так але переважно то китайці,а там бомба, Ну чого відразу китайці, я наприклад С1 ставлю виключно оригінали. Хоча на С1 світ клином не зійшовся, можна пошукати б/у лінуксові, скажімо Дрім 500С, ІР_Бокс... Все залежить від того скільки чоловікові грошей на ту справу не шкода...
а як же старий добрий спосіб комп і мпцс? Спосіб звичайно добрий але наприклад випустити в нет через роутер і ЮСБ модем ще краще - я собі і братові так випустив ресівери , живемо також практично в селі...
Це 3 долари в місяць
Так
а вселі самі знаєти який інтернет
Я не знаю,а який у вас нет?Хто провайдер?
а що ви хочете за свій тюнер
Я продаю лише у Львові,якщо є можливість приїхати(пишить в лічку)
Ну чого відразу китайці, я наприклад С1 ставлю виключно оригінали
Ну то договоріться з людиною,бо я не установщик і тюнерами не займаюся,просто завалявся один))))
yura150480, бо я не установщик і тюнерами не займаюся,просто завалявся один)))) Ти не повіриш друже я також не установщик - САТ ТВ для мене скоріше хобі, чим заробіток...
Ну то договоріться з людиною, Так звичайно, якщо людина напише в ПП то без питань...
марянмарян
07.12.2012, 12:46
В смислі Провайдер,по неті чи по канал?
Скільки треба буде грошей то дам,скільки того всього треба буде мені того причиндаля наприклад тюнер щи що
марянмарян, Вам потрібно: 1 ресівер, бажано на Лінуксі і напевно з підтримкою ХД - тема з вибору таких є у на на форумі...
2. Роутер наприклад DIR 320NRU + до цього пітримуваний тим ЮСБ ЖПРС/3Ж модем, наприклад Хуавей 153 чи 173 + покриття одного з мобільних операторів - кучмастар, лайф чи мтс...
В смислі Провайдер,по неті чи по канал? судячи з цього провайдер нету...
марянмарян
07.12.2012, 13:41
Скільки мене на то всьо грошей винеси?
марянмарян, Це вже залежить від того який ресівер Ви візьмете...
марянмарян
07.12.2012, 13:56
Та вже якись люцький,щоб мені шара добре працювала.скажіть мені яка ціна на то всьо щоб я міг шару дивитесь.
марянмарян, З людських ХД - OpenBox S4 or S6 - приблизно 6 моделей, Dreambox 800SE (china, sim 2.10 or ferrari), GI S Vu+ solo or uno (оригінал)...
Добрий вечір п.Slavon вчора підключив дісік памятаєти пару днів назад писав я підключив так після тюнера 1-4 до одного порту підключив 1-8 все добре працює до другого порту 1-4 підключив 1-6 і підключив до нього 75 нема сигналу що нетак може підкажете дякую
Доброго вечора,всім!!! Хто що може порадити? На сусідньому форумі (Укр SAT-TV форум) заблокований вхід- "Помилка!
Вибачте vasjabr, Ви забанені і не можете залишати повідомлення на форумі!
spam
Термін завершення вашого бану не встановлено."
Якось уже було таке- перевстановив WINDOWS... А як можна простіше??? Спасибі.
Добрий вечір п.Slavon вчора підключив дісік памятаєти пару днів назад писав я підключив так після тюнера 1-4 до одного порту підключив 1-8 все добре працює до другого порту 1-4 підключив 1-6 і підключив до нього 75 нема сигналу що нетак може підкажете дякую Щось я без пів-літри не розберусь що і як Ви напідключали... Якщо можна опишіть більш грамотно та більш докладно ...
LEXSUS,
Збираєш від антени все в чотирьох портовий ,потім через порт тюнер підключаєш до першого(наприклад) порта восьми портового і через порт тюнер від восьми портового тянеш до ресівера(ресівер має підтримувати протокол 1,1,а значить металолом на Алі3329С не підійде),потім головне правильно прописати настройки дісика в тюнері(по протоколу 1,1 в верхньому дісику 1,0 порт від 4 портового,в нижнбому 1,1 порт від восьми портового себто в нас він 1) Короче якось так!!!
Хто знає нову частоту каналу Eurosport 2. І на якому він тепер супутнику?
Хто знає нову частоту каналу Eurosport 2. І на якому він тепер супутнику?
Халява закінчилась,а платних море но Хотбірді вибирай любий[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
марянмарян
09.12.2012, 15:11
Народ. Допоможіть мені вести з пульта bісс ключі в тюнер strong 4402.Чому на кольорофих кнопках є кодіровки,а bісс немає?
марянмарян, Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
vitalik87
12.12.2012, 10:53
Всім привіт! Я купив новий тюнер ORTON GL8 Скажіть будьласка як вести бісс ключ на ньому? Перед цим мав GLOBO там все інакше.ДЯКУЮ!
кажіть будьласка як вести бісс ключ на ньому
Так само як на Х80 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
В мене таке питання,чи можливо десь взнати ONID каналу,якщо не маєш Енігми2? Дуже треба!!!! Все знайшов На Lyngsat
luckyman
15.12.2012, 21:39
скажіть будь-ласка чи може бути відсутній сигнал через льодяний покрив на головках антени так як через льодяну корку перестали показувати 2 тарілки , сигнал лише 15 відсотків , чи може бути інша причина бо в сусідів поки показує...
Так, через лід може бути падіння сигналу. Так, може бути і інша причина. Телепатів тут нема... Починати варто із простого. Маєте гарячу воду? Вона добре ліквідує лід :)
luckyman
16.12.2012, 06:14
допоможіть виявити причину відсутності сигналу. є 2 тарілки, одна з одним виходом на тюнер показує а інша на 2 виходи , то показує лише один тюнер. сигнал мигав вже тиждень часу а вчора і взагалі пропав по 3 супутниках ...що це може бути...
luckyman, Більш конкретно описати проблему можете: діаметр тарілки, на які супутники налаштована, тип і марка конверторів, дісіків, кабелю, ресіверів, схема комутації... ??? Бо з того що Ви написали нічого не зрозуміло...
kreshnot
16.12.2012, 09:27
luckyman, тюнери місцями поміняй,взнаєш тюнер чи антена барахлить
luckyman
16.12.2012, 09:28
діаметр тарілки 90, налаштована на сіріус амос і хотбірд, дісіки євроскай, тюнера Q-sat
luckyman
16.12.2012, 09:33
тюнера міняв, нічого не міняється , тюнера в батька показують а в мене ні. чи може бути проблема в дісіку
kreshnot
16.12.2012, 09:38
тюнера міняв, нічого не міняється , тюнера в батька показують а в мене ні. чи може бути проблема в дісіку
Може бути проблема як в дісіку так і кабелю.
luckyman
16.12.2012, 10:04
а якщо дісік полетів то чи може показувати інший тюнер від тієї самої антени
діаметр тарілки 90, налаштована на сіріус амос і хотбірд, дісіки євроскай Якщо це Твіни Евроскупердяй то проблема може бути саме в них... Хоча Ви так до кінця не описали проблему ..., тому моя Вам порада кличте свого установщика ...
VADYA777
16.12.2012, 10:30
допоможіть виявити причину відсутності сигналу. є 2 тарілки, одна з одним виходом на тюнер показує а інша на 2 виходи , то показує лише один тюнер. сигнал мигав вже тиждень часу а вчора і взагалі пропав по 3 супутниках ...що це може бути...
Можливі причини:засипало тарілку снігом,відгнив кабель(від дісіка,від головок,передавило десь кабель),
SKYBIRD DFE300(Edision2100-клон)
Забули код,майстер коди перепробував,зайти в меню не вийшло.
Загрузчик є за 2006 рік.
Якщо хто має спис. каналів і ключі виложіть ,дякую!!!
Diablius
19.12.2012, 23:46
Пробачте, що пишу тут.
Хочу підключити батькам якесь супутникове ТБ.
є майстер на шарінг - хоче 1300 грн(діскавері і т.д.). без всіх укр каналів. з ними - 1600.
питання: є дешевші варіанти? і чи можна поставити собі просто антену, за що беруть в межах 600 грн, і самому один два канали розблоковувати шукаючи коди в неті. дякую. якщо можна - контакти в приват. треба поставити до Нового Року....
Пробачте, що пишу тут.
є майстер на шарінг - хоче 1300 грн(діскавері і т.д.). без всіх укр каналів. з ними - 1600.
питання: є дешевші варіанти? і чи можна поставити собі просто антену, за що беруть в межах 600 грн, і самому один два канали розблоковувати шукаючи коди в неті. дякую. якщо можна - контакти в приват. треба поставити до Нового Року....
Ну якщо ти хочеш дивитись укр канали і шарінг з нормальним ХД тюнером то за 600 аж ніяк не впрешся,якщо тільки укр канали і російські і пару спорт то 600 грн і звичайний тюнер то без питань,а тобі ще на 36 градус шара потрібна буде і шаровик дивлячись за яку ціну буде давати тобі і підключення я вважаю що за 1600 це цілком норм дивлячись який тюнер)
Sat-eXplorer
20.12.2012, 00:57
Підкажіть чи існує на даний час актуальна версія програмного забезпечення від фулан (ALI 3602), яка відкриває Al Jazeera Sports на емуляторі.
Коли починають падати сніжинки, то браузер починає грузити процесор на 40-50%. В чому причина?
є майстер на шарінг - хоче 1300 грн(діскавері і т.д.). без всіх укр каналів. з ними - 1600. Все залежить від комплектуючих який заклав в ціну майстер, в т.ч. ресівера і необхідного заліза для випуску реса в нет (нприклад роутера і ЮСБ модема). Ціну яку виставив майстер не буду обговорювати - як на мене не етично...
Що до ресіверу - по для шари тюнера треба брати не якого не будь найдешевшого, а того який добре працює з шарою. З СД ресіверів зараз, з нових, практично без конкуренції (це не реклама) Openbox S1, з б/у можна шукати щось на ОС Лінукс та Е1, наприклад DreamBox 500S. З ХД ресіверів раджу брати тільки ресівери на ОС Лінукс і дуже бажано з mips проці та Е2 на борту. Мої думки з цього приводу в цій темі , ... ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
питання: є дешевші варіанти? і чи можна поставити собі просто антену, за що беруть в межах 600 грн, і самому один два канали розблоковувати шукаючи коди в неті. дякую. якщо можна - контакти в приват. треба поставити до Нового Року.... Я розумію що зараз "пакращення життя..." усіх дістало, але є певні об'єктивні речі, які не можна ігнорувати
1. Шара і дешеві варіанти несумісні речі.
2. Я особисто стараюсь дешеві комплекти по можливості не ставити - з ними потім геморою не оберешся...
3. Якщо згодом через 0,5-1 рік планується брати ХД ТВ то вже зараз доцільно брати ХД сат ресівер
4. Англійці кажуть: "Ми не надто багаті що б купляти дешеві речі"
Шара і дешеві варіанти несумісні речі
Ну чому Славко,С1 китаєць +триголовий,досить дешевий варіант...Взагалі то є люди які на Х8хх Х5хх,а є жлоби які на 4100с дивляться))))))
яка відкриває Al Jazeera Sports на емуляторі.
Там ключі живуть зовсім мало,так що халява не пройде!!!
Ну чому Славко,С1 китаєць +триголовий,досить дешевий варіант... Клони С1 брати не раджу - 1. не відомо які коплектуючі туди напхали, 2. Ви будете практично без софтової підтримки, 3. Дасть клієнт якомусь "майстру", не Вам його на прошивку - спрацює СС бомба, винним зроблять Вас...
Взагалі то є люди які на Х8хх Х5хх,а є жлоби які на 4100с дивляться))))))
Так бувають звичайно "унікуми", жлоби останні - телевізор ХД ЛЕД 40", а до нього по тюльпану підключений Жлобо 4100С... :D :D :D, але це не означає що це правельно і що завжди потрібно саме так робити...
Diablius
20.12.2012, 11:05
Дякую всім, за вичерпні відповіді.
Напевно буду ставити оту просту антену на канали, що є у вільному доступі.
Знайшов людину за 650 + кабель.
Маєте дешевше, кидайте контакти) дякую
Diablius,Як на мене Ви так нічого не зрозуміли ... Дешевше не завжди краще...
Дякую всім, за вичерпні відповіді.
Напевно буду ставити оту просту антену на канали, що є у вільному доступі.
Знайшов людину за 650 + кабель.
Маєте дешевше, кидайте контакти) дякую
Куди вже дешевше! Став не думаючи.Років 2 назад коли (беки)були по 5 грн. ставили і за 600 , і ну сільки тобі ще за кабель нарахують?
і ну сільки тобі ще за кабель нарахують? Це точно, бо як правило у найдешевший варіант пхать кабель "пюсю", у кращому випадку "Супер-пісю", а цей кабель на 1 максимум на 2 зими..., при установці ставлять для таких клієнтів по 3 грн/метр. Ще деякі установщики у нас не кажуть про колісні 100-150 грн... Ось і виходить "дешева установка" за дорогі гроші... :D :D :D
Globo (Orton) -Х402p- 403 HD.
Друзі підскажіть як переключити його на режим роботи через СКАРТ ,працює лиш декілька кнопок на пульті.??
По НДМІ працює все нормально.:)
Diablius
20.12.2012, 11:51
Diablius,Як на мене Ви так нічого не зрозуміли ... Дешевше не завжди краще...
чому аж так)?
якщо б я мав час, і танцював би з бубном, щоб настроїти сигнал, мені б все обійшлось в 400+ грн. в залежності від ціни комплекту. Ну і за кабель максимум вийде 50 грн, бо живу в 2поверховому будинку.
PRIOLA, Відключи ХДМІ кабель у перезавантаж приймач - повинно допомогти...
якщо б я мав час, і танцював би з бубном, щоб настроїти сигнал, мені б все обійшлось в 400+ грн. в залежності від ціни комплекту. Ну і за кабель максимум вийде 50 грн :D Я колись казала моя покійна вже бабуся : "Як би на дупі росли гриби то до лісу не треба було б ходити..." :D
А якщо серйозно то
1. по роздрібних цінах на радіо-базарі за 400 грн. у Вас вийде не комплект а сам дешевий шмельц - ресівер Ортон міні, кабель "піся" і тд.тп...
2. Працю установщика треба по важати, я наприклад менше ніж за 200 грн. чистими ставити не буду.
3.Без образ dresmilleале бачив я таких "вумних" як Ви у себе в місті та навколишніх селах вагон і маленьку вагонетку... При спілкуванні з ними складається враження що людина мінімум кандидат технічних наук у галузі радіотехніки та електроніки....
Продовжувати dresmilleз Вами дискусію далі в мене немає жодного бажання... Дякую за увагу...
чому аж так)?
якщо б я мав час, і танцював би з бубном, щоб настроїти сигнал, мені б все обійшлось в 400+ грн. в залежності від ціни комплекту. Ну і за кабель максимум вийде 50 грн, бо живу в 2поверховому будинку.
Час це ГРОШІ ! Народжений повзать -літать не буде.
PRIOLA, Відключи ХДМІ кабель у перезавантаж приймач - повинно допомогти...
slavon то не воно,
там є якась комбінація кнопок, типу "кнопки UHF+красная - переключение на выход SCART" ,але де та кнопка UHF коли в мене її нема на пульті
Diablius
20.12.2012, 12:44
"піся"
не знаю, що воно таке. але в мене ЛАН-кабель, внутрішній, від сусіда вже 6сть років висить між будинками (50м). ніц не сталось, ні не тріс, ні не змерз, ні вітер не порвав. самі дивуємось. А що тоді буде з кабелем який буде по стіні прибитий і вестиме до вікна? як на мене, як мінімум років 6ть та й провисить, поки пес не перегризе, чи хтось не переріже.
та я дискусії і не веду. я шукаю.... і повірте. дехто хоче заробити, а дехто хоче не переплатити. от, щойно найшов. шарінг на віасат, з абонплатою 40 грн\міс - 1000 грн за встановлення. Тюнер - 570 грн (оптікум 405), комплект - 250грн, робота - 200 грн. + кабель 2-3 грн\метр.
не знаю добре це чи зле. привезуть - побачу.
Звісно,якщо можете порадити кращий тюнер,і не набагато дорожчий - буду тільки вдячний
Diablius, Я особисто за ті 6-7 років надився такого що дай дорогу...
не знаю, що воно таке Ось бачите як багато Ви ще не знаєте, Ви навіть не знаєте що таке "піся". Тому читати Вам ще форум, не перечитати. "Піся" - це найдешевший кабель марки PCI - 7$ за 100 метрів...:D
щойно найшов. шарінг на віасат, з абонплатою 40 грн\міс - 1000 грн за встановлення. Тюнер - 570 грн (оптікум 405), комплект - 250грн, робота - 200 грн. + кабель 2-3 грн\метр.
Кому потрібен Віазад Балтік коли є 36Е (+++ і 3К) приклизно за ті ж гроші... Що до ресіверів то в цій темі , 1 сторінку назад пост #423 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), я Вам писав ... На рахунок інших комплектуючих я також вже висловлювався і не один раз на форумі...
Diablius
20.12.2012, 16:02
Дякую.
а що цікавого є на 36Е ? можна перелік?
бо по знайдених лінках - ні діскавері ні нешнл джеографік нема..
slavon,
Бачу достали тебе клієнти питу Diablius,в нас ще люди не готові платити за перегляд каналів,але нічого дякуючи ПРохфесору і Манжосу в 2015 все змінеться.
а що цікавого є на 36Е ? можна перелік?
Пакет НТВ+ і Триколох,зайди на Lyngsat і подивися,якщо не знаєш,то скажу НТВ+(сама мощьна платформа на теренах бувшого совка) має не тільки Діскавері )))) NTV+ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
При спілкуванні з ними складається враження що людина мінімум кандидат технічних наук у галузі радіотехніки[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я такого одного знаю особисто,то він головки навіть умудрився не тією стороною прикріпити,та чого одного двох таких знаю [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
і повірте. дехто хоче заробити, а дехто хоче не переплатити
Тут я розумію тебе,в людей є сім"ї і їм не ХД лінуксових(в мене нема сім"ї вот і трачуся на різну х*йню) ,але всеріно треба брати якомога кращий тюнер,а на даний момент то ,або Спарки(самі дешеві),або Фортіси (трохи дорожчі),або на Енігмі2
Є у нас на форумі шародателі?відпишиться в лс і ціни щоб радували
Korpahec
22.12.2012, 03:34
Шукай на нашому форумі шародателі там усе розписано називається інтернет магазин там і вибиреш дешевше чи дорозче! Ти сам собі покупець чи на дешеве чи на доржче!:cool:
відпишиться в лс і ціни щоб радували
Знаю я одного,ціни реально радують,зараз відправлю в лічку!!!
Хто підкаже яку частоту бере у Львові на суп.Астра 31,5*.
lova-2,Весь західний промінь Western Europe ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) цього борту ... ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavon, Дякую,flagua все наставив.
підскажіть будь ласка як з флешки перепрошити ferguson ariva ts100
Пройшов слух- що після нового року 3колор через шурочку працювати не буде. Чи правда це, і з чим повязано?
Трутень Чи правда - не знаю. Думаю що ні. :)
А з чим пов'язано - з боротьбою з піратами :) Якщо була планова заміна карт - може і будуть якісь зніни. Як не було - то й переживати нема чого :)
Якщо була планова заміна карт - може і будуть якісь зніни. Як не було - то й переживати нема чого
І дивися інфоканал,чи не міняють вони в сотий раз прошивку,на своєму обладнанні....
Пройшов слух- що після нового року 3колор через шурочку працювати не буде. Чи правда це, і з чим повязано?
Навпаки вони розширяються , різні акціі по рекламах.а шура завжди (але в якій мірі) буде.
І дивися інфоканал,чи не міняють вони в сотий раз прошивку,на своєму обладнанні.... А толку з того ??? Кодування ДРЕ (окрім останьої версії якою закодовано декілька ХД трансподерів) повністю вламане, тут треба міняти усі абоненьські ресівери і саме кодування інакше "тьоцю Шуру" їм не подолати. Але поживемо побачимо, чекати залишилось недовго...
В мене два питання,перше ,скільки трафіку потрібно для години шари(якщо хтось знає),хочу в селі шуру прикрутити але в мене на Лайфі тільки 50мб в день
Друге питання
Дуже хочу дивитися канали ВВС ,з 27,5°W
Судячи по карті
На 120ку не дотягує 300км до ЛЬвова,як думаєте вартує пробувати налаштувати ці канали при такій карті,чому питаю бо сам антени через фізичні проблеми не можу налаштовувати,тобто прийдеться кликати майстра,хоч він багато не бере але грн 50 захоче(а то теж не малі гроші як для спроби),ну то що порадите?
але в мене на Лайфі тільки 50мб в день 50 метрів вистачить по протоколу нюкамд на пів-місяця. Якщо використовувати більш економні протоколи то на 1-2 місяця. Так що не зморочуйся - вистачить по любому...
Дуже хочу дивитися канали ВВС ,з 27,5°W Якщо вірити карті то для прийому цього борту треба антену від 1,8 м і більшу. До того ж супутник буде доволі низько. Як на мене треба шукати інші борти - глянь на 28Е (декілька бортів, окрім вузького британського променя можна виловити на 1,2 м) може там є те що Ти хочеш....
slavon,
Дякую Славік,але нажаль на 28му борті ВВС нереально зловити,якраз вони на британському промені,а цей градус в мене є на 90ку по центру то половина транпордерів ловить,але там ніц цікавого нема.
Zhora15,Пробуй на 1,2 може виловиш той 27,5°W
скільки трафіку потрібно для години шари(якщо хтось знає)
Усе залежить від системи кодування, якості каналу інтернету, протоколу, плагіна і його налаштувань, тощо.
Колись тут рахували, мо щось почерпнете: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Porter, Все одно більше 50 метрів за добу не буде, навіть якщо шара буде працювати 24 год./добу....
drachuk1979
31.12.2012, 09:46
З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим !!!
Підкажіть , будь-ласка, чи показує на Hot Bird , 13° канал "охота і рибалка" (по-моєму він був на італійській чи французькій мові ), бо вчора поставив одному тарілку а не перевірив чи показує даний канал... а сьогодні вже о 7.30 год до мене телефонує і "матюкає"....., перевірити на даний час не можу, так як тимчасово не маю даного супутника...Дякую......
телефонує і "матюкає".....,
Хай хоть волосся на собі вирве,а даний канал без шари на SKY It,показувати не буде!!!!!!!!
drachuk1979
31.12.2012, 10:23
Хай хоть волосся на собі вирве,а даний канал без шари на SKY It,показувати не буде!!!!!!!!
Дякую за відповідь.... Прийшлось іти та ставити собі 13 градус щоб перевірити....tvsat-prof
сьогодні вже о 7.30 год до мене телефонує і "матюкає"..... Блін наші люди хочуть все і нахаляву... Вчора з одним говорив такожт хоче все дивитися за ресівера готовий любі бабки виложити, але офіційно чи за цьоцю+ нет платити не хоче... От такий у нас народ за халяву готовий любі бабки викласти... :D
за халяву готовий любі бабки викласти...
Класно підмічено [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
З Новим Роком ,Славік[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим !!!
Підкажіть , будь-ласка, чи показує на Hot Bird , 13° канал "охота і рибалка" (по-моєму він був на італійській чи французькій мові ), бо вчора поставив одному тарілку а не перевірив чи показує даний канал... а сьогодні вже о 7.30 год до мене телефонує і "матюкає"....., перевірити на даний час не можу, так як тимчасово не маю даного супутника...Дякую......
Рибалка (FISHING) -11470 V 27500 -Hotb. 13.
Нехай клює!!
Рибалка (FISHING) -11470 V 27500 -Hotb. 13.
Нехай клює!!
Прикольний канал [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]але то напевне трішки не те що він шукав!!!
З новим роком Валік!!!
Zhora15, Також з 2013 взаємно , мабуть тому клієнту треба було ставить 40гр. +закуска,була б
і охота і рибалка.
доброго вечора всім не можу налаштувати роутер d-linq dir320 для модема киъвстар,порадьте що робити?
Подивіться тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])...
kreshnot
14.01.2013, 19:26
доброго вечора всім не можу налаштувати роутер d-linq dir320 для модема киъвстар,порадьте що робити?
Погугли,є богато понаписано.Подивись ,наприклад ,тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Петрович
14.01.2013, 22:24
Принесли Strong 8500 DVB T2,звук "як з сусіднього села".Буду вдячний як що хтось щось порадить або схему має.
kreshnot
14.01.2013, 22:42
Подивись напругу на БЖ,на операційному підсилювачу.Дивись який звук на вході та на виході ОП.Теж саме що і при ремонті супутникового тюнеру.
Схему можеш не шукати-поки нема
Петрович
15.01.2013, 09:45
Напруга живлення-5.0V,звук на вході набагато кращий ніж на виході.Склалось думка що можливо обійтись без мікросхеми.
kreshnot
15.01.2013, 10:27
Петрович, нехочеш колупатися з мікрухою,спробуй напряму через електроліт 20-50мф,але звук буде тихіше
dianna2011
15.01.2013, 13:00
підзкажіть сайт де можна дивитись онлайн трансляцію канала стс+7
підзкажіть сайт де можна дивитись онлайн трансляцію канала стс+7
Гугл має вееееликі можливості!!!! стс+7 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BB%D1%8F%D1%86%D0%B8%D1%8F +%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0+%D1%81%D1%82 %D1%81%2B7+) + ще стс7 онлайн ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Петрович
15.01.2013, 19:35
Петрович, нехочеш колупатися з мікрухою,спробуй напряму через електроліт 20-50мф,але звук буде тихіше
Фенкою здув мікруху,з*єднав 1-2 і 9-10 площадки.Звук трішки замалий але на телику добавив може так бути.Клієнт задоволений вже поніс додому.
Народ підскажітьчи варто мені ставити карту DVB-S2 PCI OMICOM на мій комп (Процесор-AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01ГГц
Материнська плата -ASUS M2N
Оперативна пам’ять- 1,50ГБ
Відеокарта- ASUS EAX1600PRO/TD/256M
Жорсткий диск -200ГБ
Операційна система-Windows XP SP3). Чи потягне мій комп HD чи ні?
lzpetro
Легко перевірити - скачайте з інтернету якийсь ХД деморолик і подивіться, як його машинка відтворюватиме.
подскажите-пожалуста-будет-работать-карта.хтратв-ортон-х80пвр-дамп-1.0-18с
Мова форуму украінська!
Так буде працювати с Хтра Тв ukrprofukrprofukrprof
марянмарян
22.01.2013, 13:01
Доброго дня.Допоможіть будь-ласка вести bісс ключі в тюнер ореnbох f 300.Я беру нажимаю 1117 там є всі кодіровки,але bісс немає,але амулятор включений.А коли я беру і заходжу в меню і в додатки там є bісс ключ,але там є Відео кей і Аудіо кей.і кожен зних має по 12 символів,а сам bісс ключ має 16 символів,і що мені робити як правильно зробити.ДОПОМОЖІТЬ
Беріть повний ключ (16символів), викиньте 4 і 8 (це контрольні суми) пари символів і буде вам 12-ти значний ключ, який треба прописати на відео і аудіо.
марянмарян
22.01.2013, 14:33
Це получається нулі,треба викінути.
Ну добре,є такі bісс ключі що на 4 і 8 немає нулів і що тоді робити?
Роман.МАР
22.01.2013, 15:01
Ну добре,є такі bісс ключі що на 4 і 8 немає нулів і що тоді робити?
Обійти їх.
марянмарян, Для Опенів 8, 5 і S1 викинути треба 4 в 8 пару, а вже що там нулі чи контрольні суми відповідно 1-3 та 5-7 пар це вже діло десяте і для цих ресіверів немає жодного значення. Вводяться тільки 1-3 та 5-7 пари.
марянмарян, Не забудь при"язати ключ до каналу,тобто стій на каналі ,введи ключ і жми ОК!!!
nik-gorzen
23.01.2013, 16:04
є тюнер АУРУМ8000 хто знає майстер код, власник забув, поділіться будьласка, і підкажіть де можна взяти свіжу прошивку?
АУРУМ8000 Докладніше написати можете ???
nik-gorzen
23.01.2013, 16:32
AURUM8000FTA тюнер потрібно прописати нові канали, ввійти в меню не можна змінено пін код і власник тюнера забув. значить потрібен майстер код або нову прошивку
sat-prof
23.01.2013, 16:35
nik-gorzen, а якщо Меню -> 8888 ?
vovan19755
24.01.2013, 11:09
Доброго дня,підкажить будьласка чи можно підключить мобильний шаринг на глобо 8100а або 7010а
vovan19755, По ідеї можна. Ось тільки як воно буде працювати на цьому металоломі це вже питання інше...
nik-gorzen
25.01.2013, 06:33
nik-gorzen, а якщо Меню -> 8888 ?
якщо в меню 8888, пускає в корекцію ключів, а в робоче меню тобто налаштування і т.і. ні. Дякую.
nik-gorzen, Міняй прошивку і вводь все потрібне вручну .
Скажіть,будь ласка,чи можна у Ferguson Ariva 200 заливати ключі та списки каналів із флешки.Якщо так-то як?
Ключі файлика key.db точно знаю, що так, бо сам створюю ключі на едіторі, а потім з флешки заливаю. Канали зливаю та заливаю через RS232. Точно не скажу, но вроді теж можна, тільки треба почитати через яку команду. Інфа або тут на форумі у відповідному розділі,
, або по гуглити треба...
Читав по форуму і тут і на інших но по Ariva200 дуже мало інформації.Ресівер не бачить на флешці файлика key.db.
Петрович
26.01.2013, 19:42
Читав по форуму і тут і на інших но по Ariva200 дуже мало інформації.Ресівер не бачить на флешці файлика key.db.
Можливо Вам допоможе це:Як змінити програмне забезпечення(софт,канали,ключі)!!!
1. Завантажте файл з інтернету. (Використовуйте файли тільки з перевіреих джерел).
2. Розпакуйте файл на пристрій USB(флешку). Формат файлів на USB повинний бути- (Бін файл).
3. Підключіть пристрій USB(флешку) до ресивера , чекати ініціалізації USB-
4.Напише(USB пристрій гоовий до роботи)
5. Знайти файл з новим програмним забезпеченням, натисніть OK на ньому
6. Приймач дасть спливаюче повідомлення: (Ви дійсно хочете змінити програмне забезпечення?) Ви повинні вибрати YES, приймач буде виконувати оновлення програмного забезпечення...........
7. Після завершення оновлення програмного забезпечення, приймач перезавантажиться з новим програмним забезпеченням тобто (софтом).
vovan19755
27.01.2013, 21:03
Добрий вечер,підкажить будьласка, як налаштувати мобільний шаринг, через кабель з камбриджом, на глобо, телефон сіменс АХ-75
vovan19755,
Вибрати шаровика,який надає послуги по протоколу camd 57X ,прописати(через ком порт) прогою яку вам мали дати до бріджа настройки шари ,точно не помно ,по моєму сервер (ІP цифрами) порт і точку доступу вашого мобільного оператора....точніше сказати не можу.......
Злетів Інтер +,як можна відновити ?
Вам сюда [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
reks112233
29.01.2013, 12:43
Доброго дня панове!Порадьте який софт залити в Globo7010CR для перегляду кардшарінгу.На даний момент пз emu.2.4.75 шарю Xtra TV яка працює норомально і Viasat Baltic де невсі канали відкриваються(з запізненням через 10-15сек).Наперед дякую.
nata,Не можна а треба ..., параметри нового ТР з Астра 4А є на форумі
reks112233, Globo7010CR це не той ресівер який добре працює з шарою. Тема з вибору ресіверів є у нас на форумі - читаємо форум...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010